Текущее время: 04 дек 2024, 21:45

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 42 ]  На страницу 1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Проезд на красный, протокол
СообщениеДобавлено: 08 май 2013, 20:21 
Постоялец

Ребят , нарисовали мне Кровосиси протокл, иск написал
кто лучше в этом шурупит, подправьте если чо......

У Ленінський районний суд м. Донецька

__ м. Донецьк-62, вул. Аксакова, 56______

Позивач

Відповідач _ Донецька міська ДАІ м. Донецька
83023, м.Донецьк, пр-т Павших Комунарiв,75
Тел: невiдомий

ПОЗОВНА ЗАЯВА
в порядку ст. 104 КАС України

(про визнання незаконною та скасування постанови СЕ1 №142000 по справі про притягнення до адміністративної відповідальності).

Я, Віталій Олександрович, звертаюсь до суду з адміністративним позовом, де прошу скасувати постанову серії СЕ1 №142000 (надалі - постанова) від 07 травня 2013 року, винесену посадовою (службовою) особою відповідача - інспектором ІДПС ВДАЇ м. Донецька прапорщиком міліції Козачук Миколой Валерійовичом, нагрудний знак ДО , про притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладення стягнення у виді штрафу.
Вважаю, що оскаржувана постанова є незаконною, необґрунтованою, не відображає дійсних обставин справи, складена за відсутності належних доказів з грубим порушенням вимог чинного законодавства, а в моїх діях не було ознак адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 122 КУпАП України.
З мотивувальної частини постанови вбачається, що 03 травня 2013 року приблизно о 13.12 год. я був зупинен інспектором ІДПС ВДАЇ м. Донецька прапорщиком міліції Козачук Миколой Валерійовичом, та відносно мене був складений протокол АВ2 №253137 (далі - протокол) від 03 травня 2013 року,за порушення пункту 8.7.3.Е Правил дорожнього руху України, та винесена постанова, згідно якої мене було визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 122 КУпАП та накладено штраф у розмірі 425 грн.
03 травня 2013 року приблизно о 13.12 год., керуючи легковим автомобілем Hyundai Elantra державний номер АН , я рухався по вулиці Петровського у бік вулиці Державная, та здійснив виїзд на перехрестя вулиці Петровського, та вулиці Айлантовая на жовтий сигнал світлофора бо він на вказаному перехресті працює з порушенням національного стандарту України ДСТУ 4092-2002 «Світлофори дорожні. Загальні технічні вимоги, правила застосовуваного та вимоги безпеки», пункт 7.30, який свідчить наступне: Режим роботи світлофорної сигналізації з використовуванням транспортних світлофорів типів 1—З і пішохідних світлофорів повинен передбачати миготіння зеленого сигналу протягом 3 с безпосередньо перед вимкненням, а також нижнього місячно-білого сигналу у світлофорах типу 5. Частота миготіння сигналів — 1 с. Коли до СТОП лінії перехрестя вулиці Петровського, та вулиці Айлантовая залишалося приблизно 7-10 метрів зелений сигнал світлофора без міготіння сигналом протягом 3 с. змінився на жовтий. Швидкість мого транспортного засобу складала 60 км / год, враховуючи швидкість і прийнявши екстрене гальмування довжина гальмівного шляху склала б 30-40 м. враховуючи це і не створюючи аварійної ситуації для інших учасників дорожнього руху я проїхав даний перехрестя не застосовуючи екстреного гальмування.
Згідно пункту 8.11. Правил Дорожнього Руху України водіям, які в разі ввімкнення жовтого сигналу або підняття регулювальником руки вгору не можуть зупинити транспортний засіб у місці, передбаченому пунктом 8.10 цих Правил, не вдаючись до екстреного гальмування, дозволяється рухатися далі за умови забезпечення безпеки дорожнього руху, також пункт 12.9 г Правил Дорожнього Руху України говорить: Водієві забороняється: - різко гальмувати (крім випадків, коли без цього неможливо запобігти дорожньо-транспортній пригоді).
Саме цими пунктами Правил Дорожнього Руху України я керувався при перетинанні перехрестя вулиць Петровського та Айлантовая. Після проїзду перехрестя вулиць Петровського та Айлантовая, на відстані приблизно 1000-1200 метрів вiд перехрестя, по вулицi Петровського, я був зупинен - інспектором ІДПС ВДАЇ м. Донецька прапорщиком міліції Козачук Миколой Валерійовичом, який наздогнав мене на службовому автомобілі і наказав зупиниться, що я і зробив. Інспектор ІДПС ВДАЇ м. Донецька прапорщик міліції Козачук Микола Валерійович повідомив мене , що нібито я проїхав на заборонений «червоний» сигнал світлофору, в якості доказів мого правопорушення інспектор ІДПС ВДАЇ м. Донецька прапорщик міліції Козачук Микола Валерійович пред'явив мені відео з побутовою відеокамери. Згідно наказу № 33 від 01.03.2010 МВС України до переліку використовуваного обладнання для фіксації порушень ПДР побутових камер немає, інформація на побутової камері є не захищеною і може бути використана ким завгодно. Відеозапис здійснювалась з вул. Айлантовая в бік вул. Петровського. На даному відео я побачив, що перехрестя перетнув автомобіль сріблястого кольору, державного номера якого не видно, пред'явлені мені відеоматеріали не доводять , що саме мій автомобіль перетнув перехрестя в даний момент часу.
Хочу зауважити, що на момент підписання мною протоколу, я попросив інспектора вписати в протокол свідком мою дружину Ірину Олександрівну яка їхала зі мною в автомобілі. На що інспектор відповів категоричною відмовою, тим самим порушивши ст. 272 КУпАП. Слід зазначити, коли інспектор ДАІ відмовив мені у внесенні до протоколу свідків у справі, він здійснив кримінально каране діяння, передбачене ст. 172 КК України «Службове підроблення»
Вважаю, що дії інспектора по складанню відносно мене протоколу є незаконними, необґрунтованими, та такими що не відображають дійсних обставин справи. Протокол по справі складений за відсутності належних доказів з грубим порушенням вимог чинного законодавства, оскільки в моїх діях не було ознак адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 122 КУпАП України.
З аналізу статті 254 КУпАП вбачається, що протокол про адміністративне правопорушення складається лише в разі його вчинення.
ст. 245 КУпАП України визначає, що завданнями провадження в справах про адміністративні правопорушення є: своєчасне, всебічне, повне і об'єктивне з'ясування обставин кожної справи, вирішення її в точній відповідності з законом, забезпечення виконання винесеної постанови, а також виявлення причин та умов, що сприяють вчиненню адміністративних правопорушень, запобігання правопорушенням, виховання громадян у дусі додержання законів, зміцнення законності.
Відповідно до ст. 251 КУпАП України доказами в справі про адміністративне правопорушення, є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, а також іншими документами.
Стаття 252 КУпАП визначає, що орган (посадова особа) оцінює докази за своїм внутрішнім переконанням, що грунтується на всебічному, повному і об'єктивному дослідженні всіх обставин справи в їх сукупності, керуючись законом і правосвідомістю.
Виходячи із положень вищезгаданих статей, інспектором ДАІ не було виконано таких щодо своєчасності, повноти, всебічності та об’єктивності з’ясування обставин справи, не дотримано і вимог ст.ст. 33, 34 КУпАП, не було виконано і вимоги розпорядження МВС України від 21.05.2009 року № 466, оскільки не було встановлено всіх обставин даного правопорушення.
Як вбачається з наведеного в моїх діях відсутні ознаки складу адміністративного правопорушення, а отже інспектором ДАІ відносно мене було безпідставно складено протокол про адміністративне правопорушення без доведення моєї вини та достатніх доказів допущення мною порушення ПДР.
З огляду на викладене вважаю, що дії посадової (службової) особи відповідача були незаконними.
За таких умов у моїх діях немає складу правопорушення, у якому мене визнано винною зазначеною постановою.
Зі змісту ст. 247 КпАП України вбачається, що провадження в справі про адміністративне правопорушення не може бути розпочато, а розпочате підлягає закриттю за таких обставин: відсутність події і складу адміністративного правопорушення.

Враховуючи наведене вище, керуючись ст. 19, 55 Конституції України, ст.ст. 247, 287, 288, 289, 293, КпАП України, ст. ст. 18, 19, 104, 105, 106 КАС України, -

Прошу:
1. Прийняти адміністративний позов до розгляду та відкрити провадження у справі.

2. Постанову інспектором ІДПС ВДАЇ м. Донецька прапорщиком міліції Козачук Миколой Валерійовичом, про притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладення стягнення у виді штрафу - скасувати

Додатки:
1. копія постанови про притягнення до адміністративної відповідальності СЕ1 №142000 від «07» 05 2013 року;
2. копія протоколу про адміністративне порушення АВ2 №253137 від « 03» 05 2013 р.

«___»_________200__року ________________ __________________
Підпис П.І.Б

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Проезд на красный, протокол
СообщениеДобавлено: 08 май 2013, 20:24 
Борец

_Vital_ писал(а):
не було виконано і вимоги розпорядження МВС України від 21.05.2009 року № 466,

:?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 май 2013, 20:24 
Борец

_Vital_ писал(а):

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 май 2013, 20:27 
Постоялец

пішохід писал(а):
_Vital_ писал(а):
не було виконано і вимоги розпорядження МВС України від 21.05.2009 року № 466,

по этому моменту тоже были сомнения, оставить или нет, наверное лучше вообще убрать?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Борец

думаю взагалі не варто вказувати про порушення ДСТУ....в роботі світлофора-доказів тому не має....суддя спитає звідки така впевненість-довідки про роботу світлофору чи інше-немає.....і не задоволить позов.

писати їхав на зелене і все.......

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Постоялец

пішохід писал(а):
_Vital_ писал(а):

а что с этим не так?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 май 2013, 20:31 
Постоялец

пішохід писал(а):
думаю взагалі не варто вказувати про порушення ДСТУ....в роботі світлофора-доказів тому не має....суддя спитає звідки така впевненість-довідки про роботу світлофору чи інше-немає.....і не задоволить позов.

писати їхав на зелене і все.......

я хотел к позову еще прикрепить видео работы светофора с 2мя свидетелями что именно этот светофор снят на видео и они могут это подтвердить в суде!
дело в том , что в пояснения в протоколе я так и указал, что проехал перекресток на желтый сигнал тк данный светофор работает в неправильном режиме те не имеет зеленого мигающего

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 май 2013, 20:41 
Постоялец

есть также видео как инспектор отказывает мне на проьбу вписать свидетеля мою жену, приобщать видео к иску?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 май 2013, 20:44 
Борец

_Vital_ писал(а):
а что с этим не так?

відповідач інспектор Даї ....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 май 2013, 20:46 
Борец

_Vital_ писал(а):
я хотел к позову еще прикрепить видео работы светофора с 2мя свидетелями что именно этот светофор снят на видео и они могут это подтвердить в суде!
дело в том , что в пояснения в протоколе я так и указал, что проехал перекресток на желтый сигнал тк данный светофор работает в неправильном режиме те не имеет зеленого мигающего

тоді роби так як знаєш,не завадить сходити в службу що обслуговує світлофори щоб взяти довідку режиму світлофору....це буде дієвіше.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 май 2013, 20:48 
Борец

_Vital_ писал(а):
есть также видео как инспектор отказывает мне на проьбу вписать свидетеля мою жену, приобщать видео к иску?

можна,але чи суддя це буде дивитися,це можна закріпити окремою скаргою і прикласти копію до позову.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 май 2013, 21:00 
Новобранец

Цитата:
пішохід писал(а):
_Vital_ писал(а):

а что с этим не так?

ВДАІ м. Донецька УДАІ УМВС України в Донецькій області хотя бы, если ВДАІ м. Донецька вообще может быть ответчиком. И ответчик № 2 - инспектор
По тексту много грамматических ошибок и ст. 172 не "Службове підроблення"

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 май 2013, 21:45 
Постоялец

Alekz писал(а):
Цитата:
пішохід писал(а):
_Vital_ писал(а):

а что с этим не так?

ВДАІ м. Донецька УДАІ УМВС України в Донецькій області хотя бы, если ВДАІ м. Донецька вообще может быть ответчиком. И ответчик № 2 - инспектор
По тексту много грамматических ошибок и ст. 172 не "Службове підроблення"

спасибо, исправлю
это пилот, буду править!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 май 2013, 22:35 
Борец

_Vital_ читайте, ошибки исправил...

До Ленінського районного суду м. Донецька
Адреса: 83062, м. Донецьк, вул. Аксакова, 56
Телефон:(0622) 66-13-01
E-mail: [email protected]

Позивач:…………………………….
……………………………………….

Відповідач 1:
Управління ДАІ ДМУ УМВС України у Донецький області.
Адреса: пр. Павших Комунарів, буд. 75, м. Донецьк, 83023.
Телефон (062) 312-72-85

Відповідач 2: в особі інспектора ІДПС ВДАЇ м. Донецька
прапорщика міліції Козачук Миколи Валерійовича
Адреса: 83023 м. Донецьк пр. Павших комунарів, 75
Телефон (062) 312-72-85

ПОЗОВНА ЗАЯВА
в порядку ст. 104 КАС України
(про визнання незаконною та скасування постанови СЕ1 №142000 по справі про притягнення до адміністративної відповідальності).

Звільнено від сплати державного мита відповідно до ст.288 КпАП України.
Цей позов підлягає розгляду у судах на підставі ст.288 ч.3 КУпАП України, яка прямо передбачає право особи оскаржити до районного (прирівненого до нього) суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до яких належать і органи ДАІ та їх посадові особи.

Я, Віталій Олександрович- Позивач, звертаюсь до суду з адміністративним позовом, прошу скасувати постанову серії СЕ1 №142000 (надалі - постанова) від 07 травня 2013 року, винесену посадовою (службовою) особою відповідача - інспектором ІДПС ВДАЇ м. Донецька прапорщиком міліції Козачук Миколою Валерійовичем, нагрудний знак ДО , про притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладення стягнення у виді штрафу.
Вважаю, що оскаржувана постанова є незаконною, необґрунтованою, не відображає дійсних обставин справи, складена за відсутності належних доказів з грубим порушенням вимог чинного законодавства, а в моїх діях не було ознак адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 122 КУпАП України.
З мотивувальної частини постанови вбачається, що 03 травня 2013 року приблизно о 13.12 год. був зупинений інспектором ІДПС ВДАЇ м. Донецька прапорщиком міліції Козачук Миколою Валерійовичем, та відносно мене був складений протокол АВ2 №253137 (далі - протокол) від 03 травня 2013 року,за порушення пункту 8.7.3.Е Правил дорожнього руху України, та винесена постанова, згідно якої мене було визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 122 КУпАП та накладено штраф у розмірі 425 грн.
03 травня 2013 року приблизно о 13.12 год., керуючи легковим автомобілем Hyundai Elantra державний номер АН , я рухався по вулиці Петровського у бік вулиці Державна, та здійснив виїзд на перехрестя вулиці Петровського, та вулиці Айлантова на зелений сигнал світлофора, бо на вказаному перехресті світлофор працює з порушенням національного стандарту України ДСТУ 4092-2002 «Світлофори дорожні. Загальні технічні вимоги, правила застосовуваного та вимоги безпеки», пункт 7.30, який свідчить наступне: Режим роботи світлофорної сигналізації з використовуванням транспортних світлофорів типів 1—З і пішохідних світлофорів повинен передбачати миготіння зеленого сигналу протягом 3 с безпосередньо перед вимкненням, а також нижнього місячно-білого сигналу у світлофорах типу 5. Частота миготіння сигналів — 1 с. Коли до СТОП лінії перехрестя вулиці Петровського, та вулиці Айлантова залишалося приблизно 7-10 метрів зелений сигнал світлофора без миготіння сигналом протягом 3 с. змінився на жовтий. Швидкість мого транспортного засобу складала 60 км / год., враховуючи швидкість і прийнявши екстрене гальмування довжина гальмівного шляху склала б 30-40 м. враховуючи це і не створюючи аварійної ситуації для інших учасників дорожнього руху я проїхав даний перехрестя не застосовуючи екстреного гальмування.
Згідно пункту 8.11. Правил Дорожнього Руху України водіям, які в разі ввімкнення жовтого сигналу або підняття регулювальником руки вгору не можуть зупинити транспортний засіб у місці, передбаченому пунктом 8.10 цих Правил, не вдаючись до екстреного гальмування, дозволяється рухатися далі за умови забезпечення безпеки дорожнього руху, також пункт 12.9 г Правил Дорожнього Руху України говорить: Водієві забороняється: - різко гальмувати (крім випадків, коли без цього неможливо запобігти дорожньо-транспортній пригоді).
Саме цими пунктами Правил Дорожнього Руху України я керувався при перетинанні перехрестя вулиць Петровського та Айлантова. Після проїзду перехрестя вулиць Петровського та Айлантова, на відстані приблизно 1000-1200 метрів від перехрестя, по вулиці Петровського, був зупинений - інспектором ІДПС ВДАЇ м. Донецька прапорщиком міліції Козачук Миколою Валерійовичем, який наздогнав мене на службовому автомобілі і наказав зупиниться, що я і зробив. Інспектор ІДПС ВДАЇ м. Донецька прапорщик міліції Козачук Микола Валерійович повідомив мене , що нібито я проїхав на заборонений «червоний» сигнал світлофору, в якості доказів мого правопорушення інспектор ІДПС ВДАЇ м. Донецька прапорщик міліції Козачук Микола Валерійович пред'явив мені відео з побутовою відеокамери. Згідно наказу № 33 від 01.03.2010 МВС України до переліку використовуваного обладнання для фіксації порушень ПДР побутових камер немає, інформація на побутової камері є не захищеною і може бути використана ким завгодно. Відеозапис здійснювалась з вул. Айлантова в бік вул. Петровського. На даному відео я побачив, що перехрестя перетнув автомобіль сріблястого кольору, державного номера якого не видно, пред'явлені мені відеоматеріали не доводять , що саме мій автомобіль перетнув перехрестя в даний момент часу.
Хочу зауважити, що на момент підписання мною протоколу, я попросив інспектора вписати в протокол свідком мою дружину Ірину Олександрівну яка їхала зі мною в автомобілі. На що інспектор відповів категоричною відмовою, тим самим порушивши ст. 272 КУпАП. Слід зазначити, коли інспектор ДАІ відмовив мені у внесенні до протоколу свідків у справі, він здійснив кримінально діяння, передбачене ст. 366 КК України «Службове підроблення»
Вважаю, що дії інспектора по складанню відносно мене протоколу є незаконними, необґрунтованими, та такими що не відображають дійсних обставин справи. Протокол по справі складений за відсутності належних доказів з грубим порушенням вимог чинного законодавства, оскільки в моїх діях не було ознак адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 122 КУпАП України.
З аналізу статті 254 КУпАП вбачається, що протокол про адміністративне правопорушення складається лише в разі його вчинення.
ст. 245 КУпАП України визначає, що завданнями провадження в справах про адміністративні правопорушення є: своєчасне, всебічне, повне і об'єктивне з'ясування обставин кожної справи, вирішення її в точній відповідності з законом, забезпечення виконання винесеної постанови, а також виявлення причин та умов, що сприяють вчиненню адміністративних правопорушень, запобігання правопорушенням, виховання громадян у дусі додержання законів, зміцнення законності.
Відповідно до ст. 251 КУпАП України доказами в справі про адміністративне правопорушення, є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, а також іншими документами.
Стаття 252 КУпАП визначає, що орган (посадова особа) оцінює докази за своїм внутрішнім переконанням, що ґрунтується на всебічному, повному і об'єктивному дослідженні всіх обставин справи в їх сукупності, керуючись законом і правосвідомістю.
Виходячи із положень вищезгаданих статей, інспектором ДАІ не було виконано таких щодо своєчасності, повноти, всебічності та об’єктивності з’ясування обставин справи, не дотримано і вимог ст.ст. 33, 34 КУпАП, не було виконано і вимоги розпорядження МВС України від 27.03.2009 N 111, оскільки не було встановлено всіх обставин даного правопорушення.
Як вбачається з наведеного в моїх діях відсутні ознаки складу адміністративного правопорушення, а отже інспектором ДАІ відносно мене було безпідставно складено протокол про адміністративне правопорушення без доведення моєї вини та достатніх доказів допущення мною порушення ПДР.
З огляду на викладене вважаю, що дії посадової (службової) особи відповідача були незаконними.
За таких умов у моїх діях немає складу правопорушення, у якому мене визнано винною зазначеною постановою.
Зі змісту ст. 247 КУпАП України вбачається, що провадження в справі про адміністративне правопорушення не може бути розпочато, а розпочате підлягає закриттю за таких обставин: відсутність події і складу адміністративного правопорушення.

Враховуючи наведене вище, керуючись ст. 19, 55 Конституції України, ст.ст. 247, 287, 288, 289, 293, КУпАП України, ст. ст. 18, 19, 104, 105, 106 КАС України, -

Прошу:
1. Прийняти адміністративний позов до розгляду та відкрити провадження у справі.
2. Належним чином повідомити про місце та час розгляду справи про визнання незаконною та скасування постанови СЕ1 №142000 від 07 травня 2013 року по справі про адміністративне правопорушення позивача, відповідачів.
3. Постанову СЕ1 №142000 від 07 травня 2013 року винесену інспектором ІДПС ВДАЇ м. Донецька прапорщиком міліції Козачук Миколою Валерійовичем, про притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладення стягнення у виді штрафу – скасувати.

Додатки:
1.Копія позовної заяви – 3 примірники на …. аркушах
2.Копія постанови про притягнення до адміністративної відповідальності СЕ1 №142000 від «07» 05 2013 року;
3. Копія протоколу про адміністративне порушення АВ2 №253137 від « 03» 05 2013 р.

«___»_________2013року ________________

Последний раз редактировалось freeman john 08 май 2013, 22:52, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 май 2013, 22:50 
Борец

_Vital_
когда будете знать данные судьи и № админ дела можете подать:

До Ленінського районного суду м. Донецька
Адреса: 83062, м. Донецьк, вул. Аксакова, 56
Судді:……………………….
Справа №…………………….

Позивач:…………………………….
……………………………………….

Відповідач 1:
Управління ДАІ ДМУ УМВС України у Донецький області.
Адреса: пр. Павших Комунарів, буд. 75, м. Донецьк, 83023.
Телефон (062) 312-72-85

Відповідач 2: в особі інспектора ІДПС ВДАЇ м. Донецька
прапорщика міліції Козачук Миколи Валерійовича
Адреса: 83023 м. Донецьк пр. Павших комунарів, 75
Телефон (062) 312-72-85

КЛОПОТАННЯ
про виклик свідка

Прошу у справі №__________ за позовом про визнання незаконною та скасування постанови СЕ1 №142000 по справі про притягнення до адміністративної відповідальності до Відповідача 1: Управління ДАІ ДМУ УМВС України у Донецький області. Адреса: пр. Павших Комунарів, буд. 75, м. Донецьк, 83023., Відповідача 2: в особі інспектора ІДПС ВДАЇ м. Донецька прапорщика міліції Козачук Миколи Валерійовича, Адреса: 83023 м. Донецьк пр. Павших комунарів, 75, викликати свідка:
- _______________, який проживає за адресою:__________________, номер засобу зв’язку __________________, який зможе:
1) підтвердити відсутність з моєї сторони порушень проїзду перехрестя;
2) пояснити обставини справи, а саме вказати на який сигнал світлофора транспортний засіб перетинав перехрестя;

«___»_________2013року ________________

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 42 ]  На страницу 1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа