Так же был получен ответ по моей жалобе от Загинайло (раньше не выкладывал, просто забыл за этот ответ), такого содержания (это еще было до суда):
На основании этого бреда и полного "мороза" была написана и отправлена такая жалоба:
Цитата:
Генеральному прокурору України
Пшонка В.П.
вул.Різницька, 13/15
м.Київ
01011
Копія: Начальнику Департаменту ДАІ МВС України
Астапкович В.И.
вул.Лукянівська, 62
м.Київ
04171
Скарга на протиправні та незаконні дії Начальника управління ДАІ ГУ МВС України в АР Крим полковника міліції Загинайло В.М.
19 квітня 2013р. в м. Старий Крим, інспектором з дізнання капітаном міліції Федюшкіним П.П на мене був складений адміністративний протокол Серії АГ2 № 231371 та винесена постанова Серії СВ1 № 119479 по справі про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.122 КУпАП.
Не погодившись з цим, мною була надіслана скарга, начальнику Кіровського РВ ГУ МВС України в АР Крим майору міліції Шевчук В.П. (ДОДАТОК 1), на протиправні та незаконні дії його підлеглого капітана міліції Федюшкіна П.П. В якій я чітко перерахував усі грубі порушення інспектора, та надав докази цих порушень, також мною були надані докази та обґрунтування своєї невинності, крім цього я особисто їздив до Шевчука В.П. в смт. Кіровське та при розмові з ним доводив свою невинність, але він не прийняв до уваги жодного заперечення та фактичні докази наданих мною.
Через кілька днів, після нашої бесіди, я получив відповідь від начальника Кіровського РВ (ДОДАТОК 2). В цій відповіді на мою скаргу написано що вони проводили службову перевірку, але в ході службової перевірки були допущені грубі порушення, не взяті до уваги мої докази, відповідь надана не на всі мої заперечення, частина з них просто проігнорована.
Після цього знущання наді мною, я надіслав скаргу відразу Начальнику Департаменту ДАІ МВС України. Звідти листом № К-1524 від 22 травня 2013р. (ДОДАТОК 3)переадресували його до Головного управління ДАІ МВС України в АР Крим.
05.07.2013р. мною був отриманий лист з Управління ДАІ МВС України в АР Крим № 7/К-1834 від 26.06.2013р (ДОДАТОК 4) в якому описані результати перевірки за моїм зверненням. Результати перевірки вважаю необґрунтованими, надуманими та сфальсифікованими, оскільки: наданні ДОКАЗИ, моєї невинності, були повністю проігноровані та не прийняті до уваги, але пояснення інспектора Федюшкіна П.П. (нічим не обґрунтоване) прийняте в повному обсязі…..
26 липня 2013р. було заключне засідання суду в якому була винесена постанова про задоволення моїх позовних вимог (ДОДАТОК 5). Тобто суд відмінив незаконну постанову та визнав дії інспектора Федюшкіна П.П. неправомірними, також суд взяв до уваги мої докази, що свідчить про погану, непрофесійну, з упередженим ставленням, та з грубими порушеннями проведену службову перевірку за моєю скаргою! Виходячи з цього можна зробити висновок, що усі хто проводив перевірку за моєю скаргою віднеслись до цього упереджено та закривали очі на злочини своїх підлеглих, тим самим самі робили злочинні дії!
В листі від з Управління ДАІ МВС України в АР Крим № 7/К-1834 від 26.06.2013р (ДОДАТОК 4) чітко написано: «У разі встановлення судом порушень законності або службової дисципліни в діях окремих працівників органів внутрішніх справ керівництвом управління ДАІ Головного управління в межах своєї компетенції будуть вжиті заходи реагування до винних осіб відповідно до чинного законодавства».
Згідно з ст.ст. 18,19,20 Закону України «Про звернення громадян», ст. 40 Конституції України, прошу:
• Розглянути питання про доцільність подальшого перебування Загинайло В.М. на посаді, пов’язаній з правом впливати на результати службових перевірок;
• Вжити заходи дисциплінарного впливу до Начальника управління ДАІ Головного управління МВС України в АР Крим по кожному наведеному мною факту;
• Надати витяг із рішення про притягнення до дисциплінарної відповідальності;
• Дати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.20 Закону України „Про звернення громадян”.
Додатоки:
1. 4 аркуші;
2. 5 аркушів;
3. 1 аркуш;
4. 3 аркуші;
5. 3 аркуші.
30.09.2013 р.