Текущее время: 05 дек 2024, 04:06

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Батин протокол+постанова визир
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 20:44 
Постоялец

История такова, на отца был поднят жезл и составлен протокол за привышение скорости зафиксированно на визир. Батя партийной закалки и веруя в доброго дядю Cтепу отдал доки и пошел смотреть на монитор визира. С его слов в солнечную погоду ничего на визире так и не увидел.........пока гала бала на него состряпали протокол и со словами не переживай== подъедешь на Львовскую 80 там с тобой и порешают как быть :evil: . Со вторника батя отколесил от Львовской 80 до Боярки (у переезда ГАИ) ничего так и не понял что с этим делать---------как понимаете упыри его не слушали а футболяли. Собрав ведра и лопаты батя укатил в село оставив протокол дома. Вот я и поехал по второму кругу---пооткрывал ногами двери на Львовской 80 я всетаки получил наруки батину постанову на 255грн. Поехал в Боярку к начальнику и час ему в кабинете напоминал о его обязоностях и батиных правах. Мотивировал я тем что спрятали и не дали наруки постанову чем лишили времени на оскарження или своевременную оплату штрафа-----что грозит уже 510ю гривними и автоматом через день в ГИС и уже последствия усложняются еще больше. Деваться было некуда и я заставил зама принять заяву для того чтоб хоть время оттянуть для дальнейших действий. Я заму так и сказал что 99.9% ты мне отмазку пришлешь, но тогда я уже буду в праве через прокуратуру и суд действовать.
Пришел я в ГАИ не как отец нашкодившего сына чтоб его отмазать, а уже как сын за пожилого отца заступиться------ибо батя в свои почти 70лет очень испереживался-----не из за денег а из за такой подлости и хитрости иродов вооруженных при погонах.
Что други мои скажете, каким макаром все дальше пойдет-----отписка будет 100% это я понимаю, как дальше поступить?

http://s002.radikal.ru/i200/1304/0b/041203c48500.jpg
http://s44.radikal.ru/i104/1304/c5/90fee2ff3873.jpg
http://s017.radikal.ru/i437/1304/77/f96f0dca6302.jpg

Ну а на подъезде к самому ГАИ в Боярке был атакован двумя шустриками на белой Жиге9 с мерзким регистратором на лобовухе :)==типа переезд и знак только прямо ----и 10 минут не выдержали батла прям на стоянке у ГАИ-----не сасла их игра на своем поле...........ибо я в гневе был еще на подъезде к Боярке :lol: не для Ютуба видео :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Батин протокол+постанова визир
СообщениеДобавлено: 28 апр 2013, 17:01 
Постоялец

2093306 писал(а):
отписка будет 100% это я понимаю, как дальше поступить?

постанова на руках, значит заявление в суд с перечислением нарушений со стороны геев, подкрепить выдержками из коап и закона о милиции.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 апр 2013, 18:30 
Борец

и ходатайство в суде о вызове свидетеля - "Визиря", пусть пришлют ему повестку\извещение на дом. адрес 8-)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 апр 2013, 19:02 
Постоялец

Rumata писал(а):
2093306 писал(а):

постанова на руках, значит заявление в суд с перечислением нарушений со стороны геев, подкрепить выдержками из коап и закона о милиции.

Тогда пару вопросов.
Батя этим не будет заниматься---соответственно в какой роли мне официально быть?
ну и если можно сыль мне в тему с готовым для суда позовом---свое допечатаю ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 апр 2013, 19:17 
Постоялец

2093306 писал(а):
Rumata писал(а):
2093306 писал(а):

Тогда пару вопросов.
Батя этим не будет заниматься---соответственно в какой роли мне официально быть?
ну и если можно сыль мне в тему с готовым для суда позовом---свое допечатаю ;)

заяву нарисовать вы и без бати нарисуете. Также нужно нарисовать доверенность, что мол вы представитель такого-то лица. С доверенностью не подскажу, мож камрады подскажут тут или поищите по форуму.
Также примеры заяв есть по форуму :)
Могу кинуть заяву, что я товарищу рисовал по поводу якобы проезда на красный. Перепишите под свой случай, там главное форма и подача.
Код:
До Харьківського районного суду Харківської області
Адреса: 62458, Харківський р-н, с. Покотилівка, вул. Калініна, 18

Позивач:
Іванов Д.В.
Адреса:
Відповідач:
Інспектор ВДАЇ Харківського РВ ГУМВС України в Харківській області капітан міліції Пєтров П.П.

ПОЗОВНА ЗАЯВА
про визнання незаконної та скасування
постанови серії AX1 №228214 по справі про адміністративне правопорушення
від 05.02.2013 р.

07.12.2012 року, близько 12 год. 30 хв., я, Іванов Дмитро Володимирович, рухався на своєму автомобілі марки «AUDI A4 AVANT» д.н.з. AX2222CB в місті Харків. Під’їжджаючи до стоп лінії побачив, що світлофор працював в режимі: «червоний, жовтий, зелений». Я виїхав на перехрестя на зеленій сигнал світлофору, пропустив зустрічній транспорт та закінчив маневр проїзду перехрестя. Після проїзду перехрестя я був зупинений працівником ДАІ ст.л-м міліції Сердюком Андрієм Сергійовичем. Незважаючи на те, що я пояснював, що не вчинив порушень правил дорожнього руху України, на мене було складено протокол. Інспектор не надав ніяких фото/відео доказів мого правопорушення(ст.251 Кодексу України про адміністративні правопорушення). З даним протоколом я ознайомився та написав пояснення.
З даною постановою не погоджуюсь. На перехрестя виїхав на зелений сигнал світлофору, дотримуючись ПДР, а саме п.16.6, пропустив зустрічній транспорт, та дотримуючись п.16.8 завершив проїзд перехрестя.
Враховуючи наведене, вважаю що в моїх діях немає ознак правопорушення пунтку 8.7.3 “е”, навпаки, мої права порушено, а постанова винесена незаконно і підлягає скасуванню.

На підставі вище викладеного та керуючись ст.. ст.. 7, 251, 252, 254, 255, 276, 287, 288, 289, 293 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст.. 2, 6-11, 18, 19, 71, 104-106 Кодексу адміністративного судочинства України вважаю, що притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 122 КУпАП є необґрунтованим, недоведеним з наступних причин:
1. Я не порушив ПДР, протокол та постанова винесені відносно мене безпідставно.
2. Матеріал повністю сфальсифіковано, оскільки інспектор не надав ніяких доказів мого правопорушення, що передбачено ст.251 КупАП.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 7, 18, 104, 105, 106, 251, 252, 254, 255, 276, 287, 288, 289, 293 КУпАП України, ст.. 2, 6-11, 18, 19, 71, 104-106, Кодексу адміністративного судочинства України,

ПРОШУ:
1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі;
2. Належно повідомити про місце та час розгляду справи про визнання незаконною та скасування постанови серії AX1 №228214 по справі про адміністративне правопорушення від 05.02.2013 р. позивача, представника відповідача.
3. Постанову AX1 №228214 про притягнення Іванова Д.В.. до відповідальності за ст. 122 ч.2 КУпАП скасувати за відсутністью складу правопорушення та звільнити мене від сплати штрафу у розмірі 425 грн, а провадження по справі закрити.

Додатки:

1. Копія позовної заяви на 2арк. в 2-х прим.
2. Копія Постанови серія AX1 №228214 по справі про адміністративне правопорушення від 05.02.2013 року.
3. Копія Протоколу серія AA2 №089572 про адміністративне правопорушення від 07.12.2012 року.

5.02.2013 року ______________ Іванов Д.В.

Копии не забывайте, квитанцию не забывайте.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 апр 2013, 19:18 
Постоялец

caveman писал(а):
и ходатайство в суде о вызове свидетеля - "Визиря", пусть пришлют ему повестку\извещение на дом. адрес 8-)

кстати да, очень интересно было бы :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 апр 2013, 19:21 
Постоялец

Спасибо---в процессе ожидания ответа зама на неделе все подсоберу. есть у нас тема Памятки водителям---скачал буду смотреть ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 апр 2013, 19:22 
Постоялец

2093306 писал(а):
Спасибо---в процессе ожидания ответа зама на неделе все подсоберу. есть у нас тема Памятки водителям---скачал буду смотреть ;)

я бы не стал терять время... несите заяву в суд :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 май 2013, 17:24 
Постоялец

пришло письмо из Боярки мол тот кто выписывал протокол и постанову откамандирован на трассу Киев Чоп и командир у него другой. терь жду отмазки со Святошинского гаи от командира.
..............
так что пока список бюрократов только растет, буду по каждому эпизоду запросы писать в прокуратуру.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 май 2013, 17:43 
Борец

Ой-йой... в 12.45 в зоне проведения дор. работ??? А были ли работы? А не бы ли обеденный перерыв у работников? А есть ли снимок с превышением во время проведения работ? Писать в прокуратуру и сослаться на то что с нарушением не ознакомили, работ не было, а следовательно и превышения то же не было... В суде немного сложнее и дороже - сбор + стоимость доверенности на предоставление интересов. Но в суд не поздно и после того, как придет ответ от геев.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 май 2013, 18:46 
Борец

2093306

я довереность у начальника ЖЭК заверил и копию занес в суд вместе с клопотанням про залучення до розгляду справи представника.
вот по таком образцу...

ДОВІРЕНІСТЬ
Місто ….. тринадцяте травня дві тисячі тринадцятого року.
Я, …………….; паспорт …………. , виданий ………….. РУ ГУ МВС України в м. ……… проживаю у місті ……………., вул. …………., буд………, кв. ……… обізнан із загальними вимогами, додержання яких є необхідним для чинності правочину, повністю усвідомлюючи значення своїх дій та згідно власного вільного волевиявлення, котре відповідає моїй внутрішній волі, у відповідності до вимог ст. 244 Цивільного кодексу України на підставі укладеного з повіреним усного договору, цією довіреністю уповноважую …………, паспорт …….. виданий ……… РУ ГУ МВС України в м. …. ………… року; котрий проживає у місті ……, вул. …., буд……, кв. ………бути моїм представником в судових органах України будь-якої ланки, з усіма необхідними для того повноваженнями, правами які надано законом: брати участь у справі, знайомитися з матеріалами справи, робити з них витяги, знімати копії з документів, долучених до справи, одержувати копії рішень, ухвал, брати участь у судових засіданнях, подавати докази, брати участь у дослідженні доказів, задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі, а також свідкам, експертам, спеціалістам, заявляти клопотання та відводи, давати усні та письмові пояснення судові, подавати свої доводи, міркування щодо питань, які виникають під час судового розгляду,і заперечення проти клопотань, доводів і міркувань інших осіб, користуватися правовою допомогою,знайомитися з журналом судового засідання, знімати з нього копії та подавати письмові зауваження з приводу його неправильності чи неповноти, прослуховувати запис фіксування судового засідання технічними засобами, робити з нього копії, подавати письмові зауваження з приводу його неправильності чи неповноти, оскаржувати рішення і ухвали суду, користуватися іншими процесуальними правами, встановленими законом України для такого роду уповноважень, (дії представника мають вчинятися у межах наданих йому повноважень), та які на думку представника будуть доцільними для правильного і ефективного виконання цієї довіреності.
Довіреність зберігає чинність протягом одного року (тобто, до тринадцятого травня дві тисячі чотирнадцятого року), якщо не буде припинена раніше цього терміну шляхом скасування з дотриманням при цьому вимог цивільного законодавства.
Підстави і порядок припинення представництва за довіреністю визначається статтями 248-250 Цивільного кодексу України.
Підпис громадянина ……… _____________ засвідчую
Керівник ЖЕК №………….. ______________ ( )
М.П.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа