Текущее время: 27 фев 2025, 11:31

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 599 ]  На страницу Пред.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 40  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 12:32 
Борец

Цитата:
27.01.2011 12:18 , ОСТАННІ НОВИНИ

Сержанта Швеця вигнали з ДАІ

Інспектора Одеського міського управління ДАІ, який продемонстрував неповагу до державної мови, звільнено з органів внутрішніх справ.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Департаменту ДАІ МВС України, учора на веб-сайтах з’явилася інформація та відео, на якому демонструвалося небажання інспектора ДАІ м.Одеси спілкуватися із водієм українською мовою. Одночасно працівника Державтоінспекції звинувачували у неповазі до державної мови.

Керівництвом МВС України було доручено Департаменту ДАІ МВС України негайно провести службову перевірку за викладеними фактами та у разі їх підтвердження вжити відповідних заходів реагування.

У ході здійснення перевірки з’ясувалося, що зазначені факти підтверджуються: інспектор ДАІ дійсно дозволив собі публічну демонстрацію неповаги до державної мови, тим самим дискредитуючи звання працівника міліції.

За результатами проведеної перевірки інспектора ДАІ звільнено з органів внутрішніх справ. Одночасно вжито заходів дисциплінарного впливу (від суворої догани до звільнення з посади) до його керівників, які не забезпечили належну професійну підготовку старшого сержанта міліції.

Як повідомляв УНІАН, 22 січня інспектор Одеського міськуправління ДАІ Олександр ШВЕЦЬ під час виконання своїх службових обов`язків відмовився спілкуватися державною мовою з водієм приватного автомобіля. Під час розмови старший сержант О.ШВЕЦЬ (номер посвідчення ОД0148) заявив: "Не розумію телячу мову".
http://www.unian.net/ukr/news/news-418171.html

Последний раз редактировалось yuralful 27 янв 2011, 12:43, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 12:39 
Постоялец

dystantnic писал(а):
Жалко будет если ментов уволят, но не за нарушения законов , а по "мове" - вот это правовое государство!

Хреново! Так и произошло! Уволили по "мове" - ещё один кол в деле раскола страны - но,видимо, мы этого достойны!!!

Слава УкрАине!
Теперь все менты будут изгаляться на мове, что не помешает им и далее пресовать водил!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 12:52 
Новобранец

dystantnic писал(а):
Я иногда называю её ещё более живописно - свинячья.

Вам туда же, куда и Швецу дорога.

dystantnic писал(а):
А почему такого шума не было когда Вакарчук, будучи министром, назвал русский - собачьей мовой!?

Попробовал бы Вакарчук это сказать будучи в России в ранге госслужащего. Ему бы быстро фаберже и башку оторвали и выбросили бы тем же собакам.

Українська мова - це вам не штани які-небудь. Подобається/не подобається. Це один із символів державності. І в будь-якій країні світу за такі висловлювання автор несе відповідальність. А Вам якщо не подобається, то це Ваша справа і не обов’язково про це кричати на всі боки. Тим паче такими словами. Це Ви мамі з татом можете вдома тихенько сказати. І то, якщо тато сумлінний громадянин україни, то отримаєте потиличника, в кращому випадку.

Як би Ви при мені таке сказали і я б мав змогу записати Ваші висловлювання на диктофон/камеру, то заява б на Вас уже лежала б на столі у відповідній структурі.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 13:06 
Постоялец

Специально перейду на родной язык.
Зверніть увагу. Це саме ВИ сприймаєте це звільнення як "гонєния" на мову. Свідома людина, громадянин, який живе в державі, яка має назву Україна, а не Росія, повинен дотримуватись ї жити за Конституцією. Тому я особисто бачу в цьому звільненні тільки покарання за недотримання Державним службовцем норм Конституції України. Все. Тому, вибачте, але коли ви починаєте згадувати про "кол", то саме ви і сієте розбрат та ворожнечу.
Нехай щастить.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 13:08 
Постоялец

SHUM писал(а):

Улыбнула фраза гайца при обращении к водителю:
"... Вячеслав, поверьте мне..."
С какого такого перца наш водительский брат должон доверять крокодильим слёзам после обвала нарушений законов Украины со стороны инспекторв ГАИ???
К существующей системе МВД нет народного доверия. И это факт. И в ближайшем будущем вряд ли оно появится, данные видеоролики не позволяют произойти этому.

Год назад меня остановил донецкий гаёныш по дороге из Луганска в Черкассы, а дело было осенью. Дождь лил всю дорогу. Естественно я пользовался жидкостью для омывания стёкол. Так вот гаец меня остановил, занюхал в салоне запах этой жидкости (она спиртосодержащая) и давай меня на трезвость проверять. Так вот к моим доводам:

1) У меня в салоне жена и маленькая дочь 2-х лет;
2) Мне ехать 750 км;
3) Даже учитывая только два первых пункта я даже под угрозой расстрела не мог принимать спиртного, не принимая во внимание моё личное негативное отношение к пьянству за рулём (кстати, причина остановки было "просто так");
4) В салоне запах жидкости для омывания окон, который в движении вентиляцией затягивается в салон автомобиля (запах то всё равно специфический, с ароматизатором),

этот гаец не прислушался. Не поверил он мне. При чём мне чуть более сорока и вроде как уже более менее ответственный возраст. Всё равно не поверил. И своей проверкой он однозначно меня унизил. Я то ведь в отличии от него не дебил.
Это сегодня благодаря ДК я стал грамотнее и подкованне юридически при общении с такими инспекторами.

Так почему мы должны им доверять???
В этой гоп-стоп компании из Одессы отдельные личности 100% лишатся работы.
Вот и весь ответ: стоит или не стоит доверять инспекторам ГАИ!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 13:24 
Постоялец

voffka писал(а):
Попробовал бы Вакарчук это сказать будучи в России в ранге госслужащего. Ему бы быстро фаберже и башку оторвали и выбросили бы тем же собакам.

Я так понимаю ,вы в данный момент в Тель-Авиве находитесь. А вы приедте в Россию и попробуйте. И видео выложите тут, а мы посмотрим.
voffka писал(а):
Українська мова - це вам не штани які-небудь.

А для меня - штаны, мягко говоря.Пока что носители этих штанов обратное за 20 лет не доказали!
А! Вам не нравится разность мнений.
voffka писал(а):
Вам туда же, куда и Швецу дорога.

Согласен. А вас не пугает, что высказывание Швеца - это мнение доброй половины страны?
voffka писал(а):
А Вам якщо не подобається, то це Ваша справа і не обов’язково про це кричати на всі боки. Тим паче такими словами.

Интересно! А бандерлогам можна кричать!? А где же равенство? Ведь равенство перед законом - один из основных принципов этого ресурса. Вы очевидно не туда попали.
voffka писал(а):
Як би Ви при мені таке сказали і я б мав змогу записати Ваші висловлювання на диктофон/камеру, то заява б на Вас уже лежала б на столі у відповідній структурі.

Стукачество. Как мне это мило! Ведь это же одна из шляхетних чеснот свідомого укрАїнця!

Ещё раз повторю:
dystantnic писал(а):
dystantnic писал(а):
Жалко будет если ментов уволят, но не за нарушения законов , а по "мове" - вот это правовое государство!

Хреново! Так и произошло! Уволили по "мове" - ещё один кол в деле раскола страны - но,видимо, мы этого достойны!!!

Слава УкрАине!
Теперь все менты будут изгаляться на мове, что не помешает им и далее пресовать водил!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 13:26 
Постоялец

Першоджерело - стаття на сайті МВС!
http://mvs.gov.ua/mvs/control/ma,in/uk/ ... cle/483155

Працівника ДАІ м. Одеси звільнено з органів внутрішніх справ за дискредитацію, з іншими - проводитимуть заняття

Цитата:
Учора на Інтернет-сайтах з’явилася інформація та відео, на якому демонструвалося небажання інспектора ДАІ м.Одеси спілкуватися із водієм українською мовою. Керівництвом МВС України було доручено Департаменту ДАІ МВС України негайно провести службову перевірку за викладеними фактами та вжити відповідних заходів реагування.

У ході здійснення перевірки з‘ясувалося, що інспектор ДАІ порушуючи вимоги ст.10 Конституції України, ст.10 Закону України «Про міліцію», ст.10 Закону України «Про державну службу» , ст.ст. 2,6,8 Закону України «Про мови в Україні» та норм професійної етики дозволив собі публічну демонстрацію неповаги до державної мови, тим самим дискредитуючи звання працівника міліції. Зрозуміло, що така ситуація викликала значний резонанс в суспільстві.

За результатами проведеної перевірки інспектора ДАІ звільнено з органів внутрішніх справ за статтею про дискредитацію. Одночасно вжито заходів дисциплінарного впливу (від суворої догани до звільнення з посади) до його керівників, які не забезпечили контроль за роботою підлеглих.

Водночас з метою недопущення порушень законодавства, підвищення суспільної довіри до органів внутрішніх справ 27 січня 2011 року заступник Міністра внутрішніх справ генерал-майор міліції Віктор Ратушняк підписав вказівку щодо удосконалення взаємовідносин працівників Державтоінспекції МВС України з учасниками дорожнього руху. Цим документом, зокрема, передбачено організацію проведення в системі службової підготовки підрозділів Державтоінспекції додаткових занять з вивчення Законів України та інших нормативних актів. Також під час проведення інструктажів з особовим складом підрозділів ДАІ МВС перед заступанням на службу в обов‘язковому порядку керівники будуть звертати увагу на необхідність справедливого, уважного доброзичливого, неупередженого ставлення до громадян, не допускаючи при цьому жодних проявів дискримінації на грунті статі, раси, віку, мови, релігії тощо.

ДЗГ МВС України

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 13:32 
Новобранец

Шановні колеги! Гопнику ТЕЛЯТИНІ сказали ГУДБАЙ! Немає вже такого бравого співробітника ДПС!!! І вже ніколи не буде. Але, ТАМ ще таких багато. Це ще непахана цілина. До роботи браття. Питання до співробітників ДАІ: Дуля, Швець, ти наступний!?

І так для душі:
Тобі самотньо? Тобі сумно? Тебе втомили нічні відпрацювання та цілодобові чергування? Тебе дістала ТЕЛЯЧА мова? В тебе постійний стрес від нестачі хабарів? Твоє керівництво душить тебе поборами? В тебе є вихід - народне господарство чекає на тебе! Не зволікай! Пиши рапорт на звільнення! Інакше: пояснення, розмова зі слідчими, допити, тримання під вартою, публічний суд та інші привабливості пенітенціарної системи! Міркуй, час спливає.

НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ВРАГ БУДЕТ РАЗБИТ! ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 13:57 
Борец

dystantnic писал(а):
А шум то и выеденного яйца не стоит: ну назвали мову телячьей - ну и что. Разве она не таковой есть. Я иногда называю её ещё более живописно - свинячья.

Вы, извините за оскорбление - МУДАК! Я родился в России и прожил там 14 лет .... переехал на Украину и украинский не изучал в школе , в Университет и Институт вступительные экзамены сдавал на русском , родной язык русский , разговариваю на русском ..... но при всем этом ЗНАЮ Украинский язык , потому что живу на УКРАИНЕ! Госслужащий ОБЯЗАН , во время исполнения служебных обязанностей , разговаривать и вести документацию исключительно на УКРАИНСКОМ языке , ибо того требует Закон! Если Вы не уважаете свою страну , никто не держит - НАХ в любую другую страну и посмотрим как Вы там будете не уважать государственный язык!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 14:07 
Борец

Эх на самом деле плохо что его вот сразу уволили, хотя было понятно, что этим и закончится. Ведь вопрос был не конкретно в нем. То что он оскорбил государственный язык, его как говорится за язык никто не тянул...

Проблема ведь в том что они все вместе взятые на данном видео не могли вот таким вот гнусным гражданам как мы, толково объяснить почему нас остановили.

Если ГАИ думает, что нам надо было это увольнение, и что сделав это - тема закрыта, то они глубоко заблуждаются, ждите обновлений...

З.Ы. Господа которые любят и уважают свою страну - Украину, не забывайте, Вы живете В ней, а не НА ней!

Последний раз редактировалось SHUM 27 янв 2011, 14:24, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 14:13 
Постоялец

MAXIMUSGo писал(а):
Вы, извините за оскорбление - МУДАК! Я родился в России и прожил там 14 лет .... переехал на Украину и украинский не изучал в школе , в Университет и Институт вступительные экзамены сдавал на русском , родной язык русский , разговариваю на русском ..... но при всем этом ЗНАЮ Украинский язык , потому что живу на УКРАИНЕ!

А, ВЫ, извините за правду-матку, с рашки к нам приехали.Да ещё к тому же и иван-дурак не помнящий родства!- Это очень модно среди обукраинизированных русских.
А я родился на УкрАине и прожил тут всю свою жизнь,в школе , в Университет и Институт вступительные и выступительные экзамены сдавал на укрАинском. По этому могу тут так выступать
Вы для начала закончите ваши университеты, а потом поглядим , что вы за фрукт.

Последний раз редактировалось dystantnic 27 янв 2011, 14:23, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 14:17 
Постоялец

хлопці молодці однозначно.. в нас у Львові те саме + дуже люблять в не робочий час на своїх машинах виїхати на "роботу"..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 14:25 
Постоялец

Треба подати на цього ДАІшника колективний позов зо суду за приниження україномовного населення.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 14:32 
Борец

dystantnic писал(а):
MAXIMUSGo писал(а):
Вы, извините за оскорбление - МУДАК! Я родился в России и прожил там 14 лет .... переехал на Украину и украинский не изучал в школе , в Университет и Институт вступительные экзамены сдавал на русском , родной язык русский , разговариваю на русском ..... но при всем этом ЗНАЮ Украинский язык , потому что живу на УКРАИНЕ!

А, ВЫ, извините за правду-матку, с рашки к нам приехали.Да ещё к тому же и иван-дурак не помнящий родства!- Это очень модно среди обукраинизированных русских.
А я родился на УкрАине и прожил тут всю свою жизнь,в школе , в Университет и Институт вступительные и выступительные экзамены сдавал на укрАинском. По этому могу тут так выступать

Я их закончил очень давно! ... и в отличие от Вас (заметьте пишу с уважением , в отличии от обиженных) увидел много , в этой жизни! Почему Вы не критикуете американцев - за английский язык (хотя там живет много мексиканцев и т.д.) ................! И кстати - я очень отрицательно отношусь к Украинским националистам! Хоть и живу на Западной Украине и общаюсь исключительно на русском языке ...... просто я не Госслужащий!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 14:32 
Постоялец

dystantnic писал(а):
MAXIMUSGo писал(а):

Слухай, мудаче, виступати ти можеш і будеш тільки на форумі, поки тебе не забанять за розпалювання міжетнічної ворожнечі. А будеш публічно нести свій брєд - в кращому випадку тебе чекає доля ex-інспектора "Буженіни", в гіршому(для тебе) випадку притягнуть до кримінальної відповідальності за твої вислови. А по-народному, краще "відмудохати" тебе яким дрином, щоб гімно з хворої башки вибити, але це буде не вірно, треба таких як ти перевиховувати, а якщо не здатен навчатися, будемо як із розумово відсталими людьми, які становлять суспільну небезпеку - ізоляція та примусове лікування, а щоб не розмножувалися - примусова стерилізація!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 599 ]  На страницу Пред.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 40  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа