Текущее время: 26 фев 2025, 17:22

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 507 ]  На страницу Пред.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 34  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 06 апр 2013, 19:47 
Борец

є новини. подзвонив старший дільничний Сосяк і назначив мені зустріч в понеділок на 14:15 сказав що після мого інфозапиту поданого в понеділок, він уже хоче надати мені змогу знайомитись з матеріалами, копіювати, сканувати, фотографувати і все що душа бажає. хоче щоб я вже зразу прийшов з захисником. також хоче, щоб я приніс ксерокопію паспорта.
правда я не розумію нахрена ксерокопії паспорта але обов"язково запитаюсь в його улюбленій формі :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 апр 2013, 20:11 
Постоялец

BigFAN писал(а):
я не розумію нахрена ксерокопії паспорта

Cкорее вссего, ответит : для отчёта начальству, что с тобой работу провёл.

Но порадывать мента методом : "запитаюсь в його улюбленій формі" непременно нужно.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 апр 2013, 20:15 
Борец

BigFAN писал(а):
є новини. подзвонив старший дільничний Сосяк і назначив мені зустріч в понеділок на 14:15 сказав що після мого інфозапиту поданого в понеділок, він уже хоче надати мені змогу знайомитись з матеріалами, копіювати, сканувати, фотографувати і все що душа бажає. хоче щоб я вже зразу прийшов з захисником. також хоче, щоб я приніс ксерокопію паспорта.
правда я не розумію нахрена ксерокопії паспорта але обов"язково запитаюсь в його улюбленій формі :lol:

ксерокс паспорта ты не обязан никому давать и т.д. говори по 63 КУ забыл дома :lol:

вот видишь когда пишешь, тогда они начинают читать законы и приходят к выводу что твои требование не такие и абсурдные

на твоем месте надо всячески затягивать процесс

глядишь и новый год на носу)))))

тем более привод по 185 не предусмотрен :D

так что мы стобой

по Косенко твоя 185 еще до нас не дошла так что Веталь еще гуляет и разгребаем нашу...

Френсіс Бекон

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 апр 2013, 20:22 
Борец

я покишо обдумую різні варіанти :lol: але ховатись не буду однозначно, зроблю все можливе шоб він в бєга пішов

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 апр 2013, 20:25 
Борец

Как доехал?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 апр 2013, 20:27 
Борец

Не могу зарегистрироваться у тебя на http://matsofan.com/ (реклама))))

Последний раз редактировалось hazajin 06 апр 2013, 20:28, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 апр 2013, 20:28 
Борец

hazajin писал(а):
Как доехал?
хреново, ніхто по дорозі так і не зупинив :(

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 апр 2013, 20:44 
Борец

hazajin писал(а):
Не могу зарегистрироваться у тебя на http://matsofan.com/ (реклама))))
Сообщение, не относящиеся к теме
там ще немає поки шо рекламувати, ніяк руки не доходять

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 апр 2013, 21:08 
Постоялец

БигФан, как показывает практика, СМ поддаются дрессуре только по методу кнута. Поэтому все общение через инфозапросы.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 апр 2013, 22:10 
Борец

dvik писал(а):

для этого есть журнал регистрации посетителей
BigFAN писал(а):
правда я не розумію нахрена ксерокопії паспорта але обов"язково запитаюсь в його улюбленій формі

1. А він не хоче виконати норми ЗУ про надання інформації на запит?
2. Ти подав запит в понеділок 1 квітня, чи всетаки 3 квітня?
3. Копію паспорту ні в якому разі не давати!
4. А от з адвокатом є два варіанти: а) тримати десь поряд з відділком; б) нехац адвока йде копіювати матеріали. Бо щось змахує на - приходь з адвокатом, ми тобебе ознайомимо зв справою, зачитаємо 63 та 268, випишемо протокол та зразу ж до суду.
5. Як на мене, в цій ситуації взагалі не потрібно ходити до РВ, а здійснювати листування. А протокол то без твоєї присутності вони не складуть (без порушення). :)
6. У старшого дільничого прізвище відповідає займаній посаді - СОСЯК :lol: :lol: :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 апр 2013, 22:33 
Борец

Sans писал(а):
dvik писал(а):

для этого есть журнал регистрации посетителей
BigFAN писал(а):
правда я не розумію нахрена ксерокопії паспорта але обов"язково запитаюсь в його улюбленій формі

1. А він не хоче виконати норми ЗУ про надання інформації на запит?
2. Ти подав запит в понеділок 1 квітня, чи всетаки 3 квітня?
3. Копію паспорту ні в якому разі не давати!
4. А от з адвокатом є два варіанти: а) тримати десь поряд з відділком; б) нехац адвока йде копіювати матеріали. Бо щось змахує на - приходь з адвокатом, ми тобебе ознайомимо зв справою, зачитаємо 63 та 268, випишемо протокол та зразу ж до суду.
5. Як на мене, в цій ситуації взагалі не потрібно ходити до РВ, а здійснювати листування. А протокол то без твоєї присутності вони не складуть (без порушення). :)
6. У старшого дільничого прізвище відповідає займаній посаді - СОСЯК :lol: :lol: :lol:

1 мені пох шо він хоче, а виконату мусить
2 першо подав один, третього подав ше два :lol:
3 так і буде
4 адвокат практикуючий, в часі обмежаний, спочатку буде знайомитись з матеріалами справи , думаю днів п"ять робочих :lol:
5 цей варіант я тоже розглядаю
6 :lol: +1500

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 апр 2013, 22:24 
Борец

ЗАПИТ СТАРШОМУ ДІЛЬНИЧНОМУ СОСЯКУ, НА ЗАВТРА №1 :lol:
До старшого дільничного
Сосяк Є.М.
Косівсське РВ УМВС в
Івано-Франківськой обл.
78600 м. Косів
вул. Незалежності 90

Мацьоцький Віталій Ігорович
78600 Косів

Інформаційний запит
в порядку ЗУ «Про доступ до публічної інформації»

29.03.2013р. на мою адресу надійшло запрошення з’явитись в Косівський РВ УМВС в якості правопорушника (копія додається), де мені стало відомо Косівським РВ УМВС було отримано висновок завірений тимчасово виконуючим обов’язків заступника начальника УМВС в Івано-Франківській області полковником міліції Кушнірик Михайлом Петровичем по результатам перевірки заяви громадянки Деминець, згідно якого мене вирішено притягнути до відповідальності по статті 185 КУпАП.
Того ж дня, тобто 29.03.2013 року старший дільничний Сосяк Є.М. заявив мені вимогу про те, що протокол по притягненню мене до адміністративного правопорушення необхідно скласти не пізніше двох місяців з моменту нібито вчиненого мною правопорушення в м. Яремче 22.02.2013 року.
Ст. 18 ЗУ «Про звернення громадян» надає право заявнику знайомитися з матеріалами перевірки, тобто знімає обмеження щодо доступу заявника до цієї публічної інформації.
Ст. 14 ЗУ «Про доступ до публічної інформації» зобов’язує розпорядників інформації надавати право запитувачам робити виписки з документів, на яких зафіксована дана інформація, фотографувати, копіювати, сканувати їх, записувати на будь-які носії інформації, тощо.
Ст. 268 КУпАП Особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: знайомитися з матеріалами справи, давати пояснення, подавати докази, заявляти клопотання; при розгляді справи користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця у галузі права.
Відповідно до ст. 20 ЗУ «Про доступ до публічної інформації», розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.
Враховуючи викладене,

ПРОШУ:

Протягом п’яти днів з дня отримання запиту, надіслати на мою поштову адресу відповідь, в якій роз’яснити причини необхідності скласти протокол про адміністративне правопорушення яке нібито було вчинено мною в м. Яремче 22.02.2013 року, а також вказати, якими нормами КУпАП чи іншого законодавства регламентується дана вимога.
З обов’язком відшкодування фактичних витрат на виготовлення копій документів обсягом більш як 10 сторінок ознайомлений.
Додаток на 1 арк.

«08» квітня 2013 р. _____________ Мацьоцький В.І.

Последний раз редактировалось BigFAN 07 апр 2013, 22:28, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 апр 2013, 22:27 
Борец

ЗАПИТ СТАРШОМУ ДІЛЬНИЧНОМУ СОСЯКУ, НА ЗАВТРА №2 :lol:

До старшого дільничного
Сосяк Є.М.
Косівсське РВ УМВС в
Івано-Франківськой обл.
78600 м. Косів
вул. Незалежності 90

Мацьоцький Віталій Ігорович
78600 Косів

Інформаційний запит
в порядку ЗУ «Про доступ до публічної інформації»

29.03.2013р. на мою адресу надійшло запрошення з’явитись в Косівський РВ УМВС в якості правопорушника (копія додається), де мені стало відомо Косівським РВ УМВС було отримано висновок завірений тимчасово виконуючим обов’язків заступника начальника УМВС в Івано-Франківській області полковником міліції Кушнірик Михайлом Петровичем по результатам перевірки заяви громадянки Деминець, згідно якого мене вирішено притягнути до відповідальності по статті 185 КУпАП.
Того ж дня, тобто 29.03.2013 року старший дільничний Сосяк Є.М. заявив мені вимогу про те, що мені необхідно надати копію паспорта, при цьому жодної мотивації щодо необхідності доступу до моїх персональних даних та щодо законності такої вимоги не роз’яснив. Дані вимоги повторялися в телефонному режимі 06.04.2013 року об 11 год. 29 хв.
Ст. 18 ЗУ «Про звернення громадян» надає право заявнику знайомитися з матеріалами перевірки, тобто знімає обмеження щодо доступу заявника до цієї публічної інформації.
Ст. 14 ЗУ «Про доступ до публічної інформації» зобов’язує розпорядників інформації надавати право запитувачам робити виписки з документів, на яких зафіксована дана інформація, фотографувати, копіювати, сканувати їх, записувати на будь-які носії інформації, тощо.
Ст. 268 КУпАП Особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: знайомитися з матеріалами справи, давати пояснення, подавати докази, заявляти клопотання; при розгляді справи користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця у галузі права.
Відповідно до ст. 20 ЗУ «Про доступ до публічної інформації», розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.
Враховуючи викладене,

ПРОШУ:

Протягом п’яти днів з дня отримання запиту, надіслати на мою поштову адресу відповідь, в якій роз’яснити причини необхідності доступу до моїх персональних даних (а саме долучення ксерокопії паспорта), а також вказати, якими нормами КУпАП чи іншого законодавства регламентується дана вимога.
З обов’язком відшкодування фактичних витрат на виготовлення копій документів обсягом більш як 10 сторінок ознайомлений.
Додаток на 1 арк.

«08» квітня 2013 р. _____________ Мацьоцький В.І.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 апр 2013, 22:35 
Борец

може хтось щось поправить?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 апр 2013, 22:47 
Борец

Виталик, у них мозгов на 12 страниц не хватит, даже если всем отделом писать будут!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 507 ]  На страницу Пред.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 34  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа