Следующая цедулька!
Пусть теперь отписываются бараны!
В суд пока не подавал, жду ответа из логова подольской гаёвни
Цитата:
Прокурору
Подольського району м. Київа
Драговозу Василю Васильовичу
04071, м Київ вул. Константиновська, 19/б
от КотикПуха
Заява
Звертаючись з цією Заявою, Заявник знає про кримінальну відповідальність, передбачену статтею 383 Кримінального кодексу України за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочинів.
“____” __________ 2011 р. ______________ КотикПух
Відповідно до Статті 7 Закону України «Про звернення громадян» "Забороняється направляті скарги громадян для розгляду тім органам або посадові особи, дії чи рішення якіх оскаржуються."
Таким чином, наголошую на тому факті, що дану Заяву не можна направляти в УДАІ ГУ МВС України в м. Києві для проведення розслідування.
Відповідно до ст. 112 КПК України у справах про злочини, передбачені статтями 364, 365, 366 КК України, а також у всіх справах про злочин вчинені працівниками правоохоронних органів досудове слідство провадиться слідчими прокуратури.
8 червня 2011 в 7:07 ранку я був безпідставно зупинений співробітниками ДПС нагрудні знаки КI 0633 і КI 0638, які несли чергування по вулиці Стеценка у районі метро «Сирецька » на патрульному автомобілі д / н 2195.
У ході незаконного зупинення та незаконного затримання, зазначені вище посадові особи Подільського відділення ДАІ порушили низку Законів України. У зв'язку з чим, мною прийняте рішення звернутися з Заявою до прокуратури Подільського району.
Суть справи:
Мій атомобіль обладнаний відеореєстратором, який постійно фіксує всі мої переміщення. До даного Заяви додається відеозапис з мого відеореєстратора, на якій однозначно зафіксовані порушення з боку посадових осіб Подільського відділення ДАІ міста Києва (дивись Додаток № 1). У тексті Заяви я перерахую зафіксовані на відео порушення вищевказаних посадових осіб:
1. Інспектор ДАІ (прапорщик) безпідставно зупинив транспортний засіб, яким я керував.
Порушив
- П. 21 ст. 11 Закону України "Про міліцію";
- Пункт 1.1 Наказу МВС № 118 від 04.04.2011 «Про впорядкування організації роботи працівніка Державтоінспекції МВС України Під час нагляд за дорожнім рухом та оцінкі Його діяльності» (далі по тексту Наказ № 118).
2. Інспектор ДАІ (прапорщик) безпідставно висунув проти мене звинувачення у перевищенні швидкості.
Порушив
- П. 17.7 Наказу МВС № 111 від 27.03.2009 "Про затвердження Інструкції з питаннь діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС" (далі по тексту Наказ № 111).
3. Інспектори ДАІ (капітан і прапорщик) проводили незаконну відеозйомку мене і моєї власності за допомогою недозволених до використання співробітниками МВС і несертифікованих в Україну технічних засобів.
Ці незаконні дії (ведення відеозйомки без моєї згоди) викликають у мене особливу стурбованість, оскільки відзняті посадовими особами відеоматеріали, можуть бути використані ними у протиправних діях відносно мене та моєї власності, а також з метою завдати мені, моїм близьким і моєї власності моральний і матеріальний збиток. Так само зняті відеоматеріали можуть бути продемонстровано третім особам без моєї згоди.
Тим самим посадові особи Подільського відділення ДАІ порушили
1. Констітуцію України (Стаття 32)
2. Цивільний Кодекс України (Стаття 307),
3. Закон України Про інформацію (Стаття 23),
4. Закон України "Про міліцію" (Стаття 5)
5. Наказ МВС № 111 Пункт 18.10; 20.2;
6. Наказ МВС № 33
Наведені вище факти свідчать про наявність в діяннях інспекторів Подольского ВДАІ м.Київа ознак об’єктивної сторони злочину, відповідальність за які передбачено ст. 365 Кримінального кодексу України (Перевищення влади або службових повноважень).
На виконання вимог ч.2 ст. 95 КПК України заявник вказав в цій заяві, що він знає про кримінальну відповідальність згідно ст. 383 КК України за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину та розписався під цією підпискою.
На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 4, 94, 95, 97, 98, 99 Кримінально-процесуального кодексу України, -
ПРОШУ:
1. Прийняти дану заяву до розгляду та розглянути у встановлений ст. 20 ЗУ «Про звернення громадян» строк, а саме, невідкладно.
2. Провести розслідування за викладеними вище фактами слідчими прокуратури Подольского району м. Київа.
3. Виконуючи положення Статті 7 Закону України «Про звернення громадян» "Забороняється направляті скарги громадян для розгляду тім органам або посадові особи, дії чи рішення якіх оскаржуються" не передавати матеріали даної Заяви для розслідування до будь яких структур УДАІ ГУ МВС України в м. Києві.
4. Долучити в якості доказів надані в Додатку №1 відеофрагменти.
5. У ході розслідування прошу вести аудіо та/або відео фіксацію свідчень усіх фігурантів справи для подальшого їх використання у суді.
6. У ході розслідування прошу встановити особи посадових осіб Подольского ВДАІ у м. Київі (інспекторів ДАІ).
7. Порушити кримінальну справу проти особи посадових осіб Подольского ВДАІ у м. Київі (інспекторів ДАІ) за вчинення злочину, передбаченого ст. 365 Кримінального кодексу України, про що винести постанову протягом триденного строку.
8. Копію постанови не пізніше трьох діб з моменту винесення направити на адресу заявника
9. Протягом трьох календарних днів з дня прийняття рішення по результатах розгляду цієї заяви письмово повідомити мене про результат розгляду цієї Заяви, забезпечивши мені тим самим Конституційне право на оскарження до адміністративного суду Ваших дій.
Додатки:
1. Компакит диск з відео фрагментами (1 прим)
с пламенным пролетарским приветом КотикПух