Текущее время: 28 ноя 2024, 04:39

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1220 ]  На страницу Пред.  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 82  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 18 июн 2015, 15:46 
Борец

aphalin писал(а):
Суд призначив експертизу чи дав строк відповідачу для здобуття нових доказів (і.е. написання ними самими ще одного папірця, де вони обгрунтовують бездонність своєї правоти)?

"Призначити експертизу для встановлення крутизни схилу" - такого не було. "Скільки вам потрібно часу, для виміру крутизни?" - запитав суддя у представника відповідача і дав час до 8 липня... :twisted:

Я також розумію, що суд не перевіряє законність рішення, а знову шукає відмазку, а ВАСУ дав їм напрямок руху... Суддя сказав, що він зобов'язаний виконати вимогу ВАСУ і з'ясувати, яка там крутизна... ))) Я і сам хочу це з'ясувати, для подальшої побудови своєї тактики... Боюсь на наступному засіданні, якщо з крутизною у них все вийде, рішення буде не на мою користь, хоч суд і не може змінювати аргументацію рішення ради, а лише може встановити його законність... Все знову піде по колу )))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2015, 16:37 
Борец

Как суд принимал во внимание доказательства замеров земельной конторы, которую вы нанимали?

Если в ней есть смысл, может тогда сделать на перед такой замер (крутизны склона) с помощью такой конторы...зная что ответчик опять будет врать. Там вообще склоны есть? Они за одну ночь могут насыпь сделать (ответчик) и будут Вам склоны. А суд действительно дал им наводку\подсказку вместо того, что бы просто ответить на вопрос законности прошлых решений...

Думаю, суд в любом случае будет принимать решение на основании их бумаги..так повелось в этой стране, но ваша бумага может пригодится в апелляции или ВАСУ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 июн 2015, 20:00 
Борец

Beatle писал(а):
Я також розумію, що суд не перевіряє законність рішення, а знову шукає відмазку, а ВАСУ дав їм напрямок руху... Суддя сказав, що він зобов'язаний виконати вимогу ВАСУ і з'ясувати, яка там крутизна... ))) Я і сам хочу це з'ясувати, для подальшої побудови своєї тактики... Боюсь на наступному засіданні, якщо з крутизною у них все вийде, рішення буде не на мою користь, хоч суд і не може змінювати аргументацію рішення ради, а лише може встановити його законність... Все знову піде по колу )))
Взагалі повинна бути експертиза, а не вони самі собі щось понаписують. Ну це повна ахінея - відмовили на одній підставі, в ході розгляду знаходять іншу. І так як це пішло від вищої інстанції, то поборотись буде тяжко.
Треба готуватися розвалювати їхні брєдні питаннями на зразок "Яким НПА передбачено порядок вимірювання? Чия компетенція проводити вимірювання?", тощо.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 июн 2015, 10:35 
Постоялец

Склалась дивна ситуація.
є два рішення, по двум аналогічним позовам (слово в слово, тіки предмет інший) районного суду та апеляційного.
По одній справі позовні вимоги задоволено як першою, так і апеляційною інстанцією, по-другому відмовлено першою і апеляційною інстанцією.
Наразі планую подавати касацію по справі, де було відмовлено.
В позові вказую, що суд апеляційної інстанції трактує рішення по різному, хоча додавалось посилання на позитивне рішення касації з аналогічного питання.
Питання. Чи можна, (якщо можна, то як це відобразити) попросити вишку дати роз'яснення що до (конкретно) тлумачення п.7 ст. 118 ЗКУ, в якій зазначено вичерпний перелік підстав для відмови у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою, оскільки суди приймають до уваги, та вважають законною підставою в відмові в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою, цитую "раніше було надано дозвіл на складання проекту землеустрою".
Дякую

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 июн 2015, 15:19 
Борец

Saher писал(а):
Чи можна
Не можна. Тільки КСУ.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 июн 2015, 15:35 
Борец

berkutua писал(а):
Если в ней есть смысл, может тогда сделать на перед такой замер (крутизны склона) с помощью такой конторы..

я вот не могу найти нигде методику измерения крутизны склона... Попадается инфа, как это делать по топографическим картам, но я ХЗ. Должна быть методика, т.к. не понятно, что считать склоном?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 июн 2015, 09:23 
Постоялец

Кто то может подсказать, если подается заява в суд в порядке п.9 ст.267 КАС, Нужно платить суд сбор (какой его размер).
9. Особа-позивач, на користь якої ухвалено постанову суду, має право подати до суду першої інстанції заяву про визнання протиправними рішень, дій чи бездіяльності, вчинених суб'єктом владних повноважень - відповідачем на виконання такої постанови суду або порушення прав позивача, підтверджених такою постановою суду.

У такій заяві зазначаються:
9) документ про сплату судового збору, крім випадків, коли його не належить сплачувати за подання відповідної заяви;

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 июн 2015, 13:19 
Борец

Beatle писал(а):
berkutua писал(а):
Если в ней есть смысл, может тогда сделать на перед такой замер (крутизны склона) с помощью такой конторы..

я вот не могу найти нигде методику измерения крутизны склона... Попадается инфа, как это делать по топографическим картам, но я ХЗ. Должна быть методика, т.к. не понятно, что считать склоном?

А вы позвоните в ту земконтору, которая вам делала измерения и спросите у них делают ли они такие измерения и если да, то пусть подскажут есть ли соотв. методика и чья она (лично их фирменная, или установленная НПА Украины..если да, то какими). Методика, ИМХО, может иметь гриф ДСП...как, например, методика МВД по определению холодного оружия итд, но если такая методика есть, то сама информация о ее существовании не секрет.
Может запрос послать о существовании такой методики...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 июн 2015, 13:48 
Постоялец

Чи можна апелювати перед судом тим, що порушено порядок та терміни розгляду клопотання, та вразі визнання судом даного факту, просити розглянути клопотання в межах закону, який діяв до вступу нових поправок.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 июн 2015, 20:04 
Борец

Saher писал(а):
терміни розгляду
Це нічого не дасть.
Saher писал(а):
просити розглянути клопотання в межах закону, який діяв до вступу нових поправок
Можна в межах закону, який діяв на момент виникнення спірних правовідносин.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 июл 2015, 20:25 
Постоялец

сьоьдні отримав рішення КААСУ яким рішення першої інстанції було скасоване, та відмовлено в моїх позовних вимогах. Але парадокс заключається в тому, що пів року тому той же КААСУ, але інша колегія, грунтуючись на тих же нормах закону (слово в слово) винесла позитивне рішення :-))))
Цікаво, яке ж рішення винесе касація. Бляха, якщоб можна було наказати тих падлюк в мантіях, але напевно що ні. ми ж в правовій державі живемо.

Я ХЕРЕЮ С НАШЕГО ПРАВОСУДИЯ!!!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июл 2015, 14:41 
Борец

Не знаю обставин справи, але якщо різне застосування норм права, то можна звернутися в КСУ за роз*ясненням.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 июл 2015, 15:57 
Борец

Сегодня был мой суд... )) Продолжаю смеяться... Накануне суда отправил инфо. запрос о ширине прибрежной защитной линии, в ответе говоритья, что за два года ничего не изменилось и она все так же 100м... :lol: Т.е. у меня на руках два ответа от гор. администрации, что ширина линии 100м за 2013 и 2015 год!!! ))) Оба эти ответа подготовлены главным архитектором города, который участвовал в комиссии, которая "измерила" расстояние от реки до границы указанного мной участка, вместо 120 - 96м. ))) Сегодня в суд представитель ответчика приносит "измерение" угла склона, которое сделал все тот же главный архитектор и просит вызвать этого архитектора, как свидетеля или еще кого, уже не помню ))) Я заявляю протест, т.к. есть бумага от этого же архитектора, что ширина защитной линии 100м и я не вижу смысла в этом цирке с углом склона, но судья "выполняет предписание вышестоящего суда".... ))) Вобщем просто цирк....
Изображение
Не совсем понимаю, к чему весе это, если ширина 100м, участок находится за этой линией, т.е. вроде как все понятно... Даже не знаю, какой тут может быть финт? )))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 июл 2015, 16:12 
Постоялец

Стаття 214-1. Строки розгляду касаційної скарги
1. Касаційна скарга має бути розглянута протягом одного місяця з дня одержання судом касаційної інстанції адміністративної справи.
Пів року минуло, і....., тиша. Розумію, що для нашої судової системи це вже звична справа по 1 року розглядати касаційні скарги, але....! Чи можна якось законним шляхом, при подачі скарги в ВАСУ, дізнатись: 1 коли буде розгляд справи. 2. Прискорити час розгляду справи, що є в провадженні?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 июл 2015, 17:19 
Борец

Saher, я свою подал в 2013, так-что не гони лошадей, ИМХО. )))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1220 ]  На страницу Пред.  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 82  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа