Текущее время: 01 мар 2025, 19:07

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 20 апр 2012, 18:37 
Прохожий

Все что ниже - это так как я указал в заявлении, которое заказным письмом отправил в Управление ГАИ:
20.04.2012 року я керував власним автомобілем, приблизно о 09:40, на вул. Залізничне Шосе, 15 мене зупинив інспектор ДАІ старший лейтенант Воліватий Віталій Михайлович нагрудний жетон КІ 1512 (службовий автомобіль д/н 2151).
Після зупинки інспектор не повідомив причину зупинки та/або суть скоєного правопорушення, але вимагав надати йому моє посвідчення водія та реєстраційний документ на транспортний засіб. На мою вимогу інспектор відмовлявся предоставити власне службове посвідчення на підставі: “Спочатку Ви покажіть документи”. Тільки після того як я включив телефон в режим відокамери та нагадав инспектору Воліватому В.М про моє законне право вимагати пред'явлення службового посвідчення, інспектор відповів: “Я обов'язково покажу, спочатку Ви мені покажете свої документи, що Ви не угонщик і у Вас присутні всі документи на транспортний засіб”.
Таким чином, інспектор ДАІ старший лейтенант Воліватий Віталій Михайлович звинуватив мене в причетності до скоєння злочину. Але після прямого запитання: “Ви до мене звертаєтесь? Пред'явіть Ваше службове посвідчення” інспектор таки пред'явив своє посвідчення.
На моє запитання стосовно причини зупинки інспектор відповів: “Для перевірки законності керування транспортним засобом, проводяться заходи (пауза) відповідні”. Інспектор постійно уникав розмови, відволікався на інши транспортні засоби, пропонував мени вийти з автомобіля в зв'язку з тим, що він “не може стояти на дорозі”, незважаючи на те, що я зупинився згідно ПДР та в місці вказаному інспектором. Я чітко визначив свою позицію стосовно того, що дії інспектора є незаконими, а також те, що я не буду виходити з власного автомобіля. Старший лейтенант Воліватий Віталій Михайлович погрожував мені викликом патруля міліції для затримання та доставлення у відділення, на що я відповів згодою, а також запропонував йому викликати керівництво ДАІ оскільки я є представником ЗМІ. Нагадую, що розмова проводилась уривками, в зв'язку з тим, що інспектор постійно рухався повз мого автомобіля та постійно зупиняв для перевірки документів інши автомобілі та відпускав їх без складання протоколів.
Я триччі через вікно запитував у нього чи можу я продовжити рух, на що завжди отпримував вимогу надати документи на перевірку. Нарешти на чергове моє питання через вікно, інспектор відповів згодою (інспектор при цьому знаходився поза моїм автомобілем на відстані 10-15 метрів). Таким чином, старший лейтенант Воліватий Віталій Михайлович, так і не надав мені відповідь стосовно законної причини зупинки мого автомобіля та відпустив мене без складання будь-якого протоколу.
Відеозапис розмови (3 файла):
http://youtu.be/45X5cbecgmY
http://youtu.be/9CL_ZNQttX8
http://youtu.be/vF1t5dPtjNc
Конец цитаты.

Относительно видео - прошу прощения за перевернутую картинку :) все-таки телефон - не видеорегистратор.
1. Выключил режим видео, так как хотел по карте пробки посмотреть, поэтому не записан момент остановки.
2. В перерывах между роликами пытался дозониться по телефонам в "Комитет по борьбе с коррупцией"... там включался факс - все равно он инспектор бегал взад-вперед не знал что со мной делать.

Кстати, последней фразей было: "Встретимся на оформлении ДТП". К чему от это говорил????

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 апр 2012, 19:15 
Постоялец

так краще ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 апр 2012, 21:04 
Постоялец

подзаработать решили?! у них там общага. :evil: :evil: :evil:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 апр 2012, 00:32 
Борец

Эх, а я почти рядом там был, только на Бастионной.... Попробую его выловить.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа