Текущее время: 05 дек 2024, 04:08

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 07 июн 2013, 19:16 
Постоялец

chupacabra писал(а):
а де відео?

у мене 3Г інтернет, не маю можливості виляти на ютуб

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2013, 21:05 
Постоялец

zoom711 писал(а):
Щойно приїхав з даі, дивився відео, номерів не видно, відео ривками і т.д. тепер нічого не страшно)

Так, я что то перестал понимать.....

На схеме Вы нарисовали, что на встречную полосу НЕ ВЫЕЗЖАЛИ.

А видео что : показывает другое ?

Ведь если НЕТ выезда на встречку, то и НЕТ обгона ! И видно там номера или не видно - уже не имеет значения.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июн 2013, 09:45 
Постоялец

tayatlas писал(а):
zoom711 писал(а):
Щойно приїхав з даі, дивився відео, номерів не видно, відео ривками і т.д. тепер нічого не страшно)

Так, я что то перестал понимать.....

На схеме Вы нарисовали, что на встречную полосу НЕ ВЫЕЗЖАЛИ.

А видео что : показывает другое ?

Ведь если НЕТ выезда на встречку, то и НЕТ обгона ! И видно там номера или не видно - уже не имеет значения.

Там все знято з такого ракурсу що зовсім нічого не ясно, так все відповідає схемі яку я намалював. Сьогодні ще раз поїду туди, аби завершити всю справу. Можливо заберу у інспекторів їхнє відео, після того як все завершиться зроблю великий пост про те, як усе відбувалося, починаючи від переїзду перехреся і закінчуючи, можливо, скаргами на інспекторів.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июн 2013, 12:00 
Постоялец

zoom711 писал(а):

Під'їхали знайомі дайці і попросили завтра привезти своє відео на диску, хотів запитати знаючиш, чи потрібно це робити?

Також на місці не було інспектора з адмін практики, зараз буду клепати скаргу, підкажіть, писати треба на ім'я начальника ВДАІ?

Попросили ще раз прийти завтра.

В чём вопрос, если есть знакомые гайцы?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июн 2013, 12:16 
Борец

У меня была похожая ситуация. Покури в правилах перешкоду для руху. Свое видео им не давай! Может им еще и ключи от квартиры?? Скажешь что если будет нужно, то используешь его уже в суде.
Цитата:
Як вбачається з матеріалів справи, мене звинувачено в порушенні п. 14.6 «а» ПДР України – обгін на перехресті. Після того, як мною була подана апеляційна скарга, я намагався розібратися, як можна назвати маневр який я виконав – обгін, випередження чи об’їзд? Справа в тому, що в правилах дорожнього руху відсутнє визначення терміну об’їзд. В листі № 45/Д-1296 від 20.07.2010р. Центр безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем при МВС України дав роз’яснення даного питання. Цитата:
«У чинній редакції ПДР дійсно відсутнє визначення поняття "об'їзд". Ураховуючи загальні принципи організації дорожнього руху, установлені Правилами, у загальному випадку об'їзд можна визначити як зумовлений наявністю перешкоди для руху маневр транспортного засобу, пов'язаний з відхиленням від прямолінійної траєкторії руху з дотриманням усіх чинних у конкретній дорожній обстановці вимог ПДР. У зв'язку з цим нагадаємо, що перешкодою для руху, згідно з чинною редакцією ПДР, є нерухомий об'єкт у межах смуги руху транспортного засобу або об'єкт, що рухається попутно в межах цієї смуги (за винятком транспортного засобу, що рухається назустріч загальному потоку транспортних засобів) і змушує водія маневрувати або зменшувати швидкість аж до зупинки транспортного засобу.»
Якщо брати до уваги, що автомобіль, який рухався переді мною почав різко зменшувати швидкість, перетворюючись на перешкоду для мого руху, щоб уникнути зіткнення з ним, та не поставити під загрозу безпеку водія та пасажирів автобусу, що рухався позаду мене, я був змушений маневрувати з дотриманням усіх чинних у конкретній дорожній обстановці вимог ПДР, виконуючи об’їзд. Але навіть виконуючи цей маневр, я не виїжджав на смугу зустрічного руху, що є обов’язковою умовою для виконання обгону, та здійснив цей маневр до перехрестя.
Якщо більш детально розібрати всю ситуацію то згідно ПДР: обгін - випередження одного або кількох транспортних засобів, пов'язане з виїздом на смугу зустрічного руху, а випередження - рух транспортного засобу із швидкістю, що перевищує швидкість попутного транспортного засобу, що рухається поряд по суміжній смузі. Звідси можна зробити висновок, що обігнати можна лише транспортний засіб, який рухається в попутному напрямку. Автомобіль який повертає на перехресті не є таким що рухається попутно, тому обігнати такий транспортний засіб можливо лише до перехрестя на якому він виконує поворот.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июн 2013, 14:11 
Постоялец

Сьогодні сказали що відправлять матеріали на дообрацювання в Хмельницький)

Загалом справа вирішена, постанови не буде.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июн 2013, 14:25 
Борец

Какое нах доопрацювання, смотрите не вляпайтесь? Они, что, будут исправления в протокол вносить?
Тут уже одному человеку доопрацёвували, с февраля мурыжится с судами, ГАИ и ГИС-ом.
Копия протокола есть на руках?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июн 2013, 14:28 
Борец

zoom711 писал(а):
Сьогодні сказали що відправлять матеріали на дообрацювання в Хмельницький)

Загалом справа вирішена, постанови не буде.

що це таке? яке доопрацювання, вони повинні були закрити справу по ст 247 КУПАП...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2013, 11:35 
Постоялец

Так, копія протоколу на руках, сказали що відправлять документи назад в Хмельницький, якщо ті пришлють інше відео то будуть дититися, якщо ні то закриють справу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа