Текущее время: 28 ноя 2024, 12:59

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 15 фев 2011, 22:49 
Прохожий

Здравствуйте ув. форумчане. Очень удивился, когда узнал, что есть такой специализированный форум по тематике ГАИ. Это здорово.

Изложу свою проблему...может кто чем может помочь.

1,5 мес назад приобрел авто. Т.к. денег сразу поставить на учёт не было...Взял у предыдущего хозяина по доверенности её и он в тот же день снял её с учёта. (для перестраховки) Решил поставить на учёт сейчас. Т.к. сам себе я её продать не могу...продал её по справке-счёт жене..а в заявлении в гаи просил себя вписать в техпаспорт.

И вот В ГАИ (ОДЕССА МРЭО-2, 6-км) Экспертиза пройдена, все осмотры, все квитанции уплачены, номера откручены. Сдаю всё это в окошко - А мне "Лицо" из окошка заявляет "Машину мы не поставим на учёт Вам, номеров нет" Когда будут не знаю - не скоро.
Когда спросил "Что мне делать?" - чуть н а х. не послали.

Суть проблемы такова...что машиной я не могу управлять т.к. в кратковременный момент от продажи жене и до постановки на учёт никакого отношения к ней не имею. Да и по справке счёт можно ездить 10 дней.

Стоит ли говорить, что номера появляются чудесным образом у начальника в кабинете за 100$ ...но я не буду принципиально платить за, что уже уплатил официально.

Кто что посоветует - а то через пару дней срок 10 дн. истекает.?

Последний раз редактировалось alik_n 15 фев 2011, 23:18, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 фев 2011, 23:02 
Постоялец

В мене така сама фігня була в Львові, техпаспортів і номерів нема, але за 100$ знайдуть. Через 4 тижні мене скурвило, я подзвонив на гарячу лінію обласного ДАІ, там мені дали номер телефону до якогось інспектора який наглядає за діяльністю МРЕО, він спочатку мявкав що їм Київ не дає і т.д., а коли я сказав що зараз подзвоню в департамент і попрошу щоб в Львів передали трохи номерів і техпаспортів, то він мені одразу сказав що два дні тому вони отримали, і вже після обіду я можу їхати і отримати все.

Короче треба піднімати хай, воин цього бояться. Інакше ніяк.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 00:46 
Прохожий

http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/ ... 2232994856

Згідно пункту 5.2 наказу МВС від 11.08.2010 N 379 , зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27 січня 2011 р. за N 123/18861:

Цитата:
За письмовою заявою власника ТЗ (додаток 12) або уповноваженої ним особи на вказаний у заяві термін номерні знаки, які були закріплені за цим ТЗ і відповідають діючим стандартам, приймаються на зберігання РЕП ДАІ, яке проводило зняття з обліку ТЗ, за умови внесення плати за їх зберігання відповідно до вимог пункту 3.5 глави 3 цієї Інструкції. Зазначені номерні знаки за зверненням їх власника перезакріплюються за іншими придбаними ними транспортними засобами або за транспортними засобами інших власників.
За відсутності такої заяви або після закінчення зазначеного в заяві терміну вилучені номерні знаки оприбутковуються як такі, що були в користуванні, і при їх відповідності чинним стандартам можуть видаватися для повторного використання або знищуються в установленому порядку.

Думаю, що Ви можете звернутись до начальника ВРЕР з заявою про видачу номерних знаків, що були в користуванні.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 14:38 
Постоялец

Але перд тим як поставити свої постійні номерні знаки, потрібно машину зняти з реєстрації, і отримати червоні, а їх нема.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа