Текущее время: 04 мар 2025, 20:01

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Эта тема закрыта, Вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 4 ] 
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 26 авг 2010, 21:00 
Прохожий

В апреле месяце выписали штраф за нарушение ПДД, который я оплатил в течении 10 дней. На днях друг посветовал проверить в ГАИ по базе об уплате штрафа. Квитанцию я потерял. Кроме этого я обратился к девице по админ.практике, она потребовала оплатить 39 грн за информацию, "висит" ли на мне шраф? Помогите, как не платить побор в размере 39 грн?

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 26 авг 2010, 21:04 
Борец

ответ тут

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 26 авг 2010, 21:06 
Борец

Информационный запрос в УГАИ по наличию задолженностей по штрафам
от Влада (с ДК)
Начальнику УДАЇ в м. Миколаїв
Інформаційний запит.
Я, *************, є власником автомобіля ГАЗ 33021, державний номер ***** НІ (копія техпаспорту в додатках).
В найближчій час я маю намір пройти державний технічний огляд вказаного автомобіля.
Відповідно до ст.31 Закону України «Про інформацію» державні органи, які вміщують інформацію про громадян, зобов’язані надавати її безперешкодно і безкоштовно на вимогу осіб, котрих вона стосується.
На підставі цього, а також керуючись ст. 23, 32, 33 Закону України «Про інформацію» ПРОШУ:
1. В передбачений Законом строк, письмово, повідомити мене про наявність чи відсутність моєї заборгованості по штрафам за порушення Правил дорожнього руху, а також інших підстав, за яких мені може бути відмовлено в проведені державного технічного огляду.
2. В разі заборгованості по штрафам, а також інших підстав, за яких мені може бути відмовлено в проведені державного технічного огляду, прошу надати інформацію про дату їх виникнення, джерело цих відомостей, строк їх дії, а також, при можливості, копії документів, що це підтверджують ( протоколи, постанови, тощо)
3. Надати повний перелік передбачених законом платежів, які я повинен внести під час проведення державного технічного огляду.
4. Додатки: копія техпаспорту.

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 26 авг 2010, 21:15 
Борец

viewtopic.php?f=8&t=623&start=0&hilit=%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0+%D1%88%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%84

Вернуться наверх

Начать новую тему Эта тема закрыта, Вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 4 ] 

Часовой пояс: UTC + 2 часа