Попробуй взять как основу и подправь под себя (уточни детали).
Адрес УДАИ того района, который вынес постановление
твое ФИО адрес
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
5.02.2011 я керував автомобілем ___________ державний номер _________. Приблизно о ___ч. ___ хв., на вулиці _____________, мене зупинив інспектор ____________________. Він повідомив, що я нібито рухався з перевищенням швидкості і надав (на думку інспектора) доказ --- прибор ТРУКАМ, на екрані я кого я побачив авто схоже на моє, але державного номеру, кольору авто, марки авто розібрати було неможливо, тому що все зображення засвітлене стороннім, невідомим мені, джерелом світла. Інспектор наполягав на тому, що швидкість зафіксована прибором належить моєму авто, інших доказів (в тому числі свідків) він додати відмовився. Я впевнений в тому, що я рухався не вище швидкості, яка дозволена на даному відрізку дороги і швидкість, на приборі, належить іншому авто. Відповідно Статті 40, Конституції України, усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк. Згідно ст. 32 Закону України “Про інформацію” під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань. Стаття 10 Закону України “Про інформацію” зазначає, що право на інформацію забезпечується: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення. Керуючись ст. 9, 10, 32, 33 Закону України “Про інформацію” прошу, письмово, надати мені копію фотографії, яка, нібито була доказом у справі щодо накладення на мене адміністративного штрафу.
подись
_________________ Сперва победи, а потом сражайся!!! E-mail: [email protected]Я верю многим, но черт может попутать каждого ... Сбит с ног — сражайся на коленях, идти не можешь — лежа наступай. Украинцы не Россияне, они воевать не любят, но умеют. А Россияне любят! но не умеют...
|