Текущее время: 03 мар 2025, 05:45

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 63 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 14 ноя 2013, 23:10 
Новобранец

OK. Согласен.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 ноя 2013, 20:22 
Новобранец

Начальнику управління ДАІ
ГУМВСУ у Луганській області
полковнику міліції Шевченко В.І.

С…ва Ю…я Л…ча,
мешкає м.Дніпропетровськ,
….
тел….

ЗАЯВА

Згідно постанови Індустріального районного суду м.Дніпропетровська від 29 жовтня 2013 року провадження по справі №3/202/1661/2013 щодо притягнення мене до адміністративної відповідальності за ст.124 КУпАП закрито за відсутністю в моїх діях складу адміністративного правопорушення.
Вважаю за потрібне наголосити, що для поновлення моїх законних прав та інтересів, порушених інспектором ДАІ Ілюхіним В.Ю., котрий навмисно невірно встановив особу, що спричинила ДТП 30.08.2013 року, ДАІ Луганської області має виконати визначені законом дії для усунення правопорушення, зробленого Вашим співробітником Ілюхіним В.Ю. та у відповідності до ст.ст.254-256 КУпАП, скласти протокол про адміністративне правопорушення відносно особи, яка вчинила дане правопорушення – водія автомобілю БМВ д.з.АХ….ВН Л…са О.Г. та направити адміністративний протокол відповідно до ст. 221 КУпАП до суду згідно підсудності.
Враховуючи викладене та керуючись Законом про звернення громадян прошу надати відповіді на наступні запитання:

1.Чи є в діях притягнутого до дисциплінарної відповідальності інспектора ДАІ Ілюхіна В.Ю. при виконанні ним службових обов’язків при складанні протоколу про ДТП 30.08.2013р. ознаки кримінального злочину?
2. Чи можливо для отримання доказів протиправних дій Ваших співробітників їхні протиправні дії фіксувати шляхом відеозйомки чи аудіозапису, оскільки у мене свідків їхніх кримінальних дій по фальшуванню протоколу про ДТП, схеми ДТП та інших матеріалів по справі не було, а вони організували покази лжесвідків та шахрайство з метою допомогти Л…су О.Г. уникнути передбачену відповідальність та завдати мені великих матеріальних збитків шляхом звинувачення мене в скоєнні ДТП?
3.Луганське обласне ДАЇ отримало від Індустріального суду м.Дніпропетровська постанову про закриття справи про адміністративне правопорушення щодо С…ва Ю.Л. Чи складено відносно водія автомобілю БМВ Л…са О.Г. протокол про адміністративне правопорушення за ст.124 КУпАП та чи направлено адміністративний протокол відповідно до ст. 221 КУпАП до суду згідно підсудності?
4. Оскільки при службовому розслідуванні інспектори Ілюхін В.Ю. та Орлов В.С. надали брехливі свідчення щодо мого з ними спілкування та звинуватили мене в спробі дати хабар, чи можливо перевірити їхні покази, так само як і мої, на детекторі брехні (поліграфі)?
Прошу повідомити мене про дату та адресу суду до якого надіслані відповідні матеріали.

Додаток:
1. Постанова Індустріального районного суду м.Дніпропетровська від 29 жовтня 2013 року по справі №3/202/1661/2013.

25 листопада 2013 року Ю.Л.С…в

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 ноя 2013, 22:03 
Новобранец

продолжаю переписываться с гаишниками.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 63 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5

Часовой пояс: UTC + 2 часа