Текущее время: 01 мар 2025, 10:03

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 57 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 20 мар 2012, 00:40 
Прохожий

Психиатр писал(а):
Человек на словах причисляющий себя к МВД

Вибачай, але я тут знову ж таки не згідний. Якшо я представлюсь тобі Папою Римським, це ж не означає, шо мені треба цілувати руки і падати перді мною на коліна ;)

Психиатр писал(а):
В данном случае челов, представившись сотрудником, снимал нарушающих регламент инспекторов ДПС, что можно расценивать как предотвращение противоправных действий, либо - сбор доказательной базы для дальнейших действий.

А отут шось я не зрозумів :? І що в цьому поганого?

Психиатр писал(а):
Просто человеку надо следить за тем, что он говорит и осознавать последствия.

Хм, цікаво як би я вчинив на його місці. Стою собі знімаю, нікого не рухаю. Тут підбігає якись мужичок з камерою, знімає мене і вимагає представитись. Хіба я зобов"язаний преставлятись йому і пояснювати що і як, і що я тут роблю і чому знімаю :?: :? Я б напевно теж попросив би його відчепитись, не заважати і йти своєю дорогою. А особливо, коли б питання ставитись в такій формі: "А шо ви тут знімаєте? Га, га, га ...?!!" :)

В будь-якому випадку, дякую за розміння і будьте толерантніші одне до одного. Не треба опускатись у спілкуванні до рівня брудної лайки, а тим більше не розібравшись до кінця. Я вважаю, шо в ситуації, що склалася, є одна винна сторона - працівники ДАІ:
  • порушили правила
  • підставили ні в чому не винну і нічого не підозрюючу людину

Також особисто для мене є незрозуміла 100%-ва впевненість wronguy у причетності оператора до співробітництва з ДАІ.
Звідки така впевненість що
wronguy писал(а):
Чувак с Мазды передал мой номер гаишникам - факт.

Особисто для мене виглядає, що wronguy м"яко кажучи трішки підмалював ситуацію з переслідуванням і т.д. Припустимо, що й їхали вони за ним. Що в цьому страшного чи кримінального :?: Як на мене автор топіка висмоктав проблему з пальця, таких відео сотні в інтернеті, нічого нового, нічого оригінального. І як результат: в своєму бажанні набути слави "грози ДАІ м. Львова" (
wronguy писал(а):
Я уже года 2 ганяю гаиишников во Львове
:D), погарячкували, людину облили брудом, потім, розібравшись, виправили свої помилки. Приберіть хоч його фото і номер авто, не псуйте людині життя і бізнес. Думаю він зрозумів свою помилку і надалі буде обачнішим.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 мар 2012, 00:51 
Прохожий

DVS писал(а):
а за что RomanSvit благодарили АЖ 2 раза :o ?

Я думаю за те, що мав сміливість, на відміну від справжніх "посіпак" (гарне налицьке слово, візьму на озброєння :)), зареєструватись прояснити ситуацію. Доречі одним з тих хто подякував є wronguy (автор топіка). Тут йому респект за повагу до опонента (якщо це не помилково звичайно ;))

DVS писал(а):
та этот человек (RomanSvit) наверняка не чист на руку. геи меняйте своего домашнего оператора, а то он вам наснимает "найкумедніше домашнє відео")))).

Ахтунг, ТРОЛЬ детектед :!: :ugeek:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 мар 2012, 01:12 
Борец

Цитата:
Хм, цікаво як би я вчинив на його місці. Стою собі знімаю, нікого не рухаю. Тут підбігає якись мужичок з камерою, знімає мене і вимагає представитись. Хіба я зобов"язаний преставлятись йому і пояснювати що і як, і що я тут роблю і чому знімаю Я б напевно теж попросив би його відчепитись, не заважати і йти своєю дорогою. А особливо, коли б питання ставитись в такій формі: "А шо ви тут знімаєте? Га, га, га ...?!!"

В будь-якому випадку, дякую за розміння і будьте толерантніші одне до одного. Не треба опускатись у спілкуванні до рівня брудної лайки, а тим більше не розібравшись до кінця. Я вважаю, шо в ситуації, що склалася, є одна винна сторона - працівники ДАІ:

порушили правила
підставили ні в чому не винну і нічого не підозрюючу людину

Пане ОСА ви адвокат Романа??
Чи просто вирішили потролити.
Розбираєм факти....
Він не просто знімав,за його висловом,гайці сказали...
"пайди прикались" і він як теля пішов прикалуватись.Я опускаю факт переслідування і єкіпаж ДАІ який стежив за ТС,бог з ним.
Результат такий....Рома не думав що робить,він хотів "поважним панам догодити",з якою ціллю це питання до Романа.Щось він забіг з форуму.
пішли далі....Коли відео попало на форум, Рома зрозумів що гівно діло потрібно відмазуватись,а то якось перед клієнтами невдобно.Поважний фотограф і такі косяки з даїшниками,ну несолідно,люди просто не зрозуміють.Замаячила перспектива сильно в грошах втратити і пішли дитячі виправдання ....Я не знав....я не хотів...я не думав.
А ви шановний адвокат не лякайте 307ЦК.Зйомка була на вулиці,в громадському місті і згода особи є дуже примарна.
Це моє бачення ситуації.Якщо Рома ще раз попаде в таку ситуацію буде зовсім недобре.

Цитата:
Ахтунг, ТРОЛЬ детектед

Тоді я також тролль.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 мар 2012, 02:31 
Прохожий

Boroda007 писал(а):
Пане ОСА ви адвокат Романа?? Чи просто вирішили потролити.

Тро́лінг (від англ. trolling) — розміщення в Інтернеті (на форумах, в групах новин Usenet, в вікі-проектах та ін.) провокаційних повідомлень з метою викликати флейм, конфлікти між учасниками, образи, війну редагувань, марнослів'я тощо. Тролінг є грубим порушенням мережевого етикету (нетикету).

Я, просто, на відміну від решти дописувачів, завжди намагаюся оцінити ситуацію з різних боків, а не просто змішату людину з багном. З дитинства не переношу тупості і хамства. Тому не міг стриматися, коли побачив як паплюжить земляк земляка (це, доречі, споконвічна проблема українців, але це офтоп). Найпростіше опуститись до "дурак - сам дурак". Але користі від цього мало. Я думаю проект ДК не створювався для цієї мети, а для наведення порядку в цій кріїні. Я також вірю, що нам по силі вилізти з цього замкнутого кола хабарності і бездіяльності. Але для цього потрібно думати і аналізувати, а не лише обливати один одного брудом. Наперед прошу вибачення, якщо я когось образив, я старався бути якомога об"єктивнішим.

Boroda007 писал(а):
не лякайте 307ЦК.Зйомка була на вулиці,в громадському місті і згода особи є дуже примарна.

Я ні в якому разі не пробую тут когось залякати. Просто хотів розібратися із ситуацією та дати кілька дружніх юридичних порад, щоб активісти ДК також залишалися в правовому полі. Бо, вимагати від когось не порушувати законів, при цьому порошуючи їх самому, - це по меншій мірі - лицемірство. Статтю 307 ЦК я розумію саме так як написав (див. уважніше мій перший пост): якщо людина (фізична особа) проти зйомки - не варто її знімати і поширювати зняте, бо це незаконно. Навіть, якщо зйомка ведеться на вулиці. Читайте уважніше закон: "Згода особи на знімання її на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку ПРИПУСКАЄТЬСЯ, якщо зйомки проводяться відкрито на вулиці, на зборах, конференціях, мітингах та інших заходах публічного характеру." Тобто фізична особа вважа­ється такою, що погодилась на зйомку, ПОКИ ВОНА НЕ ВИСЛОВИТЬ СВОЄ ЗАПЕРЕЧЕННЯ ПРОТИ ЦЬОГО. Якщо хтось трактує цю статтю інакше або я десь помиляюсь, готовий подискутувати на цю тему. До речі я не маю юридичної освіти. Маю лише бажання і вміння користуватись пошуком в інтернеті.

Boroda007 писал(а):
Тоді я також тролль.

Не погоджуюсь (див. означення троля вище). На відміну від більшості інших дописувачів, ви не звинувачуєте голослівно. За це вам також моя повага.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 мар 2012, 02:45 
Борец

Цитата:
Тому не міг стриматися, коли побачив як паплюжить земляк земляка (це, доречі, споконвічна проблема українців, але це офтоп).

Не хочу даремно дискутувати.Мої аргументи ви не почули.Якби я був автором відео то воно було б на всіх форумах Західної України.
Нехай це трохи негарно,але кожний ментовський посіпака повинен знати що його чекає недобра слава.Дістали ці шістки,готові за преференціїї в МРЕВ і ДАЇ паплюжити своїх земляків.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 мар 2012, 09:07 
Борец

Osa писал(а):
Психиатр писал(а):
Человек на словах причисляющий себя к МВД

Вибачай, але я тут знову ж таки не згідний. Якшо я представлюсь тобі Папою Римським, це ж не означає, шо мені треба цілувати руки і падати перді мною на коліна ;)

Психиатр писал(а):
В данном случае челов, представившись сотрудником, снимал нарушающих регламент инспекторов ДПС, что можно расценивать как предотвращение противоправных действий, либо - сбор доказательной базы для дальнейших действий.

А отут шось я не зрозумів :? І що в цьому поганого?

Психиатр писал(а):
Просто человеку надо следить за тем, что он говорит и осознавать последствия.

Хм, цікаво як би я вчинив на його місці. Стою собі знімаю, нікого не рухаю. Тут підбігає якись мужичок з камерою, знімає мене і вимагає представитись. Хіба я зобов"язаний преставлятись йому і пояснювати що і як, і що я тут роблю і чому знімаю :?: :? Я б напевно теж попросив би його відчепитись, не заважати і йти своєю дорогою. А особливо, коли б питання ставитись в такій формі: "А шо ви тут знімаєте? Га, га, га ...?!!" :)

• порушили правила
  • підставили ні в чому не винну і нічого не підозрюючу людину

Також особисто для мене є незрозуміла 100%-ва впевненість wronguy у причетності оператора до співробітництва з ДАІ.
Звідки така впевненість що
wronguy писал(а):
Чувак с Мазды передал мой номер гаишникам - факт.

Особисто для мене виглядає, що wronguy м"яко кажучи трішки підмалював ситуацію з переслідуванням і т.д. Припустимо, що й їхали вони за ним. Що в цьому страшного чи кримінального :?: Як на мене автор топіка висмоктав проблему з пальця, таких відео сотні в інтернеті, нічого нового, нічого оригінального. І як результат: в своєму бажанні набути слави "грози ДАІ м. Львова" (
wronguy писал(а):
Я уже года 2 ганяю гаиишников во Львове
:D), погарячкували, людину облили брудом, потім, розібравшись, виправили свої помилки. Приберіть хоч його фото і номер авто, не псуйте людині життя і бізнес. Думаю він зрозумів свою помилку і надалі буде обачнішим.

Я не збираюсь дискутувати, я тим більше обговорювати свої вчинки з тим хто зареєструвався на форумі кілька днів тому для того щоб відбілити Романа(принаймні так виглядає) який вступив в лайно і тепер гарячкує і намагається із нього вилізти. Ви, шановний великий теоретик. Візіміть-но камеру і застосуйте Закон на практиці. І тільки тоді ви зможете давати поради активістам. Є дуже добре українське прислів'я:"П*здіти - не мішки носити."

http://www.youtube.com/user/mmmannn111

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 мар 2012, 09:09 
Борец

Boroda007 писал(а):
Цитата:
Тому не міг стриматися, коли побачив як паплюжить земляк земляка (це, доречі, споконвічна проблема українців, але це офтоп).

Не хочу даремно дискутувати.Мої аргументи ви не почули.Якби я був автором відео то воно було б на всіх форумах Західної України.
Нехай це трохи негарно,але кожний ментовський посіпака повинен знати що його чекає недобра слава.Дістали ці шістки,готові за преференціїї в МРЕВ і ДАЇ паплюжити своїх земляків.

Треба просто ігнорувати мєнтовських тролів-провокаторів.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 мар 2012, 09:13 
Борец

Osa писал(а):
DVS писал(а):
а за что RomanSvit благодарили АЖ 2 раза :o ?

Я думаю за те, що мав сміливість, на відміну від справжніх "посіпак" (гарне налицьке слово, візьму на озброєння :)), зареєструватись прояснити ситуацію. Доречі одним з тих хто подякував є wronguy (автор топіка). Тут йому респект за повагу до опонента (якщо це не помилково звичайно ;))

DVS писал(а):
та этот человек (RomanSvit) наверняка не чист на руку. геи меняйте своего домашнего оператора, а то он вам наснимает "найкумедніше домашнє відео")))).

Ахтунг, ТРОЛЬ детектед :!: :ugeek:

Ви робите ведмежу послугу Роману. Я закрив тему 3 дні тому і всі би вже давно забули про Романа... А зараз ця вітка знову в топі.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 мар 2012, 09:17 
Борец

Osa писал(а):
Дозвольте і мені вставити свої 5 коп.:

Я вже років з 2-3 слідкую за діяльністю ДК. Багато чого корисного почерпнув для себе. Та вже й не раз застосував на ділі, при спілкуванні з працівниками ДАІ та в суді. Потрібну справу робите хлопці. Населенню потрібно знати закони держави, якій живуть, і свої права. Проінформований - значить захищений. А незнання законів - не звільняє від відповідальності.

Завжди з особливою цікавістю перечитую статті і теми у форумі, які стосуються Львова, бо я сам львів"янин, а своя сорочка, як то кажуть, завжди ближча до тіла. Та, коли прочитав цю тему, не витримав, щоб не зареєструватись і не написати, ну дуже вже мені не зрозуміла поведінка дописувачів.

Насамперед до wronguy та інших активістів ДК:
1. Ви звичайно молодці, що тратите свій час і здоров"я для наведення порядку з порушеннями з боку ДАІ, але чомусь забуваєте, що при цьому й самим потрібно залишатися в правовому полі. Наскільки я розумію, дозволу знімати працівників ДАІ не потрібно (про це неодноразово йшлося в статтях на сайті і вітках форуму), але знімати і викладати в публічний доступ фізичних осіб, які не давали на це згоди - незаконно!

Стаття 307. Цивільного Кодексу України"
Частина 1. Фізична особа може бути знята на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку лише за її згодою.
1. Захист інтересів фізичної особи при проведенні фото-, кіно-, теле- та відеозйомки, який передбачений ст. 307 ЦК, є істотною гарантією реалізації багатьох особистих немайнових прав: права на індивідуальність (ст. 300 ЦК), права на особисте життя (ст. 301 ЦК), права на повагу до гідності та честі (ст. 297 ЦК), права на недоторканність ділової репута­ції (ст. 299 ЦК) тощо.
Під поняттям «фото-, кіно-, теле-, чи відеозйомка» слід розуміти процес фіксації фактів на відповідні фото-, кіно-, теле-, чи відеоносії. Оскільки процес відповідної зйомки може суттєво порушувати певні особисті немайнові права фізичної особи, то ЦК ВИЗНАЧАЄ, ЩО ВІЗИЧНА ОСОБА МОЖЕ БУТИ ЗНЯТА НА ФОТО-, КІНО-, ТЕЛЕ- ЧИ ВІДЕОПЛІВКУ ЛИШЕ ЗА ЇЇ ЗГОДОЮ !!!! Зго­да фізичної особи може виражатись як у письмовій, так і в усній формі в залежності від обставин, при яких провадиться відповідна зйомка.
В окремих випадках згода особи на зйомку припускається, тобто фізична особа вважа­ється такою, що погодилась на зйомку, ПОКИ ВОНА НЕ ВИСЛОВИТЬ СВОЄ ЗАПЕРЕЧЕННЯ ПРОТИ ЦЬОГО. До таких випадків презумпції згоди на знімання фізичної особи на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку належать зйомки, які проводяться відкрито на вулиці, на зборах, кон­ференціях, мітингах та інших заходах публічного характеру. У випадку, коли фізична особа заперечила щодо її фіксації на відповідну плівку, то зйомка повинна бути припинена, а моменти з її участю вилучені. І при цьому зовсім не важливо, чи ця зйомка проводилась відкрито, чи методом «прихованої камери».

Тому порада активістам ДК: старайтесь, щоб ніхто окрім ДАІ не попадав у кадр, а якщо ви когось і зняли, але він не дає дозволу на публікацію, то вирізайте це з відео.

2. Не гарячкуйте. Не рубайте з плеча. В таких справах потрібно бути стриманим, а то можна згрячу накоїти дурниць.

3. Завжди потрібно мати повагу до опонента, яким би він поганим вам не здавався. І не обливати людину брудом, не розібравшись до кінця в ситуацї. Гляньте на поведінку Ростислава Шапошнікова чи Віталія (vitalino), я жодно разу не бачив хамства чи образ в сторону опонента з їхнього боку.

4. Викладати будь-які особисті дані фізичних осіб теж не варто. Це напевно теж не є зовсім законно (про це йдеться також в ЦКУ про право людини на приватнежиння і захист приватності; не мав часу розбиратись з цим питанням, але обов"язково розберуся). Адже я думаю, що ніхто б з вас не хотів, щоб ваші документи, фото, адреси, номера авто чи якісь інші дані світились в інтернеті.

До Романа:
Будьте обережніші з вибором клієнтів чи друзів, адже в цьому конкретному випадку вас тупо підставили ДАІвці. Зйомки відео це добре звичайно, алк й потрібно більше цікавитись подіями в країні ;) Тоді б вас не лякали люди, які бігають з камерами кругом ДАІшників, і задають незрозумілі питання :)

Дякую, в мене все. Радий долучитися хоч чимочсь до вашої справи.
Поправте мене будь-ласка, якщо я в чомусь неправий.

Цитата:
Я вже років з 2-3 слідкую за діяльністю ДК.

Ви-би краще за діяльністю ДАІ слідкували. Щось від вас тхне ...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 мар 2012, 12:24 
Прохожий

Я не збираюсь опускатись до рівня wronguy, переходити на особистості і брати участь у його брудній полеміці.
Я думаю, що вичерпно виклав тут свої аргументи і позицію. Далі хай кожен робить для себе висновки сам.
Dixi!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 мар 2012, 12:48 
Борец

Osa писал(а):
Я не збираюсь опускатись до рівня wronguy, переходити на особистості і брати участь у його брудній полеміці.
Я думаю, що вичерпно виклав тут свої аргументи і позицію. Далі хай кожен робить для себе висновки сам.
Dixi!

Угу-угу ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 мар 2012, 18:20 
Борец

Ще раз про екіпаж 0230:
viewtopic.php?f=76&t=17421

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 57 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4

Часовой пояс: UTC + 2 часа