Текущее время: 10 мар 2025, 14:36

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 56 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Вызов в исполнительную службу
СообщениеДобавлено: 06 июн 2012, 06:39 
Борец

alex_alpha писал(а):
Т.е. если окажется, что таки да, действительно меня не уведомили, и мне обновят срок добровольного выполнения решения - то тогда оплатить этот штраф?
То тоді подати в суд і закрити виконавче провадження як незаконно відкрите.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2012, 11:08 
Прохожий

Во вторник, 5 июня я пришел в ГИС, предварительно написав ходатайство об ознакомлении меня с материалами дела и снять с них копии. Моя исполнительница ничего мне не показала, сказала отдать ходатайство в канцелярию, мол ознакомит меня с материалами, когда ей передадут эту бумагу. И вот я ей звоню каждый день, она морозится, что ей канцелярия не передает ходатайство, предлагает звонить им и разбираться.
В какой срок вообще они должны отреагировать, и что делать если они в сроки не уложатся?

P.s. Еще я 6 июня написал запрос на имя начальника по примеру aktivist.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2012, 21:09 
Борец

alex_alpha писал(а):
Т.е. если окажется, что таки да, действительно меня не уведомили, и мне обновят срок добровольного выполнения решения - то тогда оплатить этот штраф?

ну якщо виконавець понове строк то можна і сплатить, якщо більше не хочете заморачуваться всякими там заявами, скаргами про неправомірні дії і т.д., але виконавець повинен Вам вписати одинарну суму сплати штрафу, якщо так тоді все гаразд, якщо припаяє подвійну тоді треба починать гноїть його по закону
якщо хочете бороться, тоді так:
aphalin писал(а):

Последний раз редактировалось aktivist 07 июн 2012, 21:22, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2012, 21:20 
Борец

alex_alpha писал(а):
Во вторник, 5 июня я пришел в ГИС, предварительно написав ходатайство об ознакомлении меня с материалами дела и снять с них копии. Моя исполнительница ничего мне не показала, сказала отдать ходатайство в канцелярию, мол ознакомит меня с материалами, когда ей передадут эту бумагу. И вот я ей звоню каждый день, она морозится, что ей канцелярия не передает ходатайство, предлагает звонить им и разбираться.
В какой срок вообще они должны отреагировать

от падлюки, починають морозиться, як завжди
вони повинні були і після усного звернення ознайомити з матеріалами, зачить смаженим запахло, тепер:

1. потрібно було негайно зареєструвати заяву в канцелярії і поставити штамп на своїй копії
2. після реєстрації заяви вони повинні відреагувать на протязі місяця
Цитата:
и что делать если они в сроки не уложатся?

якщо через місяць не відреагують-заяву до прокуратури

Цитата:
P.s. Еще я 6 июня написал запрос на имя начальника по примеру aktivist.

на запит вони повинні дати відповідь через 5 днів, якщо не нададуть-заяву до прокуратури

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2012, 21:34 
Прохожий

aktivist писал(а):
1. потрібно було негайно зареєструвати заяву в канцелярії і поставити штамп на своїй копії

Это я сделал. Только есть в моем ходатайстве ошибка (неправильно указал номер статьи в законе - 34 вместо 31), не будет ли это основанием для них отказать мне:
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2012, 21:50 
Борец

alex_alpha писал(а):
Это я сделал. Только есть в моем ходатайстве ошибка (неправильно указал номер статьи в законе - 34 вместо 31), не будет ли это основанием для них отказать мне:

та я думаю то незначне, там текстом продубльовано

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 11:45 
Прохожий

Сегодня имел возможность ознакомиться с материалами своего дела.
К сожалению, фотоаппарата не было, а на телефон качество плохое вышло.
Очень все интересно получается:
1.Заява ДАІ, судя по штампу, принята в исполнительную 09.04.2012р. (постанова ДАІ от 01.09.2011р.)
Сообщение, не относящиеся к теме
Изображение

2.Постанова про відкриття провадження датирована 21.11.2011р. (к сожалению, качество плохое, поэтому фото не выкладываю)
Как теперь правильно составить исковое заявление в суд, подскажите пожалуйста. Копий постанов у меня нет.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 12:10 
Постоялец

aktivist писал(а):
alex_alpha писал(а):
якщо хочете бороться, тоді так:
aphalin писал(а):

У меня сейчас следующая ситуация с ГИС:
к ним с ГАИ пришла бумага чтоб с меня сразу стащили х2 штраф и они мол ничего сделать не могут т.к. пришло 510 - стягивают 510.
Штраф я заплатил 255 в тот день когда пришел к ним и получил постанову выкон провадженння.
Сейчас есть два пути - занести заяву в суд или сперва пойти в гис с этой-же заявой и показать ее начальнику (он же и исполнитель у меня) - пусть прочтет, подумает и может сам и исправится.

Главным образом вот что интересно - если я пойду в СУД (Областной, т.к. районный работает по принципу кум-брат-сват) - и они закроют виконавче провадження як незаконно открытое - начальнику ГИС что-то будет? Ну каким-то негативным образом эму это выльется или побоку будет?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 15:12 
Прохожий

Не могу потереть предыдущее сообщение. В общем, после обеда сходил туда еще раз, с фотоаппаратом:
Очень все интересно получается:
1.Заява ДАІ, судя по штампу, принята в исполнительную 09.04.2012р. (постанова ДАІ от 01.09.11р.)
Изображение

2.Постанова про відкриття провадження датирована 21.11.2011р. И в ней написано, что заява от ГАИ получена 21.11.11р. Может у них есть машина времени? :)
Изображение

3.А это что такое:
Изображение

Как теперь правильно составить исковое заявление в суд, подскажите пожалуйста. Бумажных копий постанов у меня нет.
И нужно ли подавать два иска - один на незаконное открытие, второй - на неответ на инфозапрос?
И нужно ли параллельно писать жалобу в прокуратуру. Ведь по сути, здесь имеет место фальсификация документов?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 17:09 
Борец

alex_alpha писал(а):
Как теперь правильно составить исковое заявление в суд, подскажите пожалуйста. Бумажных копий постанов у меня нет.
И нужно ли подавать два иска - один на незаконное открытие, второй - на неответ на инфозапрос?
И нужно ли параллельно писать жалобу в прокуратуру. Ведь по сути, здесь имеет место фальсификация документов?
1. Треба паперові копії всіх постанов.
2. Позови треба 2. При бажанні можете невідповідь на запит їм подарувати.
3. В прокуратуру писати треба. Зразки заяв можеш попросити memberlist.php?mode=viewprofile&u=4952

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 17:14 
Прохожий

aphalin писал(а):
1. Треба паперові копії всіх постанов.

Как же ее заставить дать мне эти копии? Она тупо не дает. Я ее просил, она крик подняла, что все мне высылала и больше ничего мне не даст.
Может, к судебному иску приложить CD с фотокопияим?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 17:29 
Борец

Ну як варіант роздрукувати фотографії на кольоровому принтері.
Потім подати зразу клопотання, щоб суд витребував ці документи.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 20:08 
Прохожий

Вот, весь вечер сочинял жалобу в прокуратуру. Прокомментируйте, специалисты:
Прокурору Малиновського району м. Одеси
П.І.Б.
65000, м.Одеса, вул. Н-ська, б. 1
Тел..: +38 067 111 22 33

Скарга
До мене, П.І.Б., 02 червня 2012р. надійшов виклик від державного виконавця П.І.Б. Першого Малиновського відділу Державної виконавчої служби Одеського міського Управління Юстиції з вимогою з’явитися 06 червня 2012р. для сплати штрафу на користь ВДАІ з обслуговування Малиновського району м. Одеси у розмірі 972,72 грн.
Так як постанову про відкриття виконавчого провадження я не отримував, то 05 червня 2012р. я подав клопотання щодо надання мені для ознайомлення та зняття копій матеріалів виконавчого провадження по виконанню постанови ДАІ.
13 червня 2012р. я отримав від державного виконавця П.І.Б. матеріали виконавчого провадження для ознайомлення, та зняв з них фотокопії.
По результатам ознайомлення вважаю, що дії державного виконавця грубо порушують норми діючого законодавства України, з наступних підстав:
1. Постанова винесена на підставі виконавчого документа, а саме Постанови ВДАІ серія ВН1 №020628 від 01 вересня 2011р., зареєстрованої у Першому Малиновському ВДВС ОМУЮ 09 квітня 2012р. Даний виконавчий документ відповідно до ст. 291 КУпАП вступив у законну силу 11 вересня 2011р. Згідно зі ст. 22 Закону України «Про виконавче провадження», строк пред’явлення такого документа до виконання – 3 місяці. Таким чином, строк пред’явлення до виконання Постанови ВДАІ сплив 11 грудня 2011р. Тому, діючи відповідно до Законодавства, державний виконавець мав виконати вимоги ст. 26 Закону України «Про виконавче провадження» яка прямо зобов’язує його відмовити у прийнятті до провадження виконавчого документу, строк пред’явлення для примусового виконання якого минув, і винести про це відповідну постанову.
2. При цьому державний виконавець П.І.Б. порушив також ст. 25 п. 5 Закону України «Про виконавче провадження», який свідчить що копія постанови про відкриття виконавчого провадження надсилається боржнику не пізніше наступного робочого дня, та ст. 31 Закону України «Про виконавче провадження», яка зобов’язує його надіслати постанову про відкриття виконавчого провадження рекомендованим листом з повідомленням про вручення.
Дані факти свідчать про наступне:
Постанова ВДАІ серія ВН1 № 020628 від 01 вересня 2011р. отримана державним виконавцем з простроченням трьохмісячного терміну. Але не зважаючи на ці порушення, документ був прийнятий до виконання, а Постанова № В-11/2433 про відкриття виконавчого провадження була винесена 21 листопада 2011р, тобто заднім числом.

У зв’язку із грубими порушеннями Закону зі сторони виконавчої служби, посилаючись на вищенаведене та керуючись ст. ст. 12, 19 Закону України «Про прокуратуру»

Прошу:
1. Перевірити на предмет додержання норм діючого законодавства України, державного виконавця Першого Малиновського ВДВС Одеського міського Управління Юстиції П.І.Б., безпосередньо по виконавчому провадженню № В-11/2433.
2. Притягти до відповідальності цю посадову особу згідно з діючим законодавством України.
3. Про результати розгляду даної скарги, надати мені відповідь в письмовому вигляді.

Додатки:
1.Фотокопія заяви ВДАІ про постанову в справі про адміністративне правопорушення (1 аркуш)
2.Фотокопія постанови про відкриття виконавчого провадження (1 аркуш)

14 червня 2012р. П.І.Б.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 20:42 
Борец

Можна додати про службову підробку і подати її в порядку ст. 97 КПК.
Тоді на відфутболення її до ДВС буде не місяць, а 10 днів.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 20:54 
Прохожий

Цитата:
Постанова ВДАІ серія ВН1 № 020628 від 01 вересня 2011р. отримана державним виконавцем з простроченням трьохмісячного терміну. Але не зважаючи на ці порушення, документ був прийнятий до виконання, а Постанова № В-11/2433 про відкриття виконавчого провадження була винесена 21 листопада 2011р, тобто заднім числом.

У зв’язку із грубими порушеннями Закону зі сторони виконавчої служби, посилаючись на вищенаведене та керуючись ст. ст. 12, 19 Закону України «Про прокуратуру»

Прошу:

изменил на:

Цитата:
Постанова ВДАІ серія ВН1 № 020628 від 01 вересня 2011р. отримана державним виконавцем з простроченням трьохмісячного терміну. Але не зважаючи на ці порушення, документ був прийнятий до виконання, а Постанова № В-11/2433 про відкриття виконавчого провадження була винесена 21 листопада 2011р, тобто заднім числом. Вважаю що ці дії державного виконавця мають ознаку злочину за ст. 366 Карного кодексу України "Службове підроблення".

У зв’язку із грубими порушеннями Закону зі сторони виконавчої служби, посилаючись на вищенаведене та керуючись ст. ст. 12, 19 Закону України «Про прокуратуру», ст. 97 Кримінально-процесуального кодексу України"

Прошу:

Так нормально?

И еще вопрос: в какой суд подавать иск, в районный, окружной административный или какой-либо другой?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 56 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа