Так, как до сих пор не сняли информацию о розыске с "Рубежа", направил сегодня жалобу в прокуратуру:
Сообщение, не относящиеся к теме
Скарга
22.05.2013р. ВДВС Заставнівського РУЮ було винесено постанови про розшук та арешт мого майна (а саме ТЗ *****), Ця постанова була направлена начальнику УДАІ в Чернівецькій обл. з зобов’язанням оголосити розшук моїх ТЗ. Оскільки органами ДАІ розшук ТЗ проводиться за допомогою автоматизованої сис-ми «Рубіж», інформацію про розшук вищенаведених ТЗ було внесено в базу «Рубіж»
18.06.2013р ВДВС Заставнівського РУЮ було винесено постанову про звільнення вищевказаного майна з під арешту.
Згідно відповіді на інформаційний запит до ВДВС, мене було проінформовано, що постанову про зняття арешту з мого майна було направлено до УДАІ у Чернівецькій обл. 18.06.2013р. рекомендованим листом (вих. №5522). В даній постанові міститься зобов’язання припинити розшук та звільнити майно з під арешту.
Але станом на 05.08.2013р. мої ТЗ і надалі знаходяться в розшуку сис-ми «Рубіж». Тільки за вчорашній день мене було 4 рази зупинено на різних стаціонарних постах ДАІ.
Прошу:
1. Провести перевірку, чи дійсно ВДВС було відправлено постанову до УДАІ.
2. Провести перевірку, чи УДАЇ було отримано листа з постановою про звільння мого майна з під арешту.
3. Зобов'язати відповідальних осіб УДАІ зняти інформацію про розшук моїх ТЗ з бази «Рубіж»
4. Визначити винних відповідальних осіб та притягнути їх до відповідальності.
Додатки на 3 аркушах:
Копія постанови про розшук мого майна;
Копія постанови про зняття арешту з мого майна;
Копія відповіді на інформаційний запит;