Текущее время: 05 дек 2024, 05:23

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 217 ]  На страницу Пред.  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 13 мар 2013, 17:55 
Борец

kostiko еще какие то ответы от исполкома горсовета приходили???

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 мар 2013, 12:47 
Постоялец

freeman john
последний раз перенесли по просьбе ответчика. он позвонил в день заседания, и сообщил что не успевает прибыть.

Пришел довольно мутный ответ от департамента городского хозяйства на один из запросов в горисполком. Я им быстренько накидал второй запрос, чтобы просчнить ситуацию - ответы на него должгы быть наиболее интересны. Как прийдет - поделюсь обоими ответами.

Больше от гориспалкома ничего не приходило. Думаю надо им накидать инфо запрос и спросить копии ответов на жалобы. Если ответ окажеться той отпиской от Админкомиссии, то можно смело готовить иск.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 мар 2013, 13:06 
Борец

kostiko писал(а):
Пришел довольно мутный ответ от департамента городского хозяйства на один из запросов в горисполком. Я им быстренько накидал второй запрос, чтобы прояснить ситуацию - ответы на него должгы быть наиболее интересны. Как прийдет - поделюсь обоими ответами.

Больше от горисполкома ничего не приходило. Думаю надо им накидать инфо запрос и спросить копии ответов на жалобы. Если ответ окажеться той отпиской от Админкомиссии, то можно смело готовить иск.

Надеюсь данную статью Вы внесли в свой повторный запрос???

Стаття 14. Обов'язки розпорядників інформації

1. Розпорядники інформації зобов'язані:
6) надавати достовірну, точну та повну інформацію, а також у разі потреби перевіряти правильність та об'єктивність наданої інформації.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 мар 2013, 19:49 
Постоялец

freeman john
Я когда ответы выложу все увидите :)

Я там остаточно прямые вопросы во втором запросе задавал, вот и посмотрим как они ответят.
Я сейчас приболел немножко. А так была идея зайти к ним и забрать ответ лично. А то почта последнее время не внушает доверия.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 мар 2013, 21:18 
Борец

kostiko писал(а):
была идея зайти к ним и забрать ответ лично.

Вы хотите чтобы их кондратий хватил :lol: :lol: :lol:
там и так остатки мозга в напряг работают над ответами :lol:

kostiko писал(а):
почта последнее время не внушает доверия.

так за 1000-1100 грн удивительно что вообще приносят

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 мар 2013, 11:53 
Постоялец

freeman john писал(а):
Вы хотите чтобы их кондратий хватил :lol: :lol: :lol:
там и так остатки мозга в напряг работают над ответами :lol:

Им для профилактики полезно. А то некоторые письма до меня по месяцу идут, и я постоянно нахожусь в неопределенном состоянии - то ли они не ответили, то ли письмо не дошло.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 мар 2013, 16:11 
Постоялец

Не поверите - перенесли на 8 апреля на 10.00. В связи с тем, что ответчик не явился и нет повестки о том, что он уведомлен.
Они в прошлый раз в телефоном режиме договаривались.

Кстати, выходные оказались богатыми на всякие рода ответы. Доберусь в понедельник до сканеры и выложу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 мар 2013, 16:13 
Борец

и что там в ответах? Очередные перлы?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 мар 2013, 22:17 
Борец

если повестку должны были отправить - секретарь судьи. То интересно почему они не отправили. Если это их обязанность а они ее не исполнили, то нужно наказать виновных - Гражданину что делать больше не чего - бегать в холостую пол года по судам.

[email protected]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 мар 2013, 22:51 
Борец

вот что говорит КАС Украины:

Стаття 35. Вручення повістки

9. Вважається, що повістку вручено посадовій чи службовій особі, яка є учасником адміністративного процесу, якщо її доставлено за адресою місця служби цієї особи в порядку, встановленому частиною восьмою цієї статті

Стаття 38. Виклик шляхом надсилання тексту повістки електронною поштою, факсимільним повідомленням (факсом, телефаксом), телефонограмою

1. Суб'єкту владних повноважень текст повістки надсилається електронною поштою (факсимільним повідомленням) на адресу електронної пошти або на номер факсу (телефаксу), які містяться у Єдиній базі даних електронних адрес, номерів факсів (телефаксів) суб'єктів владних повноважень. Суб'єкт владних повноважень повинен
за допомогою електронної пошти (факсу, телефону) негайно підтвердити суду про отримання тексту повістки.

мутят...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 мар 2013, 23:05 
Борец

До ...............районного суду
Судді:
Адміністративна справа:№

Гр._____________________________________
Місце проживання______________________________

З А Я В А
про розгляд справи у відсутності відповідача

В провадженні ................ районного суду ..............перебуває ................ справа _____________________________________________________________________________ ___________________________________________________________, по якій відповідача викликано в судове засідання належним чином.

Згідно статті 128. КАС України «Наслідки неприбуття в судове засідання особи, яка бере участь у справі»

4. У разі неприбуття відповідача - суб'єкта владних повноважень, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, без поважних причин або без повідомлення ним про причини неприбуття розгляд справи не відкладається і справу може бути вирішено на підставі наявних у ній доказів.»

Прошу розгляд справи не відкладати, і вважаю, що справу можливо бути вирішено на підставі наявних у ній доказів.

«___»____________ 201__ року _________________

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 мар 2013, 18:13 
Постоялец

freeman john
Я думаю Alek2000 интересовался в первую очередь обязан ли Суд посылать повестку, и если обязан и не отправил - то как их наказать?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 мар 2013, 18:39 
Постоялец

Итак пришел ответ из прокуратуры.

Чтобы разговор был предметный, сначала текст жалобы:
Цитата:
СКАРГА

Мною 26.11.2012 року до Адміністративної комісії виконавчого комітету Одеської міської ради був направлений запит про надання мен інформації стосовно кількості адміністративних порушень правил благоустрою на теріторії «Парку меморіалу 411 батарея» посадовими особами, та які посадови особи були притягненні до адміністративної відповідальності .

03.12.2012 року мій запит був отриманний Івашиной О.В., про що свідчить дата, та підпис у повідомленні (копія повідомлення додається).

Відповідь на інформаційний запит було мною отримано лише 16.01.2013 року (дата зазначена у відповіді 09.01.2013 року).

У відповіді голова адміністративної комісії Іщенко О.В. зазначає що Адміністративна комісія не є розпорядником інформації, зокрема ч.ч. 1, 2 ст. 13 Закону України «Про доступ до публічної інформації». Тому мій інформаційний запит було розглянуто в порядку та у строк, передбачені Законом України «Про звернення громадян».

Відповідно до статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п’яти робочих днів з дня отримання запиту.

Відповідно до статті 20 Закону України «Про звернення громадян» звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження.

Отже ніякого повідомлення у строк передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації», що мій інформаційний запит розглядається в порядку Закону України «Про звернення громадян», я не отримав. А надавши відповідь 09.01.2013 року, у термін більш ніж місяць, Іщенко О.В. ще порушив статтю 20 Закону України «Про звернення громадян» у порядку якої було розглянуто мій запит.

Я вважаю що мій інформаційний запит було неправомірно розглянуто у порядку Закону України «Про звернення громадян».

Відповідно до статті 3 Закону України «Про звернення громадян»: «Під зверненнями громадян слід розуміти викладені в письмовій або усній формі пропозиції (зауваження), заяви (клопотання) і скарги.»

Відповідно до статті 1 Закону України «Про доступ до публічної інформації»:
1. Публічна інформація - це відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб'єктами владних повноважень своїх обов'язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом.
2. Публічна інформація є відкритою, крім випадків, встановлених законом.

Отже у Закону України «Про звернення громадян» немає терміну інформаційний запит, а більшість моїх запитань стосуються відображеної та задокументованої будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформації.

У тексті відповіді на моє запитання що до кількості складених адміністративних протоколів на фізичних та посадових осіб за порушення ст. 152 КУпАП на території “Парку-меморіалу 411 Батарея” голова адміністративної комісії Іщенко О.В. відповідає, що:

«Інформація щодо кількості розглянутих комісією протоколів про адміністративні правопорушення у розрізі органів, які повноважні їх складати, сум накладених на правопорушників адміністративних штрафів є доступною. Вона розміщена у формі звіту адміністративної комісії на офіційному сайті м. Одеси (http://www.odessa.ua)».

Але на сторінці за адресою http://www.odessa.ua знаходиться домашня сторінка офіційного сайті м. Одеси, а не звіт. Отже мене не цікавить загальний звіт комісії на сайті міста, а цікавить тільки конкретна інформація, що я запитую.

Далі у тексті відповіді на моє запитання що до інформації про посадових осіб підприємства балансоутримувачу «Парку меморіалу 411 батарея» яких було притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення ст. 152 КУпАП правил благоустрою м. Одеси голова адміністративної комісії Іщенко О.В. відповів, що така інформація містить в собі персональні данні і відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» є інформацією з обмеженим доступом, поширення якої можливе лише за згоді осіб, яких вона стосується, а також у випадках та в порядку, встановлених законом.

Відповідно до статті 14 Закон України «Про доступ до публічної інформації»: розпорядник інформації має надати достовірну, точну та повну інформацію, а також у разі потреби перевіряти правильність та об'єктивність наданої інформації.

Відповідно до статті 21 Закону України «Про інформацію» до інформації з обмеженим доступом не можуть бути віднесені такі відомості: про незаконні дії органів державної влади, органів місцевого самоврядування, їх посадових та службових осіб.

Відповідно до ст. 4 ЗУ «Про прокуратуру» обов’язком прокурорського нагляду за дотриманням законів є захист від неправомірних дій, гарантованих Конституцією України, іншими законами України та міжнародно-правовими актами соціально-економічних, політичних, особистих прав та свобод людини і громадянина.

Згідно з п. 11 частини 1 статті 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) у справах про правопорушення, передбачені статтею 212-3 КУпАП, протоколи про правопорушення мають право складати прокурор або уповноважена ним особа з числа працівників прокуратури.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст.ст. 212-3, 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення, статтями 4, 23, 24 Закону України «Про прокуратуру», -

ПРОШУ:

1. Розглянути скаргу згідно вимог чинного законодавства, письмово повідомити мене про результати розгляду даної скарги, та вчинені дії на виконання цієї заяви.
2. Притягти до адміністративної відповідальності за несвоєчасне та неповне надання інформації за ч. 1 статті 212-3 КУпАП винної посадової особи.

ДОДАТКИ:

1. Копія інформаційного запиту від 26.11.2012 року;
2. Копія повідомлення від 03.12.2012 року.
3. Копія листа-відповіді від 9.01.2013 року за № 08;
4. Копія конверта в якому надійшла відповідь.

" 12 " лютого 2013 р. ______________ (П.І.Б.)

И вот приходит ответ:
https://docs.google.com/file/d/0B3g0E89 ... sp=sharing

Самое интересное, что прокуратура якобы выяснила, что мой запрос админкомиссия получила якобы 11.12.2012. Но я к своей жалобе приложил ксерокс уведомления, о том что админкомиссия получила письмо 03.12.2012. Причем в этом уведомлении расписалась Ивашина - секретарь админкомиссии.

Это что ж получается - чтобы мой запрос со стола секретаря админкомиссии попал в саму админкомиссию нужно 8 дней? Это что за бред?

Дале прокуратура абсолютно проигнорировала тот факт, что ответ дан не полностью.

В общем, полагаю, они тупо отмазались - и надо бороться дальше.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 мар 2013, 18:44 
Борец

kostiko, а как можно их наказать? никак...

а заяву про розгляд справи у відсутності відповідача напишіть і можете навіть подати на початку судового засідання, бо вони будуть "му-му" водить...

борьба продолжаеться!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 мар 2013, 18:46 
Постоялец

И пришел еще ответ на мой запрос из админкомиссии

Вот что я спрашивал
Цитата:
1. Скільки однотипних справ про вчинення адміністративного правопорушення на певній території необхідно для аналізу причин та умов що сприяли вчиненню цього правопорушення?
2. Скільки потрібно часу для аналізу причин та умов вчинених адміністративних правопорушень після надходження необхідної кількості справ?
3. Скільки потрібно часу для винесення пропозиції про вжиття заходів щодо усунення цих причин та умов що сприяли вчиненню адміністративного правопорушення?

Ответ предсказуемый, за исключение того, что они снова пропустили сроки. И интересно, что они пишут, что якобы получили его 18.02.2013. При том, что я лично занес запрос в приемную Исполнительного комитета 06.02.2013

При этом у меня есть копия моего запроса, с печатью исполкома и датой - где указана дата 06.02.2013.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 217 ]  На страницу Пред.  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа