Старшому дільничному Косівського РВ УМВС в Івано-Франківськой області Сосяк Є.М. 78600, м. Косів, вул. Незалежності 90 Мацьоцького Віталія Ігоровича
КЛОПОТАННЯ про відкладення розгляду справи (в порядку ч. 1 ст. 268 КУпАП)
29.03.2013р. на мою адресу надійшло запрошення з’явитись в Косівський РВ УМВС в якості правопорушника (копія додається), де мені стало відомо, що Косівським РВ УМВС було отримано висновок завірений тимчасово виконуючим обов’язків заступника начальника УМВС в Івано-Франківській області полковником міліції Кушнірик Михайлом Петровичем по результатам перевірки заяви громадянки Демиць У.М., згідно якого мене вирішено притягнути до відповідальності по ст. 185 КУпАП. 03.04.2013 я звернувся до Вас з інформаційним запитом в порядку ст. 14 ЗУ «Про доступ до публічної інформації» про видачу копій документів щодо притягнення мене до адміністративної відповідальності за ст. 185 КУпАП. 12.04.2013 року я отримав необхідні копії документів, що були зазначені у вище вказаному інформаційному запиті, які згідно супровідного листа направлені 08.04.2013 року за вих. №2275. Однак, на даний час я ще не отримав відповіді на мої інформаційні запити: від 03.04.2013 року «про надання протягом п’яти днів з дня отримання запиту відповіді, яким Законом, нормативно-правовими актами передбачена заборона ознайомитись з матеріалами справи щодо притягнення мене до адміністративної відповідальності по ст. 185 КУпАП з використанням пристроїв з фото-відео фіксацією»; від 08.04.2013 року «про надання протягом п’яти днів з дня отримання запиту відповіді, в якій роз’яснити причини необхідності доступу до моїх персональних даних (а саме долучення ксерокопії паспорта), а також вказати, якими нормами КУпАП чи іншого законодавства регламентується дана вимога»; від 08.04.2013 року «про надання протягом п’яти днів з дня отримання запиту відповіді, в якій роз’яснити причини необхідності скласти протокол про адміністративне правопорушення не пізніше 2 місяців з дня вчинення, яке нібито було вчинено мною в м. Яремче 22.02.2013 року, а також вказати, якими нормами КУпАП чи іншого законодавства регламентується дана вимога». У відповідності до ч. 1 ст. 268 КУпАП особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право при розгляді справи користуватись юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця в галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням. У відповідності до ч. 2 ст. 33 КУпАП при накладенні стягнення враховуються характер вчиненого правопорушення, особа порушника, ступінь його вини, майновий стан, обставини, що пом’якшують і обтяжують відповідальність. Крім того, згідно ст. 280 КУпАП орган (посадова особа) при розгляді справи про адміністративне правопорушення зобов’язаний з’ясувати чи є обставини, що пом’якшують і обтяжують відповідальність, а також з’ясувати інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Враховуючи викладене, керуючись ч. 2 ст. 33, ч. 1 ст. 268, ст. 280 КУпАП, з метою всебічного, повного і об’єктивного з’ясування обставин справи, вирішення її в точній відповідності з законом,
П Р О Ш У: 1. Долучити дане клопотання до матеріалів справи про адміністративне правопорушення. 2. Надати мені відповіді на вище вказані мої інформаційні запити, а саме: від 03.04.2013 року «про надання протягом п’яти днів з дня отримання запиту відповіді, яким Законом, нормативно-правовими актами передбачена заборона ознайомитись з матеріалами справи щодо притягнення мене до адміністративної відповідальності по ст. 185 КУпАП з використанням пристроїв з фото-відео фіксацією»; від 08.04.2013 року «про надання протягом п’яти днів з дня отримання запиту відповіді, в якій роз’яснити причини необхідності доступу до моїх персональних даних (а саме долучення ксерокопії паспорта), а також вказати, якими нормами КУпАП чи іншого законодавства регламентується дана вимога»; від 08.04.2013 року «про надання протягом п’яти днів з дня отримання запиту відповіді, в якій роз’яснити причини необхідності скласти протокол про адміністративне правопорушення не пізніше 2 місяців з дня вчинення, яке нібито було вчинено мною в м. Яремче 22.02.2013 року, а також вказати, якими нормами КУпАП чи іншого законодавства регламентується дана вимога». 3. Надати мені можливість реалізувати моє право на правову допомогу. 4. Надати мені час, не менший п’яти робочих днів, який буде відповідати терміну, що знадобився Вам для надання мені копій матеріалів справи, для ознайомлення моїм захисником з наданими копіями документів, у зв’язку з чим розгляд справи про адміністративне правопорушення відкласти на іншу дату, але не скоріше дати отримання мною відповідей на вище вказані інформаційні запити. 5. Про дату, час та місце розгляду справи повідомити письмово.
«15» квітня 2013 року ____________ Мацьоцький В.І.
_________________ Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
|