Информационный запрос в УГАИ по наличию задолженностей по штрафам от Влада (с ДК) Начальнику УДАЇ в м. Миколаїв ____________________________ ____________________________ вул.. К. Лібкнехта, 22, м. Миколаїв 54001 Інформаційний запит. Я, *************, є власником автомобіля ГАЗ 33021, державний номер ***** НІ (копія техпаспорту в додатках). В найближчій час я маю намір пройти державний технічний огляд вказаного автомобіля. Відповідно до ст.31 Закону України «Про інформацію» державні органи, які вміщують інформацію про громадян, зобов’язані надавати її безперешкодно і безкоштовно на вимогу осіб, котрих вона стосується. На підставі цього, а також керуючись ст. 23, 32, 33 Закону України «Про інформацію» ПРОШУ: 1. В передбачений Законом строк, письмово, повідомити мене про наявність чи відсутність моєї заборгованості по штрафам за порушення Правил дорожнього руху, а також інших підстав, за яких мені може бути відмовлено в проведені державного технічного огляду. 2. В разі заборгованості по штрафам, а також інших підстав, за яких мені може бути відмовлено в проведені державного технічного огляду, прошу надати інформацію про дату їх виникнення, джерело цих відомостей, строк їх дії, а також, при можливості, копії документів, що це підтверджують ( протоколи, постанови, тощо) 3. Надати повний перелік передбачених законом платежів, які я повинен внести під час проведення державного технічного огляду. 4. Додатки: копія техпаспорту.
|