Текущее время: 01 мар 2025, 06:18

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 85 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 19 ноя 2011, 15:50 
Борец

Та они вколотые,- от и писали на автопилоте.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 ноя 2011, 17:06 
Борец

Цитата:
MrJerry2981

Коллего, тебе ніхто не звинувачує.
Просто людям потрібно говорити що допомога буде тільки тоді якщо вони підуть до кінця....
Але якщо ця людина близький друг то вам самим потрібно вирішувати, йти далі чи ні...
Як показує практика менти не забувають людей, за яких їх взули.Наступного разу його взують по повній программі.Від наступного наїзду їх може втримати тільки страх,що водій їх прищемить ще сильніше..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 ноя 2011, 19:00 
Борец

Це зичайний менталітет пересічного українця (моя хата скраю). Як тільки мою хату хтось зачепив, ми ще можемо підняти одне місце із стільця і виконати програму максимум аби відмінити протокол. А далі знову моя хата скраю.
Boroda007 писал(а):
Від наступного наїзду їх може втримати тільки
втрата такої можливості.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 ноя 2011, 20:26 
Борец

Даже если менты договорились с человеком, при этом понеся затраты, то они с него их сдерут в будущем в десятикратном размере. А вот если их наказать по полной - будут обходить стороной (яркий пример Ростислав - один бездумно выписанный протокол с постановой, и сколько гимороя теперь. Причем это надолго и не только для ментов!!! А все началось с одного ДАИца-дурачка)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 ноя 2011, 21:12 
Постоялец

ткните носом в ссылку на инфо запрос по этой теме.... забомблю письмами..... такое нельзя обойти стороной....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2011, 13:35 
Борец

Нужно бомбить. Иначе завтра начтенся беспредел из-за вседозволенности.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2011, 14:00 
Борец

makssav писал(а):
Нужно бомбить. Иначе завтра начтенся беспредел из-за вседозволенности.

Он не начнется, а уже начался, при том, даже не вчера

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 ноя 2011, 14:19 
Борец

Ось така вийшла позовна заява.
Можливо ми щось опустили, чи не так написали?

До:
Тернопільського міськрайонного суду
46000, м. Тернопіль
вул.Театральна 54

Позивач:
К……………………
46000, м. Тернопіль
вул. Т………………….
Тел.: 097

Відповідач 1:
УДАІ УМВС
в Тернопільській області
м. Козова

Відповідач 2:
Лучка Андрій Богданович
інспектор ДПС в м. Козова

АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ

про визнання протиправною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення за порушення Правил дорожнього руху України, закриття провадження по справі про адміністративне правопорушення від 16.11.2011 серії ВО1 №………………… .
Цей позов підлягає розгляду в судах на підставі ст.288 ч.3 КУпАП України, яка прямо передбачає право особи оскаржити до районного (прирівняного до нього) суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до яких належать і органи ДПС та їх посадові особи.
16 Листопада 2011 року 9:30 години я, керуючи автомобілем BMW…………………….. , державний номер ВО …………, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу РСА №…………………….. , з дотриманням правил дорожнього руху рухався по вул. І.Франка в с. ………. Козівського р-н. я був зупинений інспектором який не представився нагрудний знак ТЕ №0081 . Зупинившись, я відразу запитав у інспектора,чи порушував я ПДР, інспектор відповів що «Ви не користуєтесь зовнішніми світловими приладами» за умов недостатньої видимості, (хоч і на вулиці був туман, але видимість була набагато більшо, ніж 300 метрів). Після чого інспектор попросив передати права на керування автомобілем і «техпаспорт». Я йому відповів, що документи в руки я не передам, так як жоден закон мене не заставляє це виконувати, і зупинка мого автомобіля безпричинна та незаконна. Всю нашу розмову я фіксував на відео реєстратор, який кілька днів як купив і ще не зрозумів як ним користуватись тому дата на відео не відповідає дійсності. Інспектор ДПС почав мені погрожувати розправою в рай-відділенні за відео зйомку.
За кілька хвилин підійшли ще 2 інспектори, і вже в трьох почали мене залякувати, на що я почав вимагати в них поводити себе в рамках закону, який вони порушують, вимагаючи в мене передати їм документи і пройти до них в службове авто. Я відповів складайте протокол документи я вам пред`являю, вони почали переписувати дані з документів в блокнот, та робити відео запис на звичайний фотоапарат, що я їм заборонив робити, але вони все одно продовжували.
На мою вимогу про доведення законності передачі документів я почув ви «повинні». І почали вимагати прочитати їм їхні права!
Дані з моїх реєстраційних документів були переписані в протокол про адміністративне правопорушення, після чого інспектори пішли в свій автомобіль для його подальшого заповнення, на якій основі мені не повідомивши. Один з інспекторів зупинив два автомобілі, і їхніх водіїв (наскільки я зрозумів) взяли як свідків, ті люди зі мною не спілкувались а мовчки підійшли до патрульного авто, і підписали складений на мене протокол. Один з працівників ДПС підійшов до мене і знову почав погрожувати розправою у рай-відділку, за зйомку.
Я зателефонував своєму батькові, щоб він підійшов на місце зупинки, тому що боявся за своє життя і здоров`я.
Через 15-20 хвилин вони підійшли з заповненим протоколом, і запитали чи буду я писати пояснення, на що я відповів «буду», відповідь була такою «то виходь з машини і пиши», я звісно відмовився від такої пропозиції і попросив передати протокол мені в руки, але працівники міліції мовчки віддали мені копію протокола (серія ВО1 № …….) про адмін. правопорушення, і постанову на 500 грн.
Протокол був складений працівником Лучка Андрій Богданович, який мене не зупиняв, протокол складений за порушення правил дорожнього руху п. 2.4а, ч.1 ст. 126 КУпАП: «НЕ ПЕРЕДАВ ДЛЯ ПЕРЕВІРКИ посвідчення водія тех. паспорт та страховий поліс» в протоколі дійсно вписані 2 людини як свідки, в місцях де я мав поставити свої підписи, рукою інспектора написано відмовився, а також з моїми правами мене не ознайомили.

Вважаю, що притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення є незаконним, неправомірним, необґрунтованим, недоведеним з наступних причин:
1. Правил ПДР я не порушував.
2. Інспектори ДПС вели себе нахабно та зухвало.
3. Інспектор ДПС Лучка А.Б. не надав мені протокол для ознайомлення та на підписання.
4. Я виконав вимогу ст. 126 КУпАП, а саме пред'явив документи для перевірки.
5. Інспектор ДПС порушив:
-наказ №111(п.6.2, п.6.2.5, п.6.3.2, п.25.2)
-ст. 364 Зловживання владою або службовим становищем
-ст.365 Перевищення влади або службових повноважень
-ст.356 Самоправство
-ст.25.2 незнання законів і їх правових актів.
-ст.19 ч.2 Конституції України
6. Закон Про міліцію (ст.5)

Відповідно до ч. 5 ст. 288 КУпАП, особа, яка оскаржила постанову у справі про адміністративне правопорушення, звільняється від сплати державного мита.
На підставі викладеного, керуючись статтями 287, 288, 289 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ПРОШУ:
1. Прийняти до провадження даний адміністративний позов про скасування постанови про адміністративне правопорушення від 16.11.2011р. серії ВО1 № ……..
2. Відповідно до ч. 5 ст. 288 КУпАП звільнити мене від сплати державного мита.
3. Постанову серії ВО1 № ……….. в справі про адміністративне порушення від 16 листопада 2011 року, про накладення на мене, ……………. адміністративного стягнення по ст. 126 ч.1 КУпАП в розмірі 500 (п`ятсот) гривень визнати протиправною та скасувати.
4. Провадження по адміністративній справі закрити, відповідно до п. 1 ст. 247 КУпАП в зв’язку з відсутністю в моїх діях складу адміністративного правопорушення.
5.Витребувати маршрутний лист за 16.11.2011 Лучка А.Б. та його посадову інструкцію.

ДОДАТКИ:
1. Копія протоколу про адміністративне правопорушення від 16.11.2011 серії ВО1 № …………… - 1 аркуш.
2. Копія постанови в справі про адміністративне порушення від 16.11.2011 року серії ВО1 №………………. – 1 аркуш.
3. Диск DVD з відеозаписом розмови з працівниками 16.11.2011р.
4. Копія клопотання про надання прав на захист – 1 аркуш.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 ноя 2011, 14:11 
Борец

Цитата:
Просто людям потрібно говорити що допомога буде тільки тоді якщо вони підуть до кінця....

А від кінця ніхто і не відмовився, Ми зробимо все, що в наших силах щоб довести справу до логічного кінця.
Цитата:
ткните носом в ссылку на инфо запрос по этой теме.... забомблю письмами..... такое нельзя обойти стороной....

Звичайно забомбити можна, но на мою думку потрібно робити тихо, но боляче,з толком,так щоб вони були не готові до такого розвитку подій, і не знали звідки чекати удару, а не спонтанно, зобомбити заявами, і що?
Хай думають що в ний все під контролем.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 ноя 2011, 18:18 
Новобранец

Статья 126 существует и она переименована за непредъявление! (ссылка, см. в конец страницы).

Поэтому надо выбрать другую тактику

MrJerry2981 писал(а):
Протокол був складений працівником Лучка Андрій Богданович, який мене не зупиняв, протокол складений за порушення правил дорожнього руху п. 2.4а, ч.1 ст. 126 КУпАП: «НЕ ПЕРЕДАВ ДЛЯ ПЕРЕВІРКИ посвідчення водія тех. паспорт та страховий поліс»...

Должно быть по идее так:
Цитата:
"... протокол складений по ч.1 ст. 126 КУпАП: "Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а у випадках, передбачених законодавством, ліцензійної картки на транспортний засіб, а також поліса (договору) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (страхового сертифіката "Зелена картка"), але як видно із протоколу, що дані, які зазначені в графах "Особу встановлено" є номер посвідчення водія..." і т.д.

Это же неоспоримый факт предъявления - данные по вод.удостоверению и свидетельстве о регистрации ТС есть в протоколе!
Откуда данные? Значит фальсификация на все 100%! Или я что-то не так понимаю?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 ноя 2011, 18:53 
Борец

Водій предявив доки. на відео навіть видно відображення доків, коли він тримав їх в руках коли гаішник заповняв протокол, і навіть страфівку він предявив по першій категорії, там все чути.
Тут підробка 1000%.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 ноя 2011, 10:47 
Новобранец

Те що водій пред'явив документи - я бачив.
Ви мене не зрозуміли! Маю на увазі, що потрібно будувати захист по іншому!
Ви будуєте захист на тому що, водій не передав документи, і ця тема називається "Штраф 500грн., по неіснуючій статті".
Я наполягаю, що стаття існує! Одне повідомлення назад надав Вам посилання на сайт Верховної Ради на статтю. Прочитайте уважно статтю 126!!!
Я хочу Вам сказати, що штраф виписаний за вірною статтею (ч.1 ст. 126 "Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або НЕ ПРЕД'ЯВИЛА для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб,..."). Вам потрібно довести, що виписали штраф порушуючи всі норми, які тільки можна.
Ви базуєтесь на тому, що вашому знайомому виписали штраф за "НЕ ПЕРЕДАВ" документів інспекторові, але вашому знайомому виписали штраф за те, що він "НЕ ПРЕД'ЯВИВ" документів. Або вкажіть мені, де саме в Протоколі, або в Постанові, є напис про НЕ ПЕРЕДАВ.

Я наполягаю - Ви будуєте захист не на тому і ця справа може бути не задоволена!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 ноя 2011, 10:59 
Борец

AURA
Ты эти доки читал? Что в протоколе, что в постанове написано "не передав".
Да и зачем вообще это обсуждать если автор сразу дал слабину и включил заднюю?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 ноя 2011, 11:33 
Новобранец

Ну, не знаю! Смотрите сами!
Заднюю он вроде включил, но на предыдущей странице есть иск в суд, а ТС просит проверить все ли правильно написано?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 ноя 2011, 11:40 
Борец

Аааа, про иск я пропустил.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 85 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа