УДАІ ГУМВСУ у Львівській області
Поштова адреса:
вул.Перфецького, 19,
м. Львів, 79053, Україна
тел. (032) 234 09 44
тел. (032) 264 69 46
поштова скринька
[email protected]від…………………….
Скарга.
Предметом даної скарги є повідомлення про порушення чинного законодавства працівниками ДАЇ при МВС України У Львівській області під час несення служби ….2011 року.
…..2011 року о ….годині,на ділянці автодорги….як можна побачити із відео в додатках, без наявних для цього підстав був зупинений працівником ДАІ ,який не підійшов до мене,не представився,та не назвав причину зупинки та суть скоєного правопорушення.чим порушив вимоги п 15.5 НАКАЗУ МВС України 111 від 27.03.2009 року.
Чим спричинив мені незручності,заставив мене втрачати свій робочий,час,оскільки моя робота,має щільний графік,та жорстка трудова дисципліна,не дозволяє відволікатися на забаганки інсекторів Даї,які для задоволення статистичних показників у службовй діяльності,безпідставно мене зупинили,та просто проігнорували.
Згідно Доручення Президента України від 1 вересня 2011 року, доручається міністру МВС забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень», зокрема щодо права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.
Дії працівника ДАІ дають підстави вважати, що зупинка транспортного засобу була безпідставною, а отже такою, що порушує чинне законодавство і Доручення Президента.
На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян»,
ПРОШУ:
1. Організувати ґрунтовну та всебічну перевірку за викладеним в заяві фактом.
2. В разі підтвердження доводів щодо зупинення 27.10.2011 транспортного засобу д\н ...... без законних на те підстав, притягнути до суворої дисциплінарної відповідальності винного працівника ДАЇ при МВС України У Львівській області, а також його керівництво за неналежний контроль за діяльністю та дисципліною підлеглих.
3. Надати вмотивовану відповідь про результати розгляду заяви та вчинені дії.
Додактки
1 Компакт диск з відеозаписом….
…..2011 року…………………….підпис……….