Текущее время: 29 ноя 2024, 00:47

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1220 ]  На страницу Пред.  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 82  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 02 июн 2014, 16:28 
Постоялец

bigpignik писал(а):
Прокуратура, и сразу позвоните В ГАСК ( главный), и скажите мол так и так не дают выкопировку...

ГАСК открестился от этого вопроса, мол не наша компетенция, куда обращаться не скажем.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 июн 2014, 16:43 
Борец

Местный ГАСК? Позвоните/напишите заявку в министерство ( там есть нормальные, но есть и ублюдки).. Нужно нагнуть по жесткому... Да да по жесткому... Суки

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 июн 2014, 16:50 
Постоялец

bigpignik писал(а):
Местный ГАСК? Позвоните/напишите заявку в министерство ( там есть нормальные, но есть и ублюдки).. Нужно нагнуть по жесткому... Да да по жесткому... Суки

Звонил в ГАСК Украины. общался сначала с девушкой из приемной, а потом с юристом.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июн 2014, 11:30 
Борец

Мда..эти уроды в условиях войны продолжают свои делишки, нет на них правого сектора...кстати, может натравить правый сектор\самооборону местную\не местную на них? Все равно менты сейчас как хомячки. прийти к ним на прием с визиткой и спорт. инвентарем...только народная власть может что-то поменять!

П.С. Ради интереса можно попробывать прийти подать заявление или узнать почему такой хреновый ответ на заявление..при этом обзавестить повязкой, визиткой, наклейкой или еще чем правого сектора...и желательно прийти не одним...интересно посмотреть на реакцию..Я серьездно! :evil: :evil: :evil: :evil: думаю они сразу вытащят план города и покажут пальцем на свободные места...Они плять по хорошому не понимают...продолжая гнуть свою линию и злить народ. Блин, закинуть эту тему на майдане, они толпой это кодло, сельраду снесут и голову, депутатов вынесут на носорях!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июн 2014, 11:49 
Постоялец

Saher писал(а):
Изображение

Подготовил скаргу в прокуратуру (єто 2-я по счету, первая по 212-3). Жду от Вас комментариев. Спасибо.
СКАРГА
про вчинення корупційних дій особою, на яку покладено обов’язки про розгляд звернення громадян

«..» …. 2014 року я, ……….., надіслав листом, з повідомленням, інформаційний запит до …………. сільської Ради. «…» … 2014 року, мій інформаційний запит було отримано уповноваженою особою сільської Ради, про що свідчить рекомендоване повідомлення.
В інформаційному запиті я просив надати суспільно-важливу публічну інформацію, а саме:
1. Надати копію рішення органів місцевого самоврядування про проведення інвентаризації земель, що належать до ……… сільської Ради.
2. Надати копію додатків технічної документації, що містять дані про землі (земельні ділянки):
а). наданих у власність (користування) з кадастровими номерами;
б). наданих у власність (користування) без кадастрових номерів;
в). не наданих у власність та користування у розрізі угідь;
г). що використовуються без документів, які посвідчують право на них;
д). що використовуються не за цільовим призначенням;
е). невитребуваних земельних часток (паїв);
ж). від умерлої спадщини.

3. Надати інформацію (на паперових носіях) що до кількості (ділянок/га) приватизованих земельних ділянок, переданих громадянам безкоштовно у приватну власність.

Викладене підтверджується інформаційним запитом від ………. р., копію якого з відмітками про вручення я додаю.
На зазначений інформаційний запит відповіді в строки, установлені статтею 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», я отримав відмову в надані відповіді.
Так зі змісту відповіді сільського голови ……… сільської Ради за № від ……. на запит на інформацію ……. від …….. року жодним чином об’єктивно не вбачається на які саме питання запиту ……….. було надано відповідь, а які питання були віднесені сільським головою до інформації, яка не є загально доступною і яку не можливо надати без обґрунтування ………… необхідності у її отриманні та планів подальшого використання.
Також у відповіді не було надано переліку нормативно-правових актів, які відносять нормативні документи про проведення інвентаризації до інформації, яка не є загальнодоступною. Тобто в розумінні ст. 14 Закону не було надано жадної інформації по суті запиту.

Такі дії відповідача є протиправними та, на мою думку, містять ознаки корупційного правопорушення з огляду на те, що:
Відповідно до ст. 14 Закону "Про доступ до публічної інформації" розпорядники інформації зобов’язані надавати достовірну, точну та повну інформацію на запити на інформацію.
Згідно п.1 ЗУ «Про засади запобігання та протидії корупції», корупційне правопорушення - умисне діяння, що містить ознаки корупції, вчинене особою, зазначеною у частині першій статті 4 цього Закону, за яке законом установлено кримінальну, адміністративну, цивільно-правову та дисциплінарну відповідальність.
Так згідно п. 1, п. п. «в», ст. 4 Закону суб'єктами відповідальності за корупційні правопорушення є: державні службовці, посадові особи місцевого самоврядування.

Відповідно до ст.5 Закону спеціально уповноважені суб'єкти безпосередньо здійснюють у межах своєї компетенції заходи щодо виявлення, припинення та розслідування корупційних правопорушень (далі - спеціально уповноважені суб'єкти у сфері протидії корупції). Спеціально уповноваженими суб'єктами у сфері протидії корупції є органи прокуратури.
Так згідно ст. 16 Закону зазначено, державним службовцям, посадовим особам місцевого самоврядування забороняється:
1) відмовляти фізичним або юридичним особам в інформації, надання якої цим фізичним або юридичним особам передбачено законом;
2) надавати несвоєчасно, недостовірну чи не в повному обсязі інформацію, яка підлягає наданню відповідно до закону.
В ст. 21. Закону зазначені види відповідальності та систематизація відомостей про корупційні правопорушення.
1. За вчинення корупційних правопорушень особи, зазначені в частині першій статті 4 цього Закону, притягаються до кримінальної, адміністративної, цивільно-правової та дисциплінарної відповідальності в установленому законом порядку.
2. Відомості про осіб, яких притягнуто до відповідальності за вчинення корупційних правопорушень, вносяться до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення, що формується та ведеться Міністерством юстиції України.
Положення про Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні правопорушення, порядок його формування та ведення затверджуються Міністерством юстиції України.
Відповідно до ч. 5 ст. 6 Закону України «Про доступ до публічної інформації» не може бути обмежено доступ до інформації про розпорядження бюджетними коштами, володіння, користування чи розпорядження державним, комунальним майном, у тому числі до копій відповідних документів.
Інвентаризація земель, що належать до ……….. сільської Ради, стосується володіння, користування та розпорядження майном, що перебуває у комунальній власності. Таким чином, доступ до інвентаризаційної документації не може бути обмежений.
Так відповідно до п. 1 постанови №513 від 23 травня 2012 р. (із змінами) Кабінету міністрів України інвентаризація земель проводиться за рішенням сільських, селищних, міських рад.
Згідно п. 5 вищезазначеної постанови інвентаризація земель проводиться в межах адміністративно-територіальних одиниць, землеволодінь або землекористувань і територій, межі яких визначені проектами формування території і встановлення меж сільських, селищних рад.

На підставі вищевикладеного, та керуючись ст. ст. 1, 23, 24 Законом України «Про прокуратуру», Законом України «Про засади запобігання та протидії корупції», ст. 3671 Кримінального Кодексу України -

ПРШУ:
1. Скласти Протокол про адміністративне правопорушення - вчинене посадовою особою розпорядника інформації – сільським головою ………за не надання на мій запит достовірної, точної та повної інформації, не в достатній мірі мотивовані підстави відмови та не повідомленням мене в письмовій формі про порядок оскарження відмови у визначений Законом термін.
2. Направити зазначений Протокол про адміністративне правопорушення до суду.
3. Згідно Наказу Міністерства юстиції України від 11.01.2012 № 39/5 внести до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення – ………….

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июн 2014, 11:55 
Постоялец

berkutua писал(а):
Мда..эти уроды в условиях войны продолжают свои делишки, нет на них правого сектора...кстати, может натравить правый сектор\самооборону местную\не местную на них? Все равно менты сейчас как хомячки. прийти к ним на прием с визиткой и спорт. инвентарем...только народная власть может что-то поменять!

П.С. Ради интереса можно попробывать прийти подать заявление или узнать почему такой хреновый ответ на заявление..при этом обзавестить повязкой, визиткой, наклейкой или еще чем правого сектора...и желательно прийти не одним...интересно посмотреть на реакцию..Я серьездно! :evil: :evil: :evil: :evil: думаю они сразу вытащят план города и покажут пальцем на свободные места...Они плять по хорошому не понимают...продолжая гнуть свою линию и злить народ. Блин, закинуть эту тему на майдане, они толпой это кодло, сельраду снесут и голову, депутатов вынесут на носорях!

Мысль конечно интересная, но я привык решать все дипломатическим путем, хотя ...., терпець скоро урветься и, пойдем вступать в ряды Правого сектора, дабы нести правосудие над зажравшимися и наглыми чиновниками и их покровителями из прокуратуры ;)
П. С. У меня сосед ездит на черной шохе, жестко тонирована, а на заднем стекле наклейка на пол стекла (тофтология блин) "під охороною та захистом правого сектора" :D может и обращусь к нему.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июн 2014, 12:02 
Борец

Saher

Дипломатический путь работает там, где есть дипломатия и право...а там где царит отжим, взятки, угрозы, покуизм, отписательство итд итп работает против этого только ПС...почти народная мудрасть уже.

ПС В любом случае, для профилактики зайти на прием с соотв. аттрибутикой будет полезно. В Ирпне возле горсовета стоит правосекторский БРДМ, досихпор))

Последний раз редактировалось berkutua 03 июн 2014, 12:04, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июн 2014, 12:03 
Борец

видео так и нет....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июн 2014, 12:09 
Постоялец

bigpignik писал(а):
видео так и нет....

не понял

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июн 2014, 12:11 
Борец

Вы когда ходите, снимайте все на видео.. как гайцов

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июн 2014, 12:15 
Постоялец

Да, в принципе я так и стал делать, но пока не во всех органах власти, а только в тех, что ведут себя по скотски и это дает свои плоди, спасибо за рекомендации.

Что то можете сказать про скаргу до прок?!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июн 2014, 12:28 
Борец

у меня было без жалоб в прокуратуру, я писал жалобы премьерам, депутатам в министерство в гаск, на имя мэра, ходил на прием к мэру и тд и тп))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июн 2014, 19:52 
Борец

Тут хтось питав про зміни в інформаційних відносинах.
Вони не у ЗУ "Про доступ до публічної інформації", а у ЗУ "Про регулювання містобудівної діяльності".
Цитата:
11. Матеріали генерального плану населеного пункту не можуть
містити інформацію з обмеженим доступом та бути обмеженими в
доступі.
Загальна доступність матеріалів генерального плану
населеного пункту забезпечується шляхом його розміщення на
веб-сайті органу місцевого самоврядування та у місцевих
періодичних друкованих засобах масової інформації, а також у
загальнодоступному місці у приміщенні такого органу. Матеріали
генерального плану населеного пункту надаються за запитом
відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації"
( 2939-17 ).

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июн 2014, 20:28 
Новобранец

На днях немного освобожусь выложу свою историю в документах... Пока вкратце... на запросы тоже отвечала сельрада, что идет инвентаризация, кот не имеет ни начала, ни конца. На второй запрос - мол, нет информации о свободных землях. На первое клопотання - что указанные участки выданы. Прокуратура отписалась, мол, обращайтесь в суд. Сейчас у меня 2 иска в суде, будет на след неделе слушание..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июн 2014, 21:01 
Постоялец

Крик души!!!!!!! Кто может подсказать, согласно какому закону, акту, постановы, Рада должна надать выкопировку.?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1220 ]  На страницу Пред.  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 82  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа