Текущее время: 12 дек 2024, 01:06

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 42 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 25 авг 2013, 22:49 
Постоялец

Автор молодец, уважаю! И поздравляю с победой! Сразу видно, что не относишься к категории рабов-водителей.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 авг 2013, 07:29 
Борец

Для взрыва моза отправить запрос именно Федюшкину и пусть поясняет то, что суд принял неправомерным.

Украинцы не Россияне, они воевать не любят, но умеют. А Россияне любят! но не умеют...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 авг 2013, 09:53 
Новобранец

Brennon писал(а):
По жалобе есть движение?

Ну как сказать, написали что принято решение о привлечении инспектора к дисциплинарной ответственности, НО никаких фактов подтверждающих это нет, ктоме этого, написали, что вся остальная информация является служебной, т.е. мне ее предоставить не могут..... Разводят суки..... На неделе поеду к начальнику буду требовать посмотреть все документы связанные с наказанием инспектора.

wasily_g писал(а):
отправить запрос именно Федюшкину и пусть поясняет то, что суд принял неправомерным.

Я хочу все по порядку, сначала пусть накажут за это, а дальше мне еще много предстоит писать, я взял аудио запись из зала суда, где инспектор утверждал, что им можно Визир даже в руках держать и т.д. вообщем развести судью пытался не грамотно, теперь за все сказанное придется ответить!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 авг 2013, 10:29 
Новобранец

Сегодня был у начальника Кировского РВ (которому подчиняется инспектор Федюшкин), сказали все предоставят, нужно просто правильно написать, я просил копию приказа, а дать ее они не могут, т.к. в приказе есть инфа не касающаяся меня, а вот извлечение из приказа, могут, только нужно еще раз написать им запрос....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 авг 2013, 10:33 
Постоялец

Какие ж они нудные :?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 сен 2013, 12:29 
Новобранец

Итак, сегодня получил долгожданное письмо:

Изображение

Ждал, конечно, большего)))))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 сен 2013, 15:53 
Борец

Чего ты?! Все хорошо!!! Кроме выговора еще немножко на деньги попал. Он их правда быстро "отработает". Но... Еще по одному его прижать - будет строгий выговор. А потом и до НЗД не далеко. Надо съездить в Феодосию...Узнайте когда он будет на смене, обязательно приеду. Давно хочу ему в его наглые глазенки посмотреть.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 сен 2013, 14:50 
Новобранец

Сегодня написал и отправил жалобу на начальника Кировского РВ Шевчука В.П. такого содержания:

Цитата:
Прокурору АР Крим
Павлову В.В.
вул.Севастопольська, 21
м.Сімферополь
95015

Копія: Начальнику ГУМВС в АР Крим
генерал-майору міліції
Слєпаньов М.А.
вул.Б.Хмельніцкого, 4
м.Сімферополь
95034

Скарга на протиправні та незаконні дії начальника Кіровського РВ ГУМВС України в АР Крим майора міліції Шевчук В.П.

19 квітня 2013р. в м. Старий Крим, інспектором з дізнання капітаном міліції Федюшкіним П.П на мене був складений адміністративний протокол Серії АГ2 № 231371 та винесена постанова Серії СВ1 № 119479 по справі про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.122 КУпАП.
Не погодившись з цим, мною була надіслана скарга, начальнику Кіровського РВ ГУ МВС України в АР Крим майору міліції Шевчук В.П. (ДОДАТОК 1), на протиправні та незаконні дії його підлеглого капітана міліції Федюшкіна П.П. В якій я чітко перерахував усі грубі порушення інспектора, та надав докази цих порушень, також мною були надані докази та обґрунтування своєї невинності, крім цього я особисто їздив до Шевчука В.П. в смт. Кіровське та при розмові з ним доводив свою невинність, але він не прийняв до уваги жодного заперечення та фактичні докази наданих мною.
Через кілька днів, після нашої бесіди, я получив відповідь від начальника Кіровського РВ (ДОДАТОК 2). В цій відповіді на мою скаргу написано що вони проводили службову перевірку, але в ході службової перевірки були допущені грубі порушення, не взяті до уваги мої докази, відповідь надана не на всі мої заперечення, частина з них просто проігнорована, а саме:
- Проігноровані мої докази факту перебування на фотографіях і відео з приладу Візир, інших авто які рухаються в попутному і в зустрічному напрямку;
- Проігноровані слова Резнікова В.В. про застосування приладу Візир (що в моніторі приладу Візир повинен бути лише один автомобіль, а якщо їх кілька, то водій не може бути притягнутий до відповідальності);
- Проігнорована аудіо запис, отриманий в патрульному автомобілі, фактично доводить грубі порушення інспектора (диктування інспектором пояснень, не роз'яснення інспектором ст.63 Конституції України та ст. 268 КУпАП; не повідомила про місце розгляду справи) і психологічний тиск на водія.
- Спроба заплутати й обдурити. У цій посилаються на вже не існуючу інструкцію - вх. № 7669 від 08.07.2008г.
- Проігнорований Наказ МВС № 33 від 01.03.2010р. т.е шляхом впливу інспектора на прилад Візир (повертав його) що виключає використання приладу Візир в автоматичному режимі.
В результаті неретельно проведеної службової перевірки, не прийняття до уваги моїх заперечень та доказів я змушений був звернутися до суду для захисту своїх прав.
26 липня 2013р. було заключне засідання суду в якому була винесена постанова про задоволення моїх позовних вимог (ДОДАТОК 3). Тобто суд визнав дії інспектора Федюшкіна П.П. неправомірними, також суд взяв до уваги мої докази, що свідчить про погану, та з грубими порушеннями проведену службову перевірку за моєю скаргою начальником Кіровського РВ майором міліції Шевчук В.П.
Згідно п. 2.22 Наказу №77 від 26.02.2009 «Про затвердження Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху» «У разі скасування постанови в справі про адміністративне правопорушення внаслідок її неправомірного винесення за даним фактом проводиться службова перевірка. Стосовно винної посадової особи відповідно до положень Закону України "Про Дисциплінарний статут органів внутрішніх справ України" (3460-15) вживаються заходи дисциплінарного впливу, відомості про які додаються до матеріалів перевірки.»
Згідно з ст.ст. 18,19,20 Закону України «Про звернення громадян», ст. 40 Конституції України, прошу:

• Розглянути питання про доцільність подальшого перебування Шевчука В.П. на посаді, пов’язаній з правом впливати на результати службових перевірок;
• Вжити заходи дисциплінарного впливу до начальника Кіровського РВ майора міліції Шевчук В.П., по кожному наведеному мною факту;
• Надати витяг із копії рішення про притягнення до дисциплінарної відповідальності;
• Дати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.20 Закону України „Про звернення громадян”.

Додатоки:
1. Скарга – 4 аркуші;
2. відповідь на скаргу – 5 аркушів;
3. рішення суду – 2 аркуші.

13.09.2013 р.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 сен 2013, 17:20 
Прохожий

Красавец!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 окт 2013, 09:05 
Новобранец

Так же был получен ответ по моей жалобе от Загинайло (раньше не выкладывал, просто забыл за этот ответ), такого содержания (это еще было до суда):

Изображение Изображение

На основании этого бреда и полного "мороза" была написана и отправлена такая жалоба:

Цитата:
Генеральному прокурору України
Пшонка В.П.
вул.Різницька, 13/15
м.Київ
01011

Копія: Начальнику Департаменту ДАІ МВС України
Астапкович В.И.
вул.Лукянівська, 62
м.Київ
04171

Скарга на протиправні та незаконні дії Начальника управління ДАІ ГУ МВС України в АР Крим полковника міліції Загинайло В.М.

19 квітня 2013р. в м. Старий Крим, інспектором з дізнання капітаном міліції Федюшкіним П.П на мене був складений адміністративний протокол Серії АГ2 № 231371 та винесена постанова Серії СВ1 № 119479 по справі про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.122 КУпАП.
Не погодившись з цим, мною була надіслана скарга, начальнику Кіровського РВ ГУ МВС України в АР Крим майору міліції Шевчук В.П. (ДОДАТОК 1), на протиправні та незаконні дії його підлеглого капітана міліції Федюшкіна П.П. В якій я чітко перерахував усі грубі порушення інспектора, та надав докази цих порушень, також мною були надані докази та обґрунтування своєї невинності, крім цього я особисто їздив до Шевчука В.П. в смт. Кіровське та при розмові з ним доводив свою невинність, але він не прийняв до уваги жодного заперечення та фактичні докази наданих мною.
Через кілька днів, після нашої бесіди, я получив відповідь від начальника Кіровського РВ (ДОДАТОК 2). В цій відповіді на мою скаргу написано що вони проводили службову перевірку, але в ході службової перевірки були допущені грубі порушення, не взяті до уваги мої докази, відповідь надана не на всі мої заперечення, частина з них просто проігнорована.
Після цього знущання наді мною, я надіслав скаргу відразу Начальнику Департаменту ДАІ МВС України. Звідти листом № К-1524 від 22 травня 2013р. (ДОДАТОК 3)переадресували його до Головного управління ДАІ МВС України в АР Крим.
05.07.2013р. мною був отриманий лист з Управління ДАІ МВС України в АР Крим № 7/К-1834 від 26.06.2013р (ДОДАТОК 4) в якому описані результати перевірки за моїм зверненням. Результати перевірки вважаю необґрунтованими, надуманими та сфальсифікованими, оскільки: наданні ДОКАЗИ, моєї невинності, були повністю проігноровані та не прийняті до уваги, але пояснення інспектора Федюшкіна П.П. (нічим не обґрунтоване) прийняте в повному обсязі…..
26 липня 2013р. було заключне засідання суду в якому була винесена постанова про задоволення моїх позовних вимог (ДОДАТОК 5). Тобто суд відмінив незаконну постанову та визнав дії інспектора Федюшкіна П.П. неправомірними, також суд взяв до уваги мої докази, що свідчить про погану, непрофесійну, з упередженим ставленням, та з грубими порушеннями проведену службову перевірку за моєю скаргою! Виходячи з цього можна зробити висновок, що усі хто проводив перевірку за моєю скаргою віднеслись до цього упереджено та закривали очі на злочини своїх підлеглих, тим самим самі робили злочинні дії!
В листі від з Управління ДАІ МВС України в АР Крим № 7/К-1834 від 26.06.2013р (ДОДАТОК 4) чітко написано: «У разі встановлення судом порушень законності або службової дисципліни в діях окремих працівників органів внутрішніх справ керівництвом управління ДАІ Головного управління в межах своєї компетенції будуть вжиті заходи реагування до винних осіб відповідно до чинного законодавства».

Згідно з ст.ст. 18,19,20 Закону України «Про звернення громадян», ст. 40 Конституції України, прошу:

• Розглянути питання про доцільність подальшого перебування Загинайло В.М. на посаді, пов’язаній з правом впливати на результати службових перевірок;
• Вжити заходи дисциплінарного впливу до Начальника управління ДАІ Головного управління МВС України в АР Крим по кожному наведеному мною факту;
• Надати витяг із рішення про притягнення до дисциплінарної відповідальності;
• Дати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.20 Закону України „Про звернення громадян”.

Додатоки:
1. 4 аркуші;
2. 5 аркушів;
3. 1 аркуш;
4. 3 аркуші;
5. 3 аркуші.

30.09.2013 р.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 окт 2013, 11:18 
Борец

Изображение Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 окт 2013, 12:56 
Постоялец

У моего друга аналогичная ситуация, только поймали на трукам и в авторежиме, НО !!! не в населенном пункте.
Стандартный развод на скорость: ехал на Большой Кольцевой дороге, остановили на перекрестке в газопроводной улицой(http://bit.ly/15jGq5h)
В кадре было несколько машин, но крестиком показало на его, поэтому агрумент - несколько машин - для трукама насколько я помню не канает?

Думаю написать ему иск идавить на то, что это не населенный пункт, так как територией застроенной он не является.
Реально? как думаете? в пояснениях он написал, что не согласен с показаниями туркама, глупо конечно, надо было писать, что это не населенный пункт.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 окт 2013, 13:37 
Борец

SergeyM
У трукама это пятно составляет 1м от точки крестика при длинне участка в 400 метров.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 окт 2013, 14:31 
Борец

SergeyM писал(а):
В пояснениях он написал, что не согласен с показаниями туркама, глупо конечно, надо было писать, что это не населенный пункт.

это Подольский/Оболонский район Киева...
можете отправить ИЗ так фактически Вам ответят тоже самое...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 окт 2013, 15:16 
Постоялец

Цитата:
это Подольский/Оболонский район Киева...
можете отправить ИЗ так фактически Вам ответят тоже самое...

Вы имеете ввиду, что подтвердят что это не населенный пункт?
Тогда я думаю стоит писать иск и паралельно ИЗ, чтобы как раз к заседанию был был ответ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 42 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа