Текущее время: 01 мар 2025, 03:18

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 218 ]  На страницу Пред.  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 10:57 
Борец

Аndrew писал(а):
Апкаю тему, буду подавать в суд

текст иска скинешь?

пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 11:18 
Борец

Аndrew писал(а):
обошлось без сюрпризов, как и ожидалось - ответ в духе "самдурак, самвиноват, скажиспасибо-чтонеотштрафовали"

Изображение

Изображение

Какой срок давности по обжалованию той бредятины, что мне Стрелец написал?

Если сроки про...ал - значит объединю в один иск с Магличем, а Стрельца соответчиком сделаю

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 11:19 
Борец

Аndrew писал(а):
Какой срок давности по обжалованию той бредятины, что мне Стрелец написал?

Если сроки про...ал - значит объединю в один иск с Магличем, а Стрельца соответчиком сделаю

в любом случае ты еще ничего не пропустил.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 11:23 
Борец

Ну по незаконности действий Маглича+Мерецкого (далее по тексту - ММ) - то 6 месяцев. По обжалованию решения по протоколу вроде 10 дней, я слышал?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 11:24 
Борец

И еще, нужен образец для написания заявления в прокуратуру о преступлении.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 11:24 
Борец

Аndrew писал(а):
Ну по незаконности действий Маглича+Мерецкого (далее по тексту - ММ) - то 6 месяцев. По обжалованию решения по протоколу вроде 10 дней, я слышал?

а ты не на протокол подавай и на действия Стрельца!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 11:27 
Борец

KotykPooh писал(а):
Аndrew писал(а):

а ты не на протокол подавай и на действия Стрельца!

ну так я и говорил, что если срок по протоколу прошел, то его соответчиком по иску о признании действий сотрудников милиции незаконными

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 11:31 
Борец

А что насчет образца в прокуратуру? Я сразу в две инстанции отправлю.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 11:34 
Борец

Аndrew писал(а):

что конкретно ты хочешь от прокуратуры?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 11:51 
Борец

Alyans писал(а):
Аndrew писал(а):

что конкретно ты хочешь от прокуратуры?

365 УК из-за проверки по таможне и сборе+передаче персональных данных незаконным способом

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 11:55 
Борец

Сообщение, не относящиеся к теме
Заява

Звертаючись з цією Заявою, Заявник знає про кримінальну відповідальність, передбачену статтею 383 Кримінального кодексу України за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочинів.
“____” __________ 2011 р. ______________

Відповідно до Статті 7 Закону України «Про звернення громадян» "Забороняється направляті скарги громадян для розгляду тим органам або посадовій особи, дії чи рішення яких оскаржуються."
Таким чином, наголошую на тому факті, що дану Заяву не можна направляти в УДАІ МВС України в м. Ладижині для проведення розслідування.

Відповідно до ст. 112 КПК України у справах про злочини, передбачені статтями 364, 365, 366 КК України, а також у всіх справах про злочин вчинені працівниками правоохоронних органів досудове слідство провадиться слідчими прокуратури.

18 червня 2011 року, приблизно о 10:30 я рухався на автомобілі Nissan по вул. Будівельників, та повернув у дворовий проїзд біля будинку №24, не порушуючи жодного пункту ПДД, та доїхав до будинку за адресою вул. Наконечного 8/1, як видно з відео, там припаркував авто, також не порушуючи ПДД, та відійшов на 10 хвилин. По поверненню до авто, до мене звернувся інспектор Брудницький Я.В. та попросив мене надати документи на транспортний засіб та водійське посвідчення, кажучи що я порушив вимоги дорожнього знаку 3.1 «рух заборонено» та що е свідки данної події, і на мене буде складено протокол про адміністративне порушення. Така поведінка мене дуже обурила, і так як я на той момент водіем не являвся я надав лише паспорт громадянина України, щоб засвідчити свою особу.
У розвитку подій, що продовжувалися порядка півтори години, на мене було складено протокол та винесена постанова по ст. 122 ч.2 та накладенний штраф у розмірі 340 грн.На підставі пояснень одного свідка, який навіть не міг бачити маршруту мого слідування, так як в момент мого прибуття вона сиділа на лавочці біля підїзду.

Також, рядовим міліції Таран О.В. було складено постанову по ст 152 КупАП, та винесено постанову, від імені начльника міліції майора Соловейчук. Є.С. за те, що я нібито заїхав на дитячий майданчик, хоча з фото, зробленних на місці подіі, та відео, чітко видно що дитячий майданчик знаходиться за 50 метрів від місця стоянки мого авто.
Ці дії я розцінюю як зловживання службовим положенням та службовим підробленням.

У ході розгляду справи ст. Лейтенантом Брудницьким Я.В. було допущенно ряд грубих процессуальних та службових порушень.

Під час розвитку подій інспектори знімали мене, та мій автомобіль на камери своїх мобільних телефонів, про що я заперечував, та не давав згоди проводити зйомку
Тим самим посадові особи Ладижинського відділення ДАІ та МВ УМВС України м. Ладижина порушили:
1. Констітуцію України (Стаття 32)
2. Цивільний Кодекс України (Стаття 307),
3. Закон України Про інформацію (Стаття 23),
4. Закон України "Про міліцію" (Стаття 5)
5. Наказ МВС № 111 Пункт 18.10; 20.2;
6. Наказ МВС № 33

Наведені вище факти свідчать про наявність в діяннях інспекторів Ладижинського ВДАІ ознак об’єктивної сторони злочину, відповідальність за які передбачено ст. 365 Кримінального кодексу України (Перевищення влади або службових повноважень).

При складанні протоколу та постанови було грубо порушено наказ 77 МВС від 26.02.2009:

2.8. Справи про адміністративні правопорушення розглядаються в присутності особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, крім випадків фіксації правопорушення за допомогою працюючих в автоматичному режимі спеціальних технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису (стаття 258 КУпАП) ( 80732-10 ). Під час відсутності цієї особи справу може бути розглянуто лише у випадках, якщо є дані про своєчасне сповіщення про місце і час розгляду справи і якщо від неї не надійшло клопотання про відкладення розгляду справи (стаття 268 КУпАП).
2.9.;
2.11.3.;
2.11.4.;
2.12.;
2.13;
4.1.
Під час складення цього протоколу, інспектор декілька разів намагавля мене ввести в оману, спочатку кажучи що складаеться протокол, потім каже що ніяких протоколів, відносно мене не складалося, а через 5 хвилин приносить одразу два документи (протокол та постанову) на підпис
Також Брудницький Я.В. відмовлявся давати мені на підпіс протокол та постанову, мотівуючи це тим, що я сам відмовився, хоча я заявляв, що буду підписувати, при свідках та на камеру.

Також мені безпідставно погрожували складенням на мене протоколу по ст. 185 КУпАП, та обіцяли що заберуть до відділення міліції та протримають там до 20-го червня.
Також, зовсім не володіючи, єлементарними знаннями НПА, погрожували безпідставно скласти на мене протокол по ст. 126 КУпАП

Також інспектор Брудницький Я.В. порушив вимоги ст. 365 та ст. 366 ККУ

Всі ці дії проти мене, продовжувались близько 1 години 30-ти хвилин, без складення протоколу про адміністративне затримання, чим порушили :
1. Стаття 64. Конституції України
2. Стаття 12 Закон України "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні"
За цей час мені було нанесено морольну шкоду, та була принижена моя гідність.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 4, 94, 95, 97, 98, 99 Кримінально-процесуального кодексу України, -
ПРОШУ:

1. Прийняти дану заяву до розгляду та розглянути у встановлений ст. 20 ЗУ «Про звернення громадян» строк, а саме, невідкладно.
2. Провести розслідування за викладеними вище фактами слідчими прокуратури прокуратурою м. Ладижина.
3. Виконуючи положення Статті 7 Закону України «Про звернення громадян» "Забороняється направляті скарги громадян для розгляду тім органам або посадові особи, дії чи рішення якіх оскаржуються" не передавати матеріали даної Заяви для розслідування до будь яких структур УДАІ ГУ МВС України в м. Ладижині.
4. Долучити в якості доказів надані в Додатку №1 відеофрагменти.
5. У ході розслідування прошу вести аудіо та/або відео фіксацію свідчень усіх фігурантів справи для подальшого їх використання у суді.
6. Копію постанови не пізніше трьох діб з моменту винесення направити на адресу заявника
7. Протягом трьох календарних днів з дня прийняття рішення по результатах розгляду цієї заяви письмово повідомити мене про результат розгляду цієї Заяви, забезпечивши мені тим самим Конституційне право на оскарження до адміністративного суду Ваших дій.

Додатки:

1. Компакт диск з відео фрагментами (1 прим)
2 Копія протоколу Серия АВ1 № 20426 від 18.06.2011
3 Копія постанови АВ1 № 070511 від 18.06.2011
4. Копія протоколу В134010 № 000827. від 18.06.2011
5. Копія постанови, що додавалясь до протоколу В134010 № 000827 від 18.06.2011

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 12:42 
Борец

Аndrew

а вот у Роста был иск против Стрельца, может поможет:
Цитата:
До Окружного адміністративного суду м. Києва
01014, вул. Командарма Каменєва,8, корп. 1

Позивач: Шапошніков Ростислав Сергійович

Відповідач: Стрілець В.Ф.
начальник спеціального загону
дорожньо-патрульної служби при МВС України
01135, м. Київ, пр.-т Перемоги 10в

ПОЗОВНА ЗАЯВА
про визнання рішення протиправним

Предметом даного позову є прийняття начальником спецзагону ДПС при МВС України Стрільцем В.Ф. протиправного рішення за результатами розгляду заяви в порядку Закону України «Про звернення громадян».

Суть справи:

29.10.2011 року Шапошніков Р.С., керуючись Законом України «Про звернення громадян», направив до МВС України заяву з повідомленням про порушення працівниками спецпідрозділу ДПС при МВС України вимог чинного законодавства та доручення Президента України від 1 вересня 2011 року, а саме – зупинку транспортного засобу без законних на те підстав.

25.11.2011 року від спеціального загону ДПС при МВС України надійшов лист №Ш-3871 від 16 листопада 2011 року за підписом начальника Стрільця В.Ф. У цьому листі зазначено, що заява від 29.10.2011 року розглянута та повідомлено, що зупинка транспортного засобу проводилась у відповідності до чинного законодавства.

Рішення Стрільця В.Ф. є протиправним за таких підстав:

Як вбачається з заяви від 29.10.2011 року, в ній повідомлено про те, що 27.10.2011 року приблизно о 14:50 біля перехрестя Київського шосе з вул. Серьогіна м. Полтава знаходився патруль ДАІ спецзагону ДПС при МВС України на службовому автомобілі д\н 0283. Приблизно о 14:57 працівник ДАІ без наявних для цього підстав зупинив транспортний засіб д\н 387-18КА. Перевіривши документи, працівник ДАІ відразу відпустив водія зупиненого автомобілю.

Відповідно до положення Закону України «Про звернення громадян», цей Закон регулює питання практичної реалізації громадянами України наданого їм Конституцією України права вносити в органи державної влади, об'єднання громадян відповідно до їх статуту пропозиції про поліпшення їх діяльності, викривати недоліки в роботі, оскаржувати дії посадових осіб, державних і громадських органів. Закон забезпечує громадянам України можливості для участі в управлінні державними і громадськими справами, для впливу на поліпшення роботи органів державної влади і місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, для відстоювання своїх прав і законних інтересів та відновлення їх у разі порушення.

Оскільки Шапошніков Р.С. вважав, що зупинка автомобілю д\н 387-18КА була безпідставною, Шапошніков Р.С. вирішив повідомити про цей факт МВС України та попрохав в разі підтвердження доводів щодо зупинення 27.10.2011 транспортного засобу д\н 387-18КА без законних на те підстав, притягнути до суворої дисциплінарної відповідальності винного працівника ДПС спецзагону ДПС при МВС України, а також його керівництво за неналежний контроль за діяльністю та дисципліною підлеглих.

Доводи заяви були аргументовані тим, що згідно Доручення Президента України від 1 вересня 2011 року, доручається голові МВС України Анатолію Могильову забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень», зокрема щодо права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.

Шапошніков Р.С. не бачив, що водій автомобілю д\н 387-18КА порушував вимоги ПДР. Доводи щодо безпідставності зупинки автомобілю також підтверджуються тим, що працівник ДАІ не складав жодних протоколів, не вчинював інших дій передбачених Кодексом України про адміністративні правопорушення. Працівник ДАІ просто перевірив у водія документи та відразу відпустив його. Це дає підстави прийти до висновку, що водій дійсно не порушував ПДР, а отже працівник ДАІ не повідомляв водію про суть вчиненого правопорушення, що доводить факт безпідставності зупинки т\з.

У своєму рішенні Стрільць В.Ф. зазначив, що зупинка автомобілю д\н 387-18КА була вчинена у відповідності до вимог чинного законодавства. Проте, не зазначено відповідно до якої статті чи пункту, якого Закону України, працівник ДАІ зупинив даний автомобіль. Така відповідь Стрільця В.Ф. не дає можливості встановити, чи дійсно були підстави для зупинки автомобілю д\н 387-18КА та якою саме нормою законодавства керувався працівник ДАІ приймаючи рішення про зупинку автомобілю.

Відповідно до ст. 19 Закону України «Про звернення громадян» органи державної влади, їх керівники та інші посадові особи в межах своїх повноважень зобов'язані:
об'єктивно, всебічно і вчасно перевіряти заяви чи скарги;
невідкладно вживати заходів до припинення неправомірних дій, виявляти, усувати причини та умови, які сприяли порушенням;
забезпечувати поновлення порушених прав, реальне виконання прийнятих у зв'язку з заявою чи скаргою рішень;
у разі визнання заяви чи скарги необґрунтованою роз'яснити порядок оскарження прийнятого за нею рішення;

В даному випадку перевірка по заяві 29.10.2011 була проведена не об’єктивно, не всебічно, а рішення прийняте Стрільцем В.Ф. є невмотивованим і таким з якого неможливо встановити підстави для відмови у задоволенні вимог заяви. Крім того, Стрілець В.Ф. не роз’яснив порядок оскарження його рішення. За таких обставин, рішення Стрільця В.Ф. слід визнати незаконним, і зобов’язати Стрільця В.Ф. провести повторну перевірку по заяві та прийняти рішення у відповідності до вимог чинного законодавства.

На підставі викладеного, керуючись ст. 6, 17, 18, 104, 105, 106 КАС України,

ПРОШУ:

1. Визнати протиправним рішення начальника спецзагону ДПС при МВС України Стрільця В.Ф. №Ш-3871 від 16.10.2011 року прийнятого за результатами розгляду заяви Шапошнікова Р.С. від 29.10.2011 року.

2. Зобов’язати начальника спецзагону ДПС при МВС України Стрільця В.Ф. провести повторну перевірку по заяві Шапошнікова Р.С. від 29.10.2011 року та надати письмову відповідь у відповідності до вимог чинного законодавства.

3. Повернути позивачу сплачений судовій збір.

Додатки:
1. Копія відповіді МВС (1 арк.)
2. Копія заяви та чеку (2 арк.)

25.11.2011 ШАПОШНІКОВ Р.С.

Френсіс Бекон

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 12:46 
Борец

AMG63 писал(а):
Аndrew

Цитата:

ПОЗОВНА ЗАЯВА

Предметом даного позову є прийняття начальником спецзагону ДПС при МВС України Стрільцем В.Ф. протиправного рішення за результатами розгляду заяви в порядку Закону України «Про звернення громадян».

Суть справи:

29.10.2011 року Шапошніков Р.С., керуючись Законом України «Про звернення громадян», направив до МВС України заяву з повідомленням про порушення працівниками спецпідрозділу ДПС при МВС України вимог чинного законодавства та доручення Президента України від 1 вересня 2011 року, а саме – зупинку транспортного засобу без законних на те підстав.

25.11.2011 року від спеціального загону ДПС при МВС України надійшов лист №Ш-3871 від 16 листопада 2011 року за підписом начальника Стрільця В.Ф. У цьому листі зазначено, що заява від 29.10.2011 року розглянута та повідомлено, що зупинка транспортного засобу проводилась у відповідності до чинного законодавства.

Як вбачається з заяви від 29.10.2011 року, в ній повідомлено про те, що 27.10.2011 року приблизно о 14:50 біля перехрестя Київського шосе з вул. Серьогіна м. Полтава знаходився патруль ДАІ спецзагону ДПС при МВС України на службовому автомобілі д\н 0283. Приблизно о 14:57 працівник ДАІ без наявних для цього підстав зупинив транспортний засіб д\н 387-18КА. Перевіривши документи, працівник ДАІ відразу відпустив водія зупиненого автомобілю.

Відповідно до положення Закону України «Про звернення громадян», цей Закон регулює питання практичної реалізації громадянами України наданого їм Конституцією України права вносити в органи державної влади, об'єднання громадян відповідно до їх статуту пропозиції про поліпшення їх діяльності, викривати недоліки в роботі, оскаржувати дії посадових осіб, державних і громадських органів. Закон забезпечує громадянам України можливості для участі в управлінні державними і громадськими справами, для впливу на поліпшення роботи органів державної влади і місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, для відстоювання своїх прав і законних інтересів та відновлення їх у разі порушення.

Оскільки Шапошніков Р.С. вважав, що зупинка автомобілю д\н 387-18КА була безпідставною, Шапошніков Р.С. вирішив повідомити про цей факт МВС України та попрохав в разі підтвердження доводів щодо зупинення 27.10.2011 транспортного засобу д\н 387-18КА без законних на те підстав, притягнути до суворої дисциплінарної відповідальності винного працівника ДПС спецзагону ДПС при МВС України, а також його керівництво за неналежний контроль за діяльністю та дисципліною підлеглих.

Доводи заяви були аргументовані тим, що згідно Доручення Президента України від 1 вересня 2011 року, доручається голові МВС України Анатолію Могильову забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень», зокрема щодо права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.

Шапошніков Р.С. не бачив, що водій автомобілю д\н 387-18КА порушував вимоги ПДР. Доводи щодо безпідставності зупинки автомобілю також підтверджуються тим, що працівник ДАІ не складав жодних протоколів, не вчинював інших дій передбачених Кодексом України про адміністративні правопорушення. Працівник ДАІ просто перевірив у водія документи та відразу відпустив його. Це дає підстави прийти до висновку, що водій дійсно не порушував ПДР, а отже працівник ДАІ не повідомляв водію про суть вчиненого правопорушення, що доводить факт безпідставності зупинки т\з.

У своєму рішенні Стрільць В.Ф. зазначив, що зупинка автомобілю д\н 387-18КА була вчинена у відповідності до вимог чинного законодавства. Проте, не зазначено відповідно до якої статті чи пункту, якого Закону України, працівник ДАІ зупинив даний автомобіль. Така відповідь Стрільця В.Ф. не дає можливості встановити, чи дійсно були підстави для зупинки автомобілю д\н 387-18КА та якою саме нормою законодавства керувався працівник ДАІ приймаючи рішення про зупинку автомобілю.

Відповідно до ст. 19 Закону України «Про звернення громадян» органи державної влади, їх керівники та інші посадові особи в межах своїх повноважень зобов'язані:
невідкладно вживати заходів до припинення неправомірних дій, виявляти, усувати причини та умови, які сприяли порушенням;
забезпечувати поновлення порушених прав, реальне виконання прийнятих у зв'язку з заявою чи скаргою рішень;
у разі визнання заяви чи скарги необґрунтованою роз'яснити порядок оскарження прийнятого за нею рішення;

В даному випадку перевірка по заяві 29.10.2011 була проведена не об’єктивно, не всебічно, а рішення прийняте Стрільцем В.Ф. є невмотивованим і таким з якого неможливо встановити підстави для відмови у задоволенні вимог заяви. Крім того, Стрілець В.Ф. не роз’яснив порядок оскарження його рішення. За таких обставин, рішення Стрільця В.Ф. слід визнати незаконним, і зобов’язати Стрільця В.Ф. провести повторну перевірку по заяві та прийняти рішення у відповідності до вимог чинного законодавства.

ПРОШУ:

1. Визнати протиправним рішення начальника спецзагону ДПС при МВС України Стрільця В.Ф. №Ш-3871 від 16.10.2011 року прийнятого за результатами розгляду заяви Шапошнікова Р.С. від 29.10.2011 року.

2. Зобов’язати начальника спецзагону ДПС при МВС України Стрільця В.Ф. провести повторну перевірку по заяві Шапошнікова Р.С. від 29.10.2011 року та надати письмову відповідь у відповідності до вимог чинного законодавства.

Додатки:

а решение какое было?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 12:49 
Борец

Аndrew писал(а):
AMG63 писал(а):
Аndrew

Цитата:

ПОЗОВНА ЗАЯВА

Суть справи:

ПРОШУ:

Додатки:

а решение какое было?

задовольнити у повному обсязі :arrow: Рост даже статью писал по этому поводу...

Френсіс Бекон

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 фев 2012, 12:55 
Борец

Гут. Сейчас терзаюсь в сомнениях как лучше - отдельный иск на Стрельца или всё в одном производстве делать?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 218 ]  На страницу Пред.  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа