Текущее время: 05 мар 2025, 03:43

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2010, 10:34 
Прохожий

Доброго дня! Вибачте якшо шось не так, я новенькій, но потрібна допомога.
Діло було так. Виїхав на перехрестя на зелений, тягучка, в кінці перехрестя зебра рагорівся червоний пішоходи стали на зебру, я проїхав не створивши перешкоди пішоходам. Зупинив даішнік за те шо не пропустив пішоходів. Посвідчення показав, данні я записав. На прохання вийти з машини для складання протокола я відмовився, він сильно образився. Взяв документи пішов складати. Склав бистро, підійшовши запитав чі буду підписуватись, я попросив передати мені протокол для написання пояснень та підпису. Він сказав шо в рукі протокол не дасть, якшо хочу писати пояснення то треба підійти до його машини і на багажніку писати, я відмовився. Трохі згодом приніс мені мої документи і сказав шо з мене максимальний штраф 300грн. На прохання дати мені копію протокола сказав, получіш почтою. Стояли вони за перехрестям 5-метрів, є фото. Також є аудіо запис часткової розмови, но чітко чути як він сказав шо протокол в рукі не дасть. В той же день поїхав в даі написав заяву. Відповідь буде в 10-ти денний термін.
Запитання:Чі я правий, шо мені далі робити?
Забув, я таксіст в машині був пасажир, згоден виступити свідком, на прохання вписати свідка в протокол інспектор проігнорував. Допоможіть не знаю шо далі робити, чекати чі писати кудись ще, щоб не вийшли терміни.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2010, 11:04 
Борец

копии постановы тоже не дал насколько я понял?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2010, 11:06 
Прохожий

Нечого не дав.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2010, 11:08 
Борец

Taksist писал(а):
Нечого не дав.

тогда никаких сроков не пропустишь. сроки пойдут с того дня, когда получишь на руки копии документов своих. Если хочешь быстрее - иди и забирай сам из ГАИ, или жди почтой. а пока качай памятку и готовь иск в суд, чтоб потом не торопиться.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2010, 11:14 
Борец

Ту все сказанное верно, но если будешь почтой получать протокол и постанову -- дата получения на конверте, естть дата вручения, придется теребить почту. Они там не чешутся никогда сами. Если в гаи будешь получать --- смотри в оба, чтобы дата получения была имеено того дня когда дали постанову и протокол, могут датой выписки протокола и постановы подсунуть на подпись, а это как раз и есть нужный тебе момент, иначе сроки тю тю.

Украинцы не Россияне, они воевать не любят, но умеют. А Россияне любят! но не умеют...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа