Текущее время: 01 мар 2025, 10:58

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 57 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 16 мар 2012, 23:43 
Борец

wronguy писал(а):
Паниковский писал(а):
wronguy писал(а):
А реально! Мають ж геї своїх свідків, понятих...

Вы на что намекаете – МАЮТЬ? В смысле - они их ИМЕЮТ! Так Чел сам сказал ,что он позвонил знакомому менту! Этот гаец когда то, его поимел, и теперь Чел отрабатывает на отсосах! Вот и в очередной раз – отсосал! Хоть и морально, но удовольствие он похоже, получил!

:lol:

Де ж оператор,таку людину вкурвили :D
Може він хотів справі ДК допомогти,як секретний агент.А ви неадеквати :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 мар 2012, 00:14 
Борец

Я вирішив прибрати відео з ютуба. Викладу потім без оператора. Роман мені прислав кілька повідомлень... Не хочу переказувати зміст. Якщо коротко, то дуже просив прибрати відео. Романе, я це роблю з доброї волі. Не робіть більше дурниць і не попадайтесь ДК.
Дякую всім форумчанам за підтримку!

http://www.youtube.com/user/mmmannn111

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 мар 2012, 14:01 
Борец

wronguy писал(а):
Я вирішив прибрати відео з ютуба. Викладу потім без оператора. Роман мені прислав кілька повідомлень... Не хочу переказувати зміст. Якщо коротко, то дуже просив прибрати відео. Романе, я це роблю з доброї волі. Не робіть більше дурниць і не попадайтесь ДК.

Хоч прибрав, хоч ні - скажу тобі відверто - твоє відео вже було скачане неодноразово! Власно я не качав, але є такі люди, хто робить сборку таких відео і може буди, що воно з*явится ще на просторах нету) Це щоб ти не дуже сильно здивувався, коли його (відео) побачиш викладене не тобою..... Зараз будь яка інформація, що потрабила до мережі миттєво скачується і може з*явитися будь коли.....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 мар 2012, 19:41 
Постоялец

Так. Стоп!!! Поки мене тут не було, бачу багато подій, здебільшого НЕ хороших, відбулося...

wronguy писал(а):
ramires писал(а):
wronguy
Опа! Прикол!!! Цей оператор знімав моє весілля!!! Він професійний оператор! Сумніваюсь, що у нього були якісь в тому інтереси... :lol: :lol: Вот збіг обставин...

Дай-но мені телефончик оператора, плз.

Свій номер телефону може дати та людина, якій він (номер) належить. Ця людина є тут на форумі....

wronguy писал(а):
Відео у публічному доступі.

Думаю, цього не потрібно було робити, хіба, якщо б не було ніякої реакції зі сторони цієї людини. Адже я ЗДАЄТЬСЯ казав, що ця людина не може мати якогось інтересу в цьому плані, що це ВИПАДОК. А-а-а, дійсно, топік зверху загубився і нафіг читати!? Правда?

... тим більше викладати фото на форумі...для чого??

Boroda007 писал(а):
RomanSvit Не вмикайте дурня.Тут така дурня не канає.
Випадково їхав,випадково знімав,випадково переслідував.І телефони гайців теж випадково знаєш.Не занадто багато випадковостей.
Короче хлопці... хто зареєстрований на маздафорумі скиньте їм відео,нехай народ побачить свого форумчанина в ролі гаїшного посіпаки.Це йому добавить "авторитету".
Давлячи геїв ми геть забуваєм про їх помічників,а це несправедливо.Помічникам теж "слави" хочеться.

Борода...! Короче хлопці... Коротше хлопці тут не проходить. З того коротше все так і виходить... розібратись треба перше. І думаю не НАМ розбиратись, а топікстартеру і Роману.

wronguy писал(а):

Рішення твоє... Але, здається воно уже ситуацію не міняє... Виходить так, спочатку змішаєм з болотом, а потім розпочинаєм розбиратись. Деколи потрібно прислухатись до інших людей і мати витримку. А до моєї думки тут хоча б прислухались, не обовязково погоджуватись з нею. ;) Хто мене знає, а знає мене багацько активістів -
Enigma, Igor_Lviv, LMD-Star, Markiyany, Myself, Nazarchik, Waldemar, Yorgens, Ухов Андрей Оле., Zlosniy, пішохід, Evgenij, Snake, FRESH63, HAWK80, Stepan_Lviv
...той може підтвердити.

"Не потоком шумних галасливих фраз, а тихою невтомною працею любіть Україну."
Андрей Шептицький

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 мар 2012, 14:34 
Борец

Цитата:
Думаю, цього не потрібно було робити, хіба, якщо б не було ніякої реакції зі сторони цієї людини. Адже я ЗДАЄТЬСЯ казав, що ця людина не може мати якогось інтересу в цьому плані, що це ВИПАДОК. А-а-а, дійсно, топік зверху загубився і нафіг читати!? Правда?

Роман себе неправильно повів тому так і вийшло.
Якби не казав що він з внутрішнього відділу було б по другому.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 мар 2012, 15:01 
Постоялец

Boroda007 писал(а):
Роман себе неправильно повів тому так і вийшло.
Якби не казав що він з внутрішнього відділу було б по другому.

Не спорю... але... маєм те що маєм.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 мар 2012, 21:16 
Борец

ramires писал(а):
Так. Стоп!!! Поки мене тут не було, бачу багато подій, здебільшого НЕ хороших, відбулося...

wronguy писал(а):
ramires писал(а):
wronguy
Опа! Прикол!!! Цей оператор знімав моє весілля!!! Він професійний оператор! Сумніваюсь, що у нього були якісь в тому інтереси... :lol: :lol: Вот збіг обставин...

Дай-но мені телефончик оператора, плз.

Свій номер телефону може дати та людина, якій він (номер) належить. Ця людина є тут на форумі....

wronguy писал(а):
Відео у публічному доступі.

Boroda007 писал(а):
RomanSvit Не вмикайте дурня.Тут така дурня не канає.
Випадково їхав,випадково знімав,випадково переслідував.І телефони гайців теж випадково знаєш.Не занадто багато випадковостей.
Короче хлопці... хто зареєстрований на маздафорумі скиньте їм відео,нехай народ побачить свого форумчанина в ролі гаїшного посіпаки.Це йому добавить "авторитету".
Давлячи геїв ми геть забуваєм про їх помічників,а це несправедливо.Помічникам теж "слави" хочеться.

Борода...! Короче хлопці... Коротше хлопці тут не проходить. З того коротше все так і виходить... розібратись треба перше. І думаю не НАМ розбиратись, а топікстартеру і Роману.

wronguy писал(а):

Рішення твоє... Але, здається воно уже ситуацію не міняє... Виходить так, спочатку змішаєм з болотом, а потім розпочинаєм розбиратись. Деколи потрібно прислухатись до інших людей і мати витримку. А до моєї думки тут хоча б прислухались, не обовязково погоджуватись з нею. ;) Хто мене знає, а знає мене багацько активістів -
Enigma, Igor_Lviv, LMD-Star, Markiyany, Myself, Nazarchik, Waldemar, Yorgens, Ухов Андрей Оле., Zlosniy, пішохід, Evgenij, Snake, FRESH63, HAWK80, Stepan_Lviv
...той може підтвердити.

"Не потоком шумних галасливих фраз, а тихою невтомною працею любіть Україну."
Андрей Шептицький

Ну по-перше, я виклав відео для того щоб розібратись у ситуації.
По-друге, відео в публічний доступ я виклав "як є". Якщо Роман не хотів щоб його клієнти знали про відносини з ДАІ - треба було не світитись, не "прикалуватись", не переслідувати і не давати номер моєї машини ДАІшникам. Він до-речі так і не пояснив чому він це зробив. І ніякий це не випадок!!!
По-третє, Роман попалив себе сам пишучи дурниці типу "не в тому місці, не в тою час, не те робив шо хотів, не те сказав".
По-четверте, я не засуджую Романа і зрозумівши, що він усвідомив, що зморозив дурницю, я прибрав відео із ним. Фото його ж взяте з публічного сайту.
Для чого я виклав відео у публічний доступ? - я хотів щоб Роман все-таки сказав правду. Все-таки він, а потім даїшники мене переслідували.

Сообщение, не относящиеся к теме
Як купці вживають застережних заходів, аби у вигляді добрих товарів не придбати поганих і зіпсутих, так і нам слід якнайретельніше пильнувати, щоб, обираючи друзів, цю найліпшу окрасу життя, більше того — неоціненний скарб, через недбальство не натрапити на щось підроблене. Г.Сковорода

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 мар 2012, 21:18 
Борец

Відео без Романа:
http://youtu.be/_4QMGtuKQd8

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 мар 2012, 01:19 
Прохожий

Сообщение, не относящиеся к теме
ramires
ведмежа послуга завжди має поганий кінець

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 мар 2012, 01:23 
Борец

Якщо Роман ще раз засвітиться з гайцями... комусь буде дуже ніяково.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 мар 2012, 17:49 
Прохожий

Дозвольте і мені вставити свої 5 коп.:

Я вже років з 2-3 слідкую за діяльністю ДК. Багато чого корисного почерпнув для себе. Та вже й не раз застосував на ділі, при спілкуванні з працівниками ДАІ та в суді. Потрібну справу робите хлопці. Населенню потрібно знати закони держави, якій живуть, і свої права. Проінформований - значить захищений. А незнання законів - не звільняє від відповідальності.

Завжди з особливою цікавістю перечитую статті і теми у форумі, які стосуються Львова, бо я сам львів"янин, а своя сорочка, як то кажуть, завжди ближча до тіла. Та, коли прочитав цю тему, не витримав, щоб не зареєструватись і не написати, ну дуже вже мені не зрозуміла поведінка дописувачів.

Насамперед до wronguy та інших активістів ДК:
1. Ви звичайно молодці, що тратите свій час і здоров"я для наведення порядку з порушеннями з боку ДАІ, але чомусь забуваєте, що при цьому й самим потрібно залишатися в правовому полі. Наскільки я розумію, дозволу знімати працівників ДАІ не потрібно (про це неодноразово йшлося в статтях на сайті і вітках форуму), але знімати і викладати в публічний доступ фізичних осіб, які не давали на це згоди - незаконно!

Стаття 307. Цивільного Кодексу України"
Частина 1. Фізична особа може бути знята на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку лише за її згодою.
1. Захист інтересів фізичної особи при проведенні фото-, кіно-, теле- та відеозйомки, який передбачений ст. 307 ЦК, є істотною гарантією реалізації багатьох особистих немайнових прав: права на індивідуальність (ст. 300 ЦК), права на особисте життя (ст. 301 ЦК), права на повагу до гідності та честі (ст. 297 ЦК), права на недоторканність ділової репута­ції (ст. 299 ЦК) тощо.
Під поняттям «фото-, кіно-, теле-, чи відеозйомка» слід розуміти процес фіксації фактів на відповідні фото-, кіно-, теле-, чи відеоносії. Оскільки процес відповідної зйомки може суттєво порушувати певні особисті немайнові права фізичної особи, то ЦК ВИЗНАЧАЄ, ЩО ВІЗИЧНА ОСОБА МОЖЕ БУТИ ЗНЯТА НА ФОТО-, КІНО-, ТЕЛЕ- ЧИ ВІДЕОПЛІВКУ ЛИШЕ ЗА ЇЇ ЗГОДОЮ !!!! Зго­да фізичної особи може виражатись як у письмовій, так і в усній формі в залежності від обставин, при яких провадиться відповідна зйомка.
В окремих випадках згода особи на зйомку припускається, тобто фізична особа вважа­ється такою, що погодилась на зйомку, ПОКИ ВОНА НЕ ВИСЛОВИТЬ СВОЄ ЗАПЕРЕЧЕННЯ ПРОТИ ЦЬОГО. До таких випадків презумпції згоди на знімання фізичної особи на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку належать зйомки, які проводяться відкрито на вулиці, на зборах, кон­ференціях, мітингах та інших заходах публічного характеру. У випадку, коли фізична особа заперечила щодо її фіксації на відповідну плівку, то зйомка повинна бути припинена, а моменти з її участю вилучені. І при цьому зовсім не важливо, чи ця зйомка проводилась відкрито, чи методом «прихованої камери».

Тому порада активістам ДК: старайтесь, щоб ніхто окрім ДАІ не попадав у кадр, а якщо ви когось і зняли, але він не дає дозволу на публікацію, то вирізайте це з відео.

2. Не гарячкуйте. Не рубайте з плеча. В таких справах потрібно бути стриманим, а то можна згрячу накоїти дурниць.

3. Завжди потрібно мати повагу до опонента, яким би він поганим вам не здавався. І не обливати людину брудом, не розібравшись до кінця в ситуацї. Гляньте на поведінку Ростислава Шапошнікова чи Віталія (vitalino), я жодно разу не бачив хамства чи образ в сторону опонента з їхнього боку.

4. Викладати будь-які особисті дані фізичних осіб теж не варто. Це напевно теж не є зовсім законно (про це йдеться також в ЦКУ про право людини на приватнежиння і захист приватності; не мав часу розбиратись з цим питанням, але обов"язково розберуся). Адже я думаю, що ніхто б з вас не хотів, щоб ваші документи, фото, адреси, номера авто чи якісь інші дані світились в інтернеті.

До Романа:
Будьте обережніші з вибором клієнтів чи друзів, адже в цьому конкретному випадку вас тупо підставили ДАІвці. Зйомки відео це добре звичайно, алк й потрібно більше цікавитись подіями в країні ;) Тоді б вас не лякали люди, які бігають з камерами кругом ДАІшників, і задають незрозумілі питання :)

Дякую, в мене все. Радий долучитися хоч чимочсь до вашої справи.
Поправте мене будь-ласка, якщо я в чомусь неправий.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 мар 2012, 18:21 
Борец

Osa писал(а):
але знімати і викладати в публічний доступ фізичних осіб.

Можно было дальше не писать: человек на видео представился сотрудником структуры МВД, так что у автора было полное право его снимать. А человеку (если он не сотрудник) не стоит бросаться такими словами - может быть привлоечен за присвоение полномочий.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 мар 2012, 19:56 
Прохожий

Психиатр писал(а):
Можно было дальше не писать: человек на видео представился сотрудником структуры МВД, так что у автора было полное право его снимать. А человеку (если он не сотрудник) не стоит бросаться такими словами - может быть привлоечен за присвоение полномочий.

Не думаю. Він не був у формі, не представляв ніяких посвідчень, не був на службовому авто. Та й згідно Статті 353 Кримінального Права України "Самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи":

Склад злочину, передбаченого ст. 353, відсутній, якщо самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи не супроводжувалось вчиненням суспільно небезпечних діянь (наприклад, особа видає себе за суддю з тим, щоб лише продемонструвати свою суспільну значущість) або було поєднане з вчиненням суспільно корисного діяння (наприклад, особа представляється працівником міліції з тим, щоб припинити протиправні дії чи затримати правопорушника).
Злочин вважається закінченим з моменту вчинення особою, яка самовільно присвоїла владні повноваження або звання службової особи, суспільно небезпечного діяння.

Хоча з моральної точки зору це все ж таки напевно неправильно.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 мар 2012, 20:06 
Борец

Цитата:
Не думаю. Він не був у формі, не представляв ніяких посвідчень, не був на службовому авто.

Человек на словах причисляющий себя к МВД должен понимать, что к нему УЖЕ можно относится как к сотруднику. Если человек побъет "опера" - а те редко по форме одеты - ему впаяют нападение на сотрудника при исполнении, хотя "опер" не в форме, без авто и уж тем более удостоверения не предъявлял))) Были преценденты... В СМИ тоже такие случаи освящались.

Цитата:
Та й згідно Статті 353 Кримінального Права України "Самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи":.....
.....(наприклад, особа представляється працівником міліції з тим, щоб припинити протиправні дії.....).

В данном случае челов, представившись сотрудником, снимал нарушающих регламент инспекторов ДПС, что можно расценивать как предотвращение противоправных действий, либо - сбор доказательной базы для дальнейших действий.

Цитата:
Хоча з моральної точки зору це все ж таки напевно неправильно.
[/quote]

Абсолютно!

Просто человеку надо следить за тем, что он говорит и осознавать последствия. Если бы в данном случае приехавший оператор не сказал, что он сотрудник, а сразу объяснил что и как - и разговора бы не было и нынешней ситуации и данной переписки)))))))))

В общем я твою позицию понял, надеюсь и свою разъяснил)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 мар 2012, 00:02 
Новобранец

а за что RomanSvit благодарили АЖ 2 раза :o ?
та этот человек (RomanSvit) наверняка не чист на руку. геи меняйте своего домашнего оператора, а то он вам наснимает "найкумедніше домашнє відео")))).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 57 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа