Текущее время: 27 фев 2025, 05:29

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 43 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: порушення парковки
СообщениеДобавлено: 16 авг 2011, 16:45 
Борец

GrAnd писал(а):
чому пишешь на форумі українською мовою, а розмовляєшь російською? :mrgreen:

конспирация :lol:

Сообщение, не относящиеся к теме
http://roadcontrol-kharkov.blogspot.com/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: даі перша спроба ... повчайте :)
СообщениеДобавлено: 16 авг 2011, 16:58 
Постоялец

XoxoL писал(а):
Андрей, ты узнал, это как раз в том месте где развилка сумской и киевской трассы, там где воронок вылетел с заключенными...

конечно узнал :roll:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2011, 16:59 
Постоялец

XoxoL писал(а):
GrAnd писал(а):
не вгадав ... треную рідну мову, доречі так само як і англійску ;)
ще не виходить розмовляти шидко рідною, але я стараюсь ... :(

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2011, 17:07 
Борец

crow писал(а):
XoxoL писал(а):
GrAnd писал(а):

how are you? ;) все правильно сделал они 100% нарушили ПДД п.п. 15.9

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2011, 17:21 
Постоялец

crow писал(а):

бачив тебе недавно на тому же місці, тількі в пятницю у вечорі

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2011, 17:26 
Борец

XoxoL писал(а):
crow писал(а):
по-1ше, бреше ... мовляв не знає хто водій: номер та жетон є

ХА 0801 ІДПС роти ДПС Сержант міліції Веретельник Андрій Олександрович

Не сержант а прапорщик.Благодаря ему я тут)))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2011, 17:27 
Борец

serg82 писал(а):
XoxoL писал(а):
crow писал(а):
по-1ше, бреше ... мовляв не знає хто водій: номер та жетон є

тогда поздравим с повышением его!!! ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2011, 17:32 
Постоялец

serg82 писал(а):

он что заставил тебя читать форум? :mrgreen:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2011, 17:44 
Борец

GrAnd писал(а):
serg82 писал(а):

он что заставил тебя читать форум? :mrgreen:

в 2005 году пытался развести меня на штраф.Дело выиграл.Теперь я тут.Он тогда уже был прапором.Разжаловали?? :lol: :lol: :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 авг 2011, 12:16 
Постоялец

XoxoL писал(а):
це точно він? можно на це призвище посилатися?

вийшов ось такий ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ ...
Начальнику ВДАІ з обслуговування Харкова
вул. Шевченко 315, Харків 61033, Україна
тел. +38(057)707-01-02

ПІБ, вул. ..., тел. ...

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

Приводом цього звернення є відмова працівника міліції Веретельника Андрія Олександровича, н/з ХА 0801, надати інформацію щодо водія службового автомобіля ВАЗ д/н 0585.

15.08.2011 близько 19:30 я помітив службовий автомобіль ВАЗ д/н 0585 який був запаркований біля будинку по вул.Залютінська 1 на виїзді до вул.Полтавський Шлях. З метою запобігання правопорушення я звернувся до інспектора, який знаходився поруч з цим службовим автомобілем. Наше спілкування було записано на відео, ось наш діалог:
Я: А Ви не знаете кто водитель этой машины?(показую на ВАЗ д/н 0585)
Він: Не знаю.
Я: Не знаете? (удивленно)
Він: Нет, конечно.

Вважаю що інспектор приховав або навіть збрехав щодо наявності у нього інформації про водія авто ВАЗ д/н 0585, така поведінка інспектора є протиправною з наступних причин:
По-перше, інформація щодо водія службового авто була мені потрібна щоб попередити правопорушення, а у відповідності до ст.5 ЗУ «Про інформацію» громадяни України мають право на одержання інформації, необхідної для реалізації своїх прав, свобод і законних інтересів. Крім того, згідно ст. 3 ЗУ «Про міліцію», щодо принципів діяльності міліції:- «діяльність міліції є гласною».
По-друге, інспектор є суб'єктом відповідальності за корупційні правопорушення і йому забороняється надавати недостовірну інформацію. Так згідно ЗУ «Про засади запобігання і протидії корупції» п.1.д) ст.4. «Суб'єкти відповідальності за корупційні правопорушення» є «особи рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ». Крім того, відповідно до цього ЗУ, а саме ст.16. «Вимоги щодо прозорості інформації» «Особам, зазначеним у пунктах 1-3 частини першої статті 4 цього Закону, забороняється» «надавати несвоєчасно, недостовірну чи не в повному обсязі інформацію».
Таким чином, інспектор, Веретельник А.О. н/з ХА 0801, скоїв правопорушення згідно ст.212-3 КУпАП «Порушення права на інформацію»: «Неправомірна відмова в наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації, що не відповідає дійсності, у випадках, коли така інформація підлягає наданню на запит громадянина чи юридичної особи відповідно до законів України "Про інформацію" , "Про доступ до публічної інформації" , "Про звернення громадян" , "Про доступ до судових рішень" та "Про засади запобігання і протидії корупції" , - тягне за собою накладення штрафу»

У відповідності до ст.5 ЗУ «Про інформацію» громадяни України мають право на одержання інформації, необхідної для реалізації своїх прав, свобод і законних інтересів.
Згідно ст. 14 Закону України "Про доступ до публічної інформації" розпорядники інформації зобов`язані надавати достовірну, точну та повну інформацію, а також у разі потреби перевіряти правильність та об'єктивність наданої інформації. Та відповідно до ст. 20 Розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.
Крім того, згідно ст.27 ЗУ «Про інформацію»: порушення цього ЗУ тягне за собою дисциплінарну, цивільно-правову, адміністративну або кримінальну відповідальність згідно із законами України.

З огляду на вище зазначене та керуючись ст. 40 Конституції України, ст. ст. 2, 5, 20, Закону України "Про інформацію", ст. ст. З, 4, 14, 20 Закону України "Про доступ до публічної інформації"ст. ст. 1, 15 Закону України “Про звернення громадян”

ПРОШУ надати ґрунтовну та вмотивовану письмову відповідь на такі питання:

1. Чи використовував інспектор, Веретельник А.О. н/з ХА 0801, службовий автомобіля ДАІ д\н 0585, під час служби 15.08.2011 близько 19:30.
2. Чи мав 15.08.2011 близько 19:30 інспектор, Веретельник А.О. н/з ХА 0801, відомості щодо водія службовий автомобіля ДАІ д\н 0585?
3. Чи правомірно інспектор, Веретельник А.О. н/з ХА 0801, відмовив в наданні інформації щодо водія службовий автомобіля ДАІ д\н 0585? Якщо правомірно, то на підставі якої саме статті та якого саме нормативного акту?

20.08.2011 р. З повагою, ПІБ
покритикуйте: що не так?
адресат той? питання зрозумілі?

Последний раз редактировалось crow 17 авг 2011, 13:34, всего редактировалось 2 раз(а).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 авг 2011, 12:53 
Борец

crow писал(а):
XoxoL писал(а):
це точно він? можно на це призвище посилатися?

вийшов ось такий ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ ...
Начальнику ВДАІ з обслуговування Харкова
вул. Шевченко 315, Харків 61033, Україна
тел. +38(057)707-01-02

ПІБ, вул. ..., тел. ...

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

Приводом цього звернення є відмова працівника міліції Веретельника Андрія Олександровича, н/з ХА 0801, надати інформацію щодо водія службового автомобіля ВАЗ д/н 0585.

15.08.2011 близько 19:30 я помітив службовий автомобіль ВАЗ д/н 0585 який був запаркований біля будинку по вул.Залютінська 1 на виїзді до вул.Полтавський Шлях. З метою запобігання правопорушення я звернувся до інспектора, який знаходився поруч з цим службовим автомобілем. Наше спілкування було записано на відео, ось наш діалог:
Я: А Ви не знаете кто водитель этой машины?(показую на ВАЗ д/н 0585)
Він: Не знаю.
Я: Не знаете? (удивленно)
Він: Нет, конечно.

Вважаю що інспектор приховав або навіть збрехав щодо наявності у нього інформації про водія авто ВАЗ д/н 0585, така поведінка інспектора є протиправною з наступних причин:
По-перше, інформація щодо водія службового авто була мені потрібна щоб попередити правопорушення, а у відповідності до ст.5 ЗУ «Про інформацію» громадяни України мають право на одержання інформації, необхідної для реалізації своїх прав, свобод і законних інтересів. Крім того, згідно ст. 3 ЗУ «Про міліцію», щодо принципів діяльності міліції:- «діяльність міліції є гласною».
По-друге, інспектор є суб'єктом відповідальності за корупційні правопорушення і йому забороняється надавати недостовірну інформацію. Так згідно ЗУ «Про засади запобігання і протидії корупції» п.1.д) ст.4. «Суб'єкти відповідальності за корупційні правопорушення» є «особи рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ». Крім того, відповідно до цього ЗУ, а саме ст.16. «Вимоги щодо прозорості інформації» «Особам, зазначеним у пунктах 1-3 частини першої статті 4 цього Закону, забороняється» «надавати несвоєчасно, недостовірну чи не в повному обсязі інформацію».
Таким чином, інспектор, Веретельник А.О. н/з ХА 0801, скоїв правопорушення згідно ст.212-3 КУпАП «Порушення права на інформацію»: Відповідь надана не по суті запиту в порядку ЗУ «Про звернення громадян», ЗУ «Про засади запобігання і протидії корупції» вважається неправомірною відмовою в наданні інформації.

У відповідності до ст.5 ЗУ «Про інформацію» громадяни України мають право на одержання інформації, необхідної для реалізації своїх прав, свобод і законних інтересів.
Згідно ст. 14 Закону України "Про доступ до публічної інформації" розпорядники інформації зобов`язані надавати достовірну, точну та повну інформацію, а також у разі потреби перевіряти правильність та об'єктивність наданої інформації. Та відповідно до ст. 20 Розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.
Крім того, згідно ст.27 ЗУ «Про інформацію»: порушення цього ЗУ тягне за собою дисциплінарну, цивільно-правову, адміністративну або кримінальну відповідальність згідно із законами України.

З огляду на вище зазначене ПРОШУ письмово надати відповідь на такі питання:

1. Чи використовував інспектор, Веретельник А.О. н/з ХА 0801, службовий автомобіля ДАІ д\н 0585, під час служби 15.08.2011 близько 19:30.
2. Чи мав 15.08.2011 близько 19:30 інспектор, Веретельник А.О. н/з ХА 0801, відомості щодо водія службовий автомобіля ДАІ д\н 0585?
3. Чи правомірно інспектор, Веретельник А.О. н/з ХА 0801, відмовив в наданні інформації щодо водія службовий автомобіля ДАІ д\н 0585? Якщо правомірно, то на підставі якої саме статті та якого саме нормативного акту?

20.08.2011 р. З повагою, ПІБ
покритикуйте: що не так?
адресат той? питання зрозумілі?

точно!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 авг 2011, 13:03 
Борец

15.08.2011 близько 19:30 я помітив службовий автомобіль ВАЗ д/н 0585 який був запаркований з порушенням ПДД, а саме п.п. 15.9 біля будинку по вул.Залютінська 1 на виїзді до вул.Полтавський Шлях. З метою запобігання правопорушення я звернувся до інспектора, який знаходився поруч з цим службовим автомобілем. Наше спілкування було записано на відео, ось наш діалог:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 авг 2011, 13:07 
Постоялец

XoxoL писал(а):
15.08.2011 близько 19:30 я помітив службовий автомобіль ВАЗ д/н 0585 який був запаркований з порушенням ПДД, а саме п.п. 15.9
про порушення ПДР буде інший запит ... в цьому я навмистно не вказую, щоб не чіплялися до цього

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 авг 2011, 13:14 
Борец

crow ЗАМЕНИЛ БЫ

НА ЭТО

З огляду на вище зазначене ПРОШУ письмово надати відповідь на такі питання: Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції України, ст. ст. 2, 5, 20, Закону України "Про інформацію", ст. ст. З, 4, 14, 20 Закону України "Про доступ до публічної інформації"ст. ст. 1, 15 Закону України “Про звернення громадян”

ПРОШУ надати ґрунтовну та вмотивовану письмову відповідь на такі питання:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 авг 2011, 13:15 
Борец

согласно ст. 20 Закону України "Про доступ до публічної інформації ответ должны дать в течении 5 рабочих дней

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 43 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа