Текущее время: 28 фев 2025, 21:34

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 45 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 06 фев 2012, 23:37 
Борец

Я ж и писал - ну понюхал, не уловил.... Есть же такое - при подозрении скрыть настоящую причину остановки.. но умело надо это делать, а не хобот в форточку совать. У Агвера тоже - окна на распашку... А заинтриговать гайца ? И тот хорош - выйди же красиво из ситуации... так нет... мозгов для этого купить надо....

Последний раз редактировалось Slavco2003 06 фев 2012, 23:41, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 фев 2012, 23:40 
Борец

VIRUS007UA писал(а):
Псс капитан пропил весь мозг.

не капитан,старлей :geek: а с такими мозгами капитаном ему не стать :mrgreen:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 фев 2012, 23:42 
Борец

Если кто то постарается - то и разжаловать можно )))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2012, 00:45 
Постоялец

:)
Сообщение, не относящиеся к теме
Доска почета ГАИшников
http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=52&t=9694&start=30
Маляр Сергій Володимирович ХМ 0037 обл.ДАІ взвод супроводу
:)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2012, 00:56 
Борец

вроде,где-то так.Олег,замени красные строчки,распечатай в 2-х екз.
Сообщение, не относящиеся к теме
До УДАІ УМВС України в Хмельницькій обл
29008,м Хмельницький,вул.Коцюбинского,35/2
Agver22
м Хмельницький,пл Незалежності 1
Тел. 02
З А Я В А

Предметом даної заяви є повідомлення про порушення чинного законодавства ДПС під час несення служби в м. Хмельницький
Суть справи:
6.02.2012 року приблизно о 8:30 я керував автомобілем ДЕУ Ланос державний номер ВР1111ВР , рухався в м.Хмельницький,по вул Озерній, був зупинений на працівником міліції Інспектором «хм0037 Маляр Сергій Володимирович» (далі – Інспектор ДАІ). Виконавши вимогу інспектора ДАІ, я зупинився біля правого краю проїзної частини. Підійшовши до мене, інспектор ДАІ наказав передати йому документи ,а саме;посвідчення водія,техпаспорт,страховий поліс.
Я запитав у Інспектора ДАІ,яка причина зупинки,на що інспектор спочатку сказав :перевірка страхового полісу,потім-брудний номер,потім-«водій своїм рухом викликав підозру».
Вважаю дії інспектора ДАІ протиправними за таких підстав.
Згідно п.21 ст. 11 Закону України «Про міліцію» де чітко вказані підстави для зупинки транспортних засобів.
зупиняти транспортні засоби лише в разі порушення правил дорожнього руху водіями;
відсутності номерного знака на транспортному засобі або наявності номерного знака, який не
відповідає встановленим вимогам, закріплений у не встановленому для цього місці, закритий іншими
предметами чи забруднений, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів;
наявності ознак, що свідчать про технічну несправність транспортного засобу;
наявності даних, що свідчать про причетність транспортного засобу, його водія, пасажирів або вантажу до вчинення дорожньо-транспортної пригоди, злочину чи адміністративного правопорушення;
перебування транспортного засобу в розшуку;
наявності даних про використання транспортного засобу з протиправною метою;
необхідності опитування водія чи пасажирів про обставини вчинення дорожньо-транспортної пригоди,
злочину чи адміністративного правопорушення, свідками якого вони є або могли бути;
необхідності залучення водія транспортного засобу для надання допомоги іншим учасникам дорожнього руху або працівникам міліції чи як свідка при оформленні протоколів про адміністративні
правопорушення чи матеріалів дорожньо-транспортних пригод;
проведення цільових заходів (операції, відпрацювання, оперативні плани) для перевірки документів на право користування і керування транспортним засобом, документів на транспортний засіб;
Зупиняючи мій транспортний засіб та намагаючись перевірити в мене документи без законних на те підстав, інспектор ДАІ прямо порушив моє право передбачене ст. 19 Конституції України відповідно до якої ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Такі дії інспектора ДАІ принизили мене як громадянина України. У законодавстві чітко вказано, що така процедура може проходити по відношенню лише до правопорушників або осіб які підозрюються у правопорушенні. Отже, зупиняючи мій автомобіль та перевіряючи документи, інспектор ДАІ відніс мене до категорії саме цих осіб, хоча я законів не порушував та керував транспортним засобом у точній відповідності з правилами дорожнього руху.
Згідно Доручення Президента України від 1 вересня 2011 року, доручається голові МВС України Анатолію Могильову забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень», зокрема щодо права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.
Дії працівника ДАІ дають підстави вважати, що зупинка транспортного засобу була безпідставною, а отже такою, що порушує чинне законодавство і Доручення Президента.
На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян»,
ПРОШУ:
1.Організувати ґрунтовну та всебічну перевірку за викладеним в заяві фактом.
2. В разі підтвердження доводів щодо зупинення 6.02.2012 транспортного засобу д\н без законних на те підстав, притягнути до суворої дисциплінарної відповідальності винного працівника ДПС, а також його керівництво за неналежний контроль за діяльністю та дисципліною підлеглих.
3. Надати вмотивовану відповідь про результати розгляду заяви та вчинені дії.
Додатки
Диск с відео
7.02.2012р agver22

в ворде 2 стр,кидаю на почту ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2012, 01:55 
Постоялец

Талян писал(а):
А чи є в природі яка-небуть постанова, яка вимагає на вітровому склі стікер страховки?

ЗУ Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів:
Цитата:
На транспортному засобі його власник зобов'язаний розмістити
спеціальний знак, що надається страховиком при укладенні такого
договору страхування.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2012, 02:21 
Борец

GodSenD писал(а):
Талян писал(а):
А чи є в природі яка-небуть постанова, яка вимагає на вітровому склі стікер страховки?

ЗУ Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів:
Цитата:
На транспортному засобі його власник зобов'язаний розмістити
спеціальний знак, що надається страховиком при укладенні такого
договору страхування.
почему ж ты до конца не копируеш???
Цитата:
Порядок розміщення зазначеного знака
встановлюється Уповноваженим органом за поданням МТ СБУ.
Стаття 21.ЗУ Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів:
и где же должен размещаться "спецзнак" на авто "москвич 2140" 1983 года рождения ?????где по поводу ветрового стекла???
здесь?
Цитата:
31.4. Забороняється експлуатація транспортних засобів згідно із законодавством за наявності таких технічних несправностей і невідповідності таким вимогам:
31.4.7. Інші елементи конструкції:
в) встановлено на скло додаткові предмети або нанесено покриття, які обмежують оглядовість з місця водія, і погіршують його прозорість.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2012, 04:58 
Борец

Цитата:
ПОРЯДОК заповнення і використання спеціального знака, що видається страхувальнику при укладенні договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів

2. На наземному транспортному засобі спеціальний знак ( za732-07 ) закріплюється у правому верхньому кутку вітрового скла, зокрема, за допомогою клейкої стрічки.

источник

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2012, 06:55 
Постоялец

lissij писал(а):
VIRUS007UA писал(а):
Псс капитан пропил весь мозг.

не капитан,старлей :geek: а с такими мозгами капитаном ему не стать :mrgreen:

Согласен не досмотрел исправлюсь :oops:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2012, 09:34 
Борец

aqwer22
молодца, но ток чёт долговато ты с ними сопли жуёшь)
я свой стикер тоже снял вместе с талоном, ответственности ведь, за его отсутствие на лобовом не предусмотренно)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2012, 10:10 
Постоялец

На початку слід взяти слід (фас!!!), спроба поцілунку - провалилася, похмелитися не получиться....
Характер руху авто, характер руху водія, характер водія викликає підозру, водій викиликав характер руху....;) Щоб ці всі підозри зняти - слід сказати чарівні слова: Покажіть документи....Які??? Права - техпаспорт-страховка!!!! (сім-сім відкрийся!!! сім-салабім!!! абра-швабра-кадабра!!!!!)
а шоб авто не виляло по дорозі (Славко правильно вказав) - слід прочистити дороги від снігу, бо на дорозі поналипало снігу - гулі тверді, ось і закидає місцями авто, як би ти не їхав, чи 20 чи 30 км/год, я вже не говорю,як попадаєш в колію, якщо їх декілька на смузі руху, ось тоді і закидає....
а для чого вказувати причину зупинки??? ми ж ДАЇшники!!! махнув жезлом - і зупинив хто не сподобався... чи характером, чи характером руху водія, чи харакетром руху авто...
Мене пре від цього всього???? аж живіт болить від реготу... ну, мля папуга, хвилістий...ну кадр.. ну тупий, як сибірський валянок.
Але 10 хвилин потраченого часу дадуть копняка від начальства і "подяку" цьому ОНОмальному...
ПС: Чим так виділяється авто Агвера, що у ОНОмальних викликає підозру харакетр руху авто і характер водія???

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2012, 14:52 
Постоялец

может "маляр" это была всё же професия? более подходит...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2012, 14:58 
Постоялец

Слоник, прекращай. Нельзя так. Ты ж менту мозг взорвал, в глазах испуг читался и бестолковость. ОНО ж бедолага заикаться начал. Плин после тебя он ж перезагрузиться должен. А если не сможет???? Так зависнет надолго. Ох и поржали. И как ОНО до старлея с таким МОЗГОМ дослужился????

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2012, 16:09 
Борец

так это ж взвод супроводу :roll: сопровождал генералов в туалеты и на пьянки,вот и дослужился :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2012, 18:00 
Постоялец

Слоник ,молодцом)))))))))))Классно , четко,с юмором.Я бы называл такое чудо с лету - ВАША ЧЕСТЬ.И вот почему.Такой причины остановки не существует в принципе.Значит мент расширил для себя служебные полномочия ,что определяется ст 365 (УК Украины -превышение службовых полномочий).Такое имеет право только суд (ограничивать права гражданина на свободу передвижения,расширять и дополнять законы).Я имею в виду конечно Верховный суд для тех кто не понял.Так вот.Я бы ему сказал -ВАША ЧЕСТЬ ПОЖЕЛАЙТЕ МНЕ СЧАСТЛИВОЙ ДОРОГИ + А ВАШЕ РУКОВОДСТВО ЗНАЕТ ЧТО ВЫ СУДЬЯ ВЕРХОВНОГО СУДА?.Я так одного прапора генералом называл до конца беседы при его сослуживцах.Так то.Молодцом ты слоник))))))Мента можно по 365 смело привлекать.Мое мнение :ugeek:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 45 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа