Текущее время: 28 ноя 2024, 08:30

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 354 ]  На страницу Пред.  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 24  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 19 июн 2012, 14:59 
Борец

я так понимаю нету закона которым можно принудить это сделать?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 июн 2012, 15:08 
Борец

Miki писал(а):
я так понимаю нету закона которым можно принудить это сделать?

Боюсь, что нет...
Это не 100% приговор - мы тут не совсем профи, мы просто немного копаемся в НПА и набиваем шишки. С такой задачей лично я не сталкивался.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 июн 2012, 15:11 
Борец

понятно, спасибо большое, тут люди думают скинуться чтобі сделали за наши средства, только боюсь что в будущем за наши же средства и ремонтировать надо будет, а так как делают дороги єто максимум на 3 года после чего снова земля будет

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 июн 2012, 15:25 
Борец

GenDOSa писал(а):

Я всем им пишу, что они нарушили именно МОИ ПРАВА!!! А это попадает под:
ЗУ про інформацію.
Стаття 21. До інформації з обмеженим доступом не можуть бути віднесені такі відомості: про факти порушення прав і свобод людини і громадянина; про незаконні дії органів державної влади, їх посадових та службових осіб.

Давай запросик сделаем!!! Исходные данные нужны...

Сообщение, не относящиеся к теме
GenDOSa писал(а):

Також, згідно ч. 1 ст. 32 Закону України «Про автомобільні дороги» вiд 08.09.2005 р. № 2862-IV (із змінами та доповненнями) користувачі автомобільних доріг мають право на безперервні, безпечні та зручні умови руху.
Згідно абз. г), ґ) п. 2.12. Правил Дорожнього Руху Згідно ч. 1 ст. 32 Закону України «Про автомобільні дороги» вiд 08.09.2005 р. № 2862-IV (із змінами та доповненнями) користувачі автомобільних доріг мають право на безперервні, безпечні та зручні умови руху.
Згідно абз. г), ґ) п. 2.12. Правил власник транспортного засобу має право на безпечні та зручні умови для руху.
Ст. 16 Закону України «Про дорожній рух» вiд 30.06.1993 № 3353-XII (із змінами та доповненнями) гарантує, що водій має право отримувати необхідну допомогу від посадових осіб та організацій, що беруть участь у забезпеченні безпеки дорожнього руху.

Таким чином дії співробітників Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області неодноразово (злісно) порушили мої права!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 июн 2012, 10:33 
Борец

GenDOSa писал(а):
Не уверен, что все так просто...Курю проблему...

Не докурил ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 июн 2012, 10:37 
Борец

crv_kiev писал(а):
GenDOSa писал(а):
Не уверен, что все так просто...Курю проблему...

Не докурил ;)

Пока нет. Немного не успеваю...
Одно могу сказать точно - все процессы и манипуляции с объектами за "красными линиями" выполняются "за погодженням з Головним управлінням Державтоінспекції МВС"

Користувачами дорожніх об'єктів є учасники дорожнього руху, власники та користувачі земельних ділянок, які знаходяться в межах смуги відчуження автомобільних (позаміських) доріг або червоних ліній міських вулиць і доріг, а також власники (користувачі) малих архітектурних форм для провадження підприємницької діяльності, рекламних засобів та інженерних комунікацій і споруд, розташованих у зазначених межах.

Следовательно ГАИ имеет к ним самое непосредственное отношение... Ищу 100%-го указания.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 июн 2012, 11:28 
Борец

Вулицею називається частина території міста або населеного пункту яка розміщена між червоними лініями або лініями забудови [url]і призначена для руху транспорту і пішоходів[/url], для прокладання інженерних мереж, відводу поверхневих вод, розміщення зелених насаджень і влаштування наземного обладнання.

Межі вулиці по її ширині визначаються червоними лініями, які встановлюються генеральним планом міста. Червоні лінії - це умовні лінії, які обмежують територію існуючих та проектуючих вулиць і відділяють їх від інших територій міста

Все вместе они составляют Вулично-дорожню мережу:
- призначена для руху транспортних засобів і пішоходів мережа вулиць, доріг загального користування, внутрішньоквартальних та інших проїздів, тротуарів, пішохідних і велосипедних доріжок, а також набережні, майдани, площі, вуличні автомобільні стоянки з інженерними та допоміжними спорудами, технічними засобами організації дорожнього руху.

Т.е. - призначена для руху транспорту і пішоходів...

Значит к нарушениям за границами красных линий ГАИ не имеет никакого отношения? Спроси их для прикола!

Ну и как аргумент - ДАІ просить киян повідомляти про вибоїни на дорогах

Неприметная дока:
Про затвердження Порядку проведення ремонту та утримання об'єктів благоустрою населених пунктів

Пи.Си.
А есть телефон той дамочки, которая звонила и шибко нервничала. Я всем своим звоню и они в курсе, что ругаться со мной небезопасно. Хочешь я ее озадачу?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 июн 2012, 19:55 
Новобранец

GenDOSa писал(а):
Komrad писал(а):
копії протоколів по правопорушенню з боку райавтодору мені ненадають звязку з тим,що дані матеріали (постанова,протокол)являються документами службового користування,і розповсюдження їх обмежене. Перед цим я писав скаргу в ГАЇ на поганий стан доріг,і запити.Як я можу отримати копіїї цих документів,є якийсь вихід?

О!!! Еще один случай по интересующей нас теме!
Ответ (скан) есть? КАК аргументируют? Ссылаются на законы или просто отфутболивают, мол "для служебного пользования"?

Я всем им пишу, что они нарушили именно МОИ ПРАВА!!! А это попадает под:
ЗУ про інформацію.
Стаття 21. До інформації з обмеженим доступом не можуть бути віднесені такі відомості: про факти порушення прав і свобод людини і громадянина; про незаконні дії органів державної влади, їх посадових та службових осіб.

Давай запросик сделаем!!! Исходные данные нужны...

Давай помоги мне,я уже скаргу отправил и в прокуратуру,и в районную держадминистрацию,и голове районной рады.а ответ через месяц будет

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 июн 2012, 22:11 
Новобранец

3. визнати мене потерпілим, відповідно до ст. 256 КпАП вказати в протоколі дані про мене та вручити мені копію протоколу;
(із скарги в ГАЇ)
ответ ГАИ: Визнати Вас потерпілим,відповідно до ст.256 КУпАП України,ВДАІ,не взмозі,оскільки ви не надали жодних законних підтверджуючих матеріалів що саме Вам,саме на цій дорозі,і саме в зазначеному Вами місці заподіяну укусь шкоду(матеріальну чи моральну,і в якому розмірі),а саме відсутній відповідний висновок експерта.
Що в цих випадках далі робити. Адже протокол ненадають.?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 июн 2012, 10:00 
Борец

Komrad писал(а):
копії протоколів по правопорушенню з боку райавтодору мені ненадають звязку з тим,що дані матеріали (постанова,протокол)являються документами службового користування,і розповсюдження їх обмежене. Перед цим я писав скаргу в ГАЇ на поганий стан доріг,і запити.Як я можу отримати копіїї цих документів,є якийсь вихід?

КОМУ....

от КОГО....

Інформаційний запит

... мене повідомили що матеріали (постанова,протокол) є документами службового користування,і розповсюдження їх обмежене...

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про доступ до публічної інформації» до службової може належати така інформація:

1) таємниці що міститься в документах суб'єктів владних повноважень, які становлять внутрівідомчу службову кореспонденцію, доповідні записки, рекомендації, якщо вони пов'язані з розробкою напряму діяльності установи або здійсненням контрольних, наглядових функцій органами державної влади, процесом прийняття рішень і передують публічному обговоренню та/або прийняттю рішень;

2) зібрана в процесі оперативно-розшукової, контррозвідувальної діяльності, у сфері оборони країни, яку не віднесено до державної

Наказ про притягнення посадових осіб .... до дисциплінарної відповідальності не є внутрівідомчою службовою кореспонденцією, доповідною запискою, рекомендацією, чи таким, що зібраний в процесі оперативно-розшукової, контррозвідувальної діяльності, у сфері оборони країни. Отже, наказ про притягнення посадових осіб .... до дисциплінарної відповідальності не може вважатися службовою інформацію.

Відповідно до ст. 21 Закону України «Про інформацію» інформацією з обмеженим доступом є конфіденційна, таємна та службова інформація. До інформації з обмеженим доступом не можуть бути віднесені такі відомості:
про факти порушення прав і свобод людини і громадянина;
про незаконні дії органів державної влади, органів місцевого самоврядування, їх посадових та службових осіб;

Також, згідно ч. 1 ст. 32 Закону України «Про автомобільні дороги» вiд 08.09.2005 р. № 2862-IV (із змінами та доповненнями) користувачі автомобільних доріг мають право на безперервні, безпечні та зручні умови руху.
Згідно абз. г), ґ) п. 2.12. Правил Дорожнього Руху Згідно ч. 1 ст. 32 Закону України «Про автомобільні дороги» вiд 08.09.2005 р. № 2862-IV (із змінами та доповненнями) користувачі автомобільних доріг мають право на безперервні, безпечні та зручні умови руху.
Згідно абз. г), ґ) п. 2.12. Правил власник транспортного засобу має право на безпечні та зручні умови для руху.
Ст. 16 Закону України «Про дорожній рух» вiд 30.06.1993 № 3353-XII (із змінами та доповненнями) гарантує, що водій має право отримувати необхідну допомогу від посадових осіб та організацій, що беруть участь у забезпеченні безпеки дорожнього руху.

Таким чином, відмову у задоволенні запиту вважаю протиправною, оскільки наказ про притягнення до дисциплінарної відповідальності посадових осіб .... є інформацією про незаконні дії представників влади, яка безпосередньо стосується порушень моїх прав і свобод.

А аідповідно до ст. 19 Конституції України органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

З огляду на зазначене вище, та керуючись ст. 40 Конституції України, Законом України “Про звернення громадян”...

Прошу:
Надати копії ....

Хотя читал про войну Vitalino&AMG63 с Херсонским ГАИ по этому вопросу. Приговор. Вопрос в крутизне юристов...
Но у ***ДОРа таких "секретов" быть не должно. Только персональные данные.

Но в любом случае!!!
Обмеженню доступу підлягає інформація, а не документ. Якщо документ містить інформацію з обмеженим доступом, для ознайомлення надається інформація, доступ до якої необмежений.

Т.е. ты можешь затребовать номера и даты протоколов и постанов. Тут отказать не имеют права!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 июн 2012, 16:31 
Борец

GenDOSa писал(а):
Часть 22: ОбАвтоДор vs Прокуратура.
В этой части мы рассмотрим денежные вопросы и проблемы "маленьких козявок".

Вот и первые звонки.
Криворожская Транспортная отзвонилась. Так сказать познакомиться...
Настойчиво предлагали приехать в Кривой Рог для дачи показаний, опросника и прочих формальностей. Значит дело движется!

Единственное, что насторожило - меня сразу попытались "убедить" в том, что ремонт там выполнен и я уже был удовлетворен (со слов Томаковского РайАвтоДор)

Позволил себе не согласиться на 100%.

От визита в Кривой Рог пока вежливо отказался. Они пришлют свои официальные вопросы, а я им официально отвечу.

16:40

Позвонила жена и сказала, что ОблГАИ прислало ответ:
- небезпеку руху підтверджують!!!
- вимогу виконати та проконтролювати виконання ихней вимоги от 03.11.2011 - обещают!!! (Тут уже вы@бать давно пора, а они вежливо обещают...)
- про протокол и постанову - ни слова ("корпоративный кодекс" в силе)

Но движение пошло. И это - хорошо.
Расчитываю, что ОблАвтоДор прикинет чего будет если они не доведут ремонт до логического конца.

Пи.Си.
Вот не верят они, что я не слезу!!! А у них уже злостное невыполнение законов, хроническое!.
Если будем судиться им придется туго...

Интересно опросник от прокуратуры почитать. Уж шибко им хотелось личной встречи. Ломают голову наверное - чего спрашивать-то :lol:
- "А Вы думали, что писюльку написали и все? Нам Ваши показания нужны!"
Какие еще нужны показания? Все расписал, разжевал, разложил :roll:
Мабуть уговаривать хотят...

Последний раз редактировалось GenDOSa 22 июн 2012, 16:58, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 июн 2012, 16:54 
Борец

буду скоро и я пробывать это дело)) у меня тут не подалеку есть две улицы у которых от асфальта практически ничего не осталось, надеюсь смогу заставить починить

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 июн 2012, 22:08 
Новобранец

и всетаки протокол об админ.нарушении и потановление является документом служебного пользования?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 июн 2012, 12:07 
Борец

Пообщался с ГАИшником, который занимается дорогами. Показал ответы от ОблГАИ. Интересовали всего два вопроса:
- Почему не ответили на вопрос: Составлялся ли протокол и выносилась ли постанова?
- Возможно ли получить их копии.

ПРАВДА ЖИЗНИ из первых уст!!!
1. Протоколы по 140-1 составлялись до начала 2010 г.
Потом ***ДОР выиграл ряд судов по этой теме. Формулировка:
Закон про дорожное движение:
Стаття 44. Фінансування заходів щодо забезпечення безпеки дорожнього руху
Фінансування заходів, передбачених програмами, а також інших заходів щодо забезпечення безпеки дорожнього руху здійснюється за рахунок коштів державного бюджету, відрахувань міністерств, інших центральних органів державної виконавчої влади та об'єднань, місцевих бюджетів, позабюджетних коштів і фондів

Т.к. все нити по финансированию ведут в КабМин (а его наказывать нельзя) и АвтоДорам выделяют 3-5-10% от необходимых сумм, то всем контролирующим органам дано негласное указание - ***Дор не штрафовать! Судам тоже дали "разъяснение" и сделали несколько показательных процессов с правильным исходом.
Поэтому во всех их ответах идет ненавязчивая формулировка - "...згідно фінансування..." И эта фраза закрывает все порывы их наказать по 140/128 статьям. ИМ РАЗРЕШИЛИ нарушать!!!
2. В большинстве случаев выяснить и получить копию дисциплинарки тоже неимоверно сложно. Тут включается "корпоративный кодекс". Он распространяется и на внутренние "терки" - обычно никогда начальнику одного отдела не дают информацию про наказание сотрудников другого отдела. А если и удается это выудить, то ни один начальник не расскажет чего он выяснил. Это - табу!!!
Простой смертный может истребовать их только через суд, зная номер и дату приказа. Во всех остальных случаях все будут осознанно морозиться и до последнего молчать, нарушая закон. За это, внутри системы их никто не осудит. А вот если болтнут лишнего - система их больно накажет.

Ну и на общие темы:
Позвонил в РайАвтоДор. Узнать почему мне до сих пор не выслали акты выполненных работ. За одно поинтересовался - не обижают ли их "птицы высокого полета". Из разговора понял, что попытки есть - им впаривают, что это они разболтали "военную тайну" и теперь "птиц" немножко щипают более крупные хищники.
Специально для ОблАвтоДор в Днепропетровской области готов написать большими буквами:
ЭТО ЕГО СОТРУДНИКИ НЕ УМЕЮТ КОРРЕКТНО ОБЩАТЬСЯ С ГРАЖДАНАМИ УКРАИНЫ!!! И это за их слова и поступки ОблАвтоДор в Днепропетровской области теперь отдувается. И если Николай Алексеевич вспомнит, что я его спрашивал про ответственность за официальные (!!!) и бредовые ответы его подчиненных, то ему все станет понятно чего и как мне отвечают неофициально, по телефону. А я имею полное право обращаться как письменно, так и устно (или в иной форме, разрешенной законами)

Пи.Си.
Я всем им прозваниваю. Людям гораздо привычнее излагать свои мысли в режиме разговора, чем в режиме официальных ответов. На что нужен официоз - я и так пишу.
Но по телефону слышно настроение и отношение человека. А это уже много!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 июн 2012, 12:18 
Борец

Komrad писал(а):
и всетаки протокол об админ.нарушении и потановление является документом служебного пользования?

Ведь я приклеивал пример, где Vitalino@AMG63 проиграли суд против ГАИ. Все достаточно скользко. Но для понимания проблемы - подходит.
С ***ДОРами немного легче. Отправь запрос в любой АвтоДОР...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 354 ]  На страницу Пред.  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 24  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа