2. до прокуратури щодо служби 102
Прокурору м. Харкова
вул. Студентська 5, м. Харків 61024
тел. +38(057)704-15-15
ПІБ ...
СКАРГА на дії співробітників служби екстреної допомоги 102
Приводом цього звернення є незадовільна робота операторів служб екстреної допомоги 102.
19.10.2011 близько 8:15 зі свого мобільного телефону +38(067)574-80-32 я декілька разів телефонував в служб екстреної допомоги 102 з приводу дій службового автомобіля міліції ДЕО д/н 0582 (21 регіон).
Оператори служб екстреної допомоги 102 відмовлялися представитись, а коли почули що мова йде про порушення з боку службового автомобіля міліції взагалі почали кидати слухалку.
Хочу звернути Вашу увагу на те що мною при свідках було записано відео вказаних події та розміщено в Інтернеті. Це відео можна знайти на сайти
http://www.youtube.com набравши в пошукову строку: uafr7UBJqOI
або напряму за адресою:
http://www.youtube.com/watch?v=uafr7UBJqOIКрім того, 12.09.2011 близько 8:40 стався схожий інцидент з приводу якого я звертався до Виталий Алексеевич у Служба внутрішньої безпеки МВС в Харківській області з аналогічною скаргою: відмова представитись та кидання трубки, якщо телефонувати з мого номера +38(067)574-80-32
Хочу звернути Вашу увагу на те що правовідносини у сфері екстреної допомоги 102 населенню регулюються ЗУ “Про міліцію”.
Згідно до ст.2 ЗУ «Про міліцію» основні завдання міліції-запобігання правопорушенням і їх припинення,забезпечення безпеки дорожнього.
У відповідності до ст.3 ЗУ «Про міліцію» діяльність міліції є гласною та будується на принципах законності, гуманізму, поваги до особи.
Крім того, згідно п.3 ст.10 ЗУ «Про міліцію» основні обовязки міліції- приймати і реєструвати заяви й повідомлення про злочини та адміністративні правопорушення,своєчасно приймати по них рішення.
На підставі викладеного, ПРОШУ:
1. Провести перевірку зазначених фактів;
2. Встановити та притягнути до дисциплінарної відповідальності винних вказаних співробітників служби екстреної допомоги 102;
3. Повідомити мені прізвище, спеціальне звання та обіймаємо посаду вказаних співробітників служби екстреної допомоги 102;
4. Повідомити яким наказом чи інструкції регламентується діяльність служби екстреної допомоги 102;
5. Повідомити мені чи зобов’язані представлятися співробітників служби екстреної допомоги 102 при дзвінках до їх служби;
6. Повідомити мені чи підстави на яких співробітники служби екстреної допомоги 102 можуть відмовити в прийомі заяви;
7. В передбаченої законом строк письмово повідомити мене про результати розгляду заяви.
22.10.2011 З повагою, ПІБ