manan писал(а):
по другому э питання - оскільки повістку мені особисто не вручили, ніде не розписувався, то я ніби-то і не знаю прізвища та ініціалів держвиконавця. А тут подаю вже скаргу на нього. Чи я щось не так розумію?
в канцелярії ДВС дізнаєтесь у кого знаходиться на виконанні виконавче провадження...
Ви подаєте скаргу на ім*я начальника відділу ДВС, у нього в підпорядкуванні знаходиться державний виконавець, що виносив постанову про відкриття виконавчого провадження, подання автомобілю у розшук та вчинив інші виконавчі дії, що суперечать чинному законодавству...
в скарзі можете залишити місце для внесення даних державного виконавця
по третьому - гаєць особисто був на суді, і він знав рішення суду про скасуванння постанови - 100 пудово!!! то там вже настільки тупі і затянуті на всю голову, що тупо на двс перекинули постанову гаєра? чи вони її могли вже в двс направити після 15 днів, оскільки штрафу платити я не збирався, бо був впевнений у своїй правоті.
і ще шамани з даї по базі шось шукали, і коли я показав постанову суду - ви б бачили їх очі!!! вони крім квитанцій про оплату штрафів більше нічого бачити не можуть і не хочуть!!!
відділ адмінпрактики ДАІ не відслідковує чи подавали Ви до суду про скасування Постанови інспектора, після сплину терміну, вони направляють копію Постанови до ДВС за місцем проживання боржника для вчинення виконавчих дій...