Milo писал(а):
Я думаю начать с запроса, а уже потом писать жалобу. Это стоящий вариант, что говорит ваш опыт?
або спробуй так:
Інформаційний запит
07.10.2010 о 11:30 в місті Конотоп Сумської обл. на вул. Проспекті Миру біля дому №12. Я побачив що патрульний автомобіль держ номер 0122 стоїть безпосередньо на виїзді з двору дому №12 по вул.Проспект Миру .
Я підійшов та поцікавився чому інспектор порушує правила дорожнього руху та попрохав представитися мені, але він відповів ,що він від мене не чого не хоче, тому й представлятися не збирается ,та почав робити незрозумілі мені образлеві жести рукою та зневажливим тоном почав вимагати від мене щоб я від нього відійшов.
Відповідно п. 15.9 ПДР зупинка забороняється ближче 10 м від виїздів з прилеглих територій і безпосередньо в місці виїзду.
Відповідно ЗАКОНУ ПРО МІЛІЦІЮ
Стаття 5. Діяльність міліції та права громадян
При звертанні до
громадянина працівник міліції зобов'язаний назвати своє прізвище,
звання та пред'явити на його вимогу службове посвідчення.
відповідно Н А К А З У N 111
п 17.7. У взаємовідносинах з учасниками дорожнього руху
забороняється:
допускати при спілкуванні зневажливий тон, грубість,
Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції Україні, ст.1, 15, Закону України «Про звернення громадян» ст. 2, 5, 20, Закону України "Про інформацію", ст. 3, 4, Закону України "Про доступ до публічної інформації",
ПРОШУ:
надати письмову відповідь,
1.Чи порушив п 15.9 правил дорожнього руху водій патрульного автомобілю ДАІ д\н .......
розташувавши транспортний засіб безпосередньо на виїзді з прилеглої території?
2.Чи порушив інспектор до якого я звертався ст. 5 ЗАКОНУ ПРО МІЛІЦІЮ,тім що відмовився представитись та показати своє посвідчення?
3. Що повинен робити учасник дорожнього руху, який виявив порушення правил дорожнього руху в тому числі з боку працівників ДАІ?
Додатки:
Фотографія (1 арк.)
Диск з відео записом (1 шт)