Накатал вот такой запрос Начальнику ВВБ в Донецькій області СВБ ГУБОЗ МВС України полковнику міліції Штуцькому О.Г. м. Донецьк, вул. Горького,61 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 84207, м. Дружкiвка, Донецької областi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa тел. 0aaaaaaaaaaa
С К А Р Г А
Звертаюсь до Вас з проханням провести перевірку обставин, викладених у даній заяві, з метою встановлення фактів службового підроблення, зловживання службовим становищем і подальшого порушення кримінальної справи щодо винних осіб.
22 квітня 2010 року о 18 годині 20 хв., рухаючись на автомобілі aaaa д/з aaaaaaa у місті Костянтинивка вулицею Ломоносова, я був зупинений інспектором ДAI м. Костянтинiвка, нажаль його призвище я не можу назвати тому що вiн не представився. Інспектором мені було інкриміноване порушення ПДР, якого я не скоював, а саме проїзд перехрестя на червоне свiтло. Инспектор запропонував менi прослiдувати за ним для складення протоколу. Пiсля моєї вiдмови вiн вiдiйшов вiд моєї автiвкi. Пiсля цього з'явився другий iнспектор який у руках мав протокол та вже почав його заповнювати. Вiн також не представився, запитав мене чи буду я чекать на протокол в автiвцi, та також вiдiйшов. Я вийшов з автiвкi та спробував довести инспекторам що я ничого не порушував, але вони того не хотiлi слухати. Я достав мобiльний телефон та зробив декiлька фотографiй(додаються до скарги). Мiй позов що до скасування даної постанови було розглянуто Дружкiвськiм мiським судoм та він не є підставою для цього звернення. Під час зупинки та притягнення мене до адміністративної відповідальності інспекторами був допущений ряд грубих порушень. Я був зупинений у зонi дii знака 3.34 "Зупинку заборонено" та на пiшохiдному переходi. Що порушує п. 3.3 Iнструкцii з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС N111 вiд 27.03.2009р. який вказує що однiєю з функцiй ДАI є “ 3.3. Попередження та припинення злочинів і адміністративних правопорушень у сфері дорожнього руху.” Але я був примушений iнспекторами ДАI порушити зразу декiлька пунктiв ПДР. Також як зображено на фотографiях iнспектора вели нагляд за перехрестям сховавшись за автомобiль, та в мiстi яке закрито вiд обзору рекламним щiтем. Що порушує п. 1.2. распорядження N466 вiд 21.05.2009р.”1.2.Не допускати випадків здійснення контролю за дотриманням водіями правил дорожнього руху із місць, закритих для візуального огляду учасникам дорожнього руху (об’єкти дорожнього сервісу, зелені насадження тощо). Також хочу зазначити що я був зупинений одним инспектором, а протокол та постанова були написанi iншим iнспектором, сежантом Iвановив Iваном Iвановичем. У протоколі про ніби-то адміністративне правопорушення, у графі «свідки та потерпілі» було зазначено свідкiв: Донцов Олександр Вiкторович, який мешкає за адресою м.Костянтинивка, вул.Громова буд.6 кв.26, та Чередниченко Олег Вiкторович, який мешкає за адресою м.Костянтинивка, вул.Суворова буд.19. кв.71.
Дійсно, зазначенi люди були в місці складання протоколу. Втім, оба водія запаркували свої автівки незвичним способом, що на мою думку говорить о їх домовленності зі співробітниками ДАІ. Також на однiй з доданих фотографiй зображено, як водiй Чередниченко О.В, який є водієм таксі, спiвпрацював зі співробітниками ДАІ в інший день, a саме 29.04.10р.
Спираючись на вищевикладене,
ПРОШУ:
Провести перевірку за протоколами iнспектора ДАІ м. Костянтинивка cежантa Iвановa Iванa Iвановичa, та инших iнспекторив м. Костянтинивка , з метою виявлення, скільки разів фігурують Донцов Олександр Викторович та Чередниченко Олег Викторович у їx протоколах за останні три мiсяцi (квiтень, травень, червень).
У відповіді прошу зазначiти скільки разів у протоколах інспектора Iвановa Iванa Iвановичa та iнших iнспекторiв м. Костянтинiвка, за останні три мiсяцi (квiтень, травень, червень), згадуються Донцов Олександр Викторович та Чередниченко Олег Викторович. Tакож прошу зазначити в який час було складено перший та останнiй протокол 22.04.10р. в якому свiдками були Донцов Олександр Вiкторович та Чередниченко Олег Вiкторович, та в який час було складено перший та останнiй протокол 29.04.10р. в якому свiдкoм був Чередниченко Олег Вiкторович.
Нагадую, що ч.4 ст.7 ЗУ "Про звернення громадян" передбачено: "Забороняється направляти скарги громадян для розгляду тим органам або посадовим особам, дії чи рішення яких оскаржуються."
Додатки:
-Копія протоколу та постанови про адміністративне правопорушення від 22.04.2010 року – 1 аркуш. -CD диск з фотографiями – 1шт.
ДАТА _____________________ ПІДПИС___________________
|