Текущее время: 28 фев 2025, 15:36

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 02 янв 2012, 19:35 
Постоялец

Ехал сегодня по Днепропетровской обл. Ехал аккуратно и медленно, поскольку гололед на дороге. Навстречу гаишная девятка. Подъезжаю ближе - она сворачивает на проселочную дорогу и из нее на ходу выпрыгивает гаец с палочкой. Дальше - смотрите на видео.
[youtube]http://youtube.com/watch?v=gYrMTS5lpOs[/youtube]
PS: не судите строго - сам вижу, что налажал, но времени не было с ними общаться
http://youtube.com/watch?v=gYrMTS5lpOs
никак не могу видео добавить

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 янв 2012, 19:43 
Борец

Пинает:
1) Активист и тд....
2) Плаванье в ПДД - это подзаконный акт, а не "в нем указано в предусмотренном законе случаем"
3) Доказывал свою невиновность.

Последний раз редактировалось Marc7 02 янв 2012, 19:55, всего редактировалось 2 раз(а).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 янв 2012, 19:44 
Постоялец

Хочу добавить что в тех краях по навигатору действительно
нефиг делать заблудиться :)))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 янв 2012, 19:56 
Постоялец

Marc7 писал(а):
Критикую:
1) Активист и тд....
2) Плаванье в ПДД - это подзаконный акт, а не "в нем указано в предусмотренном законе случаем"
3) Доказывал свою невиновность.

1. Активистом назвался, чтобы у него было меньше поводов меня донимать - законы знаю
2. недопонял
3. Невиновность в чем? Я ему невиновность свою не доказывал, поскольку обвинений не следовало

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 янв 2012, 20:00 
Постоялец

На счет страховки ничего не поменялось. Они как всегда врут. Закон о ДД,ст.16,предъявить страховой полис, в случае предусмотренном Законом. А Закон этот о Страховании,там как был так и есть,в четырех случаях. В ПДД написано просто,что должен предъявить. Но Закон о ДД,это Закон,а ПДД,зто всего лишь правило,то есть подзаконный акт.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 янв 2012, 20:11 
Борец

1) Я извеняюсь, а кто и когда вам открыл этот доступ и право им пользоватся?
2) Вся часть разговора в ответ на вопрос инспектора о страховке - нагибать можно фактами, а не домыслами(при том не правильными/не относящимися к сути проблемы/вопроса); вы начали лепить, что ПДД можно не выполнять(типа подзаконный АКТ и я его выполнять не буду). Сразу спросите - на основании чего он требует этот самый полис, и в каких случаях он нужен. Незачем баловать - побольше вопросов им, и пусть отвечают сами.
3) Вот у вас может полиса не быть, или он просрочен, а покажите что не так...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 янв 2012, 20:53 
Постоялец

Павлоградские до сокращения рядов, любили встать в какой-нибудь деревушке на три дома, и ловить на скорость
(между Павлоградом и Лозовой). :lol: Их выдавала патрульная "девятка" в селе, где и кобылу с возом не найдёшь наверное. :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 янв 2012, 21:33 
Постоялец

Marc7 писал(а):
2) Вся часть разговора в ответ на вопрос инспектора о страховке - нагибать можно фактами, а не домыслами(при том не правильными/не относящимися к сути проблемы/вопроса); вы начали лепить, что ПДД можно не выполнять(типа подзаконный АКТ и я его выполнять не буду). Сразу спросите - на основании чего он требует этот самый полис, и в каких случаях он нужен. Незачем баловать - побольше вопросов им, и пусть отвечают сами.
3) Вот у вас может полиса не быть, или он просрочен, а покажите что не так...

1. А почему я не могу называться активистом? Я не действую во благо ДК? Или я вместе с Driver91 и MOPS не проводил рейдов в ЗП? Считаю данную часть бессмысленной и не требующей продолжения.
2. В этом понял. Учту. Спасибо
3. Полис показал, чтобы быстрее разговор завершить - спешил очень. Проштрафился

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 янв 2012, 21:57 
Борец

Marc7 писал(а):

О! А где-то написано, что человек для возможности называться активистом должен что-то выполнить и получить бумагу, разрешающую это?????

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 янв 2012, 22:32 
Борец

Психиатр писал(а):

О! А где-то написано, что человек для возможности называться активистом должен что-то выполнить и получить бумагу, разрешающую это?????

ИМХО с переходом ДК из статуса Общественный Проект в Интернет Издание представляться уже надо не активистом, а журналистом
нет ксивы ДК - значит внештатный корреспондент

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 янв 2012, 22:47 
Борец

Renegade писал(а):
ИМХО с переходом ДК из статуса Общественный Проект в Интернет Издание представляться уже надо не активистом, а журналистом

Сообщение, не относящиеся к теме
И срочно выдать всем форумчанам удостоверения внешкоров, выполняющим постоянное редакционное задание по отлову гаишников!

Взяток - 0 (хрен им!)
Аварий - 0 (тьфу-тьфу-тьфу)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 янв 2012, 23:06 
Борец

Renegade писал(а):
Психиатр писал(а):

Можно просто АКТИВНО учавствовать не создавая при этом репортажей самому, а просто отталкиваясь от возможностей дарованных КОнституцией собирать инфу и ПОТОМ лить её журналстам в добровольном порядке (хочу-нехочу)- это и будет активист)))))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2012, 14:55 
Постоялец

Начальнику Управління ДАІ МВС України
у Дніпропетровській області
ПІБ--------------------------------------------------------
Адреса--------------------------------------------------------

Информаційний запит
(доступ до публічної інформації)

2 січня 2012 року я рухався по дорозі від села Новогригорівка до села Письменне (Дныпропетровська область). Близько 13.00 я проїжджав поворот на село Рубанівське. У цей час у зворотному напрямку рухався автомобіль марки ВАЗ, який, згідно з зовнішніми ознаками, був автомобілем ДАІ. Автомобіль рухався з вимкнутими маячками синього або червоного кольору, що видно на доданому відео. Автомобіль ДАІ почав повертати праворуч в сторону села Рубанівське, але почав гальмувати. Не дочекавшись повного гальмування, інспектор ДАІ вибіг на дорогу, на ходу автомобіля, щоб мене зупинити. Після зупинки він потребував мої документи, пояснивши це операцією з відпрацювання Дніпропетровської області. Після цього я попросив документи цього інспектора. ПІБ інспектора: Шляхов Максим Юрійович, що перебуває на посаді інспектора ДПС.
Після пред’явлення водійського посвідчення та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, він затребував пред’явити страховий поліс, який пред’являється виключно у випадках ДТП або складання протоколу про адміністративне правопорушення. Я почав йому пояснювати, що його вимоги є незаконними, але він почав вводити мене в оману шляхом того, що пояснював, що у зв’язку зі змінами у законодавстві, я мушу показувати страховий поліс, хоча стікер був присутній на лобовому склі у визначеному ПДР місці.
Також мушу зазначити, що на відео чітко видно, що службовий автомобіль припаркований з порушенням вимог ПДР, п. 15.9 ґ).
Користуючись своїми правами, гарантованими Заявнику Конституцією та Законами України, а так само керуючись ч. 1 ст. 20 Закону України "Про доступ до публічної інформації"

ПРОШУ
не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання даного Запиту, надати Заявнику письмово інформацію та роз’яснення щодо наступного
1. Чи має право співробітник ДАІ під час служби, рухаючись поза населеними пунктами, рухатись без увімкнених проблискових маячків
2. Чи може працівник ДПС вимагати страховий поліс без складення протоколу у данному випадку?
3. Чи буде покараний інспектор ДПС Шляхов Максим Юрійович за порушення закону?
4. Чи буде покараний інспектор ДПС, який був за кермом за порушення ПДР?

Також прошу надати:
1. Копію наказу про відповідальність за скоєне правопорушення Шляхова Максима Юрійовича.
2. Копію Постанови про винесення адміністративного покарання водію автомобіля ДПС, який зупинився на перехресті.

Додатки:
1. Відеозапис спілкування зі співробітником ДАІ на CD-диску

Ралик О.М. 16.01.2012

Правки приветствуются

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 янв 2012, 19:53 
Постоялец

Немного скорректировал запрос. Очень хочу услышать мнение опытных борцов ДК - это будет мой первый запрос серьезный. Можете посвящать;))))))))))
Цитата:
Начальнику Управління ДАІ МВС України
у Дніпропетровській області
Вовчуку Миколі Васильовичу
Адреса: 49000, м. Дніпропетровськ, вул. Ширшова, 9

Информаційний запит
(доступ до публічної інформації)
Вих. №ДП01-02012012П

2 січня 2012 року я рухався по дорозі від села Новогригорівка до села Письменне. Близько 13.00 я проїжджав поворот на село Рубанівське. У цей час у зворотному напрямку рухався автомобіль ВАЗ 2109, який, згідно з зовнішніми ознаками, був автомобілем ДАІ (були присутні проблискові маячки синього та червоного кольору, а також надписи на автомобілі). Автомобіль рухався з вимкнутими маячками синього або червоного кольору, що видно на доданому відео та може бути підтверджено моєю дружиною, яка знаходилася поруч зі мною на передньому пасажирському сидінні. Автомобіль ДАІ почав повертати праворуч в сторону села Рубанівське, але почав гальмувати. Не дочекавшись повної зупинки автомобіля, інспектор ДАІ вибіг на дорогу, на ходу автомобіля, щоб мене зупинити. Після його сигналу я зупинився з вимогами ПДР, хоча інспектор палицею показував на місце, де зупинятися заборонено – ближче 10 метрів до перехрестя. Після зупинки він потребував мої документи, пояснивши це відпрацюванням Дніпропетровської області. Після цього я попросив документи цього інспектора. ПІБ інспектора: Шляхов Максим Юрійович, що перебуває на посаді інспектора ДПС.
Після пред’явлення водійського посвідчення та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, інспектор ДПС Шляхов Максим Юрійович затребував пред’явити страховий поліс, який пред’являється виключно у випадках ДТП або написання протоколу про адміністративне правопорушення. Я почав йому пояснювати, що його вимоги є незаконними, але він почав вводити мене в оману шляхом того, що пояснював, що у зв’язку зі змінами у законодавстві, я мушу показувати страховий поліс, хоча стікер був присутній на лобовому склі у визначеному ПДР місці, що підтвердив інспектор ДПС Шляхов Максим Юрійович у своїй розмові зі мною.
Також мушу зазначити, що на відео чітко видно, що службовий автомобіль припаркований з порушенням вимог ПДР, п. 15.9 ґ).
Користуючись своїми правами, гарантованими Заявнику Конституцією та Законами України, а так само керуючись ч. 1 ст. 20 Закону України "Про доступ до публічної інформації"
ПРОШУ
не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання даного Запиту, надати Заявнику письмово інформацію та роз’яснення щодо наступного
1. Чи має право співробітник ДАІ під час служби, рухаючись поза населеними пунктами, рухатись без увімкнених проблискових маячків?
2. Чи може працівник ДПС вимагати страховий поліс без складення протоколу у даному випадку?
3. Чи буде покараний інспектор ДПС Шляхов Максим Юрійович за порушення закону?
4. Хто перебував за кермом у даній патрульній машині?
5. Чи буде покараний інспектор ДПС, який був за кермом, за порушення ПДР?
Також прошу надати:
1. Копію наказу про відповідальність за скоєне правопорушення Шляхова Максима Юрійовича.
2. Копію Постанови про винесення адміністративного покарання водію автомобіля ДПС, який зупинився на перехресті.
Додатки:
1. Відеозапис спілкування зі співробітником ДАІ на CD-диску.
Ралик О.М. 18.01.2012

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа