Отже придбав я мотоцикл в Луцьку поставив на облік в Тернополі катався рік часу як одного разу при перевірці документів даєць заявляє що тех-талон недійсний мовляв що я порушив правила реєстрції і в десяти денний термін непройшов ТО в Тернополі що і записав в протоколі. Хотіли ще гади забрати мот але після вимоги надати мотоевакутор така потреба відразу відпала. В протоколі у графі пояснення написав що з протоколом незгідний і пояснення дам у суді, подав у суд на скасування постанови за ст 121ч1. Таким чином судя призначив слухання на 26 січня і хочеться трошки підготуватись до слухання, ось декілька думок: -зупинено незконо без підстав Згідно Ст. 262 -Вказана постанова і пояснення інспектора не відповідає обставинам справи та вимогам закону у разі наявності підстав вважати, що вчинено порушення, передбачені статтею 121-1, працівник Державної автомобільної інспекції тимчасово затримує транспортний засіб шляхом блокування, або доставляє його для зберігання на спеціальний майданчик чи стоянку і про тимчасове затримання робиться відповідний запис у протоколі про адміністративне правопорушення . згідно ст.№265-2 Кодекс україни про адміністративні правопорушення -Талон ТО був із номером рами (складової частини) який співпадає із записом у тех-паспорті мотоцикла.
... Буду вдячний за будьякі поради.
Последний раз редактировалось Libero 21 янв 2010, 16:22, всего редактировалось 1 раз.
|