Можна довго описувати, як так сталося...буде необхыдно то опишу. Суть така: Їду, жезл, зупинився, даїшник культурно "такийто-такийто, ваші документи", дав, "покажіть талон ТО", дав, і почалося: Взявши талон ТО, питає да проходили, коли, квитанції, (я не проходив. "помогли").....короче каже у Вас фальшивий талон, їдем у відділення, машину на штрафмайданчик, талон на експертизу... вийшов тоды з ситуації "совковим методом". На другий день беру талон і з знайомим даішником в міське мрео, на око люди кажуть липовий, експерти посвітили і сказали шо не липовий, поїхали в обласне мрео, знайомий гаец пішов провірив по хз чому, каже по номеру такий талон приходив в облась, куди віддали і хто видавав не зміг подивитися бо небуло тої людини на місці... Як можна дізнатись хто видавав той талон? Це потрібно для того щоб я знав куди йти взяти підвердження що податок сплачено, тоді ще раз, по процедурі, пройти ТО (напишу заяву що загубив талон, витрачу ще пару грн, але буду їздити спокійно, тепер знаю завдяки сайту, шо талон предявляти незобовязаний). ХЕЛП!!! І ще, якщо талон дійсно липовий, то чим "пахне" їзда з таким талоном? Яка відповідальнисть (якщо така є) за їзду з талоном отриманим в обхід процедури?
_________________ Труженик свистка останавливает машину. Подходит. Спрашивает сурово: - Вы знак видели? - Видел. Гаишник расплывается в доброй улыбке: - Сынок мой нарисовал...
|