Сьогодні 09.04.2012 року в смт. Веселинове (актовий зал райдержадміністрації) відбулася зустріч з начальником УМВС України в Миколаївській області полковником міліції Парсенюком Валентином Миколайовичем. На самій зустрічі я задав декілька запитань, а також домовились про особистий прийом. Цей прийом відбувся. На прийомі прозвучали також ті питання які мене інтересували особисто, це: 1. Заява про порушення начальником Веселинівського паспортного столу Умришом Д.О- закону України про звернення громадян. 2. Наїзд на журналіста ДК в місті Миколаїв. Мною було продемонстровано відео зйомку з місця події, і я попросив прокоментувати це відео пана Парсенюка. 3. Було задано ряд запитань по Веселинівським парковкам. Порядок розслідування та інше.
Ось аудиозапис нашої бесіди. Висновок я зробив для себе – ми(міліція) завжди праві, а ви (маленький народ України) провокатори.
_________________ Мовчи, бо то не твоя справа, Не твій народ, то не твоя війна. То не твоїх дітей катують у підвалах Лише за те, що Правда – їх вина. Мовчи, бо мови вже давно немає, Забув її, мабуть, ти назавжди. Та звик, що завжди твоя хата з краю Така ж похилена, як мають всі раби.
Костя а ну колись вы так разозлились на гаи после суда по 130, ведь так сказал Парсенюк.
_________________ Мовчи, бо то не твоя справа, Не твій народ, то не твоя війна. То не твоїх дітей катують у підвалах Лише за те, що Правда – їх вина. Мовчи, бо мови вже давно немає, Забув її, мабуть, ти назавжди. Та звик, що завжди твоя хата з краю Така ж похилена, як мають всі раби.
Понятное дело что он будет крышовать своих гайцов. Они ведь ему бабло приносят на блюдечке. А на народ пофиг
_________________ Бажаючим допомогти Дорожному Контролю www.roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=34&t=14759 Карточка ПриватБанку 4405 8850 1962 1223 Помощь ДК Херсон Номер карты Приват банка 4405 8858 2120 1545
Mihail-ves писал(а):
Костя а ну колись вы так разозлились на гаи после суда
Вот .... прости Господи. Как будто никто не понимал чем суд закончится...
_________________ Любого, ничего ему не объясняя, можно посадить в тюрьму лет на десять, и где-то в глубине души он будет знать, за что. (c) Фридрих Дюрренматт
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 20