Текущее время: 28 фев 2025, 17:30

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 22 янв 2012, 14:29 
Постоялец

Накатал жалобу. Кто может что подскажет:
Сообщение, не относящиеся к теме
21 січня 2012 р., близько 14:00, при в’їзді у м. Кіцмань Чернівецької обл., я був безпідставно зупинений інспектором ДПС Скориком Андрієм Мар’яновичем (нагрудний знак №0195). Під час розмови з інспектором я зауважив, що патрульний автомобіль ДПС, д.н.з 0512, був припаркований з порушенням ПДР. Навіть неозброєним оком було видно, що автомобіль стояв безпосередньо на перехресті (фото додаються), хоча п.15.9 «ґ» ПДР забороняє зупинку на перехрестях та ближче 10 м від краю перехрещуваної проїзної частини. Згідно термінів, наведених у ПДР перехрестя - місце перехрещення, прилягання або розгалуження доріг на одному рівні, межею якого є уявні лінії між початком заокруглень країв проїзної частини кожної з доріг. Також, згідно п.3.1 ПДР, від вимог правил дорожнього руху мають право відступати водії оперативних транспортних засобів лише за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного і лише при виконанні невідкладного службового завдання. А так, як патрульний автомобіль стояв без увімкнених проблискових маячків, то водій цього авто не мав права відступати від вимог ПДР. Також, згідно п.19 Конституції України, «Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.»
Оскільки п.6.26 «Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС», інспектор ДПС зобов’язаний під час керування патрульним автомобілем (автобусом, мотоциклом) бути прикладом для інших учасників дорожнього руху в частині дотримання ПДР, мене, як громадянина України, водія - учасника дорожнього руху надзвичайно обурило те, який негативний приклад подають посадові особи – інспектори ДПС, паркуючи патрульне авто з порушенням правил зупинки та стоянки. Ще більше обурює той факт, що це правопорушення було навмисним, адже не зрозуміло, що саме заважало водію патрульного автомобіля припаркувати автомобіль на 10 м далі.
Також, згідно п. 3.3. "Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС" затвердженої Наказом МВС України від 27 березня 2009р. №111, завданням підрозділів ДПС є попередження та припинення адміністративних правопорушень у сфері дорожнього руху. На моє зауваження та прохання переставити авто, інспектор проігнорував, відповівши, що автомобіль стоїть без порушення ПДР, так, як він після зупинки автомобіля рулеткою заміряв відстань до початку перехрестя. Тобто він не тільки не виконав свого обов’язку щодо припинення правопорушення, а ще й надав при цьому неправдиву інформацію. Тому, на мою думку, такі дії інспекторів є проявом вседозволеності, безнаказаності, хамства та неповаги до водіїв.
Оскільки я спілкувався тільки з Скориком А.М., а інший інспектор в цей час знаходився у машині, я не володію інформацією, щодо даних другого інспектора.
Враховуючи вищенаведене,
ПРОШУ:
1. Провести службову перевірку щодо фактів наведених у цій скарзі.
2. Визначити, хто саме з інспекторів 21 січня 2012 р. близько 14 години керував службовим автомобілем ДПС та припаркував його з порушенням ПДР.
3. Притягнути до адміністративної водія службового автомобіля ДПС д.н.з 0512 (26 регіон)
4. Притягнути до дисциплінарної відповідальності інспектора ДПС Скорика А.М. (нагрудний знак №0195) за ігнорування, з його боку, правопорушення, та за невиконання свої функціональних обов’язків у вигляді бездіяльності у припиненні правопорушення.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2012, 14:58 
Постоялец

Нагловатенький гей!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2012, 15:10 
Борец

Цитата:
Оскільки я спілкувався тільки з Скориком А.М., а інший інспектор в цей час знаходився у машині, я не володію інформацією, щодо даних другого інспектора.

это лишнее
прошу
...
установить кто входил в состав экипажа ....
кто был старшим наряда...
привлечь к виновных к ответственности, согласно действующего законодательства
хотя, если ты не делал замеров, то скорей всего отморозятся

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2012, 15:13 
Постоялец

Не делал, так, как рулетку выложил.
Если даже и отморозятся, то хоть нервы гаишнику вымотаю. Я там проезжаю каждый день, уже не первый раз с ним общаюсь.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2012, 15:16 
Борец

ну так в следущий раз возьми рулетку и уличи его волжи

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2012, 18:17 
Постоялец

Нефига се наглость!
Ему наверно повезло, что дверь не открылось - это сохранило ему работу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2012, 18:51 
Постоялец

yurecgod писал(а):
Нефига се наглость!
Ему наверно повезло, что дверь не открылось - это сохранило ему работу.

Это не повезло, это у меня двери всегда закрыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа