Текущее время: 04 мар 2025, 20:06

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 16 июн 2010, 11:49 
Постоялец

Есть сведения что один и тот-же таксист периодически работает с ГАИ и подписывается как свидетель. Где-то на форуме видел что можно послать запрос кому-то и узнать сколько раз он был свидетелем и когда. Куда и как писать? Хочется наказать "добродетеля".

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Куда и как посылать запрос
СообщениеДобавлено: 16 июн 2010, 11:52 
Борец

teopros писал(а):
Есть сведения что один и тот-же таксист периодически работает с ГАИ и подписывается как свидетель. Где-то на форуме видел что можно послать запрос кому-то и узнать сколько раз он был свидетелем и когда. Куда и как писать? Хочется наказать "добродетеля".

в прокуратуру точно можно)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 июн 2010, 12:24 
Борец

или написать в СВБ о проверке протоколов с участием этого свидетеля, какое количество раз он проходил.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 июн 2010, 16:25 
Постоялец

Если таксист "обслуживает" нескольких инспекторов, то тогда ситуация сложнее.
А если он "пасется" возле определенных гайцов - пиши запрос в службу внутренней безопасности.
Пример текста обращения.

Начальнику ВВБ в Дніпропетровській області
СВБ ГУБОЗ МВС України
полковнику міліції Матвієнко В.П.
м. Дніпропетровськ,
вул. Набережна Леніна, 18а

ФИО

С К А Р Г А

Звертаюсь до Вас з проханням провести перевірку обставин, викладених у даній заяві, з метою встановлення фактів службового підроблення, зловживання службовим становищем і подальшого порушення кримінальної справи щодо винних осіб.

33 квітня 2017 року о 25 годині 66 хв., рухаючись на автомобілі ХХХ д/з АЕ0000СХ у місті Павлограді вулицею Карла Маркса, я був зупинений інспектором ДПС по обслуговуванню м. Павлоград старшиною Пінчуком Русланом Дмитровичем (ДН ХХХХ).

Під час зупинки та притягнення мене до адміністративної відповідальності інспектором Пінчуком Р.Д. був допущений ряд грубих порушень.

Інспектором мені було інкриміноване порушення ПДР, якого я не скоював. Позов щодо цього зараз розглядається в Індустріальному районному суді м. Дніпропетровськ і не є підставою для цього звернення.

У протоколі про ніби-то адміністративне правопорушення, у графі «свідки та потерпілі» було зазначено свідка: Моцелік Тимофій Сергійович, який мешкає за адресою: м. Павлоград, пер. Першотравневий, 8.

Дійсно, зазначена людина була в місці складання протоколу. Втім, взаємні жарти між «свідком» та інспектором Пінчуком Р.Д., панібратська поведінка дають підстави вважати, що «свідок» є товаришем / знайомим / родичем / сусідом інспектора. Більше того, після попередження, що я збираюсь викликати цього свідка до суду інспектор злякався і почав намагатись якнайшвидше закінчити з протоколом.

Інспектор наказав, щоб я поставив підписи про те, що він ознайомив мене зі ст.63 Конституції та ст.268 КУпАП. Ознайомлення в порушення закону не було здійснене, про що я і написав у протоколі.

Щойно інспектор побачив, що я написав «не ознайомлений» він вихопив у мене протокол, повернув документи та пішов до свого службового автомобіля. Через кілька хвилин він поїхав, не видавши мені копії постанови та протоколу, що є грубим порушенням моїх прав, зокрема ч.3 ст.256 КУпАП.

Близько ХХ:00 години я був змушений звернутися до гарячої лінії ДАІ з номера +380000000000, де мене направили до управління ДАІ за адресою м.Павлоград, вул. Дніпровська 10. У відділенні я зустрівся з начальником у званні майора, що не представився. Вислухавши мене, начальник викликав Пінчука Р.Д. до відділку, де мені були надані копії протоколу та постанови.

Втім у протоколі про адміністративне правопорушення з’явився ще один свідок, а саме: Лебеденець Володимир Петрович, якого не було записано при мені, тобто інспектор самовільно вписав його вже після того, як поїхав від мене з протоколом та його копією.

Повернувшись до Дніпропетровська я склав позов та направив його до Індустріального районного суду, провадження по справі розпочато.

В діях ІДПС Пінчука Р.Д. вбачаються ознаки злочинів, передбачених ч.3 ст. 364 та ч.1 ст.366 КК України.

Спираючись на вищевикладене,

ПРОШУ:

Провести перевірку за протоколами ІДПС ВДАІ для обслуговування м. Павлограда старшини Пінчука Руслана Дмитровича, з метою виявити, скільки разів фігурують вказані у заяві свідки у його протоколах за останні щонайменше півроку.

Нагадую, що ч.4 ст.7 ЗУ "Про звернення громадян" передбачено: "Забороняється направляти скарги громадян для розгляду тим органам або посадовим особам, дії чи рішення яких оскаржуються."

У відповіді прошу зазначити скільки разів у протоколах інспектора Пінчука Р.Д. за останні щонайменше півроку згадується Лебеденець Володимир Петрович, а також Моцелік Тимофій Сергійович.

Додатки:

Копія протоколу про адміністративне правопорушення від 19 квітня 2010 року №ХХХХХХ – 1 аркуш.

ДАТА ПІДПИС

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 июн 2010, 16:54 
Постоялец

Если таксист "обслуживает" нескольких инспекторов, то тогда ситуация сложнее.
А если он "пасется" возле определенных гайцов - пиши запрос в службу внутренней безопасности
.
Один свидетель написал в пояснениях что он ждал человека , а другой, что ждал дочку со школы. Если выяснится что они ждали несколько часов, то можно будет их нагнуть.
А во вторых если этот таксист тут написал что он ждал человека
http://radikal.ru/F/s60.radikal.ru/i167 ... 9.jpg.html
то что он ждал тут.
http://radikal.ru/F/s41.radikal.ru/i091 ... 9.jpg.html

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июл 2010, 18:32 
Постоялец

Накатал вот такой запрос
Начальнику ВВБ в Донецькій області
СВБ ГУБОЗ МВС України
полковнику міліції Штуцькому О.Г.
м. Донецьк, вул. Горького,61
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
84207, м. Дружкiвка, Донецької областi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
тел. 0aaaaaaaaaaa

С К А Р Г А

Звертаюсь до Вас з проханням провести перевірку обставин, викладених у даній заяві, з метою встановлення фактів службового підроблення, зловживання службовим становищем і подальшого порушення кримінальної справи щодо винних осіб.

22 квітня 2010 року о 18 годині 20 хв., рухаючись на автомобілі aaaa д/з aaaaaaa у місті Костянтинивка вулицею Ломоносова, я був зупинений інспектором ДAI м. Костянтинiвка, нажаль його призвище я не можу назвати тому що вiн не представився. Інспектором мені було інкриміноване порушення ПДР, якого я не скоював, а саме проїзд перехрестя на червоне свiтло. Инспектор запропонував менi прослiдувати за ним для складення протоколу. Пiсля моєї вiдмови вiн вiдiйшов вiд моєї автiвкi. Пiсля цього з'явився другий iнспектор який у руках мав протокол та вже почав його заповнювати. Вiн також не представився, запитав мене чи буду я чекать на протокол в автiвцi, та також вiдiйшов. Я вийшов з автiвкi та спробував довести инспекторам що я ничого не порушував, але вони того не хотiлi слухати. Я достав мобiльний телефон та зробив декiлька фотографiй(додаються до скарги).
Мiй позов що до скасування даної постанови було розглянуто Дружкiвськiм мiським судoм та він не є підставою для цього звернення.
Під час зупинки та притягнення мене до адміністративної відповідальності інспекторами був допущений ряд грубих порушень.
Я був зупинений у зонi дii знака 3.34 "Зупинку заборонено" та на пiшохiдному переходi. Що порушує п. 3.3 Iнструкцii з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС N111 вiд 27.03.2009р. який вказує що однiєю з функцiй ДАI є “ 3.3. Попередження та припинення злочинів і адміністративних правопорушень у сфері дорожнього руху.” Але я був примушений iнспекторами ДАI порушити зразу декiлька пунктiв ПДР. Також як зображено на фотографiях iнспектора вели нагляд за перехрестям сховавшись за автомобiль, та в мiстi яке закрито вiд обзору рекламним щiтем. Що порушує п. 1.2. распорядження N466 вiд 21.05.2009р.”1.2.Не допускати випадків здійснення контролю за дотриманням водіями правил дорожнього руху із місць, закритих для візуального огляду учасникам дорожнього руху (об’єкти дорожнього сервісу, зелені насадження тощо).
Також хочу зазначити що я був зупинений одним инспектором, а протокол та постанова були написанi iншим iнспектором, сежантом Iвановив Iваном Iвановичем.
У протоколі про ніби-то адміністративне правопорушення, у графі «свідки та потерпілі» було зазначено свідкiв: Донцов Олександр Вiкторович, який мешкає за адресою м.Костянтинивка, вул.Громова буд.6 кв.26, та Чередниченко Олег Вiкторович, який мешкає за адресою м.Костянтинивка, вул.Суворова буд.19. кв.71.

Дійсно, зазначенi люди були в місці складання протоколу. Втім, оба водія запаркували свої автівки незвичним способом, що на мою думку говорить о їх домовленності зі співробітниками ДАІ. Також на однiй з доданих фотографiй зображено, як водiй Чередниченко О.В, який є водієм таксі, спiвпрацював зі співробітниками ДАІ в інший день, a саме 29.04.10р.

Спираючись на вищевикладене,

ПРОШУ:

Провести перевірку за протоколами iнспектора ДАІ м. Костянтинивка cежантa Iвановa Iванa Iвановичa, та инших iнспекторив м. Костянтинивка , з метою виявлення, скільки разів фігурують Донцов Олександр Викторович та Чередниченко Олег Викторович у їx протоколах за останні три мiсяцi (квiтень, травень, червень).

У відповіді прошу зазначiти скільки разів у протоколах інспектора Iвановa Iванa Iвановичa та iнших iнспекторiв м. Костянтинiвка, за останні три мiсяцi (квiтень, травень, червень), згадуються Донцов Олександр Викторович та Чередниченко Олег Викторович. Tакож прошу зазначити в який час було складено перший та останнiй протокол 22.04.10р. в якому свiдками були Донцов Олександр Вiкторович та Чередниченко Олег Вiкторович, та в який час було складено перший та останнiй протокол 29.04.10р. в якому свiдкoм був Чередниченко Олег Вiкторович.

Нагадую, що ч.4 ст.7 ЗУ "Про звернення громадян" передбачено: "Забороняється направляти скарги громадян для розгляду тим органам або посадовим особам, дії чи рішення яких оскаржуються."

Додатки:

-Копія протоколу та постанови про адміністративне правопорушення від 22.04.2010 року – 1 аркуш.
-CD диск з фотографiями – 1шт.

ДАТА _____________________ ПІДПИС___________________

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июл 2010, 18:41 
Постоялец

Получил вот такой ответ
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 июл 2010, 10:55 
Постоялец

ф опщем, плевали они на то, што нельзя передавать скаргу - просто никто не хочет этим заниматься или же мы пишем не по адресу... :(

а воообще кажется что это закрытая инфа и непонятно кто и как ее может поднять...
были ли случаи, что комуто давали ответ по сути?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 авг 2010, 20:58 
Постоялец

По блату.

Изображение

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 авг 2010, 19:44 
Борец

скорее не работают с гаи , а "ШАКАЛЯТ". Писать по данному поводу нет никаго смысла. в базах данных админпрактики понятых не указывают, поэтому систематизировать нечего.
Таких шакалов нужно снимать на видео и выкладывать на обозрение.
хирург или окулист?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 авг 2010, 21:44 
Постоялец

:?:
kam писал(а):
хирург или окулист?
:?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 авг 2010, 19:08