Текущее время: 01 мар 2025, 06:56

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 245 ]  На страницу Пред.  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 13 янв 2012, 15:48 
Авторитет

Vovka28 не суетись,пацанам нравится когда их посылают,зачем им что то писать,им шлем застегнули как всегда это делают геи,и дело сделано.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 янв 2012, 15:51 
Борец

Спокойствие, жалобу от своего имени я отправил. Я очень сомневаюсь, что гаишники читают этот форум. afrkiev(у) рекомендую писать в СВБ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Постоялец

против гаи писал(а):
afrkiev писал(а):
Vovka28 писал(а):
afrkiev

Ребята поймите нужно писать!

Я сейчас занял выжидательную позицию. Если до конца следующей недели ничего не произойдет, то буду обращаться в СВБ. Надеюсь, Андрей Юрьевич услышал мое послание в этом посте

Какая выжедательная позицая ?! :shock: Тебе голову запудрили и ты повелся! :lol:
Скаргу в прокуратуру давным давно надо было отправить :!: :roll:

7 страниц просто трепа :roll:

Vitalino писал(а):
Vovka28 не суетись,пацанам нравится когда их посылают,зачем им что то писать,им шлем застегнули как всегда это делают геи,и дело сделано.

Vitalino Такие же точно мысли один в один !!!

Последний раз редактировалось против гаи 13 янв 2012, 15:51, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Постоялец

Vitalino писал(а):

Виталик, не суди так строго! Пообщался только что со Степановым. Он мне после каждого обращения будет показывать приказ о наказании. Мы ведь этого добиваемся? Чтобы всякое неправильное действие было наказуемо! Приказ является внутренним, поэтому выкладывать не имею права, но, как сознательный гражданин Украины, буду следить

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 янв 2012, 15:53 
Постоялец

Dolgovnet писал(а):
Спокойствие, жалобу от своего имени я отправил. Я очень сомневаюсь, что гаишники читают этот форум. afrkiev(у) рекомендую писать в СВБ.

Частично спасибо. После разговора было бы по крайней мере некрасиво писать жалобу, а вот от другого лица - вполне

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 янв 2012, 16:04 
Борец

afrkiev писал(а):
Dolgovnet писал(а):

Частично спасибо. После разговора было бы по крайней мере некрасиво писать жалобу, а вот от другого лица - вполне

Ребята если там было нарушение в ГАИ знака 3.34 то никто б ничего не говорил так пустяк! А тут приходит бандюки по фене говорят и так далее! То ждем наказания

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 янв 2012, 16:05 
Борец

Dolgovnet писал(а):

Красавчик! можешь показать? посмотрим и нужно писать еще в СВБ

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 янв 2012, 16:06 
Борец

afrkiev писал(а):
Vitalino писал(а):

Виталик, не суди так строго! Пообщался только что со Степановым. Он мне после каждого обращения будет показывать приказ о наказании. Мы ведь этого добиваемся? Чтобы всякое неправильное действие было наказуемо! Приказ является внутренним, поэтому выкладывать не имею права, но, как сознательный гражданин Украины, буду следить

И знаешь как это будет он покажет тебе приказ где будет написано что "Провели роботу"

А в реале будет так он позовет его к себе в кабинет скажет Коля давай по 100 грн и больше так не гони

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 янв 2012, 16:08 
Постоялец

Vovka28 писал(а):
afrkiev писал(а):
Vitalino писал(а):

И знаешь как это будет он покажет тебе приказ где будет написано что "Провели роботу"

А в реале будет так он позовет его к себе в кабинет скажет Коля давай по 100 грн и больше так не гони

мне нужно будет не "провели роботу", а приказ о дисциплинарном взыскании. Иначе выкладываю видео и пишу скаргу

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 янв 2012, 16:15 
Борец

На осіб рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ за порушення службової дисципліни можуть накладатися такі види дисциплінарних стягнень:

усне зауваження;
зауваження;
догана;
сувора догана;
попередження про неповну посадову відповідність;
звільнення з посади;
пониження в спеціальному званні на один ступінь;
звільнення з органів внутрішніх справ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 янв 2012, 16:16 
Борец

Vovka28 писал(а):
Dolgovnet писал(а):

Красавчик! можешь показать? посмотрим и нужно писать еще в СВБ

Начальнику УДАІ ГУМВС України в Запорізькій області
Горьковому Віталію Володимировичу
69035, м. Запоріжжя,
вул. 40 років Радянської України, 57-а

СКАРГА
(на неналежну поведінку посадових осіб ДАІ МВС України)

Шановний Віталій Володимирович!
Останнім часом у ЗМІ та мережі Інтернет публікуються відеофрагменти, у яких посадові особи ДАІ МВС України (далі по тексту ІДПС) проявляють відкриту зневагу до громадян (учасників дорожнього руху). Так 13.01.2012 року в мережі Інтернет на порталі YouTube, за адресою:
http://www.youtube.com/watch?v=2xvn03Ou ... sNiShfn855
мною було переглянуто відеоролик, про спілкування інспектора ДАI з пішохідом у м.Запорiжжi, Запорiзької області, який грубо та нетактовно спілкувався з пiшохiдом.
Зазначені дії співробітника міліції я вважаю незаконними, такими що суперечать не лише нормативно-правовим актам у сфері безпеки дорожнього руху, а також законодавству та Конституції України.
Згідно ст.19 Конституції України «…посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень, та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України».
Вiдповiдно до п.2 ст.5 Закону України “Про міліцію” Діяльність міліції та права громадян.Міліція поважає гідність особи і виявляє до неї гуманне ставлення, захищає права людини незалежно від її соціального походження, майнового та іншого стану, расової та національної належності, громадянства, віку, мови та освіти, ставлення до релігії, статі, політичних та інших переконань. При звертанні до громадянина працівник міліції зобов'язаний назвати своє прізвище, звання та пред'явити на його вимогу службове посвідчення. У взаємовідносинах з громадянами працівник міліції повинен виявляти високу культуру і такт.
Ст.3 Закону України “Про міліцію”… Діяльність міліції будується на принципах законності, гуманізму, поваги до особи.
Наказ МВС №111 від 27.03.2009р., зобов’язує : п.6.25. Бути культурним і ввічливим у спілкуванні з громадянами, неухильно дотримуватися законності та не допускати її порушень іншими працівниками.
Така поведінка iнспектора ДАI говорить про низький уровень освіти та моралі посадових осіб та неналежне ставлення керівництва УДАІ ГУМВС Ураїни в Запорiзькiй областi щодо підбору кадрів. Це говорить лише про те, що інспектор ДАI, є абсолютно некомпетентний у нормативно-правових актах, що належать до сфери безпеки дорожнього руху, або ж свiдомо порушує всі законодавчi акти, в тому числі і Накази свого керівництва, що говорить про службову недбалість та непрофесійність. Відзначу також і абсолютний правовий нігілізм інспектора. На порозі проведення нашою державою чемпіонату Евро 2012, працівники ДАI, одними з перших, будуть представляти та демонструвати гостинність, та надання гостям іноземних держав, допомоги на дорогах, але при такому хамському вiдношенi до громадян України, годі й чекати поваги до іноземних вболівальників. Імідж ДАI, в нашій державі завдяки таким працівникам, в очах простих громадян, взагалі не викликає довіри та поваги.
Вважаю, що таке істотне порушення вимог законодавства з боку співробітника міліції, його неповага до громадянина, цинічне ігнорування всіх нормативно – правових актів, а також наказів, розпоряджень, інструкцій, є перевищенням з його боку службових повноважень. З іншого боку, допущення керівництвом відповідного підрозділу ДАІ м.Запорiжжя - таких порушень з боку працівників останнього, є службовою недбалістю, та ігноруванням вимог, як вищого керівництва ДАI МВС України, так і Головного Управління МВС України.
Заявник додає до цієї заяви відео фрагмент з мережі Інтернет пiд назвою «ГАИ Запорожье: “Ты что, рамсы попутал?”» на диску CD-R (див. додаток №1)
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Відповідно до ст. 19 Закону України «Про звернення громадян» органи державної влади та їх посадові особи зобов'язані: об'єктивно, всебічно і вчасно перевіряти заяви; невідкладно вживати заходів до припинення неправомірних дій, виявляти, усувати причини та умови, які сприяли порушенням; письмово повідомляти громадянина про результати перевірки заяви і суть прийнятого рішення.
На підставі фактiв викладенних у цiй заявi, в установлений законом термін.
ПРОШУ
1. Прийняти дану скаргу до розгляду та розглянути її у встановлений ст. 20 ЗУ «Про звернення громадян» строк, а саме, невідкладно
2. Встановити ПІБ, спеціальне звання та підрозділ посадової осіби ДАІ МВС України, яка фігурує у відео фрагментi (див. Додаток №1).
3. В реагування на скаргу провести службове розслідування щодо посадової особи ДАІ МВС України, яка вказана у п.2
4. Про результати розслідування та прийнятi міри покарання відносно посадової особи ДАІ МВС України, яка вказана у п.2, письмово проінформувати Заявника.
Додаток: Компакт диск з відеофрагментами хамства (1 прим. 1 файл)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 янв 2012, 16:26 
Авторитет

все это херня на посном масле(((( нужно наказывать начальство в первую очередь,сколько раз уже тут Рост рассказывал алгоритм реального метода наказания геев,писать на начальника нужно,если у этого пид...ра такие подчиненные,то эта мрась еще хлеще их,нужно бля звонить мне на горячую линию Запорожья,и тыкнуть их носом в это видео.Так лед тронулся щас я их атаковать начну.
И письмо в Генпрокуратуру.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 янв 2012, 16:32 
Постоялец

Vitalino писал(а):
все это херня на посном масле(((( нужно наказывать начальство в первую очередь,сколько раз уже тут Рост рассказывал алгоритм реального метода наказания геев,писать на начальника нужно,если у этого пид...ра такие подчиненные,то эта мрась еще хлеще их,нужно бля звонить мне на горячую линию Запорожья,и тыкнуть их носом в это видео.Так лед тронулся щас я их атаковать начну.
И письмо в Генпрокуратуру.

На горячую линию звонок оставлен был. Думаю, что отреагируют соответственно ситуации. ОблГАИ не церемонится особо в ЗП

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 янв 2012, 16:39 
Борец

Приказ
Я, начальник ГАИ г.Запорожье, приказываю:
1) Объявить дисциплинарное взыскание "Попутавшему рамсы" за применение "фени" на камеру;
2) Объявить дисциплинарное взыскание двум другим инспекторам.

Устраивает такой приказ? Оригинал особо отличаться не будет.
afrkiev, ты волен конечно поступать так, как считаешь необходимым, может мы не знаем каких то нюансов, но, знаешь, для чего тогда нужно было это все бадяжить? Ну покажет он тебе приказ и что? Толку от этого приказа? Тебе же не дадут посмотреть в личные дела этих мудаков, да и тьфу на эти взыскания, карьеру испортят им? Да не ради карьеры они там, а исключительно ради дармовщины.
В конце концов видео есть, жалобу в прокуратуру может написать любой.
afrkiev, ничего личного, повторяю, ты волен в своих поступках. Но для себя я сделал вывод: если дойдет до подобного,- никаких встреч и переговоров, исключительно через прокурорских.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 янв 2012, 16:44 
Постоялец

alexdor писал(а):
Приказ
Я, начальник ГАИ г.Запорожье, приказываю:
1) Объявить дисциплинарное взыскание "Попутавшему рамсы" за применение "фени" на камеру;
2) Объявить дисциплинарное взыскание двум другим инспекторам.

Устраивает такой приказ? Оригинал особо отличаться не будет.
afrkiev, ты волен конечно поступать так, как считаешь необходимым, может мы не знаем каких то нюансов, но, знаешь, для чего тогда нужно было это все бадяжить? Ну покажет он тебе приказ и что? Толку от этого приказа? Тебе же не дадут посмотреть в личные дела этих мудаков, да и тьфу на эти взыскания, карьеру испортят им? Да не ради карьеры они там, а исключительно ради дармовщины.
В конце концов видео есть, жалобу в прокуратуру может написать любой.
afrkiev, ничего личного, повторяю, ты волен в своих поступках. Но для себя я сделал вывод: если дойдет до подобного,- никаких встреч и переговоров, исключительно через прокурорских.

Мне понятны многие гневные отзывы в сторону ГАИ в этом случае. Но их нарушение тянет только на дисциплинарку, чего я и добиваюсь. Согласно КЗОТ дисциплинарки может быть две, потом увольнение

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 245 ]  На страницу Пред.  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа