Текущее время: 28 фев 2025, 08:15

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 54 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 30 дек 2011, 19:53 
Борец

Shooter писал(а):
Ну хотів настрашити, а вдрух би заканало! Так більшість ГАИ робить!

ага, сработали бы детские страхи - доставят в РОВД, поставят на учет и т.п. :)

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 дек 2011, 20:25 
Постоялец

Аndrew писал(а):
Shooter писал(а):

но не все при этом юзают рацию

Ну вони тебе вже знають!, думали що ти їх будеш лічити за те, що вони використовують телефон при виконанні службових обов'язків, от і скористались рацією так як положено ))) Насправді я навіть би не догадався звернути на таке увагу, чи рація чи телефон, мені насрати. При твоїй юридичній обізнаності насправді дивно чому ти злякався такого. Мабуть надивився тут УЖАСІВ про витягування з автомобілів та нападів на водіїв, я також!, тому і з порад форумчан перед спілкуванням закриваю двері на замки та спілкуюсь через злегка відкрите вікно.
ПС. Вибач за український текст, на російській пишу з багатьма помилками, надіюсь користуєшся онлайн перекладачем.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 дек 2011, 20:27 
Постоялец

legionary писал(а):
Shooter писал(а):

ага, сработали бы детские страхи - доставят в РОВД, поставят на учет и т.п. :)

Во во, і я про це :lol: Хоча я також "боюсь" подібних випадків, хоча і стою до кінця на свому.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 дек 2011, 20:47 
Борец

Shooter писал(а):
Аndrew писал(а):
Shooter писал(а):

но не все при этом юзают рацию

Ну вони тебе вже знають!, думали що ти їх будеш лічити за те, що вони використовують телефон при виконанні службових обов'язків, от і скористались рацією так як положено ))) Насправді я навіть би не догадався звернути на таке увагу, чи рація чи телефон, мені насрати. При твоїй юридичній обізнаності насправді дивно чому ти злякався такого. Мабуть надивився тут УЖАСІВ про витягування з автомобілів та нападів на водіїв, я також!, тому і з порад форумчан перед спілкуванням закриваю двері на замки та спілкуюсь через злегка відкрите вікно.
ПС. Вибач за український текст, на російській пишу з багатьма помилками, надіюсь користуєшся онлайн перекладачем.

Кто сказал, что я испугался? Наоборот - прикольненко было бы в райотделе побывать, навел бы там шороху. Просто я уже был готов к этому, поэтому подумал, что будет лучше, если я там буду не один... шороху будет больше

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 дек 2011, 21:03 
Постоялец

Аndrew писал(а):
Кто сказал, что я испугался? Наоборот - прикольненко было бы в райотделе побывать, навел бы там шороху. Просто я уже был готов к этому, поэтому подумал, что будет лучше, если я там буду не один... шороху будет больше

Ну подумав ти правильно! Оскільки я стою до кінця, то вже задумувався, що я буду робити, коли і гайдони підуть на пролом і будуть стояти також до кінця. Мабуть була б у мене паніка на відміну від тебе і дзвонив би комусь, щоб приїжджали і записували з сторони, також би передав би основний доказ (відеореєстратор).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 дек 2011, 22:29 
Борец

Shooter писал(а):
Аndrew писал(а):

Ну подумав ти правильно! Оскільки я стою до кінця, то вже задумувався, що я буду робити, коли і гайдони підуть на пролом і будуть стояти також до кінця. Мабуть була б у мене паніка на відміну від тебе і дзвонив би комусь, щоб приїжджали і записували з сторони, також би передав би основний доказ (відеореєстратор).

Мы же знаем, что они могут пойти и на преступление. Другое дело - цена вопроса. Он пока дров не наломал и он это понимал, а принципы дешевле карьеры и свободы. Поэтому, серьезных злоупотреблений от него ожидать не приходилось. На супер-быка он тоже похож не был. А наличие капитанских звезд говорило о том, что о последствиях своих действий он, как минимум, догадывается.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 дек 2011, 16:48 
Постоялец

ну что сказать- колхозник! не место ему с людьми образовонными и грамотными общаться. иди в свинарник,мусор! автор-как всегда на высоте!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 дек 2011, 21:42 
Борец

Аndrew писал(а):
Мы же знаем, что они могут пойти и на преступление. Другое дело - цена вопроса. Он пока дров не наломал и он это понимал, а принципы дешевле карьеры и свободы. Поэтому, серьезных злоупотреблений от него ожидать не приходилось. На супер-быка он тоже похож не был. А наличие капитанских звезд говорило о том, что о последствиях своих действий он, как минимум, догадывается.

Аndrew, у них столько в запасе подлянок разнообразных, будь осторожен пожалуйста, перестраховывайся.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 дек 2011, 22:01 
Борец

Да, кстати, в свете участившихся угроз со стороны работников МВД доставки в РОВД, полагаю уместным напомнить о существовании "Статут патрульно-постової служби міліції України", Розділ V Права нарядів міліції, п.2. Підстави доставляння нарядами міліції осіб, підозрюваних у вчиненні злочинi
136. Наряди мають право доставляти в міліцію осіб, підозрюваних у вчиненні злочину за наявності однієї із таких підстав:
а) коли цю особу застигли при вчиненні злочину або безпосередньо після його вчинення;
б) коли очевидці, в тому числі і потерпілі, прямо вкажуть на особу, як на таку, що вчинила злочин;
в) коли на підозрюваному або на його одязі, при ньому або в його житлі знайдені явні сліди злочину.
За наявності інших даних, які дають підставу підозрювати особу у вчиненні злочину, вона може бути доставлена в міліцію тільки в тому випадку, якщо намагалася втекти або коли не має постійного місця проживання, або коли не встановлена особа підозрюваного.
И не более.
Все, пошел пить водочку. Еще раз всех с наступающим. Всем всех земных благ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 54 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4

Часовой пояс: UTC + 2 часа