Текущее время: 28 ноя 2024, 10:34

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 354 ]  На страницу Пред.  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 24  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 07 июн 2012, 16:27 
Борец

crv_kiev
думаю не надо было телефоны отправлять в гаи, а то звонками только нервы портят и врут по полной, незнающие люди поведуться на вранье

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июн 2012, 09:51 
Борец

crv_kiev писал(а):
Такие звонки получили более 15 человек – тоже отправившие письма.
Я подозреваю, что результатом всей этой возни будет письмо, висевшее на входных дверях наших подъездов
(ответ одному челу с соседнего дома, он собственно и разворачивал деятельность)
– отписка РДА, мол денег сейчас нет, может через год.
Письмо от ГАИ жду, получу – выложу на форум.

И это будет нарушением:
Сообщение, не относящиеся к теме
ст. 14 Закону України "Про доступ до публічної інформації": розпорядники інформації зобов`язані надавати достовірну, точну та повну інформацію, а також у разі потреби перевіряти правильність та об'єктивність наданої інформації
Відповідно до частини 1 статті 212-3 КУпАП неправомірна відмова в наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації, що не відповідає дійсності, відповідно до законів України "Про інформацію", "Про доступ до публічної інформації", "Про звернення громадян", "Про доступ до судових рішень" та "Про засади запобігання і протидії корупції", тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб від двадцяти п'яти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

1 нарушение = 25 минимальных доходов
15 нарушений это:
Повторне протягом року вчинення порушення з числа передбачених частиною першою цієї статті, за яке особу вже було піддано адміністративному стягненню, -

тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб від п'ятдесяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

~ 60 минималок.

Практически всегда ОНИ не верят, что с ними могут так поступить (типа плюнут и забудут). Но когда до этого доходит... Не позавидую твоему телефону...

А про деньги - выясни сколько примерно это будет стоить. И станет все понятно.

Пи.Си.
В моей войне цена вопроса - 70 тыс (это 520 кв.м.) В масштабах ОблАвтоДора сумма не очень критическая. Но они решили вложить 30, а остальное куда-то "сэкономили".
За что получили:
згідно Кримінального кодексу України. Стаття 210. Порушення законодавства про бюджетну систему України
1. Використання службовою особою бюджетних коштів усупереч їх цільовому призначенню або в обсягах, що перевищують затверджені межі видатків, а так само недотримання вимог щодо пропорційного скорочення видатків бюджету чи пропорційного фінансування видатків бюджетів усіх рівнів, як це встановлено чинним бюджетним законодавством, якщо предметом цих діянь були бюджетні кошти у великих розмірах, -
- караються штрафом від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.
2. Ті самі діяння, предметом яких були бюджетні кошти в особливо великих розмірах або вчинені повторно, або за попередньою змовою групою осіб, -
- караються обмеженням волі на строк від двох до п'яти років або позбавленням волі на строк від двох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Примітка. 1. До бюджетних коштів належать кошти, що включаються у бюджети всіх рівнів незалежно від джерела їх формування.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июн 2012, 19:02 
Постоялец

Итак, заседание состоялось.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 июн 2012, 17:04 
Борец

Ну а я УкрАвтоДор решил побеспокоить:
Часть 23: "ОблАвтоДор vs УкрАвтоДор" "Зачем нужны друзья/одноклубники/отзывчивые люди"

Оказывается это самая трудная часть - я не собираюсь спорить/ругаться/насиловать УкрАвтоДор. Да и напрямую они ничем не проштрафились.
Чего я от них хочу??? Пожалуй одного - ПОРЯДОЧНОСТИ и забытого понятия ЧЕСТИ!!!
Как верно заметил Val Helsing "...ни один чиновник никогда не замахнется на другого, по инициативе гражданина. Они всегда по другую сторону баррикад, взявшись дружно за руки". Поэтому сложно жаловаться на начальника из Обл..., начальнику из Глав... даже если они из разных ведомств. Обычно никто никого не собирается наказывать - "корпоративный кодекс".
Хотя по сути данной, конкретной проблемы все видят букет нарушений и противоправных действий. Похожие ситуации во всех направлениях нашей жизни. И мы уже привыкли, что никто ничего не сделает/не накажет/ни поругает. Они тоже об этом знают и используют по-полной. Они возвели это в ранг должного...
Я ведь просил начальника ОблАвтоДор Сироватского М.А ответить "какая ответственность начальника за пургу в ответах подчиненных?". Ведь такими ответами они его подставляют под жернова!!! И что? Только со второго захода, после тыканья носом в очередную туфту (подписанную им) мне сверхкратко ответили - "согласно действующего законодательства..." Теперь наверное обидится, что я требую привлечь к ответственности ИМЕННО ЕГО!!! А ведь мог ответить, что надавал подзатыльников и теперь все стараются быть внимательными. Но он так не ответил - "корпоративный кодекс" не позволяет.

А между тем я продолжаю выплачивать более гривны с литра бенза на содержание дорог. Кому? В "закрома Родины" - бюджет. И полноправно считаю, что эти деньги должны идти на ремонт дорог. И считаю, что имею полное право знать как они расходуются - это мои деньги! Но мне отписывают, "шо це не моє, собаче діло"! Более того мне поясняют, что также не мое дело какую дорогу и как ремонтировать. И то, что я езжу именно по этой дороге - это мое личное горе. Ради меня и еще трех "калек" никто не собирается вкладывать наши деньги в нашу же дорогу.
И так по всей стране, куда не заедь.

НО! Статистика вещь упрямая. К примеру за апрель по Украине в розницу (т.е. нам) продано 275 800 000 литров бензина. Это значит, что в апреле на содержание дорог мы откашляли ~300 000 000 грн.
Все заметили улучшения???

Мое послание (переработанная скарга в прокуратуру):

Державній службі автомобільних доріг України
вул. Фізкультури, 9, м. Київ, 03680,Україна
тел.:044 2872405
Ел.пошта: [email protected]

гр. ХХХ Геннадія Володимировича.
69041, м. Запоріжжя, вул. ХХХ, б. 19, кв. 13
тел.: ХХХ
Ел.пошта: gendos@ХХХ

про проведення службового розслідування відносно посадової особи за порушення ст. 14, ст. 20 Закону України "Про доступ до публічної інформації" та порушення вимог «Технічні правила ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування П-Г.1-218-113: 2009» на ділянці дороги С-041907, між селищами Запорізька Балка – Грушеве, Томаківського р-ну, Дніпропетровської обл.

ЗАЯВА

03.11.2011р. на мій запит до Управління ДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області, щодо виявлення мною небезпеки дорожнього руху на зазначеній ділянки, внаслідок порушення норм та строків ліквідації дефектів дорожнього покриття отримано відповідь.
Згідно до листа 14/с-1211 від 03.11.2011 (додаток 1) Управлінням ДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області було видано вимогу начальнику Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Сироватському М.О. на усунення недоліків. У ньому зазначено, що на даній ділянці дороги необхідно:
- усунути ямковість та напливи дорожнього покриття;
- провести ремонт узбіч;
- провести обрізку насаджень на узбіччях;
- нанести розмітку на дорозі;
- встановити дорожні знаки 3.15 (2 шт.), 3.16 (2 шт.), 7.3.1 (2 шт.).
Строки виконання зазначених робіт повинні відповідати вимогам ДСТУ 3587-97
Погодні умови дозволяли виконати вимоги Управління ДАІ, але після 40 днів очікування стало зрозуміло, що ці вимоги Службою автомобільних доріг у Дніпропетровській області – проігноровано.

18.12.2011 я звернувся с запитом до Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області(додаток 2), де просив:
1. Мене проінформувати
а) Чи були отримані протягом поточного року Службою автомобільних доріг у Дніпропетровській області вимоги від Управління ДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області та від Криворізької транспортної прокуратури щодо ліквідації пошкоджень дорожнього покриття, які утруднюють рух транспортних засобів у терміни зазначені у ДСТУ 3587–97? Як що отримані, то які та за якою датою.
б) Чи є у Службі автомобільних доріг у Дніпропетровській області інформація про стан дорожнього покриття, узбіч та насаджень на узбіччі зазначеної ділянці дороги С-041907? Як що така інформація є:
- які саме заходи, ким і коли , вжито з метою усунення вказаних дефектів?
- чи заплановані заходи щодо усунення вказаних дефектів?

2. Надати мені перелік запланованих заходів щодо ліквідації пошкоджень дорожнього покриття, обрізки дерев та порослі зазначеної ділянці дороги С-041907 зі вказівкою строків виконання робіт та вимог П-Г.1-218-113:2009 "Технічні правила ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування України".

На цей запит відповідь в строки, установлені статтею 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», я не отримав. Відповідь була надана після моїх неодноразових телефонних дзвінків лише 18.01.2012. Лист № 1-18/84. (додаток 3)
До того ж, наведена у відповіді інформація не відповідає суті мого запиту

Незадоволений такою «відпискою» я зателефонував виконавцю Дерев’янко Є.В. та повідомив, що його дії є протиправними. На електронну адресу Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області ([email protected]) будо відправлено зразок позовної заяви до суду. На що мною було отримано лист №1-18/152 від 30.01.2012 (додаток 4), де знову надано часткову відповідь на запитання у запиті.

На початку квітня я звернувся особисто до начальника Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Сироватсього Миколи Олексійовича з повідомленням, що загальний стан зазначеної ділянки не відповідає вимогам безпеки дорожнього руху та запитом (додаток 5):
1. На яку дату заплановано початок робіт по ліквідації деформацій дорожнього покриття на ділянці дороги С-041907?
2. Який об'єм робіт передбачено виконати?
3. Які юридичні особи/підприємства/організації будуть виступати виконавцями цих робіт? (надати перелік)
4. Яку відповідальність несе Начальник Служби автомобільних доріг у разі, якщо «некоректну» відповідь на запит надано його підлеглим?

На що було отримано відповідь за №1-9/579 від 13.04.2012 (додаток 6), де не надано повної відповіді. Також мова у відповіді йдеться про іншу автомобільну дорогу Мирове-Топила-Весела Федорівка...Це знов не відповідає суті запиту.

Таким чином, на мою думку, дії співробітників Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області неодноразово порушили вимоги чинного законодавства та неодноразово (злісно) порушили мої права!

Після неодноразових звернень з 15 по 25 травня 2012р. на зазначеній ділянці філією "Томаківській райавтодор" проведено ямковий ремонт дорожнього покриття.
25.05.2012 получено відповідь від філії "Томаківській райавтодор", де зазначено, що "ямковий ремонт ... виконано в повному обсязі"(додаток 7).
Однак ремонт виконаний с порушенням вимог п. 40 «Єдиних правил ремонту доріг» затверджені постановою Кабінету Міністрів України №198 від 30 березня 1994 р та п.п 7.3 - 7.4. «Технічні правила ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування П-Г.1-218-113: 2009»

Станом на 30.05.2012 залиті (бітумной масою + щебінкою) пошкодження дорожнього покриття почали руйнуватися, тому що не були закриті зверху асфальто-бетонним шаром, як того вимагає п.7.4 «Технічних правил ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування П-Г.1-218-113: 2009». У телефонній розмові куратор ремонту зазначеній ділянки Дерев'янко Е.В. повідомив, що продовження ремонту - не передбачено.

Таким чином, під час ремонту було умисно порушено правила утримання автомобільних доріг.
Строки ігнорування виконання вимог Управління ДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області перевищено більш, ніж на 200 діб!!!

Подальша експлуатація зазначеної ділянки приведе до повного руйнування результатів виконаного таким чином ремонту. Це змусить провести повторне виконання робіт по усуненню недоліків дорожнього покриття. А це знову потребує використати бюджетні кошти.
Таким чином виконаний на даний час ремонт дорожнього покриття – кошти, які витрачені не за цільовим використанням!

Згідно до УКАЗУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 456/2011 "Про Положення про Державне агентство автомобільних доріг України":
4. Укравтодор відповідно до покладених на нього завдань:
9) приймає рішення про проведення службового розслідування та проводить службове розслідування;
14) здійснює контроль за ефективністю використання бюджетних коштів;

З огляду на зазначене вище, та керуючись ст. 40 Конституції України, Законом України “Про звернення громадян”

ПРОШУ:

1. Прийняти дану заяву до розгляду та розглянути її у встановлений ст. 20 ЗУ «Про звернення громадян» строк, а саме, невідкладно.
2. Провести службове розслідування у відношенні бездіяльністі та ігнорування вимог безпеки руху Службою автомобільних доріг Дніпропетровській області (відповідність вимогам ДСТУ 3587-97 «Безпека дорожнього руху. Автомобільні дороги, вулиці та залізничні переїзди. Вимоги експлуатаційного стану»)
3. Провести службове розслідування щодо дотримання законів України Службою автомобільних доріг у Дніпропетровській області у відношенні моїх інфо-запросів та розгляду їх по суті.
4. Провести службове розслідування щодо дотримання законів України Службою автомобільних доріг у Дніпропетровській області у відношенні цільового використання бюджетних коштів.
5. Проінформувати мене письмово про результати розслідуваннь, вжиті заходи та їх результати на мою адресу.

ПРИМІТКА:
Розвиток подій, зазначених в цій заяві розміщено в мережі інтернет та оприлюднено у населених пунктах, до яких веде зазначена ділянка дороги. Сподіваюсь, що справедливість та і неупередженість оцінки висновків службового розслідування будуть вище ніж "корпоративний кодекс"

ДОДАТКИ:
1. Копія листа Управління ДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області №14/с-1211 від 03.11.2011
2. Копія мого запиту до Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області
3. Копія листа Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області № 1-18/84 від 18.01.2012
4. Копія листа Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області №1-18/152 від 30.01.2012
5. Копія мого запиту особисто до начальника Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Сироватсього Миколи Олексійовича
6. Копія листа Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області №1-9/579 від 13.04.2012
7. Копія листа від філії "Томаківській райавтодор" №77 від 18.05.2012

Дата. ФИО.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 июн 2012, 18:57 
Постоялец

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 10:03 
Борец

Замечательные они ребята - ОблГАИ Днепра!
"Разруху" - подтверждаем, но копии не дадим! Мороз включили... :lol:
Мне тоже не прислали копию приписа. Создается впечатление, что они выставляют требования в каком-то ином виде - неофициальном!

А про недостаток средств - это не их дело!
Хотя я застраховался от такого ответа ОблАвтоДора - я спрашивал у начальника ОблАвтоДора "нужна ли ему финансовая помощь от УкрАвтоДора..." Подпрягался "проучаствовать". :lol:
Но он гордо ответил, что я имею право обращаться куда захочу и просить что заблагорассудится. Теперь пусть не жалуется на отсутствие денег. Пацан сказал управлюсь - пусть выкручивается!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 11:56 
Борец

PART I НАЧАЛО
crv_kiev писал(а):
И так…
По поводу моего письма в ГАИ. Звонок:
Беспокоит ГАИ Киева, Вы тут
письмо скачав из нэта нам с кучей фотографий отправили… (но все достаточно вежливо).
Надо бы встретиться

С какого перепугу?
Я обязана с Вами провести разъяснение. С Вашего дома куча народу поотправляла
этих писем, а я вынуждена КАЖДОМУ объяснять!
Вот Вы пишите (в письме), кучу законов приводите, а не знаете эти законы. ГАИ к придомовой территории не имеет отношения! Эта Ваша дорога за красной линией – т.е.
придомовая, а это НЕ в компетенции ГАИ, и все ссылки на акты не по адресу.
И встретив ТОГО, кто это организовал – объясните ему то, что я Вам объяснила. Пишите
в РДА Печерского района.

Ну так пожалуйста – дайте мне аргументированный ответ: что Вы умываете руки, и отношения к этой дороге не имеете!
Хорошо, в письме к Вам, я так и сделаю, а Вы лучше бомбите РДА, и максимум что
я могу и сделаю – это переслать Ваше письмо в РДА.
А РДА нам опять ответят, что у них НЕТ ДЕНЕГ…

И вот ВАМ (гуру по борьбе с ямами) мой ВОПРОС:
Что теперь делать? Т.е. все те шапки заявлений/писем полная туфта,
коль ГАИ так резво открестилась?

PART II - ПРОДОЛЖЕНИЕ (скан ответа по почте)
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 12:25 
Борец

crv_kiev писал(а):
Эта Ваша дорога за красной линией – т.е.
придомовая, а это НЕ в компетенции ГАИ

Т.е. они все ссылаются на:

Закон "Про Дорожній рух"
Стаття 52-1. Повноваження Державтоінспекції Міністерства внутрішніх справ України у сфері забезпечення
безпеки дорожнього руху
погодження ... реконструкцію і ремонт автомобільних доріг, залізничних переїздів, комплексів дорожнього
сервісу та інших споруд у межах відведення автомобільних доріг або червоних ліній міських вулиць і доріг;

Задачка однако!!!
Ни разу не сталкивался с такой. Курю проблему...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 12:54 
Постоялец

crv_kiev
Ну все по традиции. А теперь откройте "ПОЛОЖЕННЯ про Державну автомобільну інспекцію" и попробуйте там найти "червоні лінії"...
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/341-97-п/conv/print1319044395238613

Такие их ответы - либо от тупости и незнания законов, либо это намеренная дезинформация.
212-3 КУпАП по ним плачет. Пишем такие жалобы в вышестоящий ГУМВС (можно слать хоть министру МэВэСэ, там перешлют ниже). Можно дублировать в гор.прокуратуру (но эти твари перешлют туда же или в гор.гаи). А можно и сразу в суд, с требованием признать их действия незаконными и обязать выдать "прыпыс" (будет быстрее, т.к. на 99% все-равно придется судиться).

GenDOSa
ЗУ "Про дорожній рух"
Стаття 52-1.
До повноважень Державтоінспекції Міністерства внутрішніх
справ України у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху
належать:
Цитата:
3й абзац:
забезпечення безпеки дорожнього руху, державний контроль, у
тому числі шляхом проведення перевірок, за додержанням
підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм
власності законів, правил і нормативів у цій сфері
, здійснення
державної реєстрації та обліку транспортних засобів, приймання
іспитів для отримання права керування транспортними засобами і
видача відповідних документів; { Абзац третій частини першої
статті 52-1 із змінами, внесеними згідно із Законом N 3565-VI
( 3565-17 ) від 05.07.2011 }

Где там сказано про "красные линии"?

Цитата:
5й абзац:
погодження відповідно до вимог цього Закону, інших
законодавчих актів проектів на будівництво, реконструкцію і ремонт
автомобільних доріг
, залізничних переїздів, комплексів дорожнього
сервісу та інших споруд у межах відведення автомобільних доріг або
червоних ліній міських вулиць і доріг;

То есть "красные линии" касаются только согласований (!) проектов строительства и ремонта вблизи дороги (допустим стройка заправки или установка рекламоносителя). Но никак не касаются безопасности ДД!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 13:11 
Борец

Val Helsing писал(а):
То есть "красные линии" касаются только согласований (!) проектов строительства и ремонта вблизи дороги (допустим стройка заправки или установка рекламоносителя). Но никак не касаются безопасности ДД!

Не уверен, что все так просто...Курю проблему...

В том и песня, что когда-то ездили по дрова в ближайшую посадку. За рулем был мой старший (тогда было 14 лет).
Какие-то эко-гаишники сначала попытались наехать за несанкционированный сбор дров, но когда были посланы в лес попробовали приклеить передачу управления лицу, не имеющему прав/документов и т.д. Один момент их вернул в унылую задумчивость - МЫ НЕ НА ДОРОГЕ! МЫ В ЧИСТОМ ПОЛЕ! И это не их дело решать проблемы с нарушениями ПДД там, где нет дороги...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2012, 16:01 
Борец

GenDOSa писал(а):
Не уверен, что все так просто...

Я тоже так думаю... тут нужны спецы..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 июн 2012, 14:20 
Новобранец

копії протоколів по правопорушенню з боку райавтодору мені ненадають звязку з тим,що дані матеріали (постанова,протокол)являються документами службового користування,і розповсюдження їх обмежене. Перед цим я писав скаргу в ГАЇ на поганий стан доріг,і запити.Як я можу отримати копіїї цих документів,є якийсь вихід?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 июн 2012, 14:42 
Борец

Komrad писал(а):
копії протоколів по правопорушенню з боку райавтодору мені ненадають звязку з тим,що дані матеріали (постанова,протокол)являються документами службового користування,і розповсюдження їх обмежене. Перед цим я писав скаргу в ГАЇ на поганий стан доріг,і запити.Як я можу отримати копіїї цих документів,є якийсь вихід?

О!!! Еще один случай по интересующей нас теме!
Ответ (скан) есть? КАК аргументируют? Ссылаются на законы или просто отфутболивают, мол "для служебного пользования"?

Я всем им пишу, что они нарушили именно МОИ ПРАВА!!! А это попадает под:
ЗУ про інформацію.
Стаття 21. До інформації з обмеженим доступом не можуть бути віднесені такі відомості: про факти порушення прав і свобод людини і громадянина; про незаконні дії органів державної влади, їх посадових та службових осіб.

Давай запросик сделаем!!! Исходные данные нужны...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 июн 2012, 14:50 
Борец

у нас перед домом улица всю жизнь (мою) была без асфальта, можно ли клопотать чтобы его проложили?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 июн 2012, 14:55 
Борец

Miki писал(а):
у нас перед домом улица всю жизнь (мою) была без асфальта, можно ли клопотать чтобы его проложили?

Вряд ли. Чтобы сделали нужен проект, обоснование, решение Райадминистрации, и еще куча всего. Это капитальное строительство (ну типа того)
Или приезд президента в Ваш дом... (шутка злая, но очень правдоподобная)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 354 ]  На страницу Пред.  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 24  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа