Текущее время: 12 мар 2025, 23:34

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 43 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 22 апр 2014, 16:31 
Борец

Виконавче провадження може бути відкрите протягом трьох місяців з моменту вступу постанови суду в законну силу.
Якщо немає коду чи ще чогось - виконавець повинен відмовити у відкритті виконавчого провадження у зв*язку з невідповідністю виконавчого документа встановленим вимогам.
Beatle писал(а):
и мне якобы, дали возможность добровольной оплаты до 30.12.2013
Ахінея. Вірніше художня самодіяльність спеців із місцевого суду.
Beatle писал(а):
И разве на оплату штрафа отводится не 15 дней?

Цитата:
таття 307. Строки і порядок виконання постанови про
накладення штрафу

Штраф має бути сплачений порушником не пізніш як через
п'ятнадцять днів з дня вручення йому постанови про накладення
штрафу, а в разі оскарження або внесення на неї подання прокурора
такої постанови - не пізніш як через п'ятнадцять днів з дня
повідомлення про залишення скарги або подання без задоволення.

Вам треба скасувати постанову про відкриття виконавчого провадження. На це дається 10 днів.
Sans писал(а):
Сначала письмо начальнику исполнительной с требованием закрыть производство в связи с истечением срока взыскания.
Боржник може оскаржувати тільки у суді.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 апр 2014, 16:38 
Борец

aphalin писал(а):
Виконавче провадження може бути відкрите протягом трьох місяців з моменту вступу постанови суду в законну силу.
Якщо немає коду чи ще чогось - виконавець повинен відмовити у відкритті виконавчого провадження у зв*язку з невідповідністю виконавчого документа встановленим вимогам.

Так и было сделано исполнителем, но в суде исправили ошибку - приложили код и подали повторно. Как я понимаю, срок в 3 мес тут не продлевается...
aphalin писал(а):
Боржник може оскаржувати тільки у суді.

Т.е. писать начальнику ГИС смысла нет? Тогда завтра иду делать выкопировку с материалов дела и буду подавать в суд.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 апр 2014, 17:03 
Борец

Beatle писал(а):
Вопрос - 3 мес считаются

с даты вынесения постановления (не с момента вступления в силу)!!!! И 15 дневный срок с этого момента отчисляется. Это все действительно если постановление не обжаловано :!:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 апр 2014, 17:31 
Борец

Sans писал(а):
с даты вынесения постановления (не с момента вступления в силу)!!!! И 15 дневный срок с этого момента отчисляется. Это все действительно если постановление не обжаловано :!:

Я подавал апелляцию и подозреваю, что ее не удовлетворили, но мне "забыли" сообщить. Постанова суда была вынесена 18.11, а вступила в силу 11.12, т.е. видимо после апелляции. Получается отсчет 3 мес должен вестись с 11.12?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 апр 2014, 17:38 
Борец

да
Цитата:
2. Строки, зазначені у частині першій цієї статті,
встановлюються для:

1) виконання судових рішень - з наступного дня після набрання
рішенням законної сили
чи закінчення строку, встановленого у разі
відстрочки чи розстрочки виконання рішення, а в разі якщо судове
рішення підлягає негайному виконанню, - з наступного дня після
його постановлення;

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 апр 2014, 19:14 
Борец

Beatle писал(а):
Как я понимаю, срок в 3 мес тут не продлевается...
Ні. Продовжується лише в разі часткової оплати або відкриття виконавчого провадження.
Beatle писал(а):
Т.е. писать начальнику ГИС смысла нет?
Написати можна, але результату не буде, а строки на оскарження в суді пройдуть.
Sans писал(а):
с даты вынесения постановления (не с момента вступления в силу)!!!!
Для постанови суду апеляційної інстанції так, для першої інстанції - з моменту вступу у законну силу.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 апр 2014, 19:20 
Борец

aphalin писал(а):
Для постанови суду апеляційної інстанції так, для першої інстанції - з моменту вступу у законну силу.

в любом случае это был декабрь прошлого года, а в ГИС постанова попала 2.04.2014. Завтра схожу в ГИС еще раз. Спасибо, что подсказываете, а то с ГИСом еще не бодался...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 май 2014, 07:52 
Борец

Ну, не послушал я и написал сначала скаргу начальнику.. ))

Сообщение, не относящиеся к теме
Скарга

19.04.2014р мною було отримано два листи з постановами про стягнення з мене виконавчого збору ВП № 42793194 та ВП № 42792934, які датовані 10.04.2014р. і підписані старшим державним виконавцем Мороз О.С.
22.04.2014р. я прибув до Мороз О.С. для з'ясування обставин відкритого стосовно мене провадження. Я виявилось з матеріалів справи, провадження стосовно мене відкрито згідно постанови Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області по справі № 484\5254\13-п від 18.11.2013р. Але стосовно цієї постанови мною було подано апеляційну скаргу 28.11.2013р. через Первомайський міськрайонного суд Миколаївської області і результат розгляду цієї скарги мені був не відомий.
Як я розумію, мою апеляційну скаргу не було задоволено, але ні хто про це мене не попередив і постанова Первомайський міськрайонного суд Миколаївської області від 18.11.2013р. набрала чинність 11.12.2013 року. Згідно п.1, п.п 1 Статті 22 ЗУ Про виконавче провадження, постанови судів у справах про адміністративні правопорушення та постанови органів (посадових осіб), уповноважених розглядати справи про адміністративні правопорушення, пред'являються до виконання протягом трьох місяців.
Як пояснила мені старший державний виконавець ДВС Мороз О.С., перший раз виконавчий документ було подано в строк, але з порушенням ст. 26 ЗУ "Про виконавче провадження", тому провадження відкрито не було. Після усунення недоліків виконавчий документ було подано повторно і 2.04.2014р було розпочато виконавче провадження.
На мою думку, виконавче провадження не могло було розпочато, у зв'язку з пропуском встановленого строку пред'явлення документів до виконання (ст. 26 ЗУ "Про виконавче провадження"). В ЗУ "Про виконавче провадження" не передбачено подовження строку пред'явлення документів до виконання при порушенні ст. 26 цього закону.

Враховуючи викладене ПРОШУ:

1. згідно ст. 82 ЗУ "Про виконавче провадження" прийняти мою скаргу до розгляду;
2. згідно п.2 ст. 83 ЗУ "Про виконавче провадження" винести постанову про скасування постанов ВП № 42793194, ВП № 42792934 та закрити виконавче провадження розпочате відносно мене.

Получил ответ
Изображение
Ст. 23
Сообщение, не относящиеся к теме
Стаття 23. Переривання строку давності пред'явлення
виконавчого документа до виконання

1. Строки пред'явлення виконавчого документа до виконання
перериваються:

1) пред'явленням виконавчого документа до виконання;

2) частковим виконанням рішення боржником;

3) наданням судом, який видав виконавчий документ, відстрочки
або розстрочки виконання рішення.

2. Після переривання строку пред'явлення виконавчого
документа до виконання перебіг строку поновлюється. Час, що минув
до переривання строку, до нового строку не зараховується.

3. У разі повернення виконавчого документа стягувачу у
зв'язку з неможливістю в повному обсязі або частково виконати
рішення строк пред'явлення виконавчого документа до виконання
після переривання встановлюється з дня його повернення, а в разі
повернення виконавчого документа у зв'язку із встановленою законом
забороною щодо звернення стягнення на майно чи кошти боржника, а
також проведення інших виконавчих дій стосовно боржника, - з
моменту закінчення дії відповідної заборони.
Чета я не пойму их логики.. Или все же они правы? Они конечно не указали на каком основании прервался срок, но я так подозреваю: 1) пред'явленням виконавчого документа до виконання;

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 май 2014, 08:31 
Борец

Beatle писал(а):
Или все же они правы?

не правы. Они пишут что пришли некие бумажки для открытия производства, но они были возвращены назад т.к. эти бумажки не соответствуют исполнительным документам (Другими словами - исполнительного документа небыло, а была лишь некая бумажка). И тут же они пишут о прерывании срока в связи с подачей исполнительного документа к исполнению. Теперь вопрос к начальнику - если был исполнительный документ, то почему было отказано в открытии производства по постанове, предъявленной 11.02.2014? А если исполнительного небыло (не соответствовал требованиям), то на каком основании были прерваны сроки предьявления?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 май 2014, 08:41 
Борец

11.02 была подана Постанова, а отказ был от ГИС 12.02.2014
значит постанова не отвечала требованиям ЗУ "Про виконавче провадження"...
что в данной Постанове изменилось 31.03.2014?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 май 2014, 08:51 
Борец

пиши инфозапрос на этого чудоНОСа:

"__"_______ 2014 року мною отримано Вашу відповідь на мій лист від _________________. В листі Ви вказуєте на переривання строку пред’явлення виконавчого документу до виконання та поновлення цього строку відповідно до ч.2 ст. 23 ЗУ "Про виконавче провадження" на підставі поданого 11.02.2014 виконавчого документу (постанови № 3/484/1299/13 від 18.11.2013) від Первомайскої ОДПІ. Так як часткового виконання рішення боржником не було, будь які рішення судів в справі № ______ від ____________ відсутні, то єдиною причиною переривання сроку давності є - "пред’явлення виконавчого документу до виконання".
Ст. 5 Закону України «Про доступ до публічної інформації» передбачає надання інформації за запитами на інформацію.
Ст. 10 Закону України «Про доступ до публічної інформації» передбачає надання інформації безперешкодно і безкоштовно на вимогу осіб, яких вона стосується.
Ст. 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації» поясняє, що запит на інформацію - це прохання особи до розпорядника інформації надати публічну інформацію, що знаходиться у його володінні.
Ст. 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» регламентує, що розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.

Керуючись Конституцію України, Законом України «Про інформацію», Законом України «Про доступ до публічної інформації» прошу письмово у встановлений законодавством строк надати мені:

1. Копію виконавчого документу, яким було перервано (а в подальшому поновлено) срок пред’явлення виконавчого документу до виконання по постанові № 3/484/1299/13 від 18.11.2013 року.
2. Копію виконавчого документу (постанови), згідно з яким 02.04.2014 відкрито виконавче провадження

Последний раз редактировалось Sans 16 май 2014, 08:55, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 май 2014, 08:53 
Борец

freeman john
будем раскручивать дебилов на подделку документов :D
Beatle
у тебя же есть первоначальная копия постановы № 3/484/1299/13 від 18.11.2013 (которую завернула исполнительная)?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 май 2014, 09:00 
Борец

Sans писал(а):
будем раскручивать дебилов на подделку документов :D
Beatle
у тебя же есть первоначальная копия постановы № 3/484/1299/13 від 18.11.2013 (которую завернула исполнительная)?

да в ГИС швали хватает... крутить не перекрутить...
брать две копии Постановы от 18.11.2013 и 31.03.2014 и "жарить"...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 май 2014, 09:16 
Борец

messer писал(а):
ГИС требует, что бы мы удержали с работника 510 грн и перевели их на счет, который они указали.

откуда взялась сумма 1700 грн + 34,41???

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 май 2014, 09:40 
Борец

freeman john писал(а):
messer писал(а):
ГИС требует, что бы мы удержали с работника 510 грн и перевели их на счет, который они указали.

откуда взялась сумма 1700 грн + 34,41???

это два разных исполнительных в одном топике )))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 43 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа