Текущее время: 03 мар 2025, 05:55

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 33 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 05 янв 2013, 12:02 
Борец

mustafor1980 писал(а):
Огромное желание написать, но как составить грамотный запрос чтоб ГАИ тупо не отмазалось?
Що там його скаладати
Цитата:
ВДАІ Ужгородського МУ УМВС України в Закарпастській обл.
м. Ужгород вул. Гагаріна буд. 7.88000.

ХХХХХ Юрій Петрович
88000, м.Ужгород, вул.ХХХХХ
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
/ на підставі статті 40 Конституції України, статей 3, 4, 5, 14, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», статей 5, 9, 28, 29, 32, 33 Закону України «Про інформацію» /

13 грудня 2012 року я був зупинений старшим інспектором ВДАІ Ужгородського МВ УМВС в Закарпатській обл. старшим лейтенантом міліції Попович Станіславом Володимировичом який рухався на службовому автомобіль марки SKODA OCTAVIA д.н.з. 0477. На моє запитання про причину зупинки, інспектор відповів, що я порушив ПДР. Я запитав інспектора про наявність будь-яких доказів мого правопорушення. Він відповів, що в нього є запис відеореєстратора який встановлений на службовому автомобілі. Після цього я підійшов до патрульного автомобіля і побачив, що дійсно в ньому встановлено відеореєстратор з логотипом фірми MYSTERY.
Згідно «Закону України про міліцію» статті 11 «Права міліції»
Міліції для виконання покладених на неї обов'язків надається
право:
пункт 21: використовувати передбачені нормативно-правовими актами
технічні засоби, в тому числі засоби фото- і відеоспостереження,
для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху .

Наказ МВС України № 33 «Про затвердження Переліку технічних засобів, що використовуються в підрозділах Державтоінспекції МВС для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху» від 1.03.2010 р. Дає вичерпний перелік технічних засобів, що використовуються в підрозділах Державтоінспекції МВС для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху.
Відповідно до статті 40 Конституції України, статей 3, 4, 5, 14, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», статей 5, 9, 28, 29, 32, 33 Закону України «Про інформацію» прошу надати мені інвентарні номери та марки/моделі відеореєстраторєстраторів, які використовуються ВДАІ Ужгородського МУ УМВС України в Закарпастській обл. при виявленні та фіксуванні порушень правил дорожнього руху.

Відповідь на iнформацiйний запит прошу направити за адресою: 88000, м. Ужгород, вул.ХХХХХХХ б.ХХ

17.12. 2012 р. ХХХХХ Ю. П.

artobstrel писал(а):
Если мент на личный айфон снимет, как на переходе сбили пешехода и скрылись — это будет железный аргумент для суда и похер на 33 приказ.
Тут під питанням. Зйомка носить ініціативний характер - судді є простір для маневру.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2013, 13:53 
Постоялец

KotykPooh писал(а):
Напиши! весьма рекомендую!
ответ потом мне в личку скинь, чтобы не пропустил я такое шоу ментовского ынтылэхту...

Коллекционируешь маразмы?
Их есть у меня :D
Запрос:
Цитата:
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
/ на підставі статей 34, 40 Конституції України, статей 3, 4, 5, 14, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», статей 5, 9, 28, 29, 32, 33 Закону України «Про інформацію» /
21.05.2012 близько 01-00 рухаючись по вулиці Пушкінській в м. Миколаїв я був зупинен інспектором ДПС роти ДПС ДАІ ММУ м. Миколаєва Бочаровим Сергієм Олександровичем. Під час з’ясування причин зупинки інспектор почав проводити відеозйомку за допомогою мобільного телефону.
Враховуючи вищенаведене та відповідно до статей 34, 40 Конституції України, статей 3, 4, 5, 14, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», статей 5, 9, 28, 29, 32, 33 Закону України «Про інформацію» прошу надати мені наступну інформацію:
1. Назву, дату прийняття та номер нормативного акту, яким керувався інспектор проводячи відеозйомку на мобільний телефон.
2. Серійний та інвентарний номери даного мобільного телефону.
3. Копії методичних рекомендацій про порядок використання даного мобільного телефону для , фіксації порушень правил, норм та стандартів у сфері безпеки дорожнього руху
4. Копію сертифікату на даний мобільний телефон.
5. Копію свідоцтва метрологічної повірки даного мобільного телефону.
6. Чи була занесена інформація про використання даного мобільного телефону працівником Державтоінспекції в графу 6 постової відомості?
7. Чи внесен даний мобільний телефон до переліку технічних засобів, що використовуються в підрозділах Державтоінспекції МВС для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху

Шедевр ментовской мюсли:
Изображение

К сожалению довести начатое до конца не получилось... но свое место в коллекции истинного ценителя этот ответ найдет :mrgreen:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2013, 21:27 
Борец

artobstrel писал(а):
Если мент на личный айфон снимет, как на переходе сбили пешехода и скрылись — это будет железный аргумент для суда и похер на 33 приказ.

это смотря какой будет адвокат и судья....

пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 янв 2013, 23:08 
Постоялец

ВДАІ Ужгородського МУ УМВС України в Закарпастській обл.
м. Ужгород вул. Гагаріна буд. 7.88000.

ХХХХ Юрій Петрович
88000, м.Ужгород, вул. ХХХХХХХХХХ
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
/ на підставі статті 40 Конституції України, статей 3, 4, 5, 14, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», статей 5, 9, 28, 29, 32, 33 Закону України «Про інформацію» /

Відповідно до статті 40 Конституції України, статей 3, 4, 5, 14, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», статей 5, 9, 28, 29, 32, 33 Закону України «Про інформацію» прошу надати мені наступну інформацію:
прошу надати мені інвентарні номери та марки/моделі відереєстраторів які встановлені на патрульних автомобілях ВДАЇ Ужгородського МУ МВС України в Закарпатскій області як засоби відео та звукозапису.
Нагадую, що дана інфромація не є службовою відповідно до Наказу МВС України від 14 травня 2012 року № 423 «Про затвердження переліку відомостей, що становлять службову інформацію в системі Міністерства внутрішніх справ України»

Письмову відповідь на iнформацiйний запит прошу направити за адресою: 88000, м. Ужгород, вул.ХХХХХХХХХХ

13.01. 2013 р. ХХХХХХ Ю. П.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 янв 2013, 00:24 
Постоялец

я так понял и с судом надо что-то делать.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 янв 2013, 13:48 
Постоялец

OsNaz писал(а):
я так понял и с судом надо что-то делать.

Так выложи ту заяву в суд, что ты для К.Ю. писал.
Я вот с твоей флешки спер - может пригодится кому для суда:

Цитата:
Також зумисно ввів в оману мене як громодянина та використовував технічний прилад для фото-відео- фіксації якого немаєв пункті 2 переліку технічних засобів які працюють в автоматичному режимі, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису діючого та затвердженого Наказом МВС України №33 від 01.03.2010, а саме:
“Про затвердження Переліку технічних засобів, що використовуються в підрозділах Державтоінспекції МВС для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху”,

2. Спеціальні технічні засоби, які працюють в автоматичному режимі, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису:
вимірювач швидкості радіолокаційний відеозаписувальний "ВИЗИР" з активованою функцією "автоматичний режим" модифікації "ВИЗИР 03";
вимірювач швидкості радіолокаційний з фотофіксацією "АРЕНА";
лазерний вимірювач швидкості транспортних засобів "TruCAM".

Проте, від ІДПС ДАІ _________ я не довідався про режим фіксації і роботи спеціального технічного засобу, яким на його думку є відеорегістратор, хоча питав про це, також інспектор проігнарував моє прохання про можливість перегляду відеозапису, на якому я, начебто порушую вимоги п.___ ПДР, і не надав мені такої можливості.

В доповнення відповідач ІДПС _______ порушив Наказ МВС України №111 від 27.03.2009р. «Про затвердження Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС», а саме п.п. 18.10.:
«Під час несення служби працівникам підрозділів ДПС забороняється використовувати технічні засоби та прилади, які не сертифіковані в Україні, та не пройшли повірку або мають свідоцтво про повірку, термін дії якого минув».
.....................................

Прошу судом на момент розгляду справи витребувати в ДАІ м. Рівне витяг з „Журнала обліку матеріалів про порушення правил, норм і стандартів у сфері забезпечення безпеки
дорожнього руху”
про наявність зафіксованого матеріалу щодо порушень мною ПДР, зафіксованих за допомогою працюючих в автоматичному режимі спеціальних технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису та самого відеозапису
,що повинно відповідати чинної на данний час: „Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, затвердженої наказом Міністерства внутрішніх справ України N 77 від 26.02.2009” а саме :
п.п. 10.9. Матеріали щодо порушень правил дорожнього руху, зафіксованих за допомогою працюючих в автоматичному режимі спеціальних технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, та постанови у справі про адміністративне правопорушення, винесені стосовно власників (співвласників) транспортних засобів, реєструються в Журналі обліку матеріалів про порушення правил, норм і стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, протягом однієї доби. У журналі реєструються матеріали щодо адміністративних правопорушень правил дорожнього руху, зафіксованих за допомогою працюючих в автоматичному режимі спеціальних технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, та постанови про адміністративні правопорушення, винесені стосовно власників (співвласників) транспортних засобів, що надійшли з інших підрозділів.

п.п. 10.20. Справи про порушення правил, норм і стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху підлягають зберіганню протягом трьох років. Матеріали про порушення правил дорожнього руху, зафіксовані за допомогою працюючих в автоматичному режимі спеціальних технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, чи засобів фото- і кінозйомки,
відеозапису, зберігаються в підрозділі в електронному вигляді протягом трьох місяців з моменту фіксації порушення.
Видалення електронних матеріалів у зв'язку із закінченням установленого
терміну зберігання здійснюється в першій декаді кожного місяця, про що складається акт знищення.

Як вбачається із змісту протоколу про адміністративне правопорушення та оскаржуваної постанови, до них не додається жодних документів, пояснень свідків чи показань технічних приладів або технічних засобів, що мають функції фото-, кінозйомки, чи відеозапису, і які працюють в автоматичному режимі, та відповідають наказу МВС № 33 окрім усної згадки інспектора ДАІ про здійснення ним відеофіксації начебто мого “правопорушення” за допомогою невідомого пристрою.
Я категорично не погоджуюсь з винесеною стосовно мене постановою, вважаю її незаконною та такою, що має бути скасована.

Прошу суд, в разі заперечення проти адміністративного позову відповідачем, застосувати при вирішенні спору п. 2 ст. 71 КАС України
Зважаючи на викладене вважаю, що Постанова прийнята з порушеннями Конституції, Законів та НПА України, є не обґрунтованою, та протиправною.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 фев 2013, 16:43 
Постоялец

ИзображениеИзображение

И что дальше делать? :?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 фев 2013, 16:54 
Борец

mustafor1980 писал(а):

И что дальше делать? :?

В похожей теме было
Цитата:
Паша140376 писал(а):
свидетелей нету снимали на регистратор который вписали в протокол

Как вариант напиши запрос на тему: инвентарный номер прибора, упомянутого в протоколе №_______ , когда принят на баланс и каким подразделением, кто ответственный за его эксплуатацию, проходил ли инспектор, составивший протокол, обучение по правилам экплуатации, когда и где и каким документом это подтверждается, и копию инструкции к данному прибору.
Не факт, что поможет, но хоть мозги им прополощешь.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 фев 2013, 19:03 
Борец

в принципе правильно: надо спрашивать состоит ли он на балансе.

пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 фев 2013, 23:22 
Постоялец

Если дали номера, то получается что на балансе они стоят.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2013, 01:13 
Борец

mustafor1980 писал(а):
Если дали номера, то получается что на балансе они стоят.

Ну и пусть инструкцией похвастаются. Лично я внятной к китайскому регу еще не видел. В большинстве случаев машинный перевод.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 ноя 2013, 08:23 
Борец

до мене зателефонувала людина і попросила допомоги в схожій ситуацію, в зв"язку з тим що регістрація на форумі закрита викладу лист я.

Для складання свого позову хочу ознайомитись з повною версією цієї заяви.
Дякую!

Ссилочка на сторінку viewtopic.php?f=41&t=28276&start=15

Цитата з заяви; Flashpoint.
Також зумисно ввів в оману мене як громодянина та використовував технічний прилад для фото-відео- фіксації якого немаєв пункті 2 переліку технічних засобів які працюють в автоматичному режимі, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису діючого та затвердженого Наказом МВС України №33 від 01.03.2010, а саме:
“Про затвердження Переліку технічних засобів, що використовуються в підрозділах Державтоінспекції МВС для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху”,

2. Спеціальні технічні засоби, які працюють в автоматичному режимі, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису:
вимірювач швидкості радіолокаційний відеозаписувальний "ВИЗИР" з активованою функцією "автоматичний режим" модифікації "ВИЗИР 03";

Проте, від ІДПС ДАІ _________ я не довідався про режим фіксації і роботи спеціального технічного засобу, яким на його думку є відеорегістратор, хоча питав про це, також інспектор проігнарував моє прохання про можливість перегляду відеозапису, на якому я, начебто порушую вимоги п.___ ПДР, і не надав мені такої можливості.

В доповнення відповідач ІДПС _______ порушив Наказ МВС України №111 від 27.03.2009р. «Про затвердження Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС», а саме п.п. 18.10.:
«Під час несення служби працівникам підрозділів ДПС забороняється використовувати технічні засоби та прилади, які не сертифіковані в Україні, та не пройшли повірку або мають свідоцтво про повірку, термін дії якого минув».
.....................................

Прошу судом на момент розгляду справи витребувати в ДАІ м. Рівне витяг з „Журнала обліку матеріалів про порушення правил, норм і стандартів у сфері забезпечення безпеки 
дорожнього руху” про наявність зафіксованого матеріалу щодо порушень мною ПДР, зафіксованих за допомогою працюючих в автоматичному режимі спеціальних технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису та самого відеозапису,що повинно відповідати чинної на данний час: „Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, затвердженої наказом Міністерства внутрішніх справ України N 77 від 26.02.2009” а саме :
п.п. 10.9. Матеріали щодо порушень правил дорожнього руху, зафіксованих за допомогою працюючих в автоматичному режимі спеціальних технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, та постанови у справі про адміністративне правопорушення, винесені стосовно власників (співвласників) транспортних засобів, реєструються в Журналі обліку матеріалів про порушення правил, норм і стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, протягом однієї доби. У журналі реєструються матеріали щодо адміністративних правопорушень правил дорожнього руху, зафіксованих за допомогою працюючих в автоматичному режимі спеціальних технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, та постанови про адміністративні правопорушення, винесені стосовно власників (співвласників) транспортних засобів, що надійшли з інших підрозділів.

п.п. 10.20. Справи про порушення правил, норм і стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху підлягають зберіганню протягом трьох років. Матеріали про порушення правил дорожнього руху, зафіксовані за допомогою працюючих в автоматичному режимі спеціальних технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, чи засобів фото- і кінозйомки, 
відеозапису, зберігаються в підрозділі в електронному вигляді протягом трьох місяців з моменту фіксації порушення. Видалення електронних матеріалів у зв'язку із закінченням установленого 
терміну зберігання здійснюється в першій декаді кожного місяця, про що складається акт знищення.

Як вбачається із змісту протоколу про адміністративне правопорушення та оскаржуваної постанови, до них не додається жодних документів, пояснень свідків чи показань технічних приладів або технічних засобів, що мають функції фото-, кінозйомки, чи відеозапису, і які працюють в автоматичному режимі, та відповідають наказу МВС № 33 окрім усної згадки інспектора ДАІ про здійснення ним відеофіксації начебто мого “правопорушення” за допомогою невідомого пристрою.
Я категорично не погоджуюсь з винесеною стосовно мене постановою, вважаю її незаконною та такою, що має бути скасована. 

Прошу суд, в разі заперечення проти адміністративного позову відповідачем, застосувати при вирішенні спору п. 2 ст. 71 КАС України 
Зважаючи на викладене вважаю, що Постанова прийнята з порушеннями Конституції, Законів та НПА України, є не обґрунтованою, та протиправною.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 ноя 2013, 08:56 
Постоялец

Давайте разберем ситуацию:
--------------------------------------

Згідно «Закону України про міліцію» статті 11 «Права міліції»
Міліції для виконання покладених на неї обов'язків надається
право:

пункт 21: використовувати передбачені нормативно-правовими актами
технічні засоби, в тому числі засоби фото- і відеоспостереження,
для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху .

Наказ МВС України № 33
ПЕРЕЛІК
технічних засобів, що використовуються
в підрозділах Державтоінспекції МВС
для виявлення та фіксування порушень
правил дорожнього руху

1. Технічні засоби для визначення швидкості руху:
вимірювач швидкості радіолокаційний "Беркут";
вимірювач швидкості радіолокаційний "Сокол";
вимірювач швидкості руху транспортних засобів радіолокаційний
"Искра-1";
вимірювач швидкості руху транспортних засобів радіолокаційний
"Радис";
вимірювач швидкості радіолокаційний відеозаписувальний
"РАПИРА";
"ВИЗИР".

2. Спеціальні технічні засоби, які працюють в автоматичному
режимі, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису
:
"ВИЗИР" з активованою функцією "автоматичний режим" модифікації
"ВИЗИР 03";

3. Спеціальні технічні засоби для проведення огляду водіїв
транспортних засобів з метою виявлення стану алкогольного
сп'яніння:
газоаналізатор "AlcoQuant 6020";
газоаналізатор "Alcotest 6510";
газоаналізатор "Alcotest 6810";
газоаналізатор "Alcotest 7410 Plus com";
прилад спеціалізований визначення концентрації парів етанолу
в повітрі, що видихається, "Алконт 01".
----------------------------------------------------------------------------------------
Внимательно читаем и вникаем:
1. пункт 21: використовувати передбачені нормативно-правовими актами
-- использовать те, что прописаны в законе
2. технічні засоби, в тому числі засоби фото- і відеоспостереження,
для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху
-- конкретно написано что именно - "ТЕХ ЗАСОБИ", точно знаем, что не книги и не ромашки.
-- конкретно сказано для чего именно - "для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху"
3. обращаемся в приказу 33, где как раз и сказано про:
технічні засоби, що використовуються в підрозділах Державтоінспекції МВС для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху
-- внимательно читаем, там нет регистратора, видеокамеры, фотоаппарата, мобилки, диктофона.
4. делаем вывод - РЕГИСТРАТОР ИСПОЛЬЗОВАТЬ ДЛЯ "виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху" - ЗАПРЕЩЕНО!

5. читаем ответ уродов:
ст.251. "регистратор они используют как ДОКАЗ во время рассмотрения дел про админку"
вот пусть мой регистратор и используют как ДОКАЗ, а у себя в машине они не имеют права его возить на работе. Пусть после работы возят. (я описал выше почему)

ВЫВОД:
1. согласно Закона о Милиции и приказа 33 - они не имеют права использовать во время службы регистратор
2. согласно ст.251. Купапа - они могут использовать регистратор как доказательство в суде, но исходя из того, что им запрещено пользоваться регистратором, то использовать в суде они могут только мой регистратор(не свой), если я им его дам )))

Вопросы есть ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 ноя 2013, 10:00 
Борец

ogurec_dk писал(а):
-- внимательно читаем, там нет регистратора, видеокамеры, фотоаппарата, мобилки, диктофона.

в 77 наказі чітко вказано про обовязкову фотофіксацію обставин дтп.

по КПК відео з реєстратора ( дтп чи інше ) навіть їхнього буде доказом аж бігом.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 ноя 2013, 10:12 
Борец

ogurec_dk вы не подчеркнули слова засоби фото- і відеоспостереження. Вся фигня в том, что не написано в том числе устройства, которые хранят инфу на электронном носителе. Если хотят - пусть снимают на кино или фотопленку. У меня есть ответы на запросы где сказанно, что само устройство, которое хранит данные в цифровом виде, можно использовать только в комплексе всей системы и комплекс должен иметь сертификат защиты, который подтвержден.

Украинцы не Россияне, они воевать не любят, но умеют. А Россияне любят! но не умеют...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 33 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа