Euro писал(а):
KotykPooh
Заявление нормальное, но ч.1 ст. 61 ГПК Украины я бы не добавлял т.к. Вы пишите: "В производстве N-ского районного суда г. Киева находится дело по иску <Истца> к <Ответчику> дело №xxxxx".
А ч.3. ст. 61 ГПК говорит нам, что Обставини, встановлені судовим рішенням у цивільній, господарській або адміністративній справі, що набрало законної сили, не доказуються при розгляді інших справ, у яких беруть участь ті самі особи або особа, щодо якої встановлено ці обставини.
Если нет решения вступившего в силу по первому делу, значит нет обстоятельств признанных сторонами.
оки! давайте рассуждать.
сразу скажу, что от этого (ч.1 ст. 61 ГПК) предложения я готов отказаться неглядя.
просто хочу выяснить всё досконально.
итак ст. 61 ГПК находится в "Глава 5 ДОКАЗИ"
вот ее полный текст

Сообщение, не относящиеся к теме
Стаття 61. Підстави звільнення від доказування
1. Обставини, визнані сторонами та іншими особами, які беруть участь у справі, не підлягають доказуванню.
2. Обставини, визнані судом загальновідомими, не потребують доказування.
3. Обставини, встановлені судовим рішенням у цивільній, господарській або адміністративній справі, що набрало законної сили, не доказуються при розгляді інших справ, у яких беруть участь ті самі особи або особа, щодо якої встановлено ці обставини.
4. Вирок у кримінальній справі, що набрав законної сили, або постанова суду у справі про адміністративне правопорушення обов'язкові для суду, що розглядає справу про цивільно-правові наслідки дій особи, стосовно якої ухвалено вирок або постанову суду, з питань, чи мали місце ці дії та чи вчинені вони цією особою.
ИМХО в статье 61 просто перечисляются обстоятельства, которые освобождают от доказания.
т.е. все части самостоятельны, а не зависят друг от друга.
т.е. при выполнении ч.1 статьи необязательно выполнение других частей.
ИМХО все гуд!