Текущее время: 01 мар 2025, 18:20

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Мои беспричинные остановки
СообщениеДобавлено: 16 дек 2011, 01:12 
Постоялец

Добавлю и свою лепту в общее дело для демонстрации массовости беспричинных остановок. В среднем их в неделю минимум одна-две, вот парочка последних. Иногда в полпятого утра нервы начинают сдавать. :twisted:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Мои беспричинные остановки
СообщениеДобавлено: 30 дек 2011, 00:17 
Постоялец

Еще одно видео в коллекцию.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 дек 2011, 00:44 
Постоялец

прикольно про утреннее обнюхивание :P

Хорошо бы спросить гайца: "Ну что обнюхали, я могу ехать?"

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 дек 2011, 07:41 
Постоялец

Я раз макдональдсом отрыгнул на такого ))) И спросил могу ли я ехать))) Он почему-то замахал палочкой и сказал "ежжайте"

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 дек 2011, 16:15 
Постоялец

ladaevo писал(а):
Добавлю и свою лепту в общее дело...

А жалобы пишете по каждой такой незаконной остановке?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 дек 2011, 18:36 
Постоялец

pahanevich писал(а):
ladaevo писал(а):
Добавлю и свою лепту в общее дело...

А жалобы пишете по каждой такой незаконной остановке?

Нет, только когда достанут.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 янв 2012, 03:02 
Постоялец

...ну вот и достали.
Сегодня меня опять в тупую остановили на том же Одесском КП г. Киева с целью проверить документы. В это раз инспектор оказался с немалой фантазией и сообщил мне что в городе проводится операция "Документ" и "Зброя - вибухівка". Из Главного управления ГАИ города ему передали информацию о том что в моей машине перевозится оружие (00:50 сек). Однако не смотря на мою настойчивую просьбу досмотреть автомобиль, инспектор не решился это сделать, чем совершил должностное преступление и дал возможность беспрепятственно ввезти в столицу Украины возможно не малую партию оружия и боеприпасов. Естественно данный факт я не оставлю без вимания я напишу заявление в прокуратуру с просьбой разобраться с таким трусливым и безответственным инспектором и в преть пресечь возможность проникновение огнестрельного оружия через официально работающие контрольно-пропускные пункты ГАИ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 янв 2012, 08:27 
Борец

Гаец тоже якобы "мужчина". Потому за свои слова отвечать должен! Катай на него заяву!

Взяток - 0 (хрен им!)
Аварий - 0 (тьфу-тьфу-тьфу)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 янв 2012, 09:05 
Борец

"Вы не бойтесь!" - гаишник походу себя успокаивает)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 янв 2012, 11:22 
Постоялец

Zlomanoff писал(а):
Гаец тоже якобы "мужчина". Потому за свои слова отвечать должен! Катай на него заяву!

Конечно писать буду, я же обещал ему. Тем более так нагло обвинить меня в перевозке оружия и затем отделаться "счастливого пути" у него не выйдет.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 янв 2012, 17:37 
Борец

Для того, что бы не было безосновательных остановок, с ними надо бороться. Как это делать смотрите тут viewtopic.php?f=73&t=11448&p=219113#p219113

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 янв 2012, 19:36 
Постоялец

LMD-Star писал(а):
Для того, что бы не было безосновательных остановок, с ними надо бороться. Как это делать смотрите тут viewtopic.php?f=73&t=11448&p=219113#p219113

Конечно я не оставлю это без внимания. Уже накидал Запрос и Жалобу. ;)

1.
До УДАІ ГУ МВС в м.Києві
01030, м. Київ, вул. Б.Хмельницького, 54
тел. (044) 278-45-22, 278-49-34

Інформаційний запит

Відповідно до ст. 40 «Конституції України» усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Згідно ст. 32 Закону України «Про інформацію» під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань.
Керуючись ст. ст. 9, 10, 32, 33 Закону України «Про інформацію» прошу письмово надати відповідь на такі питання:

1. Чи проводилися на території міста Києва в період з 10.01.2012 р. по 11.01.2012 р. будь які спецоперації, на кшталт «Документ», «Зброя та вибухівка» та інші?
2. Якщо такі спецоперації проводилися, то за яким номером наказу та датою вони зареєстровані та ким виданий наказ?
3. Чи надавалося УДАІ м. Києва в цей період орієнтування на автомобіль Toyota Landcruser д.з. АА9907НА що до можливості перевезення в ньому вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки?

2.
До Міністерства внутрішніх справ
України
01024, м. Київ,
вул. Академіка Богомольця, 10

СКАРГА

на протиправні дії ст. лейтенанта міліції Кушиници П.М.

Предметом даної скарги є повідомлення про невиконання працівником УДАІ ГУ МВС України в м. Києві Доручення Президента України від 1 вересня 2011 року, а також безпідставні та завідомо брехливі звинувачення в протиправних діях.

Суть справи:
11.01.2012 року о 00:20 год під час керування автомобілем Toyota Landcruser д.з. AA9907НА я був безпідставно зупинений інспектором Кушиниця П.М. на просп. Академіка Глушкова, а саме на КП при в’їзді в місто. Будь яких причин для зупинки мого автомобіля інспектор не мав, так як ПДР я не порушував. Як причину для зупинки інспектор повідомив мені, що нібито зараз проводяться спецоперації «Документ» та «Зброя», на мій вибір. Після перевірки документів мене просто відпустили.

Дії інспектора ДПС Кушиниці П.М. є протиправними за таких підстав:
1. Відповідно до ст. 19 Конституції України органи державної влади їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Відповідно до п.21-1 ст. 11 Закону України «Про міліцію» працівник підрозділу міліції повинен повідомити водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення;
В даному випадку, як під час звернення та під час подальшої розмови, інспектор ДАІ не повідомив мені суть вчиненого правопорушення.
Як вбачається з п.21-1 ст. 11 Закону України «Про міліцію» однією з причин для зупинки транспортного засобу є проведення цільових заходів (операції, відпрацювання, оперативні плани) для перевірки документів на право користування і керування транспортним засобом, документів на транспортний засіб.
На моє запитання, яким чином саме мене стосується ця операція, Кушиниця П.М. повідомив, що в його є орієнтування та фактичні данні, надані йому УДАІ м. Києва, що в моєму автомобілі перевозяться заборонена вогнепальна зброя та вибухівка! Будь яких документів, в підтвердження цих слів, мені надано не було. Також на моє наполегливе прохання в такому разі особисто переконатися та провести догляд мого автомобіля інспектор проігнорував. Таким чином я вважаю що причині для зупинки були надумані а мене було безпідставно та брехливо звинувачено в протиправних діях яких я не вчиняв. Це також підтверджується тим, що інспектором не було названо а ні суті вчиненого мною правопорушення , та те, що жодні адміністративні матеріали під час зупинки на мене не складалися, а догляд автомобіля не проводився.
Крім того, згідно Доручення Президента України від 1 вересня 2011 року, доручається голові МВС України Анатолію Могильову забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень», зокрема щодо права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.
Проте, станом на 11 січня 2012 року інспектору Кушиниця П.М. така роз’яснювальна робота проведена не була. При цьому, даний інспектор ДАІ готовий сперечатись з громадянами України, вважаючи, що він має повне право зупиняти транспортні засоби не у випадках передбачених законодавством, а коли йому заманеться, діяти на свій власний розсуд та не повідомляти суть вчиненого водієм правопорушення. При цьому даний інспектор також допускає в адресу водія образливі висловлювання, на кшталт «тільки справжні мужчини пишуть скарги».

На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян»,

ПРОШУ:

1. Організувати ґрунтовну та всебічну перевірку за фактами викладеними в скарзі.

2. Притягнути до суворої дисциплінарної відповідальності інспектора Кушиницю П.М. за порушення чинного законодавства та невиконання своїх обов’язків.

3. Притягнути до суворої дисциплінарної відповідальності командира підрозділу якому підпорядкований ст. лейтенант Кушиниця П.М. за ігнорування Доручення Президента України від 1 вересня 2011 року щодо не проведення серед особового складу роз’яснювальної роботи.

4. Надати вмотивовану відповідь про результати розгляду скарги та вчинені дії.

Додатки:
1. Диск з записом інциденту.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2012, 13:10 
Постоялец

Получил ответ на запрос в ГУДАІ. :mrgreen: Что и требовалось доказать.
Изображение

Теперь сажусь писать иск в суд на неправомерные действия и за клевету.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2012, 13:15 
Борец

ladaevo писал(а):
Получил ответ на запрос в ГУДАІ. :mrgreen: Что и требовалось доказать.
Изображение

Теперь сажусь писать иск в суд на неправомерные действия и за клевету.

О! Инспекторо кретино попадайто за свой грязный брехливый рот!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2012, 13:44 
Борец

Не часто увидишь ответ из ГАИ толковый и по существу. Они стали на путь исправления?

Взяток - 0 (хрен им!)
Аварий - 0 (тьфу-тьфу-тьфу)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа