Текущее время: 28 фев 2025, 15:35

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 35 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Уберите камеру мне слепит
СообщениеДобавлено: 06 дек 2011, 21:37 
Борец

на 12:55 инспектор "УЖАСССС"
КІ1402 он же Игорь яркий пример ПОЛНОГО НЕСООТВЕТСТВИЯ ЗАНИМАЕМОЙ ДОЛЖНОСТИ! (чем то он мне Лянсберга Херсонского напомнил :) ) Как базарная баба---ШОПОПАЛО лепечет. А вот водила такси держался молодцом! Я думаю после данного случая он НПА малость почитает. Ну а Вам,Саша, РЕСПЕКТИЩЕ!!!
Пы.СЫ. Водила скидку хоть сделал? :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 дек 2011, 22:16 
Новобранец

Саша молодец, спокойно и уверенно!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 дек 2011, 22:19 
Борец

DRIVERRR
Скидки не было. Оплата по безналу - фирма платит :)
Пока довез до дома провел коротенький лигбез, записал адрес сайта и сказал обязательно почитать.
Очень часто с таксистами беседую на эту тему. Все страшно интересно. Многие для себя впервые слышат базовые понятия из НПА. А ведь и я таким еще недавно был...

Последний раз редактировалось sash11 06 дек 2011, 22:20, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 дек 2011, 22:20 
Борец

sash11 писал(а):
DRIVERRR
Скидки не было. Оплата по безналу - фирма платит :)

:D :D :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 дек 2011, 15:15 
Борец

Все классно. Но пробивать по мобилке все равно не имеет право. Значит засел он в патрульке и что-то зачитывает абоненту...наверное данные из в\у...кому? Может банде, может друзьям по бизнесу...мы этого так и не узнаем.
Что значит дежурный этим не занимается если по радио дать ему соотв запрос?! Хорошо, дайте тогда радиостанцию тому, кто сидит в том же соседнем помещении и занимается проверкой по базам, определите для него свой канал, что бы не мешать другим… и заберите мобилку!!
Конечно, если указанный сотовый- часть правительственной защищенной (в том числе шифрованием) системы связи то вопросов не будет. А так накупили Лайфов или МТС...и что хочешь то и делай. У провайдеров есть баз - разговоры\смс пишутся и хранятся столько - сколько нужно, а потом по необходимости сливаются СБУ, или же бандитам за деньги...Тем более есть техн. средства, которые легко перехватывают GSM… и можно слышать жертву.

П.С. Их радиосвязь по определению намного защищенная, хотя бы потому, что формально ментовские частоты -гос. тайна. Плюс применяются различные орг. меры (инструкции как обращаться с радиосвязью, эфиром...) просто так не потрепаться. Возможно даже используется скремблирование, инверсия голоса. Не зря же при спец. операциях переговоры осуществляют по спец. связи, в том числе радио, а не личной мобилке с пакетом от Лайф\Мтс.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 дек 2011, 03:16 
Борец

Накатал оперу. Хочу отправить сегодня. Есть ли замечания, дополнения?

До УДАІ ГУ МВС України в м. Києві
01030, м. Київ, вул. Б Хмельницького, 54

гр. мене
08292 м. Буча, вул. де я живу
тел. мій

ЗАЯВА
06.12.2011 приблизно об 01:23 в м. Києві біля перехрестя вул. Міська, Великої кільцевої дороги та Гостомельського шосе автомобіль, в якому я їхав як пасажир, був остановлений працівниками ДАІ з нагрудними жетонами КІ1402 та КІ0326 які неслі службу на патрульному автомобілі д/н 2796. Інспектор КІ1402 звинуватив водія в порушенні ПДР, а саме в перевищенні швидкості. Як пасажир я був свідком того, що водій в неякому разі не порушував швидкісного режиму та їхав, дотрімуючись вимог ПДР. Я звернувся до інспектора КІ1402 та попрахав пред'явити докази звинувачення згідно ст. 251 КУпАП. Але інспектор КІ1402 в грубій формі заявив, що йому взагалі не цікаво зі мною ромовляти і я для нього ніхто! Відповідно до ст. 5 Закону України «Про міліцію» при звертанні до громадянина працівник міліції зобов'язаний назвати своє прізвище, звання та пред'явити на його вимогу службове посвідчення. У взаємовідносинах з громадянами працівник міліції повинен виявляти високу культуру і такт. Під час відео фіксації мого спілкування з інспекторами ДПС, інспектор КІ1402 забороняв мені проводити відео зйомку на підставі рішення Конституційного суду. Але на моє прохання показати це рішення яке начебто забороняє громадянам України знімати працівників внутрішніх справ України при виконанні останніми обов'язків, покладених на них державою, він нічого не зміг відповісти. При перевірці документів у водія виявилось, що у нього відсутнє посвідчення водія. Інспектор КІ1402 висловив вимогу до мене буди свідком і понятим цього факту. Я жодним чином не заперечував цьому і висловив свою згоду, але майже одразу інспектор КІ1402 звинуватив мене в тому, що я відмойляюсь від цього обов'язка. Далі я знову попрахав інспектора пред'явити докази порушення водієм вимог ПДР згідно ст. 251 КУпАП, але від наголосив, що фото та відео фіксацію і свідків він вже предоставив водію! На відео добре помітно, що крім 2 інспекторів ДПС, водія та мене нікого більше не було. Тому зовсім не зрозуміло яких свідків інспектор КІ1402 мав на увазі. Також добре помітно, що інспектор КІ1402 не мав при собі, або в патрульному авто приладій з функцією фото чи відео фіксації. Я був єдиний свідок всієї події від самого початку і до її завершення. Під час спілкування інспектор КІ1402 звинуватив мене, що моя відео камера йому сліпить і що це взагалі не відео камера а фонарік! Далі я сказав, що обов'язково напишу заяву в ДАІ на дії інспекторів. КІ1402 сприйняв це як погрозу і погрожував мені доставленням до райвідділу. Далі він охаректеризував мою відео фіксацію їх дій як лохотрон! Після цього я попрахав інспектора КІ1402 пред'явити своє службове посвідчення щоб переконатись, що він дійсно є працівніком ДАЇ. Але інспектор категорично відмовився це робити, пояснивше це тим, що я багато чого хочу і це мої проблеми і що він мене не зупиняв і не зобов'язаний представлятись. Далі інспектор КІ1402 звинуватив мене в тому, що я погрожував йому судом! Цільком поведінку інспектора КІ1402 можна охарактеризувати як неадекватну, образливу, яка принижує честь і гідність людини.
Зроблене мною відео викладених обставин справи можна побачити в інтернеті за наступної адсерою http://www.youtube.com/watch?v=DmKcmbVs7iU
На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян»,

ПРОШУ:

1. Встановити ПІБ. посади та спеціальні звання посадових осіб з жетонами КІ1402 та КІ0326, яки несли службу в місті Києві 06.12.2011 року на патрульному автомобілі д/н 2796.
2. Встановити у відповідності до дислокації на 06.12.2011 року та книзі постових відомостей підрозділу, до якого відносяться посадові особи вказані в п.1 цієї заяви, конкретні місця несення служби вказаних в п.1 цієї заяви посадових осіб 06.12.2011 року з 01:23 годин до 02:30 годин.
3. Ініціювати повноцінний розгляд моєї заяви. Провести службове розслідування викладених фактів, та притягнути винних осіб до дисциплінарної відповідальності.
4. Повідомити чи є місце, на якомі здійснювалося несення служби місцем підвищеної концентрації ДТП.
5. Надати оцінку чи порушив наряд наказ МВС №131 від 08.04.2011?
6. З'ясувати чи дійсно патрульний автомобіль з номером 2796 мав знаходитись в той самий час на тому самому місці.
7. Надати ґрунтовну та вмотивовану відповідь про результати розгляду даної заяви та вчиненні Державтоінспекцією дії.

Додатки:
1. Компакт диск з відео з місця події - 1 шт.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 дек 2011, 08:42 
Борец

sash11 писал(а):
Накатал оперу. Хочу отправить сегодня. Есть ли замечания, дополнения?

До УДАІ ГУ МВС України в м. Києві
01030, м. Київ, вул. Б Хмельницького, 54

гр. мене
08292 м. Буча, вул. де я живу
тел. мій

ЗАЯВА
06.12.2011 приблизно об 01:23 в м. Києві біля перехрестя вул. Міська, Великої кільцевої дороги та Гостомельського шосе автомобіль, в якому я їхав як пасажир, був зупинений працівниками ДАІ з нагрудними жетонами КІ1402 та КІ0326 які несли службу на патрульному автомобілі д/н 2796. Інспектор КІ1402 звинуватив водія в порушенні ПДР, а саме в перевищенні швидкості. Як пасажир я був свідком того, що водій в ніякому разі не порушував швидкісного режиму та їхав, дотрімуючись вимог ПДР. Я звернувся до інспектора КІ1402 та попрахав пред'явити докази звинувачення згідно ст. 251 КУпАП. Але інспектор КІ1402 в грубій формі заявив, що йому взагалі не цікаво зі мною ромовляти і я для нього ніхто! Відповідно до ст. 5 Закону України «Про міліцію» при звертанні до громадянина працівник міліції зобов'язаний назвати своє прізвище, звання та пред'явити на його вимогу службове посвідчення. У взаємовідносинах з громадянами працівник міліції повинен виявляти високу культуру і такт. Під час відео фіксації мого спілкування з інспекторами ДПС, інспектор КІ1402 забороняв мені проводити відео зйомку на підставі рішення Конституційного суду. Але на моє прохання показати це рішення яке начебто забороняє громадянам України знімати працівників внутрішніх справ України при виконанні останніми обов'язків, покладених на них державою, він нічого не зміг відповісти.
тут бі добавить ст. 3 ЗУоМ
При перевірці документів у водія виявилось, що у нього відсутнє посвідчення водія. Інспектор КІ1402 висловив вимогу до мене буди свідком і понятим цього факту. Я жодним чином не заперечував цьому і висловив свою згоду, але майже одразу інспектор КІ1402 звинуватив мене в тому, що я відмойляюсь від цього обов'язка. Далі я знову попрахав інспектора пред'явити докази порушення водієм вимог ПДР згідно ст. 251 КУпАП, але він наголосив, що фото та відео фіксацію і свідків він вже надав водію! На відео добре помітно, що крім 2 інспекторів ДПС, водія та мене нікого більше не було. Тому зовсім не зрозуміло яких свідків інспектор КІ1402 мав на увазі. Також добре помітно, що інспектор КІ1402 не мав при собі, або в патрульному авто приладів з функцією фото чи відео фіксації. Я був єдиний свідок всієї події від самого початку і до її завершення. Під час спілкування інспектор КІ1402 звинуватив мене, що моя відео камера йому сліпить і що це взагалі не відео камера а ліхтарик! Далі я сказав, що обов'язково напишу заяву в ДАІ на дії інспекторів. КІ1402 сприйняв це як погрозу і погрожував мені доставленням до райвідділу. Далі він охаректеризував мою відео фіксацію їх дій як лохотрон! Після цього я попрахав інспектора КІ1402 пред'явити своє службове посвідчення щоб переконатись, що він дійсно є працівніком ДАЇ.

тут можешь єтот сюжет вставить viewtopic.php?f=69&t=14179
Але інспектор категорично відмовився це робити, пояснивше це тим, що я багато чого хочу і це мої проблеми і що він мене не зупиняв і не зобов'язаний представлятись. Далі інспектор КІ1402 звинуватив мене в тому, що я погрожував йому судом! Цілком поведінку інспектора КІ1402 можна охарактеризувати як неадекватну, образливу, яка принижує честь і гідність людини.
Зроблене мною відео викладених обставин справи можна побачити в інтернеті за наступної адсерою http://www.youtube.com/watch?v=DmKcmbVs7iU
На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян»,

ПРОШУ:

1. Встановити ПІБ. посади та спеціальні звання посадових осіб з жетонами КІ1402 та КІ0326, яки несли службу в місті Києві 06.12.2011 року на патрульному автомобілі д/н 2796.
2. Встановити у відповідності до дислокації на 06.12.2011 року та книзі постових відомостей підрозділу, до якого відносяться посадові особи вказані в п.1 цієї заяви, конкретні місця несення служби вказаних в п.1 цієї заяви посадових осіб 06.12.2011 року з 01:23 годин до 02:30 годин.
3. Ініціювати повноцінний розгляд моєї заяви. Провести службове розслідування викладених фактів, та притягнути винних осіб до дисциплінарної відповідальності.
4. Повідомити чи є місце, на якомі здійснювалося несення служби місцем підвищеної концентрації ДТП.
5. Надати оцінку чи порушив наряд наказ МВС №131 від 08.04.2011?
6. З'ясувати чи дійсно патрульний автомобіль з номером 2796 мав знаходитись в той самий час на тому самому місці.
7. Надати ґрунтовну та вмотивовану відповідь про результати розгляду даної заяви та вчиненні Державтоінспекцією дії.

Додатки:
1. Компакт диск з відео з місця події - 1 шт.

чуток подправил)
ты, если на русском удобней, то пиши на русском ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 дек 2011, 17:45 
Прохожий

Цитата:
Зроблене мною відео викладених обставин справи можна побачити в інтернеті за наступної адсерою

лучше написать "наступною адресою" ;) Хотя может и так неправильно...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2012, 17:44 
Борец

Сегодня звонили из ГАИ, пригасили завтра на беседу. Поеду таки пообщаюсь на 9 утра. Вот запись разговора:
ftp://gobucha.com/pub/voicerecording47511.amr

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2012, 17:48 
Борец

sash11 писал(а):
Сегодня звонили из ГАИ, пригасили завтра на беседу. Поеду таки пообщаюсь на 9 утра. Вот запись разговора:
ftp://gobucha.com/pub/voicerecording47511.amr

Кто звонил? ЧЕрнега?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2012, 17:54 
Борец

Не, вроде Ахметов или Ахмет Александр Николаевич. Тезка, блин)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2012, 17:56 
Борец

sash11 писал(а):
Не, вроде Ахметов или Ахмет Александр Николаевич. Тезка, блин)

Скажу что будут давить на жалость и чтоб ты написал заявление что все хорошо и не имеешь к ним претензий

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2012, 17:59 
Борец

Vovka28
Ну это они не дождутся.
Выход один у них - сделать мне предложение от которого нельзя отказаться :D
В другом раскладе поговорим и пусть отвечают официально на мое заявление.
Что за моду они взяли приглашать на беседы?!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2012, 18:00 
Борец

sash11 писал(а):
Vovka28
Ну это они не дождутся.
Выход один у них - сделать мне предложение от которого нельзя отказаться :D
В другом раскладе поговорим и пусть отвечают официально на мое заявление.
Что за моду они взяли приглашать на беседы?!

Хотят посмотреть на тебя смогут договориться или нет с тобой
диктофон включи кода будешь там

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2012, 18:01 
Борец

Vovka28
Блин, диктофон пока не купил...
На мобилу постараюсь записать.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 35 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа