Текущее время: 28 ноя 2024, 08:35

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1220 ]  На страницу Пред.  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 82  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 13 дек 2014, 07:28 
Борец

А что насчет получения земли участниками АТО? Кто-то знаком с процедурой востребования?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 дек 2014, 16:44 
Борец

Romaha писал(а):
А что насчет получения земли участниками АТО? Кто-то знаком с процедурой востребования?

Удалось на 1 день попасть в зону АТО или реальная служба?

На сколько я понимаю должна быть некая справка о покатульках в зону АТО (например на основании командировки). Все подробности в местном земельном, или узнать у них по телефону...Но как говорил форумчанин, все это (в том числе очереди) вне закона, что в будущем может быть предлогом для признания не действ. госакта (это если кто-то захочет кого-то лишить земли).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 дек 2014, 08:05 
Борец

berkutua писал(а):
Romaha писал(а):

Удалось на 1 день попасть в зону АТО или реальная служба?

На сколько я понимаю должна быть некая справка о покатульках в зону АТО (например на основании командировки). Все подробности в местном земельном, или узнать у них по телефону...Но как говорил форумчанин, все это (в том числе очереди) вне закона, что в будущем может быть предлогом для признания не действ. госакта (это если кто-то захочет кого-то лишить земли).

Человек несколько месяцев живет в окопах на передовой. Служба более чем реальная, если учесть, что больше половины мобилизованых в их военную часть отказались ехать на передовую. И еще - он прописан в зоне АТО в прифронтовом городе, а мобилизовался и приписан бригаде в другой области. За землей надо обращаться по месту прописки или месту дислокации военной части?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 дек 2014, 07:06 
Борец

Цитата:
Майже 16 тисяч учасників АТО вже подали заяви на отримання земельних ділянок, - Держземагентство

З червня 2014 року, коли розпочалися роботи з виділення земельних ділянок учасникам АТО та членам родин загиблих військовослужбовців, до територіальних органів Держземагентства було подано 15582 заяви на отримання земельних ділянок.

Про це свідчить зведена оперативна інформація Держземагентства України станом на 15 грудня, – повідомляє УНН.

Найбільше заяв було подано у Волинській (2203), Львівській (1917), Миколаївській (1406), Київській (1266), Рівненській (1163), Вінницькій (1086), Житомирській (1075), Чернігівській (1047), Закарпатській (963) областях. Найменше заяв подано у Харківській (22), Одеській (26), Запорізькій (60), Херсонській (91), Полтавській (136), Івано-Франківській (193), Черкаській (222), Хмельницькій (236) областях.

Як відомо, Держземагентство України та його територіальні органи передають у власність земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності. Разом з тим, розпорядження землями комунальної власності в населених пунктах здійснюється безпосередньо сільськими, селищними та міськими радами. Тому Держземагентство України у співпраці з місцевими органами влади, депутатами організовує роботу щодо виділення земельних ділянок військовослужбовцям, які беруть участь в АТО, та членам родин воїнів, які загинули в боротьбі за територіальну цілісність України.

http://zik.ua/ua/news/2014/12/17/mayzhe ... tvo_549809

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 янв 2015, 00:29 
Постоялец

phpBB [video]

ОТКАЗ ТАК КАК НЕТ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНА) ХОТЯ НА САЙТЕ ГОР СОВЕТА ЕСТЬ)

Друзья, подписывайтесь на канал ДК Енакиево: https://www.youtube.com/user/dkKREM канал об общении с ГАИ в теории и на практике, также рейды по супермаркетам и другие юридические моменты. Группа ДК Енакиево в ВК: http://vk.com/roadcontrol.enakievo

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2015, 15:42 
Постоялец

Всех с прошедшими праздниками.
Ребята кто может подсказать. Подал позов, в позове было указано " Прошу рассмотреть без моего участия", на суд не ходил. В ответку получил письмо со ссылкой на ст 155 ч.1 п.4. Мол не ходил на суд, справа не рассматривалась.
Чем апелировать перед апеляцией?.

И есть второй вариант. Был на первом суде, на последующие не ходил. Ответка такая же как и выше.
Как поступить в этом случае.
Спасибо.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 янв 2015, 15:13 
Борец

Saher писал(а):
Ребята кто может подсказать. Подал позов, в позове было указано " Прошу рассмотреть без моего участия", на суд не ходил. В ответку получил письмо со ссылкой на ст 155 ч.1 п.4. Мол не ходил на суд, справа не рассматривалась.
Треба було окремо подати заяву про розгляд за відсутності.
Якщо ще 6 місяців не пройшло можна подати той самий позов знову. Так зробити і в другому варіанті.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 янв 2015, 00:47 
Постоялец

Дякую. Бо дуже цiкавий позов, аналог якого я вже частково виграв.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2015, 14:21 
Постоялец

Можливо хтось розьяснить, бо не можу знайти відповіді на поставлені питання.
Виграв судовий позов, але рішення не виконується. В рішенні суду не було встановлено терміни виконання. Як показала практика, виконавча служба працювати не хоче. Тобто, суд виграв, виконавча нічого не хоче робити, судове рішення не виконується.
Чи є в данній патовій ситуації якійсь логічний вихід? Чи виграв суд та й добре, а нашо мені та інформація і хто її буде надавати - питання!
Дякую.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2015, 14:25 
Борец

Saher писал(а):
Чи є в данній патовій ситуації якійсь логічний вихід? Чи виграв суд та й добре, а нашо мені та інформація і хто її буде надавати - питання!
Що зробила виконавча?

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2015, 15:02 
Постоялец

aphalin писал(а):
Saher писал(а):
Що зробила виконавча?

По досвіду кримінальної справи - взагалі нічого, окрім того, що прийняли заяву. Після прийняття заяви виконавець тупо не виходить на зв'язок.
Цей досвід я переніс на рішення адмін характеру, хоча можливо я помиляюсь.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2015, 15:47 
Борец

Saher писал(а):
Після прийняття заяви виконавець тупо не виходить на зв'язок.
Із таким підходом, якщо будете сидіти і чекати, звичайно ніякого руху не буде.
Алгоритм такий (по зобов*язанню вчинити дії):
1. Подана заява - протягом 10 днів немає руху.
2. Скарга на виконавця - через пару тижнів присилають постанову про відкриття виконавчого провадження.
3. Знову немає руху протягом 10 днів - скарга на виконавця.
4. Присилають відповідь, що всі необхідні дії проведено, боржник рішення не виконує, без його участі виконати рішення неможливо.
5. Заява в мусарню по ч. 2 ст. 382 ККУ.
6. Заява в ЄСПЛ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2015, 16:11 
Постоялец

Епта, о це так алгоритм. Єдине питання скарга на виконавця в виконавчу чи цим питанням займається інша установа?
Щиро вдячний за роз'яснення.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2015, 18:39 
Борец

Saher писал(а):
Єдине питання скарга на виконавця в виконавчу чи цим питанням займається інша установа?
Начальнику відповідного відділення виконавчої служби.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 фев 2015, 16:45 
Постоялец

Никто не в курсе изменились ставки суд збора? или сумма оплаты по апеляции, в случае оставления дела бе розгляду платится другая, нежели 36.54?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1220 ]  На страницу Пред.  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 82  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа