borodatos писал(а):
А вот теперь вопрос: как бороться с такими упырями?Снимать их на видео?А дальше что?
негайно пиши запит:
Начальнику УДАЇ в м. Київ
Інформаційний запит.
Я, *************, є власником автомобіля ВАЗ******, державний номер ***** НІ (копія техпаспорту в додатках).
Враховуючи викладене та керуючись: ст.ст. 19, 40 Конституції Україні,, ст.З, 4, 14, 20 Закон України "Про доступ до публічної інформації"
ПРОШУ:
1. В передбачений Законом строк, письмово, повідомити мене про наявність чи відсутність моєї заборгованості по штрафам за порушення Правил дорожнього руху.
2. В разі заборгованості по штрафам, а також інших підстав, за яких мені може бути відмовлено в проведені державного технічного огляду, прошу надати інформацію про дату їх виникнення, джерело цих відомостей, строк їх дії, а також, при можливості, копії документів, що це підтверджують ( протоколи, постанови, тощо)
Додатки:
Копія свідоцтва про реєстрацію.
АБО ТАКИЙ:ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
Я ************-глибоко стурбований ситуацією,що коїться в лавах ДАЇ,МВС України ,щодня на строніках газет,та інтернет виданнь,можна спостерігати ситуацію,в якій працівники ДАЇ,для покращення показників своєї службової діяльності ,нехтують нормати Законів,та Конституції,складаючи адміністративні матеріали,на водіїв,які про наявність протоколів та постанов,дізнаються лише з виклику до виконавчої служби,з вимогами оплатити штрафи,при тому,що водії взагалі не скоювали порушеннь ПДР,та інше.
Враховуючи викладене та керуючись: ст.ст. 19, 40 Конституції Україні,, ст.З, 4, 14, 20 Закон України "Про доступ до публічної інформації"
Прошу:
1.В передбачений Законом термін, письмово, повідомити мене чи є в наявності в електронній базі органів ДАЇ записи про непогашенні, або несплаченні мною штрафи за порушення правил дорожнього руху в період з *******.2011 року-по *******.2011 року?
2. В разі заборгованності по штрафах, прошу надати інформацію про дату іх виникнення, джерело цих відомостей, строк іх дії, а також, копії документів, що це підтверджують (протоколи, постанови, тощо).
22.08.2011 року підпис прізвище.