Текущее время: 04 мар 2025, 06:38

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Ст 121ч1 ваші думки?
СообщениеДобавлено: 21 янв 2010, 15:26 
Прохожий

Отже придбав я мотоцикл в Луцьку поставив на облік в Тернополі катався рік часу як одного разу при перевірці документів даєць заявляє що тех-талон недійсний мовляв що я порушив правила реєстрції і в десяти денний термін непройшов ТО в Тернополі що і записав в протоколі. Хотіли ще гади забрати мот але після вимоги надати мотоевакутор така потреба відразу відпала. В протоколі у графі пояснення написав що з протоколом незгідний і пояснення дам у суді, подав у суд на скасування постанови за ст 121ч1. Таким чином судя призначив слухання на 26 січня і хочеться трошки підготуватись до слухання, ось декілька думок:
-зупинено незконо без підстав Згідно Ст. 262
-Вказана постанова і пояснення інспектора не відповідає обставинам справи та вимогам закону у разі наявності підстав вважати, що вчинено порушення, передбачені статтею 121-1, працівник Державної автомобільної інспекції тимчасово затримує транспортний засіб шляхом блокування, або доставляє його для зберігання на спеціальний майданчик чи стоянку і про тимчасове затримання робиться відповідний запис у протоколі про адміністративне правопорушення . згідно ст.№265-2 Кодекс україни про адміністративні правопорушення
-Талон ТО був із номером рами (складової частини) який співпадає із записом у тех-паспорті мотоцикла.

...
Буду вдячний за будьякі поради.

Последний раз редактировалось Libero 21 янв 2010, 16:22, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Ст 121ч1 ваші думки?
СообщениеДобавлено: 21 янв 2010, 15:46 
Постоялец

Уточните шо есть ТЕХ-ТАЛОН это тех паспорт на мотоцикл или толон ТО-----------у вас был тех паспорт и не было талона тех осмотра?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 янв 2010, 16:31 
Прохожий

Сорі допустив неточність говорячи про талон я мав наувазі талон проходження ТО, який доречі дійсний до 2010 і був при мені на час складання протоколу як і усі потрібні документи посвідчення водія, страховка... Проблемою для інспектора столо тільки те що ТО пройдено в Луцьку а мотоцикл зареєстровано в Тернополі.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 янв 2010, 17:28 
Постоялец

НУ если зарегистрировали на себя и ТО там же нужно было делать-талончик старого владельца есть не действителен------можете и проиграть---накажут блин по статье за управление тр.средством не прошедшим ТО.Я так думаю

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 янв 2010, 10:02 
Прохожий

Отже відбулось засідання Дайці звичайно неприйшли. Суддя глянула пункт правил ПДР який я порушив і даєць записав у протокол а це 31.3б
"б) якщо вони не пройшли державного технічного огляду або не мають талона про його проходження".
зачитала пояснення інспектора "в десяти денний термін після перереєстрації не пройшов державний технічний огляд" , і ст 121ч1. Пожала плечима і перенесла слухання.
Чи може хтось навести статю закону кодексу де заборонялосяб користуватися талоном про проходження ТО. При наступній ситуації, перереєстрації мотоцикла коли його поставив на облік отримав тех паспорт, а талон про проходження ТО залишив старий з попереднього місця реєстрації який дійсний до 2010, і належить даному Тз що підтверджує записаний у ньому номер шасі.

Дякою

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа