Текущее время: 12 дек 2024, 00:54

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 42 ]  На страницу 1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 15 май 2013, 10:14 
Новобранец

Ехал я как-то в г.Федосия с друзьми. В Старом Крыму гаец, с улыбкой на лице, останавливает меня и составляет протокол с постановой по ст.122 ч.1. На месте растерялся, толком ничего сказать не смог, а на следующий день съездил в гаи забрал запись, разобрался и оказалось, что скорее всего гаец держал визир в руках, да и косяков с их стороны хватает....
По сути все написано в жалобе.
Форумчане, прошу Вашей помощи в редактировании и акцентах, т.к. думаю дело пойдет в суд

СКАРГА
на протиправні дії інспектора з дізнання відділення _____________

Я, ______ звертаюсь до Вас, у зв'язку з неправомірними діями Вашого підлеглого, співробітника ДАІ ______, нагрудний знак № _____, який _______г. приблизно о 16:00 зупинив мене на автомобілі VOLKSWAGEN з державним номером ______, на трасі Сімферополь – Феодосія (Р23), в районі населеного пункту Старий Крим і звинуватив мене в перевищенні швидкісного режиму на 35 км / год. Підійшовши у грубий формі наказав пройти за ним у патрульний автомобіль для складання протоколу за порушення.
Коли я підійшов у патрульний автомобіль інспектор ________ показав на моніторі приладу Візир, кілька фотографій з моїм автомобілем і склав адміністративний протокол _______ та постанову ______ не надавши мені можливість ознайомитися з відео фіксацією. При складанні адміністративного справи інспектор _______не роз'яснив мені мої Конституційні права, не повідомив що я маю право на юридичну допомогу, в результаті чого я був змушений підписати протокол у тому вигляді, в якому мені дав його інспектор, а саме, з грубими порушення складання протоколу та розгляду адміністративної справи.
Хочу звернути Вашу увагу на наступні порушення інспектора ________ при складанні адміністративного справи:

1. на фотографіях наданих Вами на мій інформаційний запит № К-2, від ______г. не можна визначити якому транспортному засобу належить швидкість вказана приладом Візир, тому що на фотографіях присутні інші автомобілі, а саме:
1.1 - на фотографі 16:00:02 (час вказаний на фотографії) - зліва, автомобіль схожий на мій, на задньому плані - автомобіль з увімкненими фарами, праворуч - вантажний автомобіль;
1.2 - фотографія 16:00:04, на передньому плані, автомобіль схожий на мій, на задньому плані - вантажний автомобіль, ліворуч – ще один автомобіль рухається в попутному напрямку;
1.3 - фотографія 16:00:06, автомобіль схожий на мій;
1.4 - фотографія 16:00:08, мій автомобіль.
Залучати до відповідальності водія, ґрунтуючись на фотографіях приладу Візир, в кадрі якого більше одного автомобіля - заборонено! - Слова заступника начальника Департаменту Державтоінспекції МВС України Резнікова В.В. (Додаток № 4)
Так само по цих кадрах чітко видно, вплив інспектора на показання приладу Візир, тобто він його спеціально повертав у бік руху, імовірно, мого автомобіля, що виключає використання приладу Візир в автоматичному режимі і стаціонарному положенні. На кожній наступній фотографії кут від приладу Візир по відношенню до дороги змінюється. Отже, показання приладу - не вірні, через не грамотне використання приладу Візир.

2. Отримана від Вас відеозапис з приладу Візир, підтверджує мої, вищевикладені затвердження. Більш того, на відеозапису видно, що прилад Візир не тільки повертається по ходу руху автомобілів, а ще й смикався вгору, вниз, що підтверджує його не стаціонарний використання. (ДОДАТОК № 3)

3. Протокол серії ______ складено з грубими порушеннями, а саме:
3.1 - не правильно вказана адреса складання протоколу. (ДОДАТОК № 1) Я рухався до м. Феодосія по дорозі № Р23, а протокол складений на вулиці Леніна, хоча я не заїжджав і не зупинявся на вулиці з такою назвою. На мою думку, інспектор _______ ніс службу не згідно маршрутного листа, саме тому є стільки порушень.
На скільки мені відомо, вулиця Леніна в м. Старий Крим проходить паралельно дорозі Р23 практично на всю довжину міста. Тобто згідно запису, яку зробив інспектор _______ до протоколу , неможливо навіть приблизно встановити фактичне місце заповнення протоколу, тому що вказана лише адреса вулиці і немає номера довколишнього споруди, будинку. (ДОДАТОК № 1)
3.2 - Заповнивши з порушеннями шапку протоколу інспектор ______ сказав: «Вот тут напиши, чтоб быстрее дело было» і те, що він надиктував я вніс у графу «пояснення» протоколу _____. Я навіть не знав, що в тій графі повинен написати свої пояснення і незгоду з пред'явленим мені обвинуваченням. Інспектор явно чинив на мене тиск і користуючись моїм незнанням процедури заповнення адміністративних протоколів скоїв незаконний вчинок. (ДОДАТОК № 2)
Інспектор не знав або забув зачитати мені мої Конституційні права, не роз'яснив мені ст. 63 Конституції України та ст. 268 КУпАП, в результаті чого я не скористався своїм законним правом на юридичну допомогу, збір доказів і т.д., що могло значно змінити хід адміністративної справи.

Згідно з ст.ст. 18, 19, 20 Закону України «Про звернення громадян», ст.40 Конституції України, ПРОШУ:

1. Розглянути скаргу в порядку, передбаченому чинним законодавством та "Положенням про порядок роботи зі зверненнями громадян і організації їх особистого прийому в системі Міністерства внутрішніх справ України", затвердженому Наказом МВС України від 10.10.2004 N 1177;
2. Скасувати протокол та постанову
3. Закрити адміністративну справу у зв'язку з грубими порушеннями інспектора ________ та вилучити запис про накладення на мене штрафу з Автоматизованої системи реєстрації, обліку та контролю транспортних засобів, їх власників та адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху;
4. Дати належну оцінку діям інспектора ДАІ та організації службової підготовки у Кіровському підрозділі ДПС;
5. Провести позачергову перевірку знань інспектора _____ законодавств України, та нормативно-правових документів, яким він має керуватися при виконанні своїх службових обов'язків;
6. Відповідь на мою скаргу, прошу в десятиденний термін направити за адресою мого проживання, у противному випадку залишаю за собою право звертатися до вищестоящих органів та прокуратури.

Видео с визира.
phpBB [video]

Обратите внимание на количество машин в кадре и как дергается картинка (может они даже на встречу ехали).

Резников о использовании визира:
phpBB [video]

Протокол и постанова:
Изображение
Изображение

Инспектор диктует пояснения:
phpBB [video]

Написал инфозапрос начальнику о месте дислокации патруля (очень интересно):
Изображение
Изображение
Обратите внимание на где находился патруль согласно дислокации (ответ на инфозапрос) и какая улица указана в протоколе и постанове!
А это разные улицы!
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 май 2013, 10:55 
Постоялец

В суде нужно каждый бок со стороны геев красиво преподнести..
каждая запятая в суде весом в тонну.. ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 май 2013, 12:13 
Новобранец

Сегодня получил ответ на жалобу:

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 май 2013, 12:22 
Борец

На видео и номера не видно.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 май 2013, 12:40 
Новобранец

boris376 писал(а):
На видео и номера не видно.

Видно, я чуть обрезал.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 май 2013, 12:57 
Постоялец

там еще с этого видео, геи по ходу фото наклепали..
Как я понял из ответа на жалобу - автоматический режим визира предусматривает то что гей может держать визир в руке ? это что за ахинея..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 май 2013, 13:25 
Новобранец

Ниссан писал(а):
автоматический режим визира предусматривает то что гей может держать визир в руке ? это что за ахинея..

Я и сам понять не могу, что это за хрень они мне написали..... Из их ответа выходит, что могут, а что же тогда автоматический режим????

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 май 2013, 13:36 
Борец

а граматика і стилістика текста відповіді, це просто жесть :shock: :o :shock:
З такими поясненнями до протоколу, шансів у суді мінімум.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 май 2013, 15:01 
Новобранец

vit092 писал(а):

А аудиозапись не проканает?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 май 2013, 18:19 
Постоялец

vit092 писал(а):
а граматика і стилістика текста відповіді, це просто жесть :shock: :o :shock:

ну не у всех получается сразу написать так чтоб гей от пояснений испугался..
В суде можно опровергнуть данные пояснения аудиозаписью - что гей сам надиктовал, а не предложил написать так как считает водитель ? :?: оказывая психологическое давление..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 май 2013, 13:42 
Новобранец

Сегодня состолось заседание суда. Но всвязи с отсутствием самого инспектора и каких-либо пояснений с его стороны о причинах отсутствия - заседание суда было перенесено на 1 месяц.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 авг 2013, 07:32 
Новобранец

Итак. 26 июля было заключительное заседание суда, на котором инспектор Федюшкин нагло врал и пытался запутать судью. Тем не менее решение вынесено в мою пользу!!! :D :D :D :D :D

Цитата:
Справа №118/766/13-а року
П О С Т А Н О В А
І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И
26 липня 2013 року м. Судак
Судацький міський суд Автономної Республіки Крим
у складі:
головуючого судді Морозової Л.М.
за участю:
секретаря Сефлаєвої А.Р.,
позивача ОСОБА_1,
відповідача Федюшкіна П.П.,
розглянувши у відкритому судовому засіданні м. Судака
адміністративну справу
за позовом

ОСОБА_1 до відділу Державної автомобільної інспекції Кіровського РВ ГУМВС України в АР Крим про скасування постанови про адміністративне правопорушення, суд -

В С Т А Н О В И В:

Позивач 29 квітня 2013 року звернувся в суд з позовною заявою до відділу Державної автомобільної інспекції Кіровського РВ ГУМВС України в АР Крим про скасування постанови про адміністративне правопорушення.

В обґрунтування своїх позовних вимог позивач посилається на те, що 19 квітня 2013 року відносно нього відповідачем було складено протокол серії АГ2 №231371 про адміністративне правопорушення, так як він керуючи автомобілем VOLKSWAGEH BORА, державний номер НОМЕР_1 рухався по автодорозі Сімферополь - Феодосія Р23, в районі населеного пункту Старий Крим ,порушив швидкість, та виніс відповідну постанову про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1,ст.122 КУаП, серії СВ1 №119479 про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу в розмірі 255,00 грн. Позивач їхав зі швидкість 70 км. на годину в потоці машин, що рухаються в попутному напрямку, швидкість не перевищував. Замір відповідачем швидкості автомобілю на якому він рухався фіксувався приладом «Візир» №0812569 . На фотокартках наданих відповідачем видно , що в кадрі приладу знаходиться кілька транспортних засобів, що заборонено і водій не може бути притягнутий до адміністративної відповідальності. Прилад «Візир» повертався відповідачем в напрямку руху позивача, тобто працював прилад не в автоматичному режимі.

Виходячи з вищевикладеного, позивач вважає постанову серії СВ1 №119479 від 19.04.2013 року незаконною та винесеною з грубим порушенням адміністративно-процесуального законодавства, а також такою, що підлягає скасуванню, оскільки швидкість він не перевищував та не порушував Правил дорожнього руху України.

Просить суд постанову серії СВ1 №119479 від 19.04.2013 року відносно притягнення його до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу в розмірі 225,00 грн. визнати незаконною, вказану постанову скасувати та провадження по адміністративній справі відносно нього про притягнення до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 122 КУпАП - закрити.

В судовому засідання позивач позов підтримав.

Відповідач позов не визнав. Суду пояснив, що при складанні протоколу позивач підписав протокол з записом, що він по необережності допустив перевищення швидкості, чим визнав свою вину у скоєному правопорушенні.

Суд, вислухавши сторони, допитавши свідків ОСОБА_4 ОСОБА_5, які у суді підтвердили , що позивач швидкість не перевищував , так як вони їхали з ним у машині і дивились на спідометр, швидкість не перевищувала 70 км на год., дослідивши матеріали справи, проглянувши відеозапис з якого вбачається, що за позивачем рухався ще один автомобіль вважає, що позовні вимоги підлягають задоволенню з наступних підстав.

У відповідності до ч. 2 ст. 19 Конституції України, державні органи та їх посадові особи діють у спосіб, в межах повноважень та на підставах, передбачених Конституцією України та Законами України.

Згідно п. 1 ч. 3 ст. 2 КАС України, у справах щодо оскарження, зокрема, рішень суб'єктів владних повноважень адміністративні суди перевіряють, чи прийняті вони на підставі, в межах та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

Відповідно до статті 55 Конституції України кожному гарантується право на оскарження в суді рішень, дій чи бездіяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, посадових і службових осіб.

Відповідно до ст. 11 КАС України розгляд і вирішення справ в адміністративних судах здійснюється на засадах змагальності сторін та свободи в наданні ними суду своїх доказів і у доведенні перед судом їх переконливості.

В ході судового розгляду справи встановлено, що постановою серії СВ1 №119479 від 19.04.2013 року відповідачем притягнуто позивача до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу в розмірі 225,00 грн. за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 КУпАП (а.с.17). Постанова винесена на основі протоколу про адміністративне правопорушення серії АГ2 №231371 від 19.04.2013 року (а.с. 5).

Відповідно до ст. 9 КУпАП адміністративним правопорушенням (проступком) визнається протиправна, винна (умисна або необережна) дія чи бездіяльність, яка посягає на громадський порядок, власність, права і свободи громадян, на встановлений порядок управління і за яку законом передбачено адміністративну відповідальність.

Статтею 7 КУАП встановлено,

що провадження в справах про адміністративні правопорушення здійснюється на основі суворого додержання законності.

Застосування уповноваженими на те органами і посадовими особами заходів адміністративного впливу провадиться в межах їх компетенції, у точній відповідності з законом.

Відповідно до ст. 280 КУпАП орган (посадова особа) при розгляді справи про адміністративне правопорушення зобов'язана з'ясувати: чи було вчинено адміністративне правопорушення, чи винна дана особа в його вчиненні; чи підлягає вона адміністративній відповідальності, чи є обставини, що пом'якшують або обтяжують відповідальність, чи заподіяно матеріальну шкоду, чи є підстави для передачі матеріалів про адміністративне правопорушення на розгляд громадської організації, трудового колективу, а також з'ясувати інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи.

В силу ч. 2 ст. 71 КАС України в адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень обов'язок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача, якщо він заперечує проти адміністративного позову.

Відповідно до ст. 251 КУпАП, доказами в справі про адміністративне правопорушення, є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, висновком експерта, речовими доказами, показаннями технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, які

використовуються при нагляді за виконанням правил, норм і стандартів, що стосуються

забезпечення безпеки дорожнього руху, протоколом про вилучення речей і документів, а також іншими документами.

Разом з тим, судом встановлено, що позивач притягнутий до адміністративної відповідальності з порушенням чинного законодавства.

Як вбачається з матеріалів справи, позивач їхав в потоці машин (а.с.11 ) та відеозаписи на а.с.18-21 ,які дослідженні у судовому засіданні, допитані в суді свідки підтвердили , що швидкість не перевищував позивач, їхав зі швидкістю приблизно 70 км. на годину .

Отже, суд дійшов до висновку, що відповідач в обґрунтування вчинення правопорушення міг надати суду відеозапис, який підтверджував би факт порушення позивачем Правил дорожнього руху України. Проте, підтверджуючих доказів зі сторони відповідача надано не було та, таким чином, факт вчинення правопорушення не є доказаним.

Враховуючи вищевикладене та аналізуючи здобуті по справі докази, суд приходить до висновку, постанову СВ1 №119479 від 19.04.2013 року про притягнення позивача до адміністративної відповідальності за правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 122 КУпАП, слід скасувати та провадження по справі - закрити.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 19, 55 Конституції України, ст.ст. 9-11, ч.1 ст.122, 251, 256, 268, 280, 285 КУпАП, , ст.ст.7, 8, 11, 17, 70, 71, 86, 104, 158, 159, 160-163, 167,ч.2,ст.171-2 КАС України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Позовні вимоги ОСОБА_1 до відділу Державної автомобільної інспекції Кіровського РВ ГУМВС України в АР Крим про скасування постанови про адміністративне правопорушення - задовольнити.

Постанову інспектора Державної автомобільної інспекції Кіровського РВ ГУМВС України в АР Крим Федюшкіна Павла Павловича, серії СВ1 №119479 від 19.04.2013 року про накладення на ОСОБА_1 адміністративного стягнення за ч.1 ст. 122 КУпАП у вигляді штрафу в дохід держави в розмірі 225,00 гривень -скасувати.

Провадження по адміністративній справі відносно ОСОБА_1 за ч.1 ст. 122 КУпАП - закрити.

Постанова оскарженню не підлягає.
Суддя -

Обратите внимание: в решении четко написано: "Прилад «Візир» повертався відповідачем в напрямку руху позивача, тобто працював прилад не в автоматичному режимі." - на основаниии этой фразы можно отменять любой протокол и постанову по Визиру, т.к. они всегда поворачивают его, чтобы зафиксировать гос. номер!!! :!:

На основаниии этого решения написана жалоба на инспектора Федюшкина о привлечении его к дисциплинарной ответственности:

Цитата:
Начальнику Кіровського РВ
ГУМВС України в АР Крим
Майору міліції
Шевчук В.П.
97300, смт.Кіровське
вул.Р.Люксембург,12

Копія
Начальнику управління ДАІ
УМВС України в АР Крим
Загінайло В.Н.
95034, м. Сімферополь,
вул. Київська, 152а.

Скарга на протиправні дії інспектора ДПС ВДАІ Кіровського РВ капітана міліції Федюшкіна П.П.

Я, , 19 квітня 2013р. рухаючись на автомобілі () по а/д Сімферополь-Феодосія Р23, в районі населеного пункту Старий Крим, був зупинений інспектором Федюшкіним П.П., на мене був складений адміністративний протокол Серії АГ2 № 231371 та винесена постанова Серії СВ1 № 119479 по справі про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.122 КУпАП.
При складанні протоколу; при замірі швидкості приладом Візир № 0812569, інспектор Федюшкін П.П. допустив велику кількість грубих порушень.
29 квітня 2013р. мною був складений і направлений до Судацького міського суду адміністративний позов про визнання неправомірними дії капітана міліції Федюшкіна П.П., закриття адміністративної справи та скасування постанови Серії СВ1 № 119479 від 19 квітня 2013р. про накладення на мене штрафу в розмірі 255 грн.
Позов було задоволено постановою суду, дії інспектора визнані протиправними (копія постанови додається).
Згідно п. 2.22 Наказу №77 від 26.02.2009 «Про затвердження Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху» «У разі скасування постанови в справі про адміністративне правопорушення внаслідок її неправомірного винесення за даним фактом проводиться службова перевірка. Стосовно винної посадової особи відповідно до положень Закону України "Про Дисциплінарний статут органів внутрішніх справ України" (3460-15) вживаються заходи дисциплінарного впливу, відомості про які додаються до матеріалів перевірки.»
Згідно з ст.ст. 18,19,20 Закону України «Про звернення громадян», ст. 40 Конституції України, прошу:

• Прошу провести службову перевірку за фактом неправомірних дій інспектора з дізнання Кіровського РВ капітана міліції Федюшкіна П.П.;
• Провести позачергову перевірку знань інспектора Федюшкіна П.П. законодавств України, та нормативно правових документів, яким він має керуватися при виконанні своїх службових обов'язків;
• На підставі постанови суду, вилучити запис про накладення на мене штрафу з Автоматизованої системи реєстрації, обліку та контролю транспортних засобів, їх власників та адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху;
• Провести перевірку кількості складених адміністративних протоколів капітаном міліції Федюшкіна П.П, та з’ясувати скільки з них було скасовано;
• Вжити заходи дисциплінарного впливу до капітана міліції Федюшкіна П.П, по кожному наведеному мною факту безпідставного притягнення громадян до адміністративної відповідальності та по кожному факту, який буде виявлено під час перевірки, та повідомити мені номер запису в книзі реестраціі скарг або відповідного журналу;
• Надати копію рішення про притягнення до дисциплінарної відповідальності;
• Публічного вибачення в мій адрес, через місцевий засіб масової інформації, згідно зі ст.25 Закону «Про міліцію» відповідальність працівників міліції (при порушенні працівником міліції прав і законних інтересів громадянина міліція забовязана вжити заходів до поновлення цих прав, відшкодування завданних матеріальних збитків, на вимогу громадянина, публічно вибачитися);
• Завчасно повідомити мене про дату и назву засобу масової информаціі в якому будуть принесенні(опубликованні) публічні вибачення;
• Дати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.20 Закону України „Про звернення громадян”;

Залишаю за собою право звернутися до органів прокуратури, СВБ та ЗМІ, для встановлення істини та дотримування під час службової діяльності працівниками ДПС ДАІ законності, не допускати її порушень іншими працівниками.

Додаток:

- копія постанови суду;

31.07.13 р.

ПыСы: всем, кто остался неравнодушным и помогал - огромное спасибо! :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 авг 2013, 13:10 
Постоялец

душевно!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 авг 2013, 14:00 
Борец

Красавец! Федюшкина уволить!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 авг 2013, 22:12 
Постоялец

По жалобе есть движение?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 42 ]  На страницу 1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа