Текущее время: 26 фев 2025, 20:30

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 507 ]  На страницу Пред.  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 34  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 10 апр 2013, 20:42 
Борец

комент с ютуба:
Цитата:
а говорят что одна из жён мента- разошлась с ним из-за этой шлюшки что привезли на ПОСТ и побила дома посуду купленую на деньги с водительских штрафов

Френсіс Бекон

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 апр 2013, 20:48 
Борец

AMG63 писал(а):
комент с ютуба:
Цитата:
а говорят что одна из жён мента- разошлась с ним из-за этой шлюшки что привезли на ПОСТ и побила дома посуду купленую на деньги с водительских штрафов
печалька

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 апр 2013, 15:15 
Борец

передивився цю біографію http://umvs.if.ua/kerivnyctvo1.html і стало зрозуміло чому даїшники в Івано-Франківській оласті не бояться покарань від начальства.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 апр 2013, 22:47 
Постоялец

BigFAN писал(а):
передивився цю біографію http://umvs.if.ua/kerivnyctvo1.html і стало зрозуміло чому даїшники в Івано-Франківській оласті не бояться покарань від начальства.

А чому б тобі не взяти своє посвідчення журналіста, і не навідатись в управління щоб взяти інтервю у високопосадовців гумвс Івано-Франківської області ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 апр 2013, 06:33 
Борец

andrijan писал(а):
BigFAN писал(а):

А чому б тобі не взяти своє посвідчення журналіста, і не навідатись в управління щоб взяти інтервю у високопосадовців гумвс Івано-Франківської області ;)
навідаюсь обов"язково, але на рахунок інтервю не знаю чи получиться, бо я немаю посвідчення.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 апр 2013, 12:45 
Постоялец

BigFAN писал(а):
але на рахунок інтервю не знаю чи получиться, бо я немаю посвідчення.

:o Як не маєш, А шо тема viewtopic.php?f=81&t=27735&start=30отриманням посвідчення не закінчилась? :?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 апр 2013, 18:28 
Борец

andrijan писал(а):
BigFAN писал(а):
але на рахунок інтервю не знаю чи получиться, бо я немаю посвідчення.

:o Як не маєш, А шо тема viewtopic.php?f=81&t=27735&start=30отриманням посвідчення не закінчилась? :?
Росту треба зважити всі за і проти

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 апр 2013, 22:19 
Постоялец

AMG63 писал(а):
комент с ютуба:
Цитата:

Вот бы у этой бывшей жены интервью взять!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 апр 2013, 23:02 
Борец

прийшли копії висновка ї чотирьох рапортів, у відповвідь на мій запит 1.04.2013. завтра закину скани для обговорення подальших дій

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 апр 2013, 07:55 
Борец

[url][URL=http://ifotki.info/]Изображение[/url][/url]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 апр 2013, 08:04 
Борец

Старшому дільничному
Косівського РВ УМВС в
Івано-Франківськой області
Сосяк Є.М.
78600, м. Косів, вул. Незалежності 90

Мацьоцького Віталія Ігоровича

КЛОПОТАННЯ
про відкладення розгляду справи
(в порядку ч. 1 ст. 268 КУпАП)

29.03.2013р. на мою адресу надійшло запрошення з’явитись в Косівський РВ УМВС в якості правопорушника (копія додається), де мені стало відомо, що Косівським РВ УМВС було отримано висновок завірений тимчасово виконуючим обов’язків заступника начальника УМВС в Івано-Франківській області полковником міліції Кушнірик Михайлом Петровичем по результатам перевірки заяви громадянки Демиць У.М., згідно якого мене вирішено притягнути до відповідальності по ст. 185 КУпАП.
03.04.2013 я звернувся до Вас з інформаційним запитом в порядку ст. 14 ЗУ «Про доступ до публічної інформації» про видачу копій документів щодо притягнення мене до адміністративної відповідальності за ст. 185 КУпАП.
12.04.2013 року я отримав необхідні копії документів, що були зазначені у вище вказаному інформаційному запиті, які згідно супровідного листа направлені 08.04.2013 року за вих. №2275.
Однак, на даний час я ще не отримав відповіді на мої інформаційні запити: від 03.04.2013 року «про надання протягом п’яти днів з дня отримання запиту відповіді, яким Законом, нормативно-правовими актами передбачена заборона ознайомитись з матеріалами справи щодо притягнення мене до адміністративної відповідальності по ст. 185 КУпАП з використанням пристроїв з фото-відео фіксацією»; від 08.04.2013 року «про надання протягом п’яти днів з дня отримання запиту відповіді, в якій роз’яснити причини необхідності доступу до моїх персональних даних (а саме долучення ксерокопії паспорта), а також вказати, якими нормами КУпАП чи іншого законодавства регламентується дана вимога»; від 08.04.2013 року «про надання протягом п’яти днів з дня отримання запиту відповіді, в якій роз’яснити причини необхідності скласти протокол про адміністративне правопорушення не пізніше 2 місяців з дня вчинення, яке нібито було вчинено мною в м. Яремче 22.02.2013 року, а також вказати, якими нормами КУпАП чи іншого законодавства регламентується дана вимога».
У відповідності до ч. 1 ст. 268 КУпАП особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право при розгляді справи користуватись юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця в галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням.
У відповідності до ч. 2 ст. 33 КУпАП при накладенні стягнення враховуються характер вчиненого правопорушення, особа порушника, ступінь його вини, майновий стан, обставини, що пом’якшують і обтяжують відповідальність.
Крім того, згідно ст. 280 КУпАП орган (посадова особа) при розгляді справи про адміністративне правопорушення зобов’язаний з’ясувати чи є обставини, що пом’якшують і обтяжують відповідальність, а також з’ясувати інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи.
Враховуючи викладене, керуючись ч. 2 ст. 33, ч. 1 ст. 268, ст. 280 КУпАП, з метою всебічного, повного і об’єктивного з’ясування обставин справи, вирішення її в точній відповідності з законом,

П Р О Ш У:

1. Долучити дане клопотання до матеріалів справи про адміністративне правопорушення.
2. Надати мені відповіді на вище вказані мої інформаційні запити, а саме: від 03.04.2013 року «про надання протягом п’яти днів з дня отримання запиту відповіді, яким Законом, нормативно-правовими актами передбачена заборона ознайомитись з матеріалами справи щодо притягнення мене до адміністративної відповідальності по ст. 185 КУпАП з використанням пристроїв з фото-відео фіксацією»; від 08.04.2013 року «про надання протягом п’яти днів з дня отримання запиту відповіді, в якій роз’яснити причини необхідності доступу до моїх персональних даних (а саме долучення ксерокопії паспорта), а також вказати, якими нормами КУпАП чи іншого законодавства регламентується дана вимога»; від 08.04.2013 року «про надання протягом п’яти днів з дня отримання запиту відповіді, в якій роз’яснити причини необхідності скласти протокол про адміністративне правопорушення не пізніше 2 місяців з дня вчинення, яке нібито було вчинено мною в м. Яремче 22.02.2013 року, а також вказати, якими нормами КУпАП чи іншого законодавства регламентується дана вимога».
3. Надати мені можливість реалізувати моє право на правову допомогу.
4. Надати мені час, не менший п’яти робочих днів, який буде відповідати терміну, що знадобився Вам для надання мені копій матеріалів справи, для ознайомлення моїм захисником з наданими копіями документів, у зв’язку з чим розгляд справи про адміністративне правопорушення відкласти на іншу дату, але не скоріше дати отримання мною відповідей на вище вказані інформаційні запити.
5. Про дату, час та місце розгляду справи повідомити письмово.

«15» квітня 2013 року ____________ Мацьоцький В.І.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 апр 2013, 09:08 
Новобранец

Нормальные такие рапорта. Гайцы сказали, что добровольно "продулись" :lol: , а то что это вызвало задерку на 15 минут, то это конечно безобразие. Надо написать жалобу, чтобы провели тренировки по более быстрому "продуву", а так же с целью недопущения в дальнейшем подобных задержек, продувать их каждый раз перед заступлением в наряд. Так же спросить, как оформлялась процедура продувки, и где свидетели. :lol:
В остальном, непонятно - что эти придурки собрались Вам предъявлять ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 апр 2013, 09:23 
Борец

IMHO:
Нема протокола --> нема справи --> нема що розглядати

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 апр 2013, 11:01 
Постоялец

Цитата:
Під час того, як ми присідали..

:D
Цитата:
До нас підійшов журналіст.... Потім вони(журналіст) відійшли.

Писатели....
Хорошо, что сами написали про уборщицу. Теперь в случае суда, надо её(состоящую в штате ) на заседание вызвать, допросить, как она в милицейской рубахе убирала с подоконника стаканы, а потом сличить с мадам из видиозаписи.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 апр 2013, 11:51 
Постоялец

Из рапорта инспектора Яворского:
Цитата:
Під час цього, як ми присідали....

phpBB [video]

Бонусом - в начале ролика планёрка и пересменка, с которой вышел приседающий.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 507 ]  На страницу Пред.  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 34  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа