написав інформацыйний запит по бойку чекаю критики
Цитата:
Інформаційний запит
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Стаття 10 Закону України „Про інформацію” зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення;
Згідно ст. 32 Закону України „Про інформацію” під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань.
У ст. 33 Закону України „Про Інформацію” кажеться, що термін вивчення запиту на предмет можливості його задоволення не повинен перевищувати десяти календарних днів, а задоволення запиту здійснюється протягом місяця, якщо інше не передбачено законом.
18.02.2010 0 22.50 в м. Чернівці ,на вул. Головній 152 мій автомобіль зупинив ІДПС Бойко Мирослав Васильович .Я виконавши вимоги інспектора про зупинку,разом з дотриманням вимог ПДР вийшов зі свого автомобіля,та взявши з собою свідоцтво про реєстрацію мого транспортного засобу,та посвідчення водія підійшов до інспектора Бойко М.В.,який в свою чергу не представившись взяв мої документи,та попросив принести йому ще талон до посвідчення водія,я виконав дану вимогу,після чого почув ще одну,принести поліс обов’язкового страхування,після того як я приніс поліс інспектор Бойко М.В. заявив що я рухався з не пристебнутим паском безпеки чим порушив п 2,3в ПДР,і на мене буде складений адміністративний протокол,на мої зауваження що я був пристебнутий,що в мене є свідок( дружина яку я в той момент забирав з роботи),і на вулиці в даний час дуже темно і він просто фізично не міг побачити паска безпеки він відповів що дружина не може бути свідком,а на рахунок темної пори доби сказав що в нього є прилад нічного бачення . після чого сказав мені сісти в патрульний автомобіль,в якому сидів його напарник і який склав на мене адміністративний протокол,зробивши в ньому помилки,а саме;в графі “належність” написав мої дані,хоча автомобіль належить не мені, місце роботи вказав не вірно, графу “телефон” не заповнив зовсім,також на мою думку порушенням було те що протокол,та постанову про адміністративне правопорушення складав не сам ІДПС Бойко Мирослав Васильович,а його напарник,який теж не представився,і дані якого мені не відомі. Також жоден з даних інспекторів не роз’яснив мені мої права передбачених ст. 63 Конституції України та ст. 268 КУпАП. Також керуючись постановою я нібито скоїв правопорушення о 22,50,протокол складено о 23,00 а розгляд справи відбувався о 23,15,тобто інспектори затримали мене на 25 хв.
Керуючись ст. ст. 2, 5, 9, 10, 22, 32, 33 Закону України „ Про інформацію ”, ст. 5 Закону України „ Про боротьбу з корупцією ” прошу письмово, своєчасно, надати повні та змістовні відповіді з відповідними посиланнями на нормативно-правові акти на такі питання:
1. Чому ІДПС Бойко Мирослав Васильович та його напарник не представилися
2. Чому ІДПС Бойко Мирослав Васильович не сказав мені причину зупинки,та суть нібито скоєного мною правопорушення одразу після зупинки.
3. Чи мав право напарник ІДПС Бойко Мирослава Васильовича складати замість нього протокол
4. Чи є дійсний даний протокол та постанова,якщо в них присутні вище перелічені порушення
5. Скільки часу надається інспекторам ДПС для складання протоколу
6. На скільки часу ІДПС можуть затримувати мене без складання протоколу,та акту про адміністративне затримання
7. Чому жоден з інспекторів не зачитали мою права передбачених ст. 63 Конституції України та ст. 268 КУпАП
8. Яке ім’я прізвище та звання у напарника ІДПС Бойко Мирослава Васильовича